Audio Video

In acest loc impartasim alte creatii inspirate proprii. Acestea sunt sesiuni pe diverse teme, tutoriale, scoli, in format audio-video.

Pentru inceput aici veti gasi o sesiune audio prin care veti fi indrumati in a face alegeri constiente, trecand prin mai multe etape.

Read More

CostinGet
Ghidul Alegerilor

Cartea aduce un plus de claritate in a face alegeri constiente. Se bazeaza pe intelegerile la care am ajuns si pe care la impartasim.

Facand alegeri constiente va creati realitatea
pe care o doriti.

Read More
Alegerea de a impartasi adevarul nostru prin articole s-a concretizat in aparitia primei carti despre alegerile constiente.

Cunoasterea si experienta noastra cu fiecare articol, mesaj ....

Articole 2013

Asa cum stiti, am ajuns in punctul manifestarii ca fiinta intreaga, ca chakra unica. Din acest punct putem alege sa activam potentiale noi, putem participa la aducerea acestora in manifestare, in mod constient, cu bucurie, cu intelepciune, stiind ca suntem creatori.

Articole 2012

Trezirea spirituala are legatura cu revenirea la sine, constientizand cine suntem si revizuind relatia cu noi insine. Se pot tine prelegeri, se pot scrie tratate despre relatii, insa, daca relatia cu sine nu este de iubire, de compasiune, atunci totul este doar teorie.

Articole 2011

Pornind pe calea reamintirii a cine suntem, cu adevarat, realizam ca nu mai exista drum de intoarcere. Depinde doar de noi cat de dedicati suntem procesului eliberarilor si implicit, cat de dispusi suntem sa permitem noul in viata noastra.

Articole 2010

Esenta procesului de trezire spirituala consta din constientizarea abilitatii noastre de creatori. Pasiunea sufletului nostru este exprimarea si experimentarea. A ne exprima prin alegere constienta, ne permite sa experimentam intr-un mod nou.