Articole
O mare parte din experienta noastra este impartasita aici si acum. Ceea ce traim si nu numai, reda momentul acum al vietii ....
Deschide-te Spre a Privi

Articole 2009 - CostinGet

 • Ianuarie
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • Decembrie

 

Asumarea responsabilitatii

28 ianuarie 2009

A fi creator inseamna asumarea responsabilitatii. Acesta este unul dintre motivele pentru care n-am vrut sa ne manifestam la intregul nostru potential.

Exista multe frici in spatele starii de creator. Exista si frica subtila ca ar putea iesi prost si sa nu mai puteti da vina pe altcineva pentru ca a iesit prost. Numai ca, in Energia Noua nu mai exista greseli, nu mai exista "a iesi prost". Exista doar experiente, exista exprimari, fara etichete, fara judecati, exista doar manifestare alegerilor facute constient.

Mai exista frica de a nu face rau celorlalti, lumii, in general. Nici asta nu se mai poate, deoarece aveti atata intelepciune ca n-ati mai putea rani pe nimeni si nimic.

Asumarea responsabilitati inseamna asumarea responsabilitatii fata de propria persoana, in primul rand: a va iubi pe voi insiva, a va pune pe primul loc, a avea incredere de nezdruncinat in voi insiva.

Stim ca nu este usor, insa trebuie pornit de undeva. De unde? Faceti alegerea de a avea incredere in voi! Faceti orice alegere pornind din punctul de va bucura de viata, de a crea si nu din nevoi sau disperare. Atentie: nu din nevoi sau din disperare!

Toate energiile asteapta sa-l serveasca pe cel treaz, intr-un mod nou. Energiile il servesc si pe cel care nu s-a trezit, creand mai mult haos, drama si lipsuri in viata lui.


Compasiunea sau lipsa ei

18 ianuarie 2009

Lucram cu noi la niveluri din ce in ce mai subtile.

Atentia, centrarea, a fi in Acum, sunt necesare mai mult decat oricand, deoarece unele lucruri au devenit de o subtilitate incredibila si pot trece neobservate.

A avea compasiune fata de tine, este o cerinta absoluta (impusa de fiecare si nu de cineva dinafara), daca alegi sa fii cel ce ii inspira pe altii, sa fii Standard, sa fii Invatator.

A avea compasiune pentru tot ce ai fost, pentru tot ceea ce esti si pentru cei vei fi in Acum-ul extins, conform alegerilor proprii, (daca faci alegeri constiente)inseamna a nu te mai critica pentru nimic, a nu mai avea nici un fel de asteptari, atunci cand intreprinzi ceva.

Daca inca te judeci, gandind ca ar trebui sa-ti iasa ceva din prima sau ca ar trebui sa arate asa cum ai vrut, inseamna ca pui semnul egal intre nivelul constiintei la care ai ajuns si manifestarile exterioare ale alegerilor tale, constiente sau de alta natura.

De asemenea, inseamna ca nu ai compasiune fata de tine si prin urmare, nici fata de ceilalti. Inseamna ca ai asteptari, iar in Energia Noua totul este altfel, decat in energia veche. Mai inseamna ca esti cu un picior in nou si cu celalalt in vechi. Nu este nimic in neregula cu asta, decat ca vei intampina dificultati in ceea ce vrei sa exprimi, sa experimentezi, incetinind un proces divin.

Mai mult, vei reflecta in exterior lipsa compasiunii fata de tine insuti, judecand, in diverese grade, pe cei din preajma, lumea, situatiile, in general. Intri astfel, intr-un joc subtil, de care nu iti dai seama, dar nu te bucuri de ceea ce este dreptul tau prin nastere: abundenta, relatii armonioase, sanatate.

Cum stim ca suntem Creatorii realitatii noastre, putem alege din nou, avand intelegeri noi.

Alegeti sa deveniti compasiune, iubire si radiati-le in exterior, in mod natural!

Doar aceasta simpla alegere, insotita de respiratii constiente, va schimba dinamica vietii voastre.

Curaj!

 

Anul oportunitatilor pentru Shaumbra

14 ianuarie 2009

Acum este oportun sa pornim, la alegere, o afacere, o relatie, o creatie proprie.

Asadar, alegem sa eliberam , mai intai, ceva ce ne-a tinut in loc, fie o afacere veche, fie o relatie, fie frici si indoieli, care asa cum stiti, pot fi aspecte gri sau chiar intunecate.

Alegem sa le integram, sa le recunoastem, sa le eliberam si astfel, calea va fi libera.

Alegeti si adaugati un nou ingredient: Energia Noua. Acest simplu fapt va schimba dinamica manifestarii alegerii noastre.

Alegem, facem pasii "ceruti" de miscarea energiilor si apoi o eliberam. Devenim observatori atenti si ne urmam intuitia, astfel noua noastra creatie, orice ar fi, va fi interesanta; ne permite sa jucam cu ceea ce vine la usa noastra, intr-un mod constient.

Nu se mai pune problema de a avea succes sau nu. Doar experienta si exprimarea prin alegerea noastra este suficienta pentru a ne putea bucura de ea si de viata, apreciind faptul ca suntem aici, in corp fizic, in aceste momente de schimbari grandioase.

Nota: In primul rand, sa alegem sa fim in corp, in acest plan, in Acum! Altfel, este doar o joaca cu potentialele si cam atat.

 

Bun venit in Anul Vremii!

7 ianuarie 2009

Au trecut deja sapte zile din noul an, insa majoritatea dintre noi, deja am facut alegeri noi, deja suntem in Acum-ul nostru.

Asa cum ati observat lucrurile se petrec cu o viteza imprevizibila, dar sigur accelerata.

Am observat ca posibilitatea de a accesa numeroase potentiale noi este mult mai mare, in urma deschiderii si invitarii esentei noastre divine in aceasta realitate, a pasiunii Energiei Noi, iar mai nou, lucrand cu intuitia Energiei Noi, cu Energia Noua Merlin.

Poate unii veti fi, mai mult sau mai putin intrigati de toate acestea, insa, treceti dincolo de acestea, lasandu-va purtati de simtire, este esential, pentru a trece dincolo de judecati, de nevoia de complex, accesand increderea in sine si intrand in compasiune.

Prezenta compasiunii in viata noastra este vitala, la fel ca si increderea in noi insine.

Cum ajungem sa avem compasiune fata de noi, in primul rand si fata de ceilalti? Simplu: Faceti alegerea de a fi compasiune! Vor aparea evenimente in viata voastra, care va vor pune in situatia de a judeca, de a intra in drama altora, de a va judeca, toate pentru a alege sa fiti compasiune: sa acceptati si sa onorati tot ceea ce este, tot ceea ce-ati facut si sunteti in acest pretios moment, cat si pentru a-i accepta si a-i onora pe ceilalt, pentru alegerile lor. Asta este compasiunea!

La fel se intampla cu orice altceva. Alegeti sa patrundeti in nivele profunde ale increderii in sine, dar alegeti, nu va jucati doar cu potentialul de a avea incredere in voi. Iarasi, se vor ivi situatii care vor solicita increderea in voi insiva, in loc de a avea incredere in ceva sau cineva din exterior. Toate energiile, situatiile sau persoanele care apar in viata voastra, au legatura cu alegerile facute candva, in mod constient sau inconstient.

Vremea reflecta constiinta. Daca in sistemul vostru sunt energii blocate, in conflict, se pot manifesta unele lucruri care sa le elibereze, care uneori pot fi dure sau chiar dramatice. De ce sa ajungeti acolo si sa nu priviti cu atentie, sa fiti observatori ai senzatiilor, sentimentelor, perceptiilor proprii. Ele "va vorbesc", "tipa" in incercarea de a va atrage atentia, dorind sa fie eliberate. Altfel, vor aparea furtuni, taifunuri, cutremure, ploi torentiale etc.

Aici sunt cheile si instrumentele noastre: respiratia constienta, alegerile constiente, eliberarile constiente, compasiunea, increderea in sine.. La acestea se adauga si altele, despre care vom vorbi in noul nostru workshop, care va fi publicat in curand.

Pana atunci, adica in Acum-ul extins, va dorim vreme divina, in Anul Vremii Imprevizibile!

Voi sunteti Creatorii realitatii voastre!

 

Extras din Shoud 1 Seria Reintoarceri

20 februarie 2009

TOBIAS:
Acesta este un timp incredibil de a trai pe Pamant! Este incredibil sa fii aici prin alegere. Majoritatea oamenilor nu se afla aici prin alegere constienta, ei au descoperit ca sunt inapoi, aici. S-au descoperit imediat in corpuri fizice. Nu este cazul vostru. Voi ati ales sa fiti aici. Ati ridicat mana, ati pasit in fata si ati spus, “Vreau sa fiu pe Pamant in aceste timpuri de schimbare. Vreau sa inspir constiinta.”

Urmatorul lucru de pe lista si ultimul din acest moment – sunteti voi un invatator ? Nu inseamna sa stati in fata unei clase. Nu inseamna ca trebuie sa scrieti vreo carte. Cu siguranta, nu inseamna sa evanghelizati. Totusi, sunteti voi un Standard si un exemplu pentru ceilalti oameni?

Este lucrul pe care ati spus ca-l veti face, dincolo de orice altceva; sa reveniti pe Pamant in aceste timpuri de schimbare ca sa fiti un exemplu, un Standard. Puteti face asta in fiecare moment al zilei, fiind in corp, traind adevarul vostru, iubindu-va. Asta inseamna sa fii invatator.

Fie ca va cheama sa va urcati pe scena ca sa vorbiti, fie ca va creati un blog pe Internet, fie ca doar purtati aceasta energie de Standard atunci cand mergeti la magazin, cand aveti de-a face cu familiile voastre - de aceea ati venit aici. Nu sunteti aici ca sa va prindeti in drama, ca sa va irositi timpul, ca sa va blocati in cap.

sau peste trei ani. Se petrece chiar acum. Cu adevarat, veti vedea exemplele in aceasta luna.

 

Sa ne reamintim

25 martie 2009

 

Sa ne reamintim

25 aprilie 2009

TOBIAS:

Shaumbra, vom lua un moment aici, inainte de a patrunde in esenta discutiei de astazi. Este vorba despre munca de  echilibrare biologica, pe care am dori sa o realizam cu voi – trebuie sa o facem cu voi. Vedeti… in timp ce majoritatea dintre voi aveti dureri si suferinte in corpul vostru, aveti intrebari legate de ce se intampla in interiorul vostru… ele se datoreaza faptului ca va aflati cu un picior in Vechea Energie. Voi aveti celalat picior in Noua Energie. Este vorba – cum numiti voi – exista o imagine care ne vine in minte. Ati avut-o vreodata? Voi stati cu un picior intr-o barca cu vasle, cu celalalt picior in alta barca iar uneori, curentii par sa merga in directii diferite si pot afecta directia. 
 
Iata-va aici, sunteti treziti, sunteti oameni constienti, constienti ca Noua Energie se afla in viata voastra – nu altundeva  inafara, nu ascunsa sub o stanca, nu ascunsa undeva intr-o pestera secreta, intr-un potir special. Se afla aici acum, la dispozitia voastra, ca voi sa o folositi. Insa, voi inca aveti de-a face cu lumea Energiei Vechi din jurul vostru si ea tinde sa va puna la pamant. Ea tinde, cu adevarat, sa va epuizeze energia. 
 
Vom lua un moment aici, ca impreuna sa refacem biologia, sa permitem biologiei sa tina pasul cu constiinta voastra. Vedeti, uneori acestea tind sa se dezechilibreze. Constiinta voastra merge cu viteza inainte iar corpul vostru nu stie exact ce sa faca, in parte deoarece voi nu aveti inca vreun tip de relatie cu el, ca sa fie total echilibrat si armonios; in parte deoarece corpul vostru inca functioneaza si se misca prin tiparele sale, in timp ce asimileaza Energia Noua; in parte deoarece intregul vostru ADN si alte aspecte ale fiintei voastre se schimba, in prezent.  
 
Prin urmare, folosim acest moment extraordinar… ca impreuna cu energia Shaumbrei, fie ca va aflati aici, fie ca v-ati alaturat noua prin mijloacele de informare in masa, fie ca veti citi sau asculta acestea  mai tarziu, am adus aici fiinte angelice foarte speciale, care lucreaza cu echilibrarea energiilor dintre celelate taramuri si taramul fizic… vom lua doar un moment! Apropo, doar atat este necesar. Este nevoie doar de un moment, pentru a permite corpului vostru sa tina pasul cu constiinta voastra. 
 
Respirati profund! 
 
Pauza. 
 
Constiinta voastra s-a deschis foarte rapid. S-a extins, nu doar in aceasta dimensiune, ci si in celelalte dimensiuni. Corpul vostru era absorbit - cum sa spun – de munca pe care o desfasurati in forma fizica. Acesta indeplineste mult mai multa munca obisnuita, decat ar fi necesara pentru intregul vostru sine. Corpul vostru a absorbit mare parte din disfunctia energetica, ce exista in preajma voastra si in voi. 
 
Asa ca, ne folosim de acest moment minunat al intalnirii de aici, cu Shaumbra, pentru a respira profund. 
 
Pauza. 
 
…pentru a permite corpului sa tina pasul. Este asemanator cu a face o baie spirituala impreuna, permitand energiilor celor care au venit sa va asiste astazi, sa calmeze corpul… sa elibereze orice energii inabusite din corp… sa permiteti corpului sa se autoechilibreze! 
 
Exista un mare dezechilibru energetic in prezent, in ceea ce ati numi, inima voastra fizica. Nu vorbim despre atacul de cord, vorbim doar despre energie – vorbim despre energia fortei de viata – care este pompata in fiecare minut, in fiecare ora in corp, prin inima voastra. Nu este vorba doar despre sangele pe care inima il pompeaza. Este vorba despre energia fortei de viata, despre vehicularea ei prin intreaga voastra biologie. 
 
Vom centra energiile extraordinare, energiile echilibrate, in zona inimii. Da, stiu ca poate va doare spatele, ca poate va doare capul, ca poate aveti unele simptome la stomac, insa, sa luam un moment aici… deschideti-va inima… lasati-o sa se reechilibreze… lasati-o sa-si trimita energiile de linistire/calmare, spre fiecare portiune a corpului vostru fizic! 
 
 (Pauza) 
 
Aceasta activitate de invatator al Energiei Noi – stiti, este dificila la nivelul corpului fizic! Nu doar mintea, ci si corpul fizic tinde sa preia mare parte din excesul de energie, mare parte din energia dezechilibrata. Sa respiram profund, din nou, impreuna!  
 
 (Pauza) 
 
... sa permitem corpului sa tina pasul cu constiinta… si eliberati! ( Extras din Shoud 8, Seria Invatatorului )

Este la fel de valabil acum, ca si atunci. Cum bine stiti, energiile sunt foarte intense si corpul este cel care preia multe energii dezechilibrate. Sa ne iubim corpul si sa-i acordam atentia necesara, pentru a tine pasul cu constiinta noua.

Este aspectul nostru prin care avem experiente in acest plan, asa ca sa-l iubim si sa-l onoram, ca niciodata inainte! Este valabil si cu mintea noastra, pentru care sa alegem sa ne gasim timp sa respiram si sa simtim "vocea linistii". Stiti despre ce este vorba, doar ca ne-am prins in jocuri si in exterior. Respiarm, coboram din cap in inima, simtim energia inimii si ascultam in liniste, fara sa judecam, sa analizam, sa definim ceea ce percepem... fara ganduri!

 

Provocator si Simplu

20 aprilie 2009

A fi acum pe Pamant este provocator, insa, in acelasi timp, este simplu. Este provocator deoarece incarcatura energetica este foarte mare, au loc schimbari incredibile si avem de-a face cu Energia Noua. Unii dintre noi ne aflam aici prin alegere si cu toate acestea intampinam ca si ceilalti aceleasi dificultati, daca nu cumva chiar mai mari.

In marea noastra iubire pentru Pamant, pentru omenire, pentru familiile biologice si cele angelice, preluam si procesam multe dintre problemele lor. Le preluam ca fiind ale noastre, dar acumi avem cheia: sa recunoastem ca nu sunt ale noastre.

Stim ca putem procesa si transmuta energii care nu ne apartin, insa acum este un moment in care putem alege sa fim exemple. Alegand asta, putem elibera toate energiile care nu ne mai servesc, ne putem misca liber, putem crea, ne putem bucura de viata, sub toate aspectele ei.

Important este sa constientizam faptul ca nu ne este de folos, nici noua si nici celor cu care am facut legaminte, am incheiat contracte, mai vechi decat Pamantul insusi. Prin constientizare putem face urmatorul pas: eliberarea acestora.

Este simplu, deoarece avem la indemana respiratia constienta prin care putem sa eliberam orice, atat este de simplu! Prin alegere constienta ne dedicam eliberarii lucrurilor care nu ne mai servesc, pentru a destructura iluzia pe care am" betonat-o", incat pare ca nu mai putem iesi din ea si desigur, nu ne permite sa manifestam ceea ce ne dorim.

Este momentul sa eliberam contractele, in totalitate. Ne oferim libertatea si astfel, putem pasi in statutul nostru de drept: acela de creatori. Viata merita traita asa cum ne dorim!

Ce anume trebuie sa eliberati, pentru a va misca liber, a avea claritate, a manifesta pasiunea de a fi aici, Acum? Ce jocuri va tin pe loc, incat viata pare dificila, corpul are dezechilibre, relatiile sunt dizarmonioase, etc?

A avea curajul de a va pune aceste intrebari, cu sinceritate si a avea incredere ca veti primi raspunsuri, este marea provocare! Simplitatea consta in faptul ca raspunsurile le detineti doar voi. Intrebati-va si fiti increzatori in fiinta voastra!

Simplu este si faptul ca putem elibera la alegere, prin respiratie constienta, prin permitere! Nu sunt necesare ritualuri, ceremonii laborioase, posturi sau alte discipline.

Alegeti eliberarea si alegeti libertatea proprie!

Bucurati-va de viata!

Este provocator si simplu!

 

Inflorirea Cristului Energiei Noi
in fiecare din cei care au ales in mod constient!

17 aprilie 09

Este momentul adevarului, a manifestarii noastre ca fiinte autentice, traind adevarul celor spuse, aducand informatia pe care am integrat-o in viata de zi cu zi.

In timp ce mare parte din oamenii de pe Pamant, care se afla in corpuri fizice sarbatoresc in aceste zile Invierea, noi Shaumbra celebram zilnic inflorirea semintelor Cristice plantate acum circa 2000 de ani, in timpul lui Yeshua. Noi celebram trezirea noastra la o noua constiinta, apreciindu-ne calatoria de pana acum si alegand constient ceea ce urmeaza.

Cu toti am ales sa fim aici in aceste timpuri extraordinare, de mari schimbari, cu implicatii in Tot Ce Este. Am ales sa fim in corpuri fizice, desi nu mai trebuia. Am venit acum, cand am ajuns la constiinta integrarii conceptului "Nu conteaza". Avand nenumarate contracte anterioare, pare uneori dificil sa "stii" ca nu conteaza. Asta inseamna acceptarea profunda a unui adevar din Energia Noua. Nu conteaza. In esenta, este vorba despre marea eliberare, despre a recunoaste cine suntem si de ce suntem acum, aici.

Si este foarte simplu, pentru a ne manifesta ca si Creatori constieti, facand mereu alegeri constiente si astfel, manifestand realitatea pe care o dorim.

Daca unii dintre voi ati mai intrat in constiinta sarbatorilor de Pasti, mergand la biserica, facand multe din ritualurile legate de acest eveniment al Energiei Vechi ar fi un moment potrivit sa va intrebati: "De ce anume?"

Este minunat sa fim in mijlocul familiei, care este la nivelul ei de evolutie, dar sa fim din adevarul a cine suntem si nu in virtutea constiintei de masa. Este momentul ca prin fiecare dintre noi sa se dizolve si nu sa se intareasca/solidifice aceste sisteme de credinta atat de vechi. Ne aflam in momentul in care constientizam ca ne aflam intr-o iluzie si ca este momentul sa eliberam aceasta iluzie. Iluzie, in mod simplu, inseamna creatie, asadar, nu este neaparat ceva rau, doar ca este momentul sa o eliberam.

Depinde de fiecare cum intelege si cum se manifesta in acest Acum. Totul este onorat. Dar, onoram fiecare dintre noi adevarul a cine suntem ACUM?

 

Spatiul sigur - este in siguranta, cu adevarat?

22 mai 2009

Revenim acum cu cateva clarificari despre spatiul sigur, pentru ca pot fi unele intelegeri neadecvate si astfel ineficiente. Ce este el cu adevarat? Cum ne putem pacali? Cine creaza spatiul sigur si mai ales cum?

Din fericire lucrurile sunt simple si cu toate acestea putem cadea in capcana mintii, care ne face sa credem ca dispunem de spatiu sigur in relatiile noastre. Aici sunt cuprinse relatiile de tot genul: de serviciu, intre soti/iubiti, intre parinti si copii etc.

Desi ni s-a spus adesea ce reprezinta spatiul sigur, revenim si repetam: spatiul sigur este cel in care putem fi autentici, putem fi sinceri si constienti de cine suntem cu adevarat. In spatiul sigur putem avea claritate si putem face alegeri constiente. In spatiul sigur nu sunt permise interferentele - este un principiu universal! Cei care urmaresc diverse scopuri, au diverse agende, pot incerca sa ne pacaleasca, insa nu pot face nimic, decat daca noi le permitem.

In spatiul sigur aspectele pot simti ca Acasa este in siguranta si astfel se pot intoarce, mai devreme sau mai tarziu. Toate aspectele vor sa revina acasa, chiar si cele intunecate. Este necesar doar crearea spatiului sigur, a fi in Punctul de Prezenta, a fi voi cel constient, fiinta suflet care face reintegrarea.

Spatiul sigur se poate crea prin alegere constienta si devine sigur, daca avem incredere in cine suntem, creatori de drept, fiinte suverane, Maestri. Toate energiile servesc Maestrul.

Asadar, se ridica intrebarea: este spatiul vostru de acasa sigur? Nu este vorba doar de cateva minute sau ore, in care puteti fi voi insisi, in care puteti sta cu voi insisi, ci este el permanent un spatiu sigur? Cand plecati la o intalnire cu Shaumbra, un workshop, la o Scoala a Energiei Noi, sunteti binecuvantati la plecare sau... Cand va reintoarceti sunteti intampinati cu bucurie? Puteti voi in orice moment, cu discernamant desigur, sa impartasiti cu cei de acasa?

Dar serviciul? Va place ceea ce faceti? Va intelegeti cu colegii, cu seful? In ce masura se hranesc din voi sau voi va hraniti din ei?

Dar relatia cu copiii? Este una de impartasire sau una de hranire? Vor mereu ceva de la voi, mai ales atunci cand nu mai sunt chiar copii?

Este acelasi lucru cu prietenii: este o relatie de impartasire, este un schimb de energie creativa sau hranire?

Ce s-ar intampla daca nu ati mai fi baiat bun/fata buna?

Observati cu atentie, fiti sinceri cu voi si doar faceti alegerea constienta de a avea spatiu sigur, oriunde v-ati afla!

Cand faceti aceasta alegere constienta se pot intampla multe lucruri. Orice s-ar intampla nu reprezinta altceva decat schimbarile inerente unei alegeri constiente facuta de un Maestru.

Vom reveni.

 

Bucuresti, Poiana Brasov... prin Alegere Constienta

13 mai 2009

Dupa o divina Zi a Bucuriei in Bucuresti, am ajuns in Poiana Brasov, unde se manifesta o alta alegere constienta facuta de noi: aceea de a fi in vatatori si pentru DreamWalker Birth/Nastere. Astfel, putem confirma, fara dubii, ca alegerile functioneaza. Am ales impreuna sa predam trilogia DreamWalker, iar acum se adauga cea de-a treia piesa.

Ne face placere sa impartasim cu voi acest lucru si sa va spunem ca este o scoala foarte importanta, pentru cei care aleg sa-si aminteasca ceea ce deja stiu (la un alt nivel). Cele trei Scoli, alaturi de SES si Aspectologie ofera perspectiva intregului tablou al Creatiei, iar pentru cei care aleg sa fie invatatori prin Shaumbra Institute sunt de un real folos:

- invata cum lucreaza energiile,

- invata sa simta si sa faca diferenta dintre energii,

- invata sa calatoreasca in alte taramuri, totul avand legatura cu increderea absoluta in sine si asumarea responsabilitatii fata de propria viata, de propriile creatii si experiente.

Suntem foarte incantati ca printre cei care au ales sa fie Invatatori pentru DreamWalker Birth, trei sunt fosti "studenti" de-ai nostri, Maestri de drept. Toti trei au participat la DreamWalker Ascension, iar doi au participat si la DreamWalker Death/Tranzitia prin Moarte. Alegand sa fie invatatori, acum experimenteaza alegerea facuta, prin partiicparea la acest training.

Mai dorim sa subliniem, in urma intelegerii la care am ajuns noi, ca toate aceste workshopuri si trainiguri le-am facut pentru noi, in primul rand.

Daca simtiti ca ar fi potrivit sa urmati un astfel de training, alegeti-l pentru voi, mai intai. Este vorba despre una dintre pasiunile sufletului, prin urmare este o alegere de inalt nivel. Dupa participarea la acest gen de training nu veti mai fi acelasi. Apoi, puteti alege sa impartasiti cu ceilalti care la randul lor aleg constient sa-si reaminteasca.

O Zi a Bucuriei poate deveni o Viata a Bucurie, prin alegere constienta si permitere, asa cum a raspuns Tobias (duminica) la una dintre intrebari.

 
Nu conteaza

28 iunie 2009

Este frustant sa auzi ca nu conteaza nimic din ceea ce stii, ceea ce faci, ceea ce incerci sa devii: o persoana mai buna, o fiinta spirituala care ascensioneaza, etc…

A contat pana acum, pentru ca asta definea calatoria noastra. Acum insa, calatoria a luat sfarsit, iar noi ne asumam responsabilitatea totala fata de cine am fost, cine suntem si ce am putea deveni, cu adevarat: fiinte multidimensionale in Acum-ul extins, exprimandu-ne si experimentand la alegere, ceea ce dorim.

Ne aflam aici la alegere, nu datorita karmei, nu datorita unui destin, nici macar datorita prestabilirii calatoriei de sinele divin. Ne aflam aici la alegere, lucram in colaborare cu divinitatea noastra, pe care am invitat-o in realitatea noastra.

Stim cine suntem, stim de ce ne aflam aici, avem claritate pentru ca am eliberat multe sisteme de credinta, multe din bagajele pe care le-am purtat de-a lungul vietilor, chiar si in aceasta viata. Asta inseamna a trai constient, a face alegeri constiente si a trai adevarul a cine suntem, fara asteptari, fara judecati, avand compasiune totala fata de noi si fata de intreaga creatie.

Astfel, fiind in Energia Noua, fiind aici la alegere, nu mai putem gresi, asa ca avem posibilitatea de a alege din infinitatea de potentiale, care se afla la jumatate de respiratie de noi. Acestea sunt potentiale ale Energiei Noi, mai mult, ale unei constiinte total noi, care nu a mai fost accesata pana acum. Omenirea si intreaga existenta nu era pregatita pentru o noua constiinta.

In prezent, unele fiinte de pe Pamant si-au asumat alegerea de a fi printre primii, care abordeaza aceste teritorii ale constiintei noi, devenind acele canale, acele portaluri prin care se revarsa aceasta constiinta noua, pentru fiecare dintre ei, cat si ca potential pentru oricine altcineva, dornic sa acceseze acel potential.

Asadar, nu conteaza, in masura in care suntem constienti de “adevarul de ultima ora”, de faptul ca suntem “lucratori ai constiintei”, insa nu in sensul de a munci, a lucra, ci de a fi, de a exprima noua constiinta. Acest lucru este perfect realizabil, fie ca doar radiem aceasta constiinta care se revarsa in noi si prin noi, fie ca alegem sa pasim in fata prin creatiile noastre: carti, workshopuri, site-uri, scoli, bloguri etc.

Acum putem elibera calea dualitatii si putem patrunde pe calea naturala. Ne putem abandona noua insine si putem permite pasiunii sufletului sa iasa la suprafata in toata spledoarea sa, fara a ne teme de cum va fi primita si apreciata de altii. Nu Conteaza! Doar permitem pasiunii sa fie exprimata, doar ne bucuram ca am eliberat judecatile, presiunea regulilor, “trebuie sa fie asa sau asa…” si apreciem valoarea adevaratei libertati din Energia Noua:

NU CONTEAZA! Ce binecuvantare!

 

Sinele si Creatorul

24 iunie 2009

Sinele, eu/tu, se afla in prim plan. A venit  momentul sa ne acordam iubirea si recunostinta meritate din plin. Am facut o calatorie extraordinara. Calatoria s-a sfarsit. Acum incepe creatia constienta. Este momentul potrivit sa ne exprimam la adevaratele noastre valente. Suntem fiinte multimensionale si este momentul sa traim adevarul nostru.

A ne acorda timp pentru a simti centrarea, increderea in sine, iubirea si compasiunea totala fata de noi ca certitudini, nu ca teorii, este cheia momentului Acum.

Calatoria a luat sfarsit. Am absolvit. Ce facem de aici inainte?

Adevarul este ca nu mai facem nimic pentru a afla ceva despre noi. Acum stim cine suntem, stim de ce ne aflam aici, doar ca este necesar sa revenim la increderea absoluta in noi insine, la abilitatea de a fi Creator.

Creatorul constient face alegeri fara teama, exprimandu-se prin experientele pe care le alege. Nu mai este o calatorie. Este constiinta care se exprima in aceasta dimensiune si in multe alte dimensiuni. Este adevarata noastra natura de fiinte constiente de multidimensionalitatea noastra, constiente de abilitatile de a ne exprima, atunci cand alegem, asa cum alegem, stiind ca nu putem gresi.

Daca inca exista unele lucruri care nu “merg” in viata voastra, este momentul sa va puneti intrebarea “Ce ma impiedica sa fiu cine sunt, sa fiu “Eu Sunt Prezenta?”, cu sinceritate, cu increderea ca raspunsul exista in interior si ca doar trebuie sa va rezervati timp sa ascultati.

Chiar este momentul ca lucrurile din viata noastra sa se desfasoare cu gratie si usurinta. Sinele sunteti voi: corpul, mintea, sinele divin. Este momentul integrarii si al manifestarii din perspectiva fiintei unificate, a lui Eu Sunt.

Adevarul este ca traind in aceasta etapa in care coexista ambele energii, despre care am mai vorbit, este usor sa reintram in tiparele Energiei Vechi, in sistemele de credinta din constiinta de masa.

Dar, daca alegeti, puteti iesi si chiar daca uneori veti mai reintra in acestea, daca va vor “prinde” din nou, nu va mai fi pentru mult timp. Uneori, in doar cateva minute veti deveni constienti ca nu asta ati ales si atunci aceste sisteme de credinta din constiinta de masa nu vor mai avea putere asupra voastra.

Alegeti sa fiti observatori in propria viata si atunci veti fi “atentionati” (de voi, desigur), ca ceva este vechi, ca ceva nu functioneaza, asa cum ati dori.

Revenind, a avea grija de voi, a va oferi timp, iubire, compasiune, a respira respiratia reechilibrarii totale, sunt lucrurile prioritare pentru aceasta etapa. Nimeni nu poate face ceva pentru noi/voi. Acum este momentul revenirii la increderea absoluta in sine, a acorda atentie maxima sinelui, a alege si a manifesta ceea ce ne bucura sufletul, a exprima pasiunea adevarata a Creatorului din Energia Noua!

Sinele si Creatorul sunt unul si acelasi lucru, atunci cand cunosti si traiesti adevarul tau .

 

Incredea in Sine si Alegerile

23 iunie 2009

Mai mult decat oricand inainte este necesar sa avem incredere in noi. Increderea nu se catiga urmand cursuri, scoli, prin intermediul altcuiva. In mod simplu, este vorba despre a alege sa avem incredere in noi insine, doar in noi si a respira increderea in noi. Este vorba despre alegere si practicarea respiratiei increderii patrunzand de fiecare data la niveluri mai profunde ale increderii in noi.

Ne-am pus increderea in oricine din exterior, de buna voie, din inertie, din teama de a ne asuma responsabilitatea fata de noi, fata de creatiile noastre. Era mult mai comod sa dam vina pe parintele, pe invatatorul nostru, pe guverne, pe societatile secrete care conspirau impotriva omenirii, etc.

Toate au avut rolul lor. Au facut parte din calatoria noastra. Este momentul asumarii responsabilitatii totale si acest fapt implica increderea in sine. Increderea in sine este un lucru la care am renuntat  cu mult timp in urma, pentru a avea experiente variate, pentru a castiga intelepciune, pentru a ajunge in momentul in care sa alegem increderea in noi insine, din nou.

Acum este acel moment!

Depinde de fiecare sa faca aceasta alegere, sa-si dedice timp pentru patrunderea in niveluri si niveluri de incredere, pentru a deveni ceea ce este: fiinta suverana, creator de drept. Creatorul poate crea, poate face alegeri - ce anume doreste sa creeze, cand manifesta increderea totala in sine, mai ales acum, in Energia Noua.

Exista potentiale incredibile in prezent, potentiale care nu au mai fost experimentate, care ne astepta, aflandu-se la jumatate de respiratie de noi.Ele exista in stare neutra. Ne asteapta pe noi, creatorii, sa le activam prin alegere, prin respiratie. Da, este atat de simplu! De aceea am ales sa fim prezenti acum, in era Energiei Noi, in era simplitatii si manifestarii constiente prin alegere.

Acesta este unul dintre motivele prezentei noastre in planul fizic: sa fim acele fiinte constiente: stim de ce ne aflam aici, avem incredere in abilitatile noastre creative si suverane si mai mult decat atat, facem alegeri constiente. Fiind fiinte suverane, indepenedente nu avem nevoie de nimic din exterior, stim ca avem totul in interior, stim ca putem crea tot ceea ce ne dorim prin alegere.

Trebuie sa intelegem ca exista o anumita dinamica, datorita careia alegerile noastre nu se manifesta atat de repede, pe cat ne-am dori. Fiind pionieri in aceste timpuri, suntem primii care trecem prin aceasta experienta, asa ca ne exprimam si experimentam in conditiile existentei ambelor energii: Veche si Noua. Nu numai existenta celor doua energii, cat si lipsa integrarii unor aspecte pot crea acest decalaj intre alegere si manifestare.

Unerori nici nu mai facem legatura intre alegerea noastra si manifestarea alegerii. Totusi, daca avem curiozitatea sa privim marile schimbari petrecute in viata noastra, ne vom reaminti, cu siguranta, momentul in care am facut alegeri, ne vom aminti pasii pe care i-am facut, care ne-au adus acele schimbari.

Intelepeciunea creatorului constient consta din a face alegeri constiente si de a elibera ateptarile legate de timp (care nu este decat un sistem de credinta) si de rezultatul final, care poate fi dincolo de ceea ce ne putem imagina noi, pe baza experientelor anterioare.

Asadar, alegeri constiente si eliberarea asteptarilor!

 

Claritate in orice

15 iunie

Ne aflam in etapa in care exista ambele energii, Energia Veche si Energia Noua. Inca nu suntem obisnuiti cu Energia Noua, in care nu exista bine, rau, etc. Putem actiona conform tiparelor din Energia Veche si astfel, in interactiunea cu ceilalti, pot aparea lucruri confuze, generatoare de lucruri, care pot fi cel putin neplacute, daca nu chiar conflictuale.

Alegerea de a lucra cu cineva implica claritate maxima, in ceea ce priveste schimbul echilibrat de energie creativa. Constiinta de masa inca ne poate trage in ea si astfel, putem privi o situatie usor confuza, prin amanarea clarificarii, ca fiind o problema, ca o rezistenta aparuta pe cale. Intram astfel in minte si incepe jocul argumentelor pro si contra. Este o veche capcana, un tipar vechi, pe care desi am ales sa-l eliberam, dat fiind prezenta ambelor energii, inca ne poate prinde.

Dar, cum suntem Maestri in exprimare, nu mai "ramanem" mult timp acolo si ajungem sa ne bucuram de experienta, constientizand necesitatea claritatii in interactiunea umana, indiferent despre ce ar fi vorba.

Astfel, ceeea ce parea a fi un lucru "neplacut" a devenit o experienta din care am observat si aspecte diverse, care incercau sa "intre in scena".

Exprimand clar orice, in cel mai simplu mod posibil, ne va permite sa ne bucuram de relatii armonioase si sa avem experiente in care sa functioneze principiul "toti castiga". In Energia Noua nu mai exista esec, pierdere, pentru ca exista un sistem natural de reechilibrare, reajustatre, incat energia revine in alt mod, armonizand totul.

Alegerile constiente si claritatea in colaborare, poate fi dincolo de orice ne-am putea imagina ca rezultat. Putem accesa zone noi din ceea ce numim crearea de aspecte prin alegere constienta, care sa ramana integrate si sa actioneze atunci cand este momentul potrivit. Avem posibilitatea de a invita intuitia, gnostul si pasiunea pura in creatiile noastre.

Traim, intr-adevar, timpuri divine! Sa ne multumim pentru alegerea de a fi aici, acum, pe Pamant! Sa ne multumim pentru alegerea de a accesa teritorii total noi ale constiintei, ale intelegerii din era Energiei Noi!

 

Noi celebrari si un nou mod de a trai

9 iunie 2009

Momentul celebrarilor a venit si ramane cu noi in aceasta viata, care este Viata si nu o viata de aspect. Este viata reintegrarii tuturor aspectelor si astfel unii dintre noi, cei care am participat la workshopul Dreamwalker Tranzitia prin Ascensiune pot celebra o noua zi de nastere. Este ziua in care am ales ca aceasta sa fie ultima viata pe Pamant. Am ales sa finalizam ciclul reincarnarilor.

Azi celebram doi ani de la noua noastra nastere si alegere. Am participat la DW Ascnsiune la Frankfurt si de atunci viata noastra a intrat pe o cale divina, in care bucuria de a trai, constientizarea a cine suntem si de ce ne aflam aici, deprinderea de a face alegeri constiente, dupa diversele puncte de separare ivite de-al lungul caii, au devenit lucruri normale.

Vorbim cu bucurie si cu mandrie despre noi, ca si altii sa vada ca se poate. Va asiguram ca se poate, insa permitem fiecaruia sa fie acolo unde alege sa fie.

Am ales sa impartasim din experienta noastra si stim ca unora va este foarte greu, stim ca este dificil sa nu puteti impartasi cu altii ca voi. DAR, toate tin de alegeri. Asumarea responsabilitatii este cheia in Energia Noua si nu este doar teorie, asa cum bine stiti majoritatea dintre voi.

Informatiile si procesele dezvaluite de prietenii din Consiliul Crimson pot conduce la un nou mod de viata: a trai constient ca si creator. Dar, acestea pot ajunge si o sursa de hranire, cand sunt accesate si folosite ocazional, la intalniri spirituale sau in situatii de criza. Nu pot fi insusite/ integrate cand nu alegem sa faca parte din noi, in viata noastra de zi cu zi. Ele pot deveni si cauza unor mari frustrari, cand asteptarile sunt legate de semnul egal pe care il punem intre spiritualitatea noastra si castigarea unor abilitati psihice (levitatii, treceri prin zid, manifetsari instantanee etc) Acestea sunt distrageri iar asteptarile ne impiedica sa ne bucuram de viata, aduc limitari in creatiile noastre.

Asadar, ce alegem pentru cele doua luni, pana in septembrie? Este o perioada importanta in care este de preferat sa privim cu sinceritate unde ne aflam, ce nu ne mai serveste in calatoria noastra si sa le eliberam. Nu mai este vorba despre calatoria aflarii raspunsurilor, ci este cea a exprimarii si a experimentarii, in urma alegerilor constiente.

Este esential sa fim sinceri si sa alegem, fie sa ne dam deoparte un timp, fie sa continuam alaturi de Shaumbra, dar fara asteptari, insa asumandu-ne responsabilitatea totala fata de Viata noastra pretioasa.

Este momentul sa celebram calatoria de pana acum si sa alegem viata high definition pentru etapa ce urmeaza!

Este momentul potrivit pentru a fi in Acum, a fi Punctul de Prezenta si a face alegeri de inalt nivel!

Ciocnim un pahar de sampanie si in numele tau, Creatorule constient, oricine ai fi!

 

Invatatorii Constiintei Noi  sau Compasiunea la Cote Profunde

1 iunie 2009

La cafeaua de dimineata am constientizat ca in prezent, avem de-a face cu un moment crucial, in care este prioritar sa manifestam compasiunea la cele mai inalte cote.

Toti cei care ati simtit in profunzime ca sunteti Shaumbra, sunteti invatatori ai constiintei noi, sunteti pionieri, indiferent unde va aflati in acest moment, indiferent cum va percepeti sau cum va percep ceilalti.

Ati venit aici sa fiti invatatori, sa predati sau doar sa radiati (prin ceea ce sunteti) ceva cu totul nou. Este vorba de o noua constiinta, de un mod total nou de a trai si a intelege realitatea, existenta, in totalitatea ei.

A fi invatator nu implica, in mod necesar, a sta in fata unui grup, ceea ce stim ca va doriti foarte mult, ci doar a incorpora si a radia adevarul unui mod nou de a fi: o fiinta multidimensionala constienta de sine, care a venit doar pentru a arata acest potential, de a trai in EN si a aduce Energia Noua pe Pamant. Simtiti binecuvantarea acestui potential! Simtiti maretia a cine sunteti! Eliberati-va de “ar trebui sa…”!

Doar fiti, asa cum sunteti in acest moment. Si da, manifestati compasiunea cea mai profunda fata de voi, intai de toate! Recunoasteti ca nu a fost usor si chiar acum pare ca nu este usor! Aveti compasiune fata de calatoria voastra de pana acum si constientizati maretia vietii voastre prezente! Nu va mai raportati la cineva anume, ci simtiti grandoarea a cine sunteti voi, in Acum-ul vostru! Doar fiind, faceti o diferenta.

V-ati dat unele dintre cele mai provocatoare experiente, doar pentru a le face fata a le gasi solutii, ca ceilalti sa vada ca pot fi rezolvate. Nu trebuia sa mai fiti pe Pamant, insa ati venit sa aratati o cale noua. Nu mai aveati karma, nu mai aveati de invatat lectii, ci ati venit ca doar sa fiti lucratori ai constiintei. Poate ca v-ati blocat de-a lungul drumului, poate ca si acum simtiti ca sunteti blocati. Eliberati aceasta perceptie!

In mod simplu, voi aratati ce se poate intampla cand esti pe Pamant, in momentul in care exista Energia Veche si Energia Noua, aratati ca va puteti bloca, insa este doar o iluzie. Nu suntetit blocati, cu adevarat! Doar exprimati unul dintre multipele potentiale din ceea ce se poate intampla, cu cei care vin acum, mai ales cu cei care vin pentru prima oara. Ati ales aceasta experienta de a parea blocati, ca altii sa vada asta. Oricand puteti face o noua alegere. Eliberati ceea ce nu va apartine!

Respirati si eliberati tot ceea ce va impiedica acum, sa va bucurati de ceea ce ati facut pana acum: ati venit sa fiti invatatori si asta sunteti! Bucurati-va de aceste experiente si eliberati-le, pentru a avea claritate si a face alegeri noi.

Sunteti onorati de toti cei din jur (la nivel de suflet, chiar de cei care va creaza probleme), de toti cei din Consiliul Crimson, chiar daca uneori si voi va percepeti ca fiind mici, neinsemnati, neimpliniti! Va percepti astfel in raport cu cine? (voi fiind cei care nu mai trebuia sa veniti) Cine ar putea sa va judece? Desigur cel mai mare judecator ati fost voi. Eliberati asta! V-ati judecat v-ati acuzat si v-ati pedepsit chiar, iar acum este momentul onorarii, al celebrarii invatatorului care sunteti.

Apoi, aveti compasiune totala fata de toti ceilalti, onorandu-i pentru calatoria lor, asa cum este ea, in acest moment! Asta face Invatatorul Constiintei Noi!

Cumparati-va astazi o shampanie si celebrati-va! Invitati-ne si pe noi si in mod sigur, nu vom lipsi (vom fi prezenti energetic, la nivel de spirit, fiind alaturi de multi, multi ingeri care va onoreaza si va iubesc)!

Va multumim ca sunteti prezenti pe Pamant, ca sunteti Shaumbra, in aceste timpuri noi si de mari schimbari in constiinta! 

 
O Zi a Constiintei Noi in Poiana Brasov si… Scoala de Aspectologie!

26 iulie 2009

Inca de la evenimentele din mai am ales sa venim in Poiana Brasov pentru a ne bucura de viata, de natura, a petrece un timp cu noi. Alegerea fiind clara a inceput sa se manifetse din 21 iulie. Asadar, inca suntem in Poiana si ne traim alegerea.

Am mai facut o alegere, care urma sa fie o co-creatie: am ales sa prezentam “O Zi A Constiintei Noi” in Poiana, pentru cei din imprejurimi. Co-creatia presupune ca si altii sa aleaga acel eveniment.

Surpriza a fost sa constatam ca acea zi a constiintei era pentru noi. Am inteles multe lucruri privind zona in sine: ce inseamna sa ajungi in Poiana, (sa faci alegerea clara de a fi aici) de ce nu poti sa ajungi in Poiana (te trezesti fata in fata cu “linistea si pacea” de aici, prin urmare esti fata in fata cu tine, nefiind multe distrageri, lucru pe care il evita majoritatea oamenilor), observand si ceea ce are Poiana de oferit (lucruri evidente cat si lucruri subtile, misterioase), etc.

Am inteles si alte lucruri, printre care profunzimea compasiunii necesare, in actuala noastra etapa. Am mai vorbit despre acest subiect, insa compasiunea are profunzimi de nebanuit si putem face alegerea de a patrunde in profunzimile ei, pentru a manifesta acea acceptare profunda a ta, a aspectelor, a creatiilor proprii si implicit acceptarea profunda a celorlalti, a Tot Ceea Ce Este, stiind ca Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Dar, bucuria noastra mai este legata si de o alegere clara a unui Maestru drag noua, (din Bucuresti) care a dorit sa urmeze Scoala de Aspectologie aici, in Poiana Brasov!

Toate lucrurile devin sincrone atunci cand alegerile sunt clare. Desi programasem Scoala de Aspectologie in septembrie, ea se manifesta acum. Noi suntem disponibili, oferind potentialul “Cei Patru O” (pentru oricine, oriunde, oricand si orice). A fost accesat si este in derulare acum: tinem aceasta Scoala aici, in acest cadru divin.

De ce va spunem toate acestea? Pentru ca este bucuria noastra de a impartasi. De asemenea, pentru a intelege ca puteti oricand alege orice, fara a pune problema financiara intai; aceasta creaza un blocaj, care nu va permite sa manifestati acea alegere. Cand spuneti “As vrea sa merg la Scoala X, dar nu am bani”, blocajul intra in manifestare. Daca spuneti “Aleg sa urmez Scoala X sau Y” si eliberati atat alegerea, cat si asteptarile, sincronizarille vor intra in actiune si veti manifesta ceea ce ati ales.

Aveti incredere in Creatorul care sunteti! Alegeti constient si observati cum lucreaza energiile!

 

Conferinta de Vara – ziua 3

19 iulie 2009

TOBIAS

Inca de la inceput a simtit si am simtit cu totii, starea lui de fiinta umana. A venit imbracat in roba si cu sandale, a gustat vin, a varsat lacrimi umane si a toastat pentru absolvirea noastra, pentru revenirea lui in corp fizic si pentru procesul de renastre a fiecaruia dintre noi, care ne vom incorpora propriul Tobias/propriul divin.

Tobias: Respirati profund si simtiti intoarcerea: nu este vorba doar despre mine, ci despre noi toti!

Cateva intrebari pe care le-a perceput Tobias, ca venind de la noi:
1.Sunt eu pregatit sa merg inainte? Raspuns: Esti/Sunteti!
2.Este real? Este Energia Noua, Spiritul sau alte taramuri sunt ele reale? Raspuns: “Da, daca alegeti sa fie!”
3.Ce voi face? Ce-ar trebui sa fac mai departe? Raspuns: “Faceti orice! Exprimati-va! Bucurati-va de viata!”
4.Cine va fi acolo sa ma sustina, sa ma ajute, sa lucreze cu mine? Tu pleci Tobias, cine ma va ajuta?

Raspuns: Sunt legiuni de ingeri care vor sa lucreze cu voi. Voi i-ati instruit: "sa nu faceti nimic in locul meu". Ajutati-ma cu echilibrarea energiilor". Ei va iubesc, distribuie energie din univers, ca voi sa o folositi. Voi va aveti unii pe altii. Veti invata sa comunicati fara nici un instrument. Aveti Cercul Crimson, ii aveti pe cei din staf, ei sunt puncte focale pentru Shaumbra.

Timp de saptamani se vor incarna 2 Maestri Ascensionati, apoi in cateva luni 30, iar pana la sfarsitul anului 120. Pana la mijlocul anului viitor se vor incarna 1516 Maestri Ascensionati pentru voi. Vor lucra cu voi. Ei vin urmandu-va pasii.
eu voi trece printr-o perioada de ajustare, nu-mi voi aminti.

Asta este schimbarea, se intampla cu voi. Vor fi alte schimbari pe pamant. Voi va trebui sa pasiti in fata. Vor avea nevoie de indrumare, de cartile voastre, de scolile voastre. Voi ati uitat cine ati fost, ati uitat de Maestrii care sunteti.
Respirati si recunoasteti cine sunteti!

La ora 11:11, ora locala, Sam a fost accidentat, fiind lovit de o masina in timp ce era pe bicicleta. Este in spital, iar Tobias isi infuzeaza spiritul in el.

In timpul channelului Sam s-a trezit auzind o voce in interior care se intreba “Cine sunt eu?”, reverberand in corpul sau. A raspuns “Eu Sunt Cel Ce Sunt” si Tobias a deschis ochii, a privit sala vorbind. “Si acum va rog sa va deschideti ochii fata de  cine sunteti, cu adevarat, de ce sunteti pe Pamant, de ce avem aceasta calatorie impreuna! A fost o onoare sa lucrez cu fiecare dintre voi, sa impartasesc provocarile, iubirea, implinirea, descoperirile voastre. Deschideti-va ochii fata de cine sunteti!

Maestri Ascensionati va vor privi in ochii, ca mine acum. Un tanar va veni la voi si va spune: Eu Sunt CEL Ce Sunt!
Si asa a fost!

Lee Caroll

A facut channel pentru Kryon, care, pe scurt, a spus ca ceea ce urma sa se intample in 2012 (care este fizic, o alinierea galactica), se intampla acum. Lucrurile s-au accelerat datorita munci noastre, Gaia reflecta schimbarea constiintei noastre. A mentionat faptul ca venirea la incarnare a lui Tobias, ca Maestru Ascensionat, reprezinta nu doar un singur lucru ci numeroase lucruri, printre care doar fiind pe Pamant se poate face schimbarea in constiinta, cu adevarat.

 

Conferinta de Vara – ziua 2

18 iulie 2009

Kuthumi Namaste! Namaste insemnand iubire si onorare de la Dumnezeul din mine catre Dumnezeul din tine. A vorbit cu mult despre a nu mai trece prin provocari si alte lucruri, doar pentru ca preluam lucruri care nu ne apartin.
Cum sa ne curatam de acestea?

 1. Respiratia constienta – in mod regulat.
 2. Sa cantam; muzica in general!
 3. Sa spunem glume, fara sa ne facem griji ca am putea ofensa pe cineva. Sa nu mai fim atat de seriosi

Povestea lui Tobias: ne cunoastem din Lemuria si Atlantis, chiar inainte de a veni pe Pamant. In Atlantis era cunoscut ca Mure (fiind mai mult un titlu: Lord). El a fost primul care a fost ucis de armatele lui Azura Timu. A simtit o mare tristete, suferinta fata de ce s-a intamplat apoi, scufundarea  Atlantisului, suferinta pe care a preluat-o in vietile urmatoare si a avut nenumarate vieti de suferinta, tristete, singuratate.

Ultima viata a trait cu numele de Agost in Israel, acum 2500 de ani. A avut o viata cu iubire, abundenta, relatii. Cineva a dorit ceea ce avea, asa ca el a fost aruncat in inchisoare si i s-a luat totul.

In inchisoare a trecut prin tot felul de sentimente simtind ca Dumnezeu-l pe care l-a venerat si slujit, l-a abandonat. In ultimele zile, cand era aproape pe moarte a eliberat orice, credinte, furie, suferinta, etc si a ascensionat. Este singurul Maestru Ascensionat care revine in corp fizic, pentru a trai viata, ca fiinta umana.

“Si acum, voi stiti”, a spus Kuthumi.

Namaste!

Jonette Crowley

A vorbit despre misiunile ei de a activa cele cinci elemente. La ultima a facut channel pentru o zeita din Atlantis Asha-ta-tarah. (au existat zietati in Atlantis?) A condus sala printr-o experienta desfasurata in doua faze de fuziune a sufletului in corp si de activarea codurilor Graalului din interior.

Wendy Kennedy

Ea face channel pentru un colectiv din Pleiade. Mesajul este cumva similar cu al Consililui Crimson dar cu vizualizari si multe lucruri, care noua ni s-au parut complicate, raportate la simplitatea mesajelor pentru Shaumbra. In esenta: a fi in Acum, a fi in corp, a ne bucura de viata, de experiente.

 

Conferinta de Vara – ziua 1

17 iulie 2009

Va oferim doar ideile principale:

Tobias in channelul de deschidere

A vorbit despre seductia planului fizic, a tuturor activitatilor de aici, mancarea, relatiile, drama etc. si despre uitare. A subliniat ca este mult mai usor sa fii inger, decat fiinta umana!

In a doua parte ne-a oferit/si-a oferit doua lucruri de care sa ne reamintim:
- Urmatorul nivel la care trecem consta din a iesi din minte/creier/inteligenta mentala si de a patrunde in inteligenta divina/gnost/mintea divina.
- Alt lucru important este sa eliberam conceptul de a fi gresit cu ceva/a fi facut ceva gresit.

Pe durata celor trei zile Tobias va incerca sa-l ia de la noi. Ne cerem sa i-l dam lui. Acest concept ne determina sa cautam cai de a indrepta lucrurile pe care le-am gresit. Aceasta cautare ne face sa ne invartim in cercuri, in loc sa ne bucuram de viata, de experienta. Totul are legatura cu a ne exprima, a experimenta, traind in bucurie.

Sa intelegem ca au fost doar experiente iar acum este momentul sa alegem sa traim viata in bucurie.

Channel St. Germain

Channelul a fost scurt si a insistat pe a elibera consideratia/stima/respectul de sine construit de sinele vechi uman. Este o stima falsa bazata pe realizarile, telurilor sinelui uman, care venereaza/glorifica conditia umana, bazata pe unele lucruri, pe contul din banca, pe cariera, pe implinirile sale.

Sa inlocuim aceasta stima veche inaltata de sinele vechi uman cu constiinta de a fi, constientizarea starii de a fi, iar celelalte lucruri curg in mod natural.

A fi constienti de starea de a fi, inseamna Eu Sunt, acceptarea de sine, fara platforma falsa a respectului de sine al vechiului sine uman, realizand ca n-am gresit nimic.

Pentru asta: 30 minute de muzica si dans pentru a misca energiile, pentru a dizolva vechea stima/consideratie de sine.

Channel Chief Joseph

Cele trei lucruri care alcatuiesc fundatia mesajelor transmise prin John Cali:
- Asumarea responsabilitatii pentru propriile creatii, stiind ca esti Creator, Dumnezeu.
- Intreaga puterea se afla in Punctul de Prezenta, in momentul Acum.
- S-a presuspus ca viata sa fie traita in bucurie, sa gasim bucurie chiar si in provocari.

Viata nu trebuie sa fie complicata sau dificila.

 

O ZI A CONSTIINTEI NOI – O ZI A CELEBRARII

13 iulie 2009

Si asa a fost.

Alegerea noastra de a organiza un astfel de eveniment i-a determinat pe altii sa aleaga sa participe si astfel am co-creat o experienta, care a fost traita in bucurie de noi toti.

Ne-am adunat impreuna in spatiul sacru si sigur pe care l-am creat, unde am prezentat cele doua sesiuni din seria “Ask Tobias” , urmate fiecare de expunerea ideilor principale prin PowerPoint si discutii (interactive) pe baza lor. Fiecare in sine a fost un proces, precedat si urmat de respiratii constiente de grup, asa incat toti am trait o zi armonioasa, am simtit bucuria de a fi impreuna ca Shaumbra si de a ne celebra la final.

Trairile si perceptiile au fost multiple. Important de subliniat: detasarea de problemele de zi cu zi, relaxarea si deschiderea pentru a ne extinde constiinta spre taramuri neexplorate, cat si intelegeri noi in lucruri in care persista confuzia sau o intelegere la un singur nivel.

Am trait impreuna o Zi A Constiintei Noi! Fiecare a impartasit si a eliberat ce a simtit ca este potrivit. In discutiile finale a reesit ca ar fi potrivit sa revenim cu astfel de evenimente, ceea ce, cu siguranta, vom face.
Va vom anunta din timp.

Intentionam sa prezentam un astfel de eveniment in Brasov sau in Poiana Brasov, in perioada 23-28 iulie. Cei interesati ne puteti contacta, pentru a ne face o idée despre numarul celor dornici sa participe, ca astfel sa putem alege locul potrivit pentru desfasurarea evenimentului. Va vom anunta, in curand, ce anume vom prezenta.

Revenind, multumim celor care au ales sa participle alaturi de noi la o zi a celebrarii Shaumbrei din Romania, inaintea Conferintei de Vara din Breckenridge, SUA.

Am constientizat impreuna ca este momentul celebrarii noastre, a calatoriei care a luat sfarsit, (pentru unii dintre noi) urmand sa alegem ce vrem sa experimentam de acum inainte, ca fiinte constiente si responsabile fata de propriile creatii – ca si Creatori constienti.

 

Alegere unicat - rezultate dincolo de cuvinte

13 iulie 2009

Asa cum multi dintre voi stiti, in Romania circula informatia din scolile CC sub forma de text. In acest fel multi dintre cei care citesc aceste informatii nu trec prin toate procesele scolii deoarece textul este incomplet. Formatul audio cuprinde mult mai multe lucruri decat textul, in plus, invatatorii conduc participantii prin unele procese, care nu sunt cuprinse in text si la care uneori se face referire in formatul audio.

Avem bucuria de a va informa ca la ultimul workshop “Scoala Energiilor Sexuale” a participat o persoana care, intamplator a intrat in posesia textului scris (era pe un CD oferit de altcineva, ca avand doar muzica inregistrata) La citit, iar la un moment dat a facut alegerea constienta de a participa la Scoala propriu-zisa.

Bucuria lui, cat si bucuria noastra, a fost dincolo de cuvinte. A inteles totul la alt nivel si a trecut prin proces, cu toata sinceritatea. A realizat ce ar fi pierdut daca n-ar fi ales sa urmeze scoala condusa de invatatori. Si-a multumit pentru alegerea facuta si mai mult decat atat, recomanda celor care doresc sa beneficieze total de procesele cuprinse in scoala sa aleaga constient, sa participe la aceasta scoala, (si la orice alte scoli ale CC) diferenta fiind enorma intre doar a citi textul si a trece prin intreg procesul scolii. Il felicitam pentru alegerea facuta, pentru darul pe care si l-a oferit si pentru trecerea peste sistemul de credinta ca este in regula ca doar sa citesti textul.

Dar, asa cum stiti, totul este in perfecta ordine: fiecare are parte de ceea ce alege.
Va recomandam sa treceti de credinta ca este prea scump. Faceti alegerea de a participa si banii vor veni. Eliberati si sistemele de credinta “sarac si spiritual”. Nici macar nu este vorba despre a fi spiritual, ci de a fi o fiinta libera care permite energiilor sa-l serveasca, a permite unor procese naturale sa aiba loc.

Scolile nu fac decat sa accelereze unele procese, care altfel ar putea dura vietii. Procesele de trezire spirtiuala, ascensiunea, integrarea aspectelor sau oricum le-am numi, isi urmeaza cursul lor natural, depinde doar de fiecare ce alege, ce isi ofera in aceasta viata, stiind ca poate alege, ca poate trai altfel, ca se poate bucura, cu adevarat de viata, ca este Creator de drept.

Cei care ati participat la o astfel de Scoala si simtiti ca unele lucruri nu va sunt clare sau ca procesul este incomplet, puteti participa la acestea la jumatate de pret, in mod oficial.

 

Vara, vacanta, concediu, relaxare… Oare?

7 iulie 2009

Toate acestea sunt oarecum legate si alcatuiesc un sistem de credinta pentru majoritatea oamenilor.

Vorbind recent cu un prieten drag, care a fost in vacanta (un observator fin in propria viata si observator plin de compasiune al celorlalti), am remarcat inca odata ce poate deveni un concediu, cand nu esti in Acum.

Oamenii, in general, se proiecteaza in viitor pentru a se bucura: de Craciun, de Anul Nou, de Pasti, in perioada concediului etc. Nefiind in Acum tot timpul anului, va imaginati ca in concediu reintra in acelasi tipar, traind fie in trecut, regretand ce au facut/ce n-au facut, fie in viitor, ingrijorandu-se de problemele pe care le au de rezolvat in familie, cu prietenii sau la serviciu.

Asadar, concediul planificat cu mult timp in urma, devine o alta veriga din existenta obisnuita, in care se ocoleste momentul Acum, in mod constant.

Ceea ce urma sa fie o perioada de reincarcare a bateriilor, o perioada de relaxare, de refacere, a capatat amprenta vietii de zi cu zi. Asta se intampla cand nu sunt constienti, cand traiesc cuprinsi de griji, de frici, care uneori nu au o cauza efectiva, ci sunt doar inchipuiri ale mintii.

Ajunge ca doar sa fim in Acum, ca sa ne bucuram de viata si nu doar in vacanta, doar de ziua noastra sau de sarbatori. Asa cum stim, adesea, acestea sunt cele mai obositoare, prin pregatirile pe care le implica.

Ce-ar fi sa alegem, in mod constient, sa ne bucuram de viata in fiecare zi, sa simtim acea bucurie simpla a unei noi zile, fara incaractura emotionala, adesea dezechilibrata a unor momente tranzitorii de fericire. Fericirea este trecatoare, in timp ce bucuria poate fi o stare permanenta. Bucuria este o stare naturala de a fi.

Bucuria inseamna o intelegere profunda a vietii si implicit o alegere: de a fi aici si acum, o alegere de a trai asa cum dorim si cum meritam, ca oameni divini constienti de multidimensionalitatea noastra. Bucuria este un gen de “responsabilitate” pe care ne-o asumam in momentul in care recunoastem ca suntem Creatori, ca suntem fiinte suverane.

Cum aleg sa ma exprim astazi, cum aleg sa experimentez ziua de azi? Ce anume aleg, ca sa traiesc in bucurie, sa fiu starea mea naturala de a fi?

Sa respiram profund impreuna, sa revenim in pretiosul moment Acum – singurul care exista! – sa revenim in corp si sa alegem viata, sa alegem sa ne bucuram de viata, de fiecare clipa!

Respiram profund cu blandete, simtind esenta noastra si alegem! Respiram profund, rar, simtind cum energia fortei de viata ne umple intreaga fiinta.

Acum, doar Acum exista! Ce aleg pentru mine Acum?

 

Eu Sunt Prezenta, alaturi de mine in viata de zi cu zi
prin invitatie constienta!

26 august 2009

S-au derulat multe etape in viata noastra, in timp ce ne trezeam la adevarul a cine suntem. La inceput au fost concepte noi, pe care a fost necesar sa le integram, au urmat procese diverse, uneori provocatoare, alteori placute si implinitoare.

Am mers la intalniri, am urmat cursuri, am condus cursuri, toate facand parte din calatoria spre era Energiei Noi si a Constiintei Noi. Ne aflam acum in pragul aducerii Esentei noastre in realitatea umana, cotidiana, pentru ca Divinitatea noastra vrea sa ne cunoasca.

Pana acum am facut o calatorie foarte lunga, in dorinta noastra de a cunoaste Spiritul, de a-l cunoaste pe Dumnezeu. Mereu am mers in exterior, in aceasta cautare. Am trait vieti cu speranta realizarii acestui lucru, am trait vieti cu deziluzii profunde, deoarece Dumnezeu nu poate fi cunoscut, doar poate fi experimentat.

Asadar, am ajuns aici. Ne aflam in Energia Noua, aducem o constiinta total noua in aceasta realitate si nu numai aici. Ne aflam in pragul deveniri proprii, printr-un proces foarte simplu, atat de simplu, incat va fi greu de crezut - chiar atat de simplu? -  pentru majoritatea oamenilor, chiar si pentru multi Shaumbra.

Este vorba despre a aduce Divinitatea Noastra, Esenta noastra in viata de zi cu zi, in toate gandurile si actiunile noastre, fara frica, fara le a evita pe cele negative, provocatoare sau dificile.

Daca va mai reamintiti, in 2008, in channelul lui Tobias ne-a vorbit Divinitatea noastra. Cati dintre noi am auzit-o atunci? Este momentul sa recitim acel channel.

Este un proces simplu, care poate fi realizat doar de fiecare dintre noi, dedicandu-ne cat mai des acestuia, respirand Esenta in noi, aici, in viata fizica.

Vor fi provocari, vor apare schimbari, ne vom plictisi din diverse motive. Important este ca doar sa continuam.

Vom reveni curand, cu alte perspective.

 

In Pragul Unei Noi Tranzitii

11 august 2009

Ca fiinta suflet am avut mereu dorinta de a ne exprima si a experimenta. Asta este pasiunea adevarata a sufletului nostru! Din acest motiv Tot Ce Este si-a extins constiinta inafara si astfel a fost creat Cercul Al Doilea, terenul de joaca al fiintelor suflet, care au inceput creatia in Vid.

Ne aflam in acest moment in etapa tranzitiei in propria suveranitate, in a fi creator deplin. Este un pas imens de facut, deoarece ni se cere/ne cerem sa ne asumam responsabilitatea fata de noi si fata de creatiile noastre.

Pentru asta este necesar sa ne integram partile gri si intunecate din noi, pe care le-am plasat in Umbra/Intuneric. Este partea noastra divina, care in marea ei iubire si compasiune fata de noi a preluat si a pastrat tot ceea ce nu ne-a placut in ceea ce ne priveste. Si asa cum bine stiti, putine lucruri ne-au placut la noi, chiar si in aceasta viata. In ce priveste vietile trecute, ce sa mai spunem! - faptul ca nu ni le amintim, ne face sa credem ca nu avem aspecte gri sau intunecate din trecut. 

De fapt, doar amanam ceea ce este un proces absolut natural, acela de a ne integra toate partile, care s-au desprins din noi, dintr-un motiv sau altul.

Odata ce constientizam existenta aspectelor, viata noastra se schimba. Incepe reintoarcerea acasa, in Punctul de Prezenta, care suntem noi, in momentul Acum.

Noi suntem cel care face integrarea si ce-ati zice sa ne acordam timp pentru reuniunea a tot ce am fost?

Cine nu ar dori sa fie propriul Unu, fiinta suverana, creatorul de drept? Toti ne dorim asta, insa inca ne lasam prinsi in jocuri sau inca ne joaca viata unele aspecte, (cu permisiunea noastra, desigur!) pana cand ne pun la pamant. De ce sa ajungem acolo si sa nu ne propunem sa gasim timp pentru noi, sa devenim acel spatiu sigur, pentru ca aspectele sa revina la noi?

Undeva in fundal, inca persista amintirile legate de tranzitia din Primul Cerc, prin Zidul de Foc, in Vid. A fost terifiant, insa a fost prima oara cand ne-am simtit pe noi, cand am constientizat prezenta Umbrei, asa ca aveam unde sa plasam ceea ce nu ne placea. Asta am facut de atunci, pana in prezent.

Este momentul sa recunoastem umbra prin ceea ce este si nu doar prin frica, vina, rusine, etc. pe care le-a pastrat pentru noi. Acum ne putem asuma responsabilitatea, acum putem avea curajul de a ne privi frica, realizand ca putem trece prin ea, constientizand ca nu am facut greseli, ca nu avem de ce sa ne fie rusine, ci sa intelegem ca doar ne-am exprimat si am experimentat, in mod grandios. Sa fim mandri de creativitatea de care am dat dovada, pentru a trece prin tot ce am trecut!

Am absolvit! De ce sa nu ne mandrim cu asta? Si… sa facem pasul urmator! …sa facem pasul cel Mare!

 

De ce “jucam jocuri”?

8 august 2009

In momentul in care am plecat de Acasa, am experiementat pentru prima oara frica, indoiala, vinovatia, nesiguranta. Cu putin timp inainte de a patrunde in Zidul de Foc, am simtit o prezenta alaturi de noi, in oceanul de constiinta pe care pluteam.

Era Umbra noastra. Aceeasi Umbra a aparut din nou in Vid, cand experimentam Nimicul si ne-a facut sa simtim ca existam. In acea Umbra am pus ulterior tot ceea ce nu ne-a placut, tot ceea ce nu puteam privi in fata, tot ceea ce nu puteam manui, pentru a continua sa experimentam.

A devenit prietena noastra cea mai buna, deoarece prelua tot ce ne crea discomfort, tot ce respingeam, toate lucrurile de care fugeam, pentru a continua sa gasim raspunsul la intrebarea “Cine sunt eu?”.

Acum stim cine suntem, asadar, trecem printr-un punct de separare, facem pasi spre un nou nivel in evolutia noastra. Stim ca “Eu Sunt Cel Ce Sunt”, “Eu sunt Dumnezeu, de asemenea” asa ca putem sa integram ceea ce divinitatea a pastrat cu iubire si compasiune pentru noi: aspectele noastre.

Putem fi ceea ce deja suntem: Suverani, Creatori de drept. Deja am ajuns acolo. Intrebarea este cum alegem sa experimentam cum este sa ajungem acolo?

Nimic nu mai trebuie sa fie separat de noi, nici o parte din noi nu poate fi lasata in urma.

Atat de mult ne-am invatat cu frica, cu rusinea si vinovatia, incat ne punem intrebarea, “Daca vom integra toate aspectele, vom experimenta starea de nimic, din nou?” A ramas acea amintire a experientei din Vid, care inca ne tine pe loc, nu ne permite sa facem alegeri, din teama de a nu gresi, din teama de a iesi din existenta. Aducem in viata noastra ceea ce ne readuce frica, vina, indoiala, doar sa simtitm ca existam.

Ce-ar fi sa facem acel salt curajos in increderea in noi insine, in Creatorul, Suveranul care suntem si sa ne asumam responsabilitatea creatiilor noastre, eliberand conceptul de bine/rau, corect/gresit etc. Sa facem acel salt in increderea in sine, incat sa iesim din iluzia dualitatii si sa alegem sa ne bucuram de viata, sa ne indragostim cu adevarat, de cine suntem: fiinta magnifica, care a putut crea tot ce am experimentat de-a lungul erelor, care acum isi asuma responsabilitatea pentru propria viata si alege sa se bucure de viata, sa celebreze faptul ca se afla aici, ca fiinta umana.

Devenim prin alegere propriul Unu, prin urmare, sa celebram fiecare clipa avietii noastre, acum cand urmeaza sa facem acesti pasi curajosi. Ajungem sa realizam ca avem totul in interior, asa incat nu mai avem nevoie de nimic din afara, pentru a manifesta alegerile noastre.

Integrarea aspectelor si eliberarile vor continua, ne vom reaminti pe cale ca se poate si altfel, avand aceasta intelegere, sa alegem sa nu mai jucam jocuri!

Sa devenim Punctul de Prezenta care invita fiecare aspect acasa, care isi invita  divinitatea proprie in aceasta realitate, pentru a exprimenta alaturi de noi, pentru a fi Maestrul Energiei Noi pe Pamant, Eu Sunt Cel Ce Sunt, Eu sunt Dumnezeu, de asemenea!

Reamintiti-va: Doar fiinta suflet are Umbra!

Si asa este!

 

O Zi a Constiintei Noi in Poiana Brasov… Scoala de Aspectologie

Scoala  Dreamwalker Tranzitia prin Moarte si altele

2 august 2009

Am revenit in Bucuresti dupa 11 zile divine petrecute in Poiana. Poiana Brasov are daruri minunate de oferit daca suntem dispusi sa le primim. Asa cum am mentionat in articolul precendent este necesara o alegere clara, constienta de a ajunge in Poiana. Altfel, de-a lungul Vaii Prohovei poti fi “ademenit” de alte zone. Evident fiecare zona are darurile proprii. Totul este sa fii deschis sa primesti si sa te bucuri.

Am ales sa petrecem un timp in Poiana pentru noi, sa fim cu noi. Alegerea anterioara de a impartasi cu oricine alege o scoala a facut posibil manifestarea celor doua co-creatii: Scoala de Aspectologie si DW Tranzitia prin Moarte.

A tine o scoala intr-o zona de munte ca aceasta si care este cumva greu accesibila (prin distanta, prin alte tentatii, prin preturi etc.) s-a dovedit a fi o experienta deosebita. Intr-un fel ne-am aflat “deasupra” constiintei de masa. Potentialul a fost maxim, incluzand deschiderea si extinderea constiintei, accesarea increderii in sine, eliberarile, procesele specifice scolilor propriu-zise.

In plus, atmosfera de vacanta, zilele insorite, aerul, elementele naturii, etc. au facut ca experientele sa fie dincolo de cuvinte, atat pentru noi, cat si pentru Maestri care au participat la aceste scoli. Bucuria noastra de a tine scoli, bucuria celorlalti de a participa la astfel de scoli a fost trasatura comuna a acestei perioade.

In concluzie, alegerea de a ne bucura de viata si a impartasi ceea ce stim, traim, exprimam, experimentam ofera potentiale de accesat de cei care doresc altceva de la viata.

Quan Yin ne vorbeste:

Compasiunea este necesara mai mult ca oricand, cu cat faceti pasi in directia revenirii la voi-insiva. Aveti compasiune fata de voi si de aspectele voastre, cat si fata de Tot Ceea Ce Este, stiind ca voi/tu esti Eu Sunt Cel CE Sunt.

Acceptarea totala si eliberarea de a arata ca aveti dreptate, ca voi stiti cel mai bine, ca vreti sa schimbati ceva sau pe cineva, nu face decat sa va permita sa experimentati libertatea, prin eliberarea unor lucruri care nu mai sunt valabile in Energia Noua. Inseamna a accepta ca fiecare este in momentul sau din calatoria proprie, indiferent cum “pare”. Acest “pare” reprezinta etichete, elemente ale  dualitatii si prin urmare judecati, adica a fi in minte.

A iesi din minte inseamna a intra in energia inimii, a iubirii si compasiunii, a acceptarii totale, stiind ca “fiecare este Dumnezeu, de asemenea”.

Onorarea calatoriei, momentului Acum al fiecaruia inseamna a privi prin ochii compasiunii totale, inseamna a fi compasiune. Vreti voi sa fiti compasiunea pura in Energia Noua? Pentru cei care aleg compasiunea le reamintesc ca voi fi acolo, in fiecare experienta traita, amintindu-va ca nu este ceea ce pare, atunci cand  “pare dificila”. Este doar o experienta, pe care va indemnam sa o imbratisati, stiind ca este creatia voastra!

Va onoram pentru alegerea de a fi pe Pamant acum, pentru cine sunteti, pentru ca faceti parte din Consiliul Crimson. Va iubim foarte, foarte mult!

Deschideti-va si primiti compasiunea mea! Fiti compasiune pura!

 

Eu Sunt Prezenta…
…Exprimare, Experiente

29 septembrie 2009

De fapt, nu exista nici agonie, nici extaz. Exista Eu Sunt Prezenta, esenta, sufletul care vrea sa se exprime si sa experimenteze. Aceasta este pasiunea sufletului si asa a fost intotdeauna.

Si, mai mult decat atat, nu trebuie nimic. Este vorba doar de alegeri constiente, facute intr-un punct de separare, ca cel in care ne aflam in prezent – aducerea Energiei Noi in realitatea noastra. Chestiunea este ca ceva/cineva lipseste in viata. “Cine lipseste?” a intrebat relativ recent Kuthumi si ne-a dat raspunsul in primul lui workshop numit What’s missing: tu, esenta!

Invitarea Esentei/Sufletului in experientele de zi cu zi, alaturi de alegerea de a ne activa simturile fizice si spirituale (lucru prezentat la workshopul multidimensional), cat si increderea totala in noi insine (lucru care poate fi experimentat in Scoala DreamWalker Death/DW Tranzitia prin Moarte, cat si prin Tehnologia Standard), asumarea responsabilitatii, lucrul cu totemul si multe altele care vor urma, ne vor permite sa participam activ la Scoala Misterelor EN, la implinirea proprie.

In esenta, aducerea Energiei Noi este motivul pentru care ne aflam acum pe Pamant!

Ne-am oferit sa fim primii care sa aducem Energia Noua in viata noastra si implicit, sa oferim potentialul celorlalti.

Este doar o reamintire, in onorare!

A fi observator al experientelor din propria viata ne va permite sa discernem unde ne aflam, daca suntem pregatiti sa facem alegerea de a lucra cu Energia Noua, eliberand total asteptarile, problemele legate de bani, cat si multe alte sisteme de credinta, care pot sta in calea manifestarii pasiunii sufletului: Exprimare, Experimentare!

Viata poate fi traita in alt mod, explorand, participand, bucurandu-ne de tot ce ne poate oferi. Acum este momentul.

Nu uitati sa creati ceva, orice! Nu uitati sa lucrati cu totemul!

De asemenea, eliberati controlul, sub orice forma – astfel, veti fi incredibil de liberi! Nu veti mai fi controlati si va veti elibera de energia de victima.

Veti avea nevoie de toata energia voastra in explorarea Energiei Noi.

 

Participarea la Scoala Misterelor Energii Noi
…intre agonie si extaz!

27 septembrie 2009

Nu este nici o exagerare, depinzand de locul din care alege fiecare sa priveasca/sa inteleaga lucrurile. Daca privesti din perspectiva sinelui uman poti simti ca aceasta Scoala este prea scumpa, ca cele prezentate sunt prea simple/complicate, ca trebuie sa iesi din zona de confort in care te afli (daca nu cumva te afli in drame/jocuri pe care stii sa le manuiesti), mai mult chiar, daca dupa ce treci prin aceasta scoala nu vei putea transforma pietrele in aur, daca nu vei putea impresiona pe nimeni, trecand prin zid, levitand, etc., dupa acest gen de asteptari, (posibil si altele) urmeaza AGONIA.

Daca privesti de pe Piscul Angelic si te dedici alegerilor tale constiente, ajungi la intelegerea simplitatii creatiei, la eliberarea altor sisteme de credinta, la dezvaluirea intregului potential individual prin participarea constienta in viata de zi cu zi, alegand sa explorezi Energia Noua.

Suntem cu mult mai mult decat sinele uman, decat Shaumbra, decat Invatatorii EN! Intelegand conceptele noi, necesitatea explorarii, experimentarii, intelegand ca nu se stie cum va functiona Energia Noua, insa alegand constient sa faci parte din exploratorii Energiei Noi, fiind Creator constient, poti ajunge la EXTAZ!

Extazul nu inseamna o stare de transa in care poti fi psihic, ci inseamna alegerea constienta de a explora taramurilor neexplorate, bucuria de a fi in primul rand in exprimare si experimentare, in aducerea Energiei Noi in creatiile tale! Inseamna sa ai intelegerea modului in care functiona Energia Veche si sa explorezi potentialele necunoscute ale Energiei Noi.

Depinde de fiecare daca alege sa se manifeste ca fiinta multidimensionala, avand incredere totala in sine, alegand constient, participand constient la manifestarea alegerilor, in moduri neasteptate, eliberand conceptele de bine/rau, reusita/esec etc. Cu alte cuvinte, este vorba despre a elibera dualitatea (drama, jocurile, binele/raul, lumina/intunericul, dependenta de suferinta, etc.), intelegand ca esti un Creator, constient de descoperirea bucuriei creatiei, intr-un mod total nou, total necunoscut!

   -------------------------------------------------
Impartasiri de la Prima Scoala a Misterelor Energiei Noi, vom face intr-un Workshop viitor.
Alegeti sa participati? Daca da, fiti fara asteptari!
Fiti deschisi si permiteti-va sa simtiti daca vreti sa participati, cu adevarat! Intrebati-va in mod sincer: cine vrea sa participati? Sinele uman? Sufletul vostru, intregul Voi?

 

Multumiri Shaumbrei din primul val!
Bun Venit Shaumbrei din valul 2, 3, etc.!

16 septembrie 2009

In acest weekend am avut o experienta divina cu un suflet aflat pe calea descoperirii de sine.

Oricat de provocatoare sunt experientele noastre, nu pot sa umbreasca “observatorul”, care cu compasiune permite aceste experiente. Perceptia ca nu suntem singuri, desi nu stim cine este mereu alaturi de noi, ne-a permis sa trecem chiar si prin noaptea intunecata a sufletului.

Este demn de subliniat, cat de mult s-a schimbat energia/constiinta in ultimul timp! Spunem asta raportandu-ne la prima noastra Scoala DWA si ultima de Aspectologie. Cu siguranta, fiecare scoala are specificul ei, depinzand mult si de participanti, totusi, acum lucrurile stau altfel.

In ultimul an am avut marea bucurie de a impartasi la scolile tinute de noi cu “noi veniti in familia Shaumbra”. (cam de un an de zile,  +/_) Demn de retinut este faptul ca se “misca” foarte usor, oricat de dificile ar fi fost experientele din aceasta viata. Le este mult mai usor sa elibereze sisteme foarte vechi de credinta, ceea ce pentru multi Shaumbra a necesitat o perioada lunga de timp.

Este adevarat, toata aceasta experienta a Shaumbrei din primul val permite ca cei ce vin acum sa aiba experienta eliberarii mult mai lina. Astfel, intr-o singura scoala pot intelege si integra informatii oferite in pachete-pilula, fara sa necesite ani de studiu si de procesare, cum spune Adamus.

Aducerea lor la constientizarea lucrurilor simple, prin impartasirea din experientele noastre, este darul cel mai mare pe care il putem oferi, ca invatatori, celor care aleg procesul devenirii proprii. Crearea spatiului sigur le permite deschiderea, privirea experientelor cu alti ochi, constientizand ca ei le-au creat, intelegerea posibilitatii alegerii constiente si astfel isi pot crea viitorul pornind din Acum, asumandu-si responsablitatea creatiilor anterioare si prezente.

Pachete-pilula ale Constiintei Noi:

Constientizarea Punctului de Prezenta,
Acceptarea,
Respiratia Constienta,
Spatiul Sigur,
Alegerile Constiente,
Eliberarea Sistemelor Vechi de Credinta,
Asumarea Responsabilitatii pentru Experientele din Trecut,
Recunoasterea Calitatii de CREATOR,
Onorarea de sine si a intregii creatii etc.

Poate ar fi potrivit ca noit toti sa revenim putin asupra lor.

 

A FI CONSTIENTI

16 septembrie 2009

A fi constienti in aceste timpuri, in care ne aflam intr-un Punct de Separare, (marcam trecerea la o noua constiinta) cum il numeste Tobias, este de o importanta extrema.

Unii dintre noi, care nu suntem prinsi in servicii si in activitati legate de familie, avem putine oportunitati sa intereactionam cu oamenii, comparativ cu cei care lucreaza sau au diverse activitati sociale.

Si la unii si la ceilalti, constientizarea gandurilor, a tiparelor de gandire, de actiune si actiunii in sine, ne ofera posibilitatea sa ne dam un pas in spate, sa observam, in mod sincer, toate aceste lucruri.

Nu mica va va fi surpriza cand veti observa ce usor alunecati in tipare vechi de gandire, inca prezente in constiinta de masa, in tipare de a reactiona si nu de a comunica, a impartasi sau cel mult a discuta. (excludeti cearta, discutiile in contradictoriu care va conduc direct in minte, care reprezinta hranirea cea mai frecventa)

Devenind constienti de acestea, putem alege imediat, ce vrem sa experimentam: dualitatea sau bucuria exprimarii si a experimentarii!

Din experienta proprie va spunem ca lucrurile sunt din ce in ce mai subtile si doar alegerea de a fi constienti cat mai mult posibil, atat ziua cat si in timpul somnului/viselor, ne permite sa nu mai fim prinsi in capcanele mintii, ale constiintei de masa.

Este o binecuvantare, pentru ca astfel putem alege imediat, cum si ce anume vrem sa experimentam.

Altfel, veti intampina doar obstacole, veti auzi: Acum nu se poate, …reveniti mai tarziu, …nu am timp, …nu avem, etc.

Viata poate fi o bucurie in aspectele sale obisnuite, cat si in cele grandioase. Depinde unde suntem noi, depinde cine actioneaza. Aspectul uman, inca neintegrat? Alte aspecte din aceasta viata sau din vietile trecute? Mintea, care a fost instruita (de noi) sa ne protejeze si sa nu ne lase sa pasim in necunoscut? Sau fiinta unificata, uman-divina, constienta de abilitatea de a face alegeri, de a fi creatoare, de a se exprima si a experimenta?

Compasiunea, acceptarea, onorarea de sine creaza calea spre a avea compasiune, acceptare fata de ceilalti si a-i onora.
Doar astfel, viata devine o curgere, o binecuvantare.

 

Alegeri constiente, explorarea Energiei Noi si…
…cine stie ce va urma?!?

25 octombrie 2009

De cateva zile experimentam unele lucruri noi, legate de alegerile pe care le-am facut fiecare dintre noi.

Ce putem impartasi este faptul ca facand alegeri constiente, mai ales acum, alegeri care au legatura cu a ne exprima, energiile ne servesc in moduri neasteptate. Astfel, in timpul cel mai scurt am invatat lucruri noi, trecand dincolo de modul de invatare din Energia Veche.

Am ales lucruri prin care ne exprimam, am investit in acestea, dar au aparut si alte energii care ne vor servi, care trec dincolo de investitia facuta, energii care ar fi necesitat investitii mult mai mari si mult timp.

Important este ca in momentul in care facem alegeri, sa le eliberam un timp si apoi facem pasi spre acea alegere, cand simtim ca este momentul potrivit.

Mintea poate spune multe: ca nu sunt bani, ca nu avem timp, ca nu suntem talentati/inspirati, ca vor rade ceilalti de noi, etc. Vorbiti-i mintii voastre ca unui prieten drag, spunandu-i ca de data asta este de preferat sa stea deoaprte, deoarece va aflati in EN si ca totul se intampla altfel.

A face pasii inseamna a cumpara un curs online, o carte, un aparat, a deschide o afacere, etc. A face pasi inseamna a ne bucura de acel lucru, de a ne deschide spre a-l cunoaste, avand increderea si bucuria descoperiri lui si a noastra. Dispunem de multe potentiale si multe capacitati, dincolo de ceea ce stiam, asa ca, sa facem acei primi pasi.

Lucrurile se vor derula de asa maniera ca, va vor uimi si va vor bucura, cu adevarat. Uneori ati putea simti ca va blocati pe cale, dar acest lucru face parte din proces, pentru ca ulterior, in doar cateva clipe totul sa fie clar si usor, desi timp de ore sau chiar zile, parea fara solutie.

Este chiar distractiv, daca nu intrati in minte, in aparenta blocare/aparentul esec si luati o pauza, pentru ca sa reveniti mai tarziu, cand veti avea si solutia sau solutiile potrivite.

Vom impartasi cu voi la un moment dat, deocamdata ne amuzam si ne “prindem urechile” in primii pasii, insa ne bucuram ca niste copii de ceea ce am ales.

Va invitam sa faceti alegeri pentru voi, alegeri de a va exprima creativitatea, indiferent in ce domeniu, oricat de ciudat sau de comun ar parea.

Alegeti, investiti in voi si invitati-va sufletul/esenta in aceste experiente!

 

Energia Noua – Imbratisarea experientelor!

18 octombrie 2009

Am ales sa exploram Energia Noua, atat prin participarea la prima Scoala a Misterelor, cat si prin integrarea informatiei si participarea la procesele implicite prezentate in Shouduri.

Ca urmare a acestor alegeri, a exprimarii (in orice mod posibil prin creatii) apar experientele si implicit schimbarile.

In Energia Noua acest moment este foarte important si este si foarte simplu, in acelasi timp. Mai este necesara o alta alegere, aceea de a fi prezenti, insemnand a fi observatori, a fi constienti de ceea ce experimentam si cum experimentam. Cu alte cuvinte, simplificand lucrurile, inseamna a ne imbratisa/accepta/iubi experientele.

Alegand sa fim observatori in propria viata, alegand sa avem o relatie cu sufletul nostru, (invitandu-l zilnic in experientele noastre) nu ne vom mai analiza/judeca experientele ca fiind cumva: bune, rele, negative, pline de success etc.

Alegand sa fim in Acum, nu vom mai fi prinsi in a reactiona la situatii, la provocari, ci vom privi fiecare experienta prin ochii sufletului nostru si nu doar prin ochii sinelui uman, care asa cum bine stim, este nemultumit aproape de orice.

Pentru sufletul nostru orice experienta este bucurie, explorare, experienta. Pentru sufletul nostru nu exista nici o diferenta intre o experienta negativa sau una pozitiva, una plina de succes (prin ochii sinelui uman, desigur). Intelegand acest lucru, putem alege sa privim evenimentele din viata noastra prin ochii sufletului nostru, fara judecata. Vom aprecia orice experienta, indiferent cum va aparea aceasta in ochii oricarei alte persoane.

Nu conteaza! Conteaza doar relatia noastra cu sufletul nostru!

Multi dintre noi am participat la SES (explicarea abuzului fizic si psihic). Pot fi cateva intrebari, pe care ni le putem pune, cu sinceritate:

 1. Ce impact a avut aceasta scoala asupra noastra, ca individ?
 2. Ne iubim corpul ?
 3. Cat timp petrecem noi pentru a ne iubi pe noi insine?
 4. Ce lipseste in viata mea? Sufletul, desigur!
 5. Ne gasim noi timp zilnic, pentru a consolida relatia cu sufletul nostru?
 6. Ideea de schimbare, ne induce frica sau bucurie?

Aceste intrebari, (si lista poate continua) cat si sinceritatea cu care ne vom raspunde, vor deschide usa unor constientizari. Ne vom privi experientele cu intelepciune, vom avea incredere in noi din ce in ce mai mult. Vom “vedea” potentielele care existau si pana acum in preajma noastra, insa nu le puteam vedea/accesa, datorita confuziei create de judecati, de absenta onorarii proprii si a celorlalti.

Viata are numai daruri pentru fiecare dintre noi, daruri alese cu iubire de catre sufletul nostru, iar noi le putem culege doar alegand sa avem o relatie cu sufletul nostru, invitandu-l zilnic in toate experientele noastre.

Vom deschide calea Creatorului care suntem, a Maestrului care suntem, care se va manifesta aici, acum, pe Pamant, prin corpul nostru fizic!

 

Alegerile constiente!
“Relatia ta cu sufletul tau conteaza!”
Adamus: Shoud 2, Seria Maestrilor

08 octombrie 2009

Am mai vorbit despre acestea, insa revenim, deoarece in explorarea Energiei Noi a face alegeri constiente este noul mod de a fi, este un pas esential de facut de fiecare dintre noi.

A face alegeri constiente se bazeaza pe constientizarea si asumarea responsabilitatii pentru ce am creat in trecut si pentru creatiile viitoare. A face alegeri constiente inseamna a avea incredere totala in noi ca nu putem gresi. De fapt, in Energia Noua nu exista greseala. Greseala a apartinut Energiei Vechi.

Sunteti suficienti de intelepti pentru a nu alege un lucru, care ar putea rani cu intentie pe cineva. Totusi, daca cineva se va simti ranit, chiar cand nu am intentionat sa-l ranim, va fi perceptia/interpreterea lui/ei. Sa onoram si acest lucru, fara a ne simti vinovati.
Pornind de la intelegerea a cine suntem, cu adevarat, putem face alegeri constiente privind explorarea Energiei Noi, privind trecerea dincolo de minte, privind manifestarea noastra ca si Creatori constienti.

Ca urmare a alegerilor constiente de a explora potentiale nemanifestate din vietile trecute, vor veni energii la noi, vor aparea schimbari pe care va trebuie sa le acceptam, intelegand ca vor veni deoarece noi am ales sa le aducem in realitatea noastra.

Pentru cei care alegem sa mergem mai departe, sa constientizam ca vor aparea schimbari in noi si in viata noastra, care ii vor face pe ceilalti sa isi intensifice judecatile, criticile. Onoratii, deoarece la nivel de suflet, ei vor ca noi sa facem acest pas important in evolutia noastra. Oricum nu conteaza. Conteaza doar relatia noastra cu sufletul nostru, care vrea sa se exprime si sa experimenteze!

Este foarte important pentru cei care aleg sa mearga mai departe, sa lucreze cu Pakauwah/totemul zilnic. Este creatia noastra, este o parte din noi, care va lucra pentru noi, va merge in alte taramuri sa exploreze pentru noi; nu vom mai fi singuri. Asta implica o incredere in noi insine, pe care majoritatea dintre noi nu am experimentat-o.

Respiratia constienta ne permite sa ne reechilibram, sa aducem energiile potentialelor din trecut, pentru a le face disponibile in creatiile actuale.

Un alt punct important este sa iesim din definirea conditiei umane, pe care ne-am straduit sa o perfectionam, ne-am straduit sa ne cream un confort, care este doar o iluzie. N-am venit aici sa avem un ego bine hranit, n-am venit ca doar sa traim mai confortabil. Nu vom nega confortul, renuntand la el, insa nu va fi lucrul prioritar din viata noastra.

1. La alegere, poate fi prioritar sa facem alegerea constienta de a participa la explorarea Energiei Noi.
2. Poate fi prioritar sa lucram cu Pakauwah si sa ajungem la incredere totala in noi isine.
3. Poate fi prioritar sa cream ceva, indiferent ce anume, pentru a misca energiile, a elibera energii blocate, a aduce Energie Noua, a aduce potentiale din trecut. Sunt potentiale plantate de noi.
4. Impartasirea si sustinerea sunt prioritare, de asemenea.

Pot veni energii dificile, pot veni energii fluide. Vom avea cosmaruri, ne vom dezechilibra uneori. Sa ne reamintim sa respiram, sa acceptam, sa nu fugim, sa nu ne ascundem, ci sa le onoram! Asteptam neasteptatul!

Indiferent ce vom face vom fi onorati. Onorati-va si onorati-i pe ceilalti, pentru a va putea misca liber in noul nivel in care ne gasim acum.

 

SERIAL: Explorarea Energiei Noi

26 noiembrie 2009

In articolul anterior am vorbit despre a actiona sau a reactiona conform tiparelor vechi. N-au trecut decat cateva zile de la postarea articolului anterior si am fost “prinsi” de o experienta, pentru a vedea alte fatete ale modului in care functioneaza tiparele vechi, cum actioneaza micul sine uman si mintea in colaborare cu aspectele neintegrate.

Am vorbit despre minte si despre micul sine uman, care urmaresc siguranta si confortul, insa am uitat de divinele aspecte, care vin la integrare. Ca vin la integrare, nu e nici o problema, chiar e o mare bucurie, insa cand reusesc sa se strecoare intrand in scena, atunci incepe distractia.

Asadar, ne-am vazut “prinsi” intr-o experienta declansata de un lucru minor, dar asa cum am mentionat in Energia Noua totul doar este, fara etichete. Intrand in jocul aspectelor, ne-am simtit indreptatiti in ceea ce faceam, spuneam.

Atentie insa! Am invatat din asta, ca atunci cand ne simtim indreptatiti, cand dispunem de argumente logice, cand luam decizii in absenta compasiunii, fata de noi si de ceilalti, suntem sub influenta tiparelor vechi de a reactiona, suntem in minte si actionam ca atare: “Dar, eu am dreptate”.

De unde stim ca mai exista si altceva? Permanent exista observatorul, permanent apare un sentiment, o senzatie, care nu ne da pace.
Cand am revenit in centru, a aparut claritatea si ne-am distrat copios. Am celebrat si vom celebra si cu maestrul cu care am co-creat experienta, spre bucuria tuturor!

Nu e nici o tragedie sa va dati experiente prin care, fie sa eliberati ce mai este de eliberat, fie sa mai integrati aspecte proprii, iar daca alegeti puteti impartasi cu ceilalti, sa inteleaga ca nimic nu este in neregula, ca se poate trece foarte usor de “conflicte”, care sunt doar pentru a putea “zbura” liberi in Energia Noua!

Ramane valabila intrebarea observatorului fin, care suntem: Ce se intampla, de fapt?

Intrebandu-ne frecvent care sunt celelalte fatete ale experientei/conflictului, vom reveni la noi, in acum si vom dispune de raspunsuri, de compasiune si de eliberari.

Sa celebram, continuand explorarea Energiei Noi!

 

SERIAL: Explorarea Energiei Noi

22 noiembrie 2009

In experientele pe care ni le dam, de indata ce alegem sa exploram Energia Noua, asa cum am observat si am mai subliniat inainte, avem de-a face cu eliberarea vechilor tipare de a actiona sau a reactiona, la situatiile, la problemele care vin la noi.

Mintea si micul sine uman, care urmaresc doar siguranta si supravietuirea (si daca se poate un confort ceva mai mare), vor reactiona aproape imediat la orice situatie. In orice lucru vad un pericol si un joc, pe care nu vor sa-l scape, doar ca jocul este vechi, chiar foarte vechi.

Daca veti alege sa fiti observatori atenti, veti intelege cum functioneaza tiparele si mintea.

Intelegand, veti putea trece la pasul urmator sa va invitati mintea sa se relaxeze si sa se expansioneze, avand astfel posibilitatea sa lucreze in tandem cu mintea divina.

Lucrurile pot fi evidente, pot fi conflicte sau probleme generate de lucruri neeliberate anterior. Amanandu-le, ne trezim ca acestea devin mai provocatoare, mai dificile, ajungand sa ne forteze sa le eliberam. De asemenea, acestea pot fi din ce in ce mai subtile, declansate de lucruri “marunte”, avand in vedere ca am facut eliberarile importante, majore, iar la nivel de suflet am ales eliberarea totala (sau acum, in mod constient).

Insa, in Energia Noua nu exista mare/mic, pozitiv/negative, bun/rau, lumina/intuneric, prin urmare nu exista nici lucruri marunte. Acestea sunt la fel de importante in procesul eliberarii, deoarece este necesar sa eliberam totul.

Tot ce apartine vechiului, datorita tiparelor prin care am interactionat sau am reactionat la energii, va intra imediat in scena si astfel vom iesi din echilibru, din centru. Iesind din centru, iesim din momentul Acum si fara sa observam, suntem trasi in trecut sau in viitor. Nu inseamna ca nu vom lucra cu energiile din dualitate, cat timp co-exista EN si EV, insa vom fi constienti si nu le vom recunoaste decat prin ceea ce sunt: energii.

Energiile vor sa ne serveasca. Intrebarea este unde ne situam? Actionam prin tipare sau facem alegeri constiente, suntem observatori, suntem in acum si astfel energiile ne vor servi in consecinta? Actionam asumandu-ne responsabilitatea fata de experientele care vin acum la noi, recunoscand ca noi le-am creat si ca vin sa ne ajute sa eliberam vechiul, pentru a face loc noului?

Energia Noua nu mai actioneaza prin tipare repetitive. Daca am experimentat un lucru intr-un anumit fel, sa zicem cu gratie si usurinta, data viitoare pot aparea obstacole, care de fapt, reprezinta doar limitarile si asteptarile sinelui uman.

A lasa energiile sa vina la noi si a nu le pune etichete, creaza potentialul de a observa cu detasare, de a avea claritate, pentru a face pasii potriviti in manifestarea alegerilor noastre. Punandu-le etichete, opunem rezistenta energiilor si astfel ele ne vor servi in consecinta. Vor aparea dificultati in ceea ce am ales.

Nu trebuie sa disperam, deoarece putem alege sa fim constienti, centrati, indiferent despre ce este vorba.

Cheia este, atunci cand apare ceva provocator, ceva care se poate amplifica vazand cu ochii, (pornind adesea de la “mai nimic”), sa ne intrebam: ce se intampla, de fapt? Este o situatie fara solutie sau este doar invaluita in confuzie? Respiram si alegem sa revenim in centru! Ne repliem, in sensul de a observa si nu de a reactiona, chiar daca primul impuls va fi reactia. Respiram si cerem claritate. (de la noi, fireste)

Altfel, veti fi prinsi in lucruri care va vor epuiza energetic, cand ati putea lasa energiile sa va serveasca. Veti cheltui cantitati enorme de energie, cand ati putea fi serviti de energii, conform alegerilor si paradigmei: Maestrul permite energiilor sa-l serveasca.
Energiile vor sa ne serveasca!

Transformarile prin care trecem in acest moment sunt accelerate si foarte mari, asa ca avem nevoie de energia noastra pentru asta. Este important sa avem grija de energiile noastre si sa folosim energiile care vin la noi. Exista foarte multe energii fizice si non-fizice care vor  sa ne serveasca, insa nefiind in Acum si fiind prinsi in “reactii”, acestea nu ne gasesc, pur si simplu.

 

Pregatiri pentru a ne manifesta ca fiinta multidimensionala,
suverana pasi spre Scoala Misterelor

14 noiembrie 2009

In explorarea Energiei Noi este necesar, mai mult decat oricand, sa revenim la increderea in noi insine. Lucram cu Pakauwah, calatorim in trecutul si in viitorul propriu, vom calatori in viitorul omenirii, prin urmare calatorim interdimensional. Ne vom manifesta ca fiinta multidimensionala, pornind din momentul Acum.

Increderea in sine este foarte importanta, deoarece in alte taramuri mintea poate sau nu sa fie activa, vom intalni tot felul de entitati si energii, cu care nu suntem obisnuiti, astfel, va fi necesar sa ne raportam, sa ne bazam pe simturile angelice: auz, vaz, miros, gust, atingere. Pentru asta este necesar sa ne antrenam simturile fizice, care au legatura cu cele angelice. S-a initiat deschiderea si expansiunea simturilor in primavara, in Poiana Brasov, prin participarea la workshopul Expansiunea Interdimensionala.

Majoritatea dintre noi n-am mai exersat, n-am mai practicat exercitiile efectuate acolo. Acolo au fost deschise simturile fizice si non-fizice, insa deoarece nu am mai practicat, ele au revenit la loc.

Alegerea de a avea increderea profunda in noi insine, cat si a lucra pentru a ne deschide si ne expansiona simturile umane si angelice, sunt vitale in etapa in care ne aflam.

Intelegand acest lucru, in curand, vom organiza un workshop in care vom alege sa ne intoarcem la increderea absoluta in noi, sa ne antrena simturile, pentru a avea claritate in calatoriile noastre, pentru a fi fiinta suverana constienta, aici si in oricare alte taramuri. Atat cei care ati fost prezenti la Workshopul Expansiunea Interdimensionala, cat si cei care n-ati fost, puteti alege sa participati alaturi de noi, la acest workshop.

Prin acest workshop ne propunem sa facem o pregatire pentru Scoala Misterelor, dezvoltand unele concepte, care au fost mentionate si in Shouduri. Nu va vom “fura” experienta participarii la Scoala Misterelor (experientele din scoala sunt DIVINE), ci doar va vom ajuta sa fiti foarte deschisi si sa va expansionati cu incredere, dezvoltand aceste abilitati, pentru a absolvi aceasta scoala speciala, in mod gratios si eficient.

Acestea ne vor fi de real folos in explorarea Energiei Noi. Vom avea parte de experiente deosebite, atat la workshop, cat si dupa, pe care le vom putea impartasi intre noi, revenind astfel la increderea in sine.

Experi-alegeri pretioase…
a experimenta si a imbratisa alegerile constiente!

5 noiembrie 2009

Are importanta ce va urma? Da, din punct de vedere al bucuriei explorarii si nu din cel al sinelui uman, care n-are decat asteptari, frici si indoieli.

Dar acum, pentru noi lucrurile s-au simplificat foarte mult:

 1. stim cine suntem,
 2. stim ce am ales si ce alegem in Acum-ul extins,
 3. stim ca Nu conteaza,
 4. privim lumea cu ochi inocenti, “Ce urmeaza?!?”
 5. nu ne mai “prind” usor tiparele vechi (de a reactiona la orice, fiind in continua lupta pentru supravetuire),
 6. chiar daca “ne prind”, nu dureaza mult (minute sau, mai rar, ore) pana iesim zambind din acel joc, acel sistem de credinta.
 7. onorarea nu mai este doar un concept, chiar daca mai apare “discutia de caz” (din ce in ce mai rar, si care este un alt mod de a denumi judecata, sic!) insa alegand sa fim observatori in viata noastra, revenim la onorare si compasiune si mai profund.

Desi lucrurile s-au simplificat, avem o multime de lucruri care ne bucura – de fapt, din ce in ce sunt mai putine cele care se mai afla inca in raza de actiune a aratatorului nostru – pornind de la ceea ce mancam, ce imbracam, pana la creatiile noastre din acest moment. Asadar, avem multe lucruri care sunt pe masa noastra de lucru, ca urmare a alegerii noastre de a explora Energia Noua si a crea.

Despre acestea vom vorbi in curand, insa ceea ce va putem spune este ca energiile servesc orice alegere legata de creativitate, dincolo de ce v-ati putea imagina. Avand Internetul putem trai in Acum, fara a incerca sa mai inventam roata, ci beneficiind de aceasta sursa de informatii si indrumari.

Important este sa facem alegerea de a crea ceva, a face pasii spre acea alegere (care uneori implica a cauta ceva, a cumpara ceva, etc.). Facand acesti pasi, iar din proprie experienta, va spunem ca pasul de “a scoate bani pentru a cumpara ceva conform alegerii” constituie dedicarea, daruirea noastra in acea alegere, integrand-o, simtind ca face parte din noi. Eliberarea asteptarilor si observarea lucrurilor care pot constitui distrageri, chiar si a aspectelor care sunt inca neintegrate si care pot incerca sa-si joace jocurile, ne permit sa mergem inainte, descoperindu-ne si descoperind lucruri noi, neasteptate.

Alegerea de a crea ceva, nu trebuie sa fie neaparat ceva grandios, desi, de ce nu? In ochii Divinitatii noastre nu conteaza decat alegerea a ne exprima si a experimenta acele alegeri constiente. Stiind asta putem porni cu incredere, sa facem “acea” alegere, pe care poate am amanat-o de cand ne stim in aceasta viata sau timp de vietii. Avem atatea daruri, pe care ni le-am dat, insa le tinem ascunse, din teama de a nu gresi, de teama de a esua, de a ne expune, etc. Cine ar mai putea sa ne critice pe noi, care deja stim foarte bine ce inseamna critica. Am devenit imuni fata de ea, deoarece stim ca este doar energie, pe care o putem folosi in alegerile noastre. Cum? Vom reveni cu alte impartasiri in aceasta privinta, din experientele noastre.

Am mai vrea sa subliniem un aspect foarte important, din punctul nostru de vedere, tot in urma experientelor avute.
Pornind din momentul in care am ales sau alegem sa exploram Energia Noua, toate experientele au legatura cu:

 1. exprimarea si iubirea de sine,
 2. a onora,
 3. a alege; mereu apar potentiale noi legate de ceea ce am ales sau de ceva cu totul nou,
 4. a elibera totul, cel putin energetic, daca inca exista retineri de a elibera o relatie nearmonioasa, un serviciu imposibil, asteptarile familiei, etc. Aveti curajul de a va elibera, astfel veti crea spatiu pentru lucruri noi si veti putea avea claritate, pentru a alege din potentialele pe care pana atunci nici nu le vedeati,
 5. schimbarile inerente,
 6. deschiderea fata de lucruri total noi, fata de care ati avut retineri “ne-naturale”, asa cum le numeste Kuthumi in “What’s Missing?”
 7. responsabilitatea fata de viata noastra, de actiunile noastre, fata de noi si fata de oricine sau orice din exterior.

Acceptand faptul ca ne-am angajat constient in explorarea Energiei Noi, imbratisarea experientelor noastre este implicita. Din acest moment toate experientele noastre, sunt foarte pretioase, atat pentru noi, cat si ca potentiale pentru ceilalti. Subliniem cuvintele “Toate experientele sunt pretioase” stiind ca este un mare adevar si o mare responsabilitate in acestea.

Spunem responsabilitate, fara insa a ne impovara cu vechea conotatie a cuvantului “responsabilitate”, insemanad constientizarea momentului Acum, bucurie, onorare, hotarare, sustinere proprie si a celorlalti, fara hranire, fara asteptari (exceptand una singura: a ne astepta la neasteptat!). Ne asumam responsabilitatea fata de viata noastra si de abilitatea noastra de Creatori intelepti, suverani.

Revenind, iubiti-va, imbratisati-va experientele, chiar daca sunt sau vor fi provocatoare, dificile, neplacute, oricum va dori mintea sau sinele uman sa le calatogheze. Ele fac parte din aceasta calatorie a explorarii, a crearii, a exprimarii.

Dar, sa nu uitati ca intotdeauna exista si calea usoara!

Experialegeri este un cuvant nou, care a aparut astazi in discutiile noastre si ni s-a parut foate nostim!

 

Cat de mult permit sa… ?

28 Decembrie

Ne aflam in etapa integrarii divinului cu umanul. Pentru a ajunge aici a fost necesar sa eliberam o multime de sisteme de credinta, sa eliberam unele relatii, serviciile, etc.

Integrarea aspectelor este o parte din procesul realizarii propriei noastre Unimi. Tot ce am experimentat, tot ce n-am experimentat si tot ce am putea experimenta sunt de integrat. Intelegerea procesului si dezvoltarea unei relatii cu tine insusti, permite ca aspectele sa vina la integrare, in multe moduri.

Alegand sa ne reamintim ce experiente am avut in trecut, in alte vieti, fara a “ne agata” de acestea, fara a ramane acolo, ne permit sa aducem intelepciunea si sa ne vindecam trecutul. Deschiderea usilor potentialelor nealese si a celor din viitor, permit sa ne integram mai usor, facand astfel loc integrarii, fuziunii cu propria divinitate.

Acest lucru este posibil prin invitarea divinitatii in fiecare zi, in toate experientele noastre si in timpul starii de somn/vis. Necesita incredere in noi insine, necesita deschiderea spre noi orizonturi si trecerea dincolo de identitatile iluzorii, pe care le-am creat de-a lungul erelor, deoarece exprimarea si experientele noastre devin divin-umane, multdimensionale.

Pot aparea o multime de situatii, perceptii si stari, care pot fi stranii, provocatoare, insa este necesar sa ne dedicam acestui proces de fuziune cu propria divinitate, avand incredere ca fiind impreuna totul va deveni mai usor, mai profund, mai plin de viata.

Asadar, se pune intrebarea, de fapt, ne punem intrebarea constient sau pornind de la un alt nivel: Cat de mult permit …”

Cat de mult permit dramelor sa fie prezente in viata mea?

Cat de mult constientizez ca joc jocuri, ca intru in vechile tipare, doar pentru a nu avea timp sa revin la mine, sa nu fiu in Acum?

Cat de multa iubire, compasiune vreau sa primesc prin respiratia mea constienta, care sunt disponibile pentru mine, in Acum?

Cat de mult permit divinitatii mele sa intre in viata mea?

Cat de mult ma respira aceasta? Cat o respir eu? Cine respira pe cine, de fapt?

La acest sfarsit de an, care poate la fel de bine fi un inceput, un Acum al fiintei divin-umane, multidimensionale care suntem, este un moment potrivit sa ne intrebam fiecare, cu sinceritate:

Cat de mult permit…?

Ce anume permit? 

De ce permit?

De ce NU permit?

Cat de mult ma abandonez ca identitate iluzorie, divinitatii care sunt, pentru a incepe un joc nou, o noua creatie!

Cat din ceea ce exprim este rezultatul fuziunii divinului cu umanul, al fiintei multidimensionale, constiente care sunt?

Care sunt alegerile mele constiente? Ce am ales sa creez?

Sunt intrebari vitale, care ne pot permite sa traim un alt gen de viata, in care bucuria si profunzimea exprimarii si experimentarii sa fie reale.

Sa ne reamintim de ce am venit aici! Explorarea Energiei Noi este cea care primeaza, insa este necesara dedicarea, increderea in sine, valoarea de sine, bucuria descoperirii si impartasirii. Lucrurile pot fi simple si devin simple, cu cat eliberez mai mult, cu cat ma abandonez mai mult adevarului a cine sunt!

Eu sunt cel ce sunt!

In tot acest proces, reamintiti-va de Maestrul care sunteti, care temporar poate fi umbrit de identitatea umana neintegrata!

Reamintiti-va de Creatorul care sunteti. Tot ce ati trait este creatia voastra. Cum vreti sa traiti? Vreti sa va cunoasteti viitorul? Faceti alegeri Acum!

Celebrati-va calatoria si deschideti-va spre adevaruri mai profunde!

Sfarsitul si inceputul se impletesc, la fel ca lumina si intunericul, ca etichetele de bine si rau etc.

Asadar, in acest moment Acum va cuprindem in iubirea si compasiunea noastra, avand intelegerea a cine sunteti, cu adevarat.

De la suflet la suflet va spunem: NAMASTE!

 

Serial: Explorarea Energiei Noi
“Asteptati-va la neasteptat!”

16 decembrie 2009

Din perspectiva sinelui uman este “dur” ca cineva sa inceapa din “senin” sa te injure, sa se exprime prin ceea ce numim “cuvinte obscene”.

Divina persoana s-a oferit (la un alt nivel) sa ne ofere o experienta, prin care ne-am mai integrat unele aspecte intunecate, foarte ranite si mai mult decat orice, am avut parte de intelegerea ca se pot intampla lucruri neasteptate.

Nici intr-un caz nu m-as fi asteptat (Gratia) sa ma sune cineva si sa inceapa sa-mi vorbeasca astfel la prima ora (insemnand cam ora 10 am). Nu stiam sa fi “gresit” cuiva in asa masura, incat sa ma astept la un astfel de telefon. Dar, de fapt, nu are nici o legatura cu ce am facut, n-am gresit cu nimic nimanui, ci cu cine suntem acum si cu procesele prin care trecem.

Am perceput amandoi energii foarte ranite, foarte furioase. Evident am inchis telefonul, pentru ca era numar ascuns si nici nu voia sa-si decline identitatea. Nu era nimic de discutat, nici o lectie de invatat, decat…sa reactionezi, sa intri in vechile tipare, sa permiti hranirea/furtul de energie si eventual, sa te hranesti in acelasi timp.

 “Important este ce facem acum, cu experienta asta!” acest lucru ne-a venit in gand, (parea  ca am depasit evenimentul) pana cand a revenit cu urmatorul telefon (in cateva minute). Fiind numar ascuns am presupus ca era aceeasi persoana si n-am raspuns.

In acel moment au intrat in scena unele aspecte de-ale noastre si pana spre seara “am dansat” cu ele. Seara s-au limpezit lucrurile si ne-am “trezit” mai integrati, am ras cu pofta de “asteptati-va la neasteptat” si… de faptul ca am dat numele acestei impartasiri “Serial”. Asta inseamna ca va continua. In ce fel?

Nu conteaza. Important este sa fim foarte aproape de “Ce facem cu experienta asta?” oricare ar fi ea.

 1. A nu reactiona este primul pas.
 2. A respira energiile, oricat de intunecate ar fi, este al doilea pas.
  Acestea vor fi transmutate si pot fi folosite in creatiile proprii.
 3. A ne imbratisa experientele si a le impartasi sunt urmatorii pasi. (pentru noi)
 4. A onora calea celorlalti ramane un pas foarte important.

Asadar, fiti atenti la ce alegeti si …asteptati-va la neasteptat!

 

Serial: Explorarea Energiei Noi

3 decembrie 2009

La un anumit moment al existentei noastre am ales sa fim aici, cand urma sa apara Energia Noua. Am ales sa terminam cu iluzia karmei, sa terminam cu procesarile, pentru a fi neutri/impartiali in explorarea Energiei Noi.

Acum, mai mult decat oricand, avem nevoie de intreaga noastra energie in aceasta activitate de pionierat, in timp ce inca exista Energia Veche si incepe sa-si faca aparitia Energia Noua, deoarece trecem prin schimbari extraordinare in ce priveste corpul si mintea. Aceste doua aspecte ale noastre sunt cele prin care am functionat in realitatea 3D, ne-am focalizat si ne-am jucat cu Energia Veche, transmutand-o in toate lucrurile si experientele prin care am trecut.

In prezent, incepem sa functionam multi-dimensional, ceea ce este provocator pentru corp si minte. Daca mai adaugam si procesul integrarii aspectelor ne putem explica de ce uneori ne simtim obositi, somnorosi, de ce pare ca nimic nu se leaga/nu se manifesta, asa cum am dori (este valabil pentru unii dintre noi).

Sa respiram profund, deoarece este un moment potrivit sa luam un ragaz cu noi insine, pentru a alege re-echilibrarea totala: minte-corp-gnost-spirit. Este important sa ne reamintim de respiratia simpla, profunda, constienta prin care putem primi: energia fortei de viata, iubire si compasiune de la sufletul nostru si de la cei din Consiliul Crimson. Chiar si pentru asta avem nevoie de increderea in sine si sa ne observam  valoarea de sine. Ne iubim noi neconditionat? Suntem noi dispusi sa ne acceptam in totalitate, asa cum suntem in acest moment? Cat de mult ne permitem sa primim din iubirea si compasiunea, care sunt prezente aici pentru noi, din abundenta?

Acum este momentul sa respiram si sa primim, sa spunem “Da !” la un alt mod de a fi.

De asemenea, exista un motiv pentru care unele proiecte nu vin in manifestare; ar interfera cu unele lucruri noi care au loc acum in viata. Astfel mentinem un spatiu curat, o constiinta limpede pentru activitatea de pionierat.

Mai mult, ne aflam in etapa in care integram ceea ce ne-a lipsit din experientele noastre. Este vorba despre divinitatea noastra care vrea sa vina sa exprimenteze totul aici, cu noi. Este etapa in care ne invitam divinitatea in fiecare respiratie, in minte, in corp, in constiinta noastra, in tot ceea ce suntem. Ne invitam pe noi, stiind ca acesta este un proces de durata, care necesita invitatie zilnica, constienta din partea noastra. Ne invitam divinitatea in toate experientele noastre, eliberand etichetele precum esec, negativ, etc. Ne invitam pe noi in totalitate aici in fiecare experienta, in fiecare respiratie.

Pentru a explora Energia Noua, asa cum stiti sau banuiti, este necesar sa fim echilibrati. Acest lucru implica a fi in Acum, in centrul nostru, in contact cu sufletul nostru, a ne iubi neconditionat, a ne integra aspectele.

Experientele noastre din acest moment au de-a face cu alegerea de a ascensiona in aceasta viata, ceea ce implica integrarea aspectelor si eliberarea conditiei si conditionarii umane. Daca nu ati eliberat prea multe (servicii vechi cu relatii nepotrivite, relatii inter-umane de toate felurile disfunctionale, afaceri vechi, etc.) sa nu fiti surprinsi ca vor ”da buzna” sa fie eliberate. 

De asemenea, experientele din prezent au de-a face cu manifestarea alegerilor constiente facute de dragul exprimarii si experimentari i. Dar, fiind in Energia Noua, depinzand si de locul in care va aflati din procesul eliberarii “Vechiului” experientele pot fi provocatoare, pot crea frustrari sau pot fi surprinzatoare, incantatoare si usoare.

Orice si oricum ar fi, amintiti-va ca pentru a incepe ceva, orice, inclusiv calatorii interdimensionale sau explorarea Energiei Noi, trebuie sa porniti din Acum , insemnand ca porniti de la voi, avand compasiune, acceptare totala, permitere prin
“Eu sunt cel ce sunt” si stiind ca “Totul este ceea ce este”!

Onorare totala!