Articole
O mare parte din experienta noastra este impartasita aici si acum. Ceea ce traim si nu numai, reda momentul acum al vietii ....
Deschide-te Spre a Privi

Articole 2010 - CostinGet

 • Ianuarie
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • Decembrie

 

De la Synchrotize, la simplitate si exprimare

25 Ianuarie

Ce simplu este ca doar sa fim! Ce complicat ne place, totusi, sa traim!

Complicat inseamna ca ne aflam inca sub influenta sistemelor vechi de credinta. Inseamna ca nu am eliberat hipnoza din constiinta de masa, asa incat realitatea noastra este indusa de aceasta si nu de alegerile noastre constiente. Ne lasam purtati de valuri.

In ultima instanta, toate sunt sisteme de credinta, doar ca majoritatea fac parte din Energia Veche. Ce-ar fi daca am elibera majoritatea sistemelor vechi de credinta, daca nu chiar pe toate, inlocuindu-le cu noi sisteme de credinta, ceea ce ne-ar aduce bucuria explorarii, exprimarii si creatiei?

Sa fim inseamna sa nu mai facem folosind fortele opuse, efortul, asa cum mentioneaza Adamus in ultimul Shoud. Sa fiminseamna sa eliberam asteptarile sa facem alegeri constiente, sa permitem energiilor sa ne serveasca, avand increderea in cine suntem: creatori constienti si responsabili!

Sa fim inseamna sa nu mai emitem judecati despre experientele noastre sau ale altora, desi este relativ dificil de facut asta, deoarece suntem obisnuiti sa actionam prin tipare si astfel, nefiind in acum, intra tiparele in actiune si apar etichetarile: bine/rau, corect/gresit/ succes/esec etc.

Daca noi nu ne-am mai judeca, implicit nu i-am mai judeca nici pe ceilalti. Am fi in Acum si astfel, chiar daca cineva ar directiona judecati, critici spre noi, le-am recunoaste ca fiind doar energii, pe care le-am putea transmuta, ca adevarati alchimisti ce suntem.

Astfel, ar fi de eliberat vechile tipare, vechile sisteme de credinta, ar fi de ales sa fim in corp – in fond, de aceea ne aflam aici – in Acum si am putea face alegeri constiente, inlocuind ceea ce am eliberat cu credintele si adevarul a cine suntem noi, in Acumul extins.

In felul acesta, claritatea, simplitatea, creativitatea, compasiunea, onorarea, iubirea, sustinerea, sunt la dispozitia noastra, sunt energii care ne pot servi, daca stapanul este acasa!

Astfel, re-aducem in atentie, valoarea materialullui New Energy Synchrotize/ Hipnoza in Energia Noua, care ne poate aduce claritate in multe privinte:

 1. cum arata realitatea noastra,
 2. care sunt minciunile/jocurile pe care nu le eliberam, din diverse motive
 3. care sunt aceste motive
 4. revenirea la increderea in noi insine
 5. valoarea alegerii,
 6. cum sa facem “curatenie” in viata noastra
 7. cum sa ne construim/cream o noua realitate, etc

Lucrand cu Synchrotize, am ajuns sa facem alegeri noi, trecand prin procesul multor eliberari, astfel incat, astazi traim acele alegeri:

 1. Suntem liberi,
 2. Suntem Invatatorii ai unei Constiinte Noi
 3.  Relatia noastra este armonioasa
 4. Relatiile cu ceilalti sunt armonioase
 5. Avem abundenta sub toate aspectele,
 6. Ne bucuram de exprimari si experimente, creand prin alegeri constiente.

Experientele si exprimarile noastre sunt marturii reale ale modului in care traim conform cu ceea ce impartasim si impartasim ceea ce traim! Nu doar vorbim, ci viata noastra este o carte deschisa, care poate fi impartasita, atunci cand cineva simte si alege sa vada ca se poate.

 

A impartasi de la nivelul Maestrilor Energiei Noi

18 Ianuarie

Am ales sa impartasim deschis din experientele noastre, din intelegerile si perceptiile noastre, stiind ca nu exista separare, ca suntem Eu sunt Prezenta, creatorul, fiinta suverana.

Stim ca ne aflam aici prin alegere, stim unde ne indreptam de aici inainte, in mare parte. Alegand sa exploram Energia Noua, intervine “asteptati-va la neasteptat” in toate sensurile sau altfel spus, acceptand tot ce vine, ca fiind ceea ce este, fara nici un fel de judecati, etichetari.

Din impartasirea cu cei care au aceeasi deschidere si care au ales impartasirea la acest nivel, am observat cat de important este sa ne sustinem unii pe altii, in timp ce trecem prin acest proces de revenire la adevarata si profunda incredere in cine suntem, cu adevarat.

Desi apar experiente in care ne prinde constiinta de masa, in care apar aspecte proprii sau experiente pe care ni le-am dat, prin care sa verificam cat de dedicati suntem in alegerile facute, descoperim ca exista acel observator (sufletul/divinitatea noastra) si acea cunoastere subtila, pe care daca o luam in considerare, intelegem ca exista multe solutii la situatiile din viata, dincolo de ceea ce percep ceilalti.

Impartasirea deschisa ne umple sufletul de bucurie, intelegand ca si altii experimenteaza aceleasi lucruri, ca au loc schimbari profunde (individual initial si apoi, in afara), ca raspunsuri care sfideaza logica se dovedesc functionale, ca bucuria de a trai nu este doar ocazionala, ci este o stare de a fi, avand compasiune, onorand si acceptand tot ceea ce este, asa cum este.

Ne miscam mai liberi in viata cu fiecare zi ce vine, ne bucuram de intalnirile noastre si de impartasire si astfel, dam nastere unei energii a impartasirii de la Maestru la Maestru. Se creaza un potential, care poate fi accesat si de altii, astfel, energia acestei impartasiri se raspandeste in lume, alaturi de alte energii bine-cunoscute: frica, ura, judecata, neincrederea, invidia, dar si de iubire neconditionata, compasiune, onorare reala, etc.

Cu cat suntem mai dispusi, prin alegere profunda, constienta sa impartasim din recunoasterea a cine suntem si nu de la nivelul identitatii umane care simte iluzia separarii, vom participa la extinderea acestei energii a impartasirii dintre Maestrii Energiei Noi.

Este vorba doar despre alegerea de a impartasi deschis, stiind ca nimeni nu te judeca, stiind ca cel cu care impartasesti este la fel ca tine, ca este Dumnezeu, de asemenea, ca intelegerile tale devin mai profunde in urma impartasirii experientelor, onorand si incurajand, celebrandu-ne calatoria si experientele pretioase avute.

Astfel se degaja un parfum suav, care se raspandeste in creatie, iar noi ne bucuram de ceea ce manifestam, in Acum!

Este disponibil, deschideti-va si simtiti-l!

 

A comunica fara cuvinte si a fi in corp

13 Ianuarie

Pornind de la o intrebare care ni s-a pus am dori sa impartasim unele lucruri.

Intrebare:
Aveti sa-mi dati cumva unele indicii despre cum s-ar putea comunica fara cuvinte, fara imagini?

Raspuns:
Ceea ce iti putem spune, este:
- sa faci alegerea constienta de a comunica fara cuvinte cu tine, mai intai,
- sa ai incredere ca aceasta comunicare are loc,
- sa alegi sa comunici fara cuvinte cu oricine altcineva, cu animalele de casa, cu cei dragi, cu Adamus, cu noi etc.

Asa functioneaza.

Este acelasi lucru cu a-l cunoaste pe Dumnezeu: nu exista nici o carte, nici o metoda, ci este vorba doar de a-l experimenta pe Dumnezeu.

Ca exemplu: cum ii arati iubirea unui bebelus, care nu intelege cuvintele?

Ii poti spune cuvinte in mintea ta sau chiar cu voce tare, dar cel mai adesea il privesti si SIMTI iubire fata de el, iubire care radiaza din fiinta ta, pe care el o simte si incepe sa zambeasca, sa se miste, dand din maini si piciorute.

La fel cu animalele. La fel cu iubirea si recunostinta fata de Yeshua, Tobias, Adamus. Sunt sentimente, sunt experiente personale intime, care necesita doar alegere si incredere. 

Tot ce am putea defini, provine din minte, necesita cuvinte atasate, prin urmare, nu iti putem da indicii.

Ai incredere in ceea ce alegi!

Acest lucru noi deja il facem la un alt nivel. Este momentul sa fim constienti de acest gen de comunicare, in care transcendem folosirea limbajului, a cuvintelor rostite sau gandite.

A experimenta fuziunea divinului cu umanul prin invitarea divinitatii noastre, zilnic, in fiecare experienta, reprezinta un alt mod de a comunica noi, cu noi insine. Este o oportunitate de a percepe/a simti ceea ce se intampla, lucru care nu poate fi descris, doar trait. „Ma invit pe mine, in viata mea cu fiecare respiratie, in fiecare parte a mea si permit, respirand constient, alegand sa simt.”

Astfel, vom avea surpriza acelei comunicari si comuniuni subtile, in care STIM ca suntem una, ca primim mesaje pe care doar le STIM, fara sa auzim cuvinte. Este acea cunoastere de dincolo de cuvinte, in care initial nu exista nici un dubiu.

Ulterior poate interveni mintea si poate incepe jocul, daca nu suntem constienti, daca nu suntem in corp, daca nu suntem in Acum. Este adevarat? Daca doar mi se pare? Nu poate fi vorba despre asa ceva. Mintea se strecoara foarte subtil.

Alegeti sa va observati si veti vedea cum apar lucruri clare, simple, cum apare cunoasterea adevarata, dupa care intervine mintea cu sporovaiala si jocul ei.

Respiratia constienta ne aduce in corp. Fiind in corp suntem in Acum si putem percepe mesaje subtile, pure.

De ce sa fim in corp si in Acum? Pentru ca doar Acum exista, iar corpul este instrumentul prin care sufletul se exprima in aceasta realitate. Daca nu sunteti in corp judecati, acuzati, va plangeti, jucati tot felul de jocuri si nu puteti face nici un fel de alegeri constiente, clare, nu puteti sa va asumati responsabilitatea fata de voi si de creatiile voastre, deoarece stapanul lipseste, este plecat de acasa!

Totul tine de alegeri. Oricat de dificil ar putea parea, orice alegere constienta facuta cu intensitate, din profunzimea fiintei, va incepe sa se manifeste. Doar alegeti!

 

Cum functioneaza? – Partea a II-a

10 ianuarie - Rezumat

Adamus continua cele prezentate in Shoudul 4, aducand elemente noi, despre manifestare, despre exprimarea vocii interioare, despre creatii.

Astfel, readuce in discutie lucrurile care impiedica manifestarea in planul fizic: distrageri, jocuri, interferente, jocul cu potentialele, cu alte cuvinte prin mental.

Mintea nu are nici o abilitate creativa de nici un fel. Ne face sa credem acest lucru, insa adevarul este ca noi cream/putem crea de la alt nivel, in present.

A vorbit despre importanta separarii, despre rolul iluziei separarii in crearea experimentarii dualitatii in energia veche. Plecand de Acasa, din Tot Ce A Fost ne-am creat o oglinda pentru a ne cunoaste. Astfel a aparut masculinul si femininul, negativul si pozitivul, binele si raul, lumina si intunericul. Odata cu separarea a aparut si dorinta de a ne intoarce Acasa. Aceasta dorinta a creat energia, instrumentul prin care sa experimentam.

De-a lungul erelor, incepand din Atlantis, a inceput sa functioneze hipnoza, prin activitatea de  standardizare la nivel mental, standardizarea creierului. S-a deschis astfel portita influentei exercitate prin hipnoza, manipularii, care continua si acum.

Prin schimbarea constiintei si alegerea de a ne integra cu partea noastra divina, s-a creat/se creaza Energia Noua.

Astfel ea este disponibila pentru cel/cea care face alegerea de a elibera iluzia separarii, stiind ca niciodata nu am fost separati.Cautarea care a aparut in momentul acceptarii ca suntem separati, a dus la experiente multiple, la vietii de cautare, la reincarnari repetate. Acum este momentul sa oprim influenta pe care o are hipnoza din constiinta de masa asupra noastra, este momentul sa revenim la cine suntem, cu adevarat: Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Aceste lucrui in sine, ne elibereaza de sistemele de credinta din constiinta de masa, sub orice forma. 
(societatea, familia, organizatii, grupuri etc.)

Noi ca si constiinta (asta suntem noi) atragem energie pentru a manifesta. Vrem sau nu vrem sa acceptam, noi ne-am creat si ne creem realitatea. Este important sa intelegem unde ne situam pentru a manifesta. Manifestam sub influenta hipnozei constiintei de masa, in Energi Veche, prin efort sau prin adevarata pasiune, dorinta a sufletului?

In Energia Noua functioneaza adevarata Lege a Atractiei, nu asa cum este ea inteleasa acum de majoritatea oamenilor. Noi atragem energie prin intelegerea Eu Sunt, fiinta suflet suverana, intreaga.

Dorinta, Pasiunea, Bucuria, Simplitatea sunt elementele ce apartin sufletului, prin care manifestam realitatea in Energia Noua.

A sugerat sa facem alegerea clara de a iesi de sub influenta hipnozei din constiinta de masa Acum, azi, nu maine!

Adamus a revenit si asupra exprimarii prin vocea interioara, subliniind multiplele modalitati de a ne exprima astfel: arta, muzica, creativitate, carti, vocea in sine. Ne sugereaza sa ne facem tema de a comunica fara cuvinte cu el, cu Maestri Ascensionati, cu animalele de companie, cu alti oameni (fara a manipula!). Ne deschidem astfel spre o noua constiinta, spre concepte total noi.

Totul este bine in toata creatia, asa incat eu sunt Adamus!

 

2010 – Anul Vizionarilor!
Alegere: Sa Inspiram Constiinta!

 

Iata-ne in Acum, in primele zile ale anului 2010. Noi l-am numi Anul Vizionarilor! Nu al vizionărilor (chiar acum am aflat ca FilmulAvatar a incasat deja 1,02 miliarde $) si pentru ca veni vorba de filmul Avatar (este 3D) v-il recomandam din suflet, inca ruleaza la Mall Vitan, la AFI Cotroceni si probabil si in alte locuri. Daca vreti sa va faceti un cadou, atunci este momentul potrivit sa mergeti la film!

De ce il numim Anul Vizionarilor? In mesajul recent oferit de Adamus de Revelion, a mentionat ca lumea, in prezent, nu dispune de vizionari, asa cum a fost in trecut, in perioda existentei Scolilor Misterelor. Astfel, ne invita sa ne deschidem spre a observa ce se intampla in lume, in prezent si a percepe potentiale noi pentru omenire, doar ca potentiale, fara a le impune nimanui.

Astfel, a facut o trecere in revista a problemelelor actuale din lume si a facut apoi o paralela intre acestea si ce se intampla la nivel de individ. Lucrurile sunt simple, insa implica participare, dedicare si multa compasiune. Evenimentele care sunt in derulare  in prezent, sunt patru, poarta energia lui 4!

1. Razboaiele Divine/Razboaiele purtate in numele lui Dumnezeu (chiar daca nu mai au loc la scena deschisa cu lupte, cu tancuri si rachete, ele exista, asadar nu le putem nega, cu atat mai mult cu cat se vor intensifica.

2. Problemele legate de Mediul Inconjurator, inclusiv cele legate de combustibili, sunt actuale si vor continua sa provoace civilizatia umana, in anii ce urmeaza. Totul are legatura cu a ne asuma responsabilitatea fata de casa noastra: planeta Pamant! Combustibilii fosili sunt pe sfarsite, asa ca si aici lucrurile continua sa fie provocatoare.

3. Finantele, care asa cum deja stim, ca sistem al Energie vechi s-au prabusit si au legatura cu redistribuirea echitabila si nu cu adunarea unor sume imense, care sa nu fie puse in circulatie. Banii sunt energie, prin urmare, trebuie sa circule. Nu este vorba despre a lua de la cei care au si a da celor care nu au, ci despre o distributie echitabila la nivel de tari, continente. A imparti banii saracilor, nu ar fi decat un alt joc temporar.

4. Hipnoza (si ceea ce Adamus numeste “creier - incuiat”) Ca urmare a activitatii desfasurate in Atlantis, de standardizare a creierului, a capacitatii mentale, mintea umana este susceptibila hipnozei. Activitatea de standardizare a mintii a dus la potentialul controlului mental, care a continuat si dupa aceea, astfel lumea se afla sub hipnoza si actioneaza prin tipare, fiind sub contolul hipnotic exercitat in prezent de mass media, de tot felul de Stiri si de “teorii conspirative” care induc frica, indoiala etc. Toate acestea duc la lupta pentru supravietuire sau la ceea ce am auzit astazi la Stiri, cresterea tentativelor de sinucidere, din disperare, din lipsa de speranta, din cauza abuzului din relatii etc.

Toate aceste patru puncte reprezinta cele mai importante probleme din lume, din prezent.

Ce putem face noi, ca exploratori ai Energiei Noi, ca Maestri aflati in planul fizic, stiind ca avem sustinere aici si multidimensional? 
Mai intai, sa ne revedem locul, pozitia in care ne aflam.

 1. Ce jocuri mai jucam, ce lucruri nu ne mai servesc si care trebuiesc eliberate? Ce alegeri constiente facem, cum vrem sa ne traim viata, ca cei care ne-am asumat responsabilitatea fata de noi insine, eliberand energia de victima, pentru totdeauna?
 2. Ce am ales/alegem sa cream? Alegand sa creem ceva, orice, aducem elementul Energiei Noi in viata noastra, iesim din tiparele vietii de rutina, ne deschidem spre noi orizonturi ale constiintei. A fi creatori este calitatea/darul inerent care apartine fiintei suflet, iar exprimarea acesteia prin creatii, prin experiente, aduce implinire si bucurie sufletului.
 3. Care este relatia noastra cu noi insine? Am facut loc divinului in viata noastra? Ne invitam partea noastra divina in creatiile, experientele noastre zilnice, fara restrictii?
 4. Ne asumam responsabilitatea fata de viata proprie, fata de propriile creatii, fata de planeta, fata de alegerea de a explora Energia Noua (daca am ales)?

Prin observarea atenta a vietii personale si in consecinta, a alegerile pe care le vom face din acest moment sau le vom continua pe cele deja alese, vom deveni (deja suntem!) o data mai mult, cei care Inspira Constiinta!

Alegem noi sa fim Vizionarii noii ere, nu pentru a ne impresiona vecinii, rudele sau pe gura-casca, ci ca sa aducem potentiale total noi, niciodata imaginate?

 

 

Eu, divinitatea mea si experienta Eu Sunt

17 februarie

Fiind intr-o dezvaluire proprie continua, ne aflam intr-o etapa foarte interesanta, dar si foarte provocatoare.

Aspectologia ne-a ajutat sa ne intelegm la nivel de aspecte, din aceasta viata si din alte vietii, facilitand astfel procesul integrarii, daca am ales ca aceasta sa fie ultima viata de pe Pamant. Acest lucru nu este obligatoriu, este o alegere constienta, care permite si implica eliberarea sistemelor de credinta, a constrangerilor de orice fel. A trece prin poarta Ascensiunii implica integrarea totala.

Prin mesajul adus de Kuthumi in Ce Lipseste, ni se releveaza posibilitatea, oportunitatea incredibila de a realiza aici, fuziunea cu propria divinitate. Desi acest mesaj scoate la suprafata o multime de lucruri, frici, chestiuni care intr-un fel se opun acestei fuziuni, procesul este foarte simplu, implicand din partea noastra o invitatie constanta, din inima, cu pasiune, adresata divinitatii noastre, sa ni se alature in viata de zi cu zi, in toate experientele, fuzionand cu tot ceea ce suntem: corp, minte, spirit aspect, constiinta noastra spirituala.

De remarcat este faptul ca procentul din tot ce suntem, cu adevarat, care a functionat in aceasta realitate reprezinta mai putin de 1%.  Este impresionant si incitant in acelasi timp. Daca doar atat de putin din mine este prezent aici, ce m-ar impiedica sa nu-mi doresc cu ardoare, fuziunea cu cea mai mare parte din mine, aici?

Asta inseamna ca Ascensiunea sa se realizeze aici, in aceasta realitate si nu dupa ce facem trecerea de cealalta parte! Este un potential grandios! Este un potential, care nu a mai existat pana acum, pe Pamant. Este si potentialul care furnizeaza mult-dorita Energie Noua.

Curajul, increderea si constientizarea permanenta sunt lucrurile de care avem nevoie, pentru a realiza aceasta fuziune, prin invitatie constanta adresata divinului nostru, care vrea sa fie cu noi, vrea sa ne cunoasca, vrea sa impartaseasca experienta Energiei Noi cu noi, aici pe Pamant,  Acum!

Fuziunea aceasta se produce gradat pentru a nu coplesi sistemul care suntem. A fi constienti inseamna a observa constant ce se petrece in interiorul nostru, la nivelul corpului, mintii, a constiintei noastre si a permite, avand incredere, toate procesele care au loc. 

A fi constienti, a avea incredere in noi insine, a ne invita pe noi in casa pamanteana, pentru a realiza aceasta mult-dorita fuziune, nu sunt lucruri usor de indeplinit. Ne aflam intr-o perioada in care constiinta de masa se confrunta cu multe coliziuni la nivel social: financiar, religios, spiritual, economic, energetic, etc.

Dar, alegand sa iesim din constiinta de masa si sa ramanem observatori ai proceselor prin care trece omenirea, ne permite sa ne ocupam de propriul proces, gasindu-ne timp pentru a fi cu noi, a ne iubi, a ne ingriji, a ne invita aici. Desigur, apar tot felul de situatii care sunt legate de acest proces, situatii in care nu este necesar sa intram, nu trebuie sa le analizam ci doar sa constientizam ca sunt restrictii nefiresti care se opun acestui proces minunat, de integrare a noastra cu noi, ca divinitate.

Frici, indoieli, valoarea de sine scazuta, probleme de sanatate, de greutate, de varsta, de familie… ies la suprafata si ne fac sa ne punem intrebarea daca este momentul potrivit sa ne invitam divinitatea.

Da, chiar si in cele mai negre zile, in cele mai dificile situatii ne putem invita divinitatea noastra, esenta noastra.

Aceasta invitatie constanta ne permite sa avem experienta Eu Sunt, de care pomeneste Adamus in ultimul Shoud. Toate acestea sunt procese naturale, dar fiind constienti putem sa experimentam in Acum aceasta fuziune, putem avea experienta Eu sunt. Ca intotdeauna eliberarea asteptarilor este cheia.

Invitatie constanta, constientizare, eliberarea asteptarilor, eliberarea mintii, sunt chei care ne permit Acum aceasta experienta, desigur daca o alegem in mod constient, profund, din inima!

 

Increderea in sine

4 februarie

Dupa plecarea/revenirea lui Tobias, cu toti am trecut la un alt nivel, fiecare in felul sau propriu, divin.

Preluandu-ne partea proprie din Tobias, am ajuns in fata intrebarii: Si acum ce urmeaza?

Stiam ca vor urma mesaje transmise prin Adamus si mai stiam ca nu va mai fi la fel, ca urma sa punem in practica, mai mult ca oricand inainte.

A aparut un gen de dinamica speciala. Fiecare a trecut prin alte procese de mai mica sau mai mare intensitate, la nivel fizic, mental si la niveluri subtile.

Important este ca indrumati de Adamus cu compasiune si uneori, prin tehnica “pus sub reflector” am pus energiile in miscare. Dinamica este accelerata, iar pentru unii este mai dificil, functie de ce a ales, de ce a eliberat sau ce n-a eliberat.

Asumarea creatorului care suntem inseamna incredere totala si responsabilitate fata de viata proprie, eliberand starea de victima.

Constatam cat de seductive sunt tiparele vechi, oricare ar fi acestea, care daca nu suntem in acum, intra in actiune. Adesea, creaza confuzie, asa incat revenirea la adevarul a cine suntem poate fi dificila.

Dar, observam ca din ce in ce ne este mai usor sa iesim de sub hipnoza si de sub influenta seductiva a tiparelor, constientizand acea prezenta, martorul care vegheaza cu compasiune deplina.

Prin toate acestea, cat si aprin alegere constienta si ferma, increderea in noi insine creste cu fiecare secunda care trece.

Avand incredere in noi, putem recunoaste Creatorul, Maestrul, Standardul care suntem. Astfel increderea ne ofera bucuria manifestarii alegerilor legate de creativitate, de bucuria exprimarii, de simplitatea si simplificarea vietii si nu in ultimul rand, ne incanta frumusetea vietii traita in mod constient.

 

 

Bucuria de a intalni prieteni vechi de eoni de timp si alte impartasiri….

23 martie

Deschiderea de a impartasi ne aduce bucuria regasirii unor prieteni de vieti. Recent am intalnit doi Maestri care impartasesc revenirea la ei insisi. Au un copil-minune, adica deschis, intelept, care da lectii cand simte ca este potrivit.

El a venit sa aduca bucuria si iubirea in lume. Vorbeste (la doar sase ani) de ultima viata. Stie de alegeri si face alegeri constiente. Refuza carnea din intelegere proprie si se bucura in fiecare dimineata ca este pe acest Pamant.

Ce sa va mai spunem? Suntem incantati si ne bucuram ca astfel de copii/maestri sunt prezenti printre noi. In aceste conditii alaturi de multe altele, schimbarile in constiinta sunt in derulare si se vor accelera.

Prezenta noastra a deschis usa schimbarilor. Sa ne celebram pentru cine suntem si pentru potentialul pe care-l furnizam celor care doresc un alt mod de a trai.

Trecand prin experientele transformarii si revenirii la noi, am pavat calea pentru cei care vin pe urma pasilor nostri. Le va fi mai usor. 
Am observant ca cei care “se trezesc” acum inteleg si integreaza cu mai mare usurinta experientele si intelepciunea lor. Unii dintre noi am avut nevoie de 10, 20 de ani ca sa revenim la noi insine, iar acum procesul se desfasoara mult mai rapid.

Ceea ce avem noi de facut este sa alegem sa impartasim, sa fim observatori, astfel incat cei care sunt pregatiti sa ne “gaseasca”. Toti avem experiente incredibile legate de ascensiunea incorporata, asadar, suntem exemple demne de urmat prin exemplul propriu.

Vor intelege ca daca noi am reusit, vor reusi si ei, indiferent cat de “imposibile” par situatiile in care se gasesc.

Nu au nevoie de predici, ci doar de cineva care sa-i asculte, care sa le “dea puterea inapoi”, spunandu-le “Stii, esti Maestru!”

Avand avantajul reamintirii a cine suntem si fiind in compasiune, avem posibilitatea de a face alegerea explorarii energiei noi, a exprimarii creatorului care suntem. Bucuria pe care o simtim de a fi pe Pamant in aceste vremuri de mari schimbari, este un alt potential pe care il oferim. Bucuria experientei constientizarii in viata de zi cu zi, ne incanta prin dezvaluirea unui alt mod de a privi totul.

Ce-am mai observant in urma experientelor proprii si prin impartasire cu alti Maestri, este ca nu mai functioneaza “placile vechi” sau lipsa autenticitatii. Daca pana nu demult functionau mici minciuni nevinovate, acum lucrurile trebuie sa fie clare si autentice.

Altfel, vei fi fata in fata cu sufletul tau care te va intreba, pur si simplu: “Ce faci draguta? Pana cand mai joci acest joc?” Tu, cu tine! Este extraordinar! Este momentul adevarului. Este momentul sa coboram din caruselul vechilor tipare, obisnuinte, “artificii”, facand astfel loc noului, orice ar insemna acesta.

 

Un nou Inceput

4 martie

Timpurile pe care le traim sunt incredibile pentru noi, cei care ne-am reamintit cine suntem, in mare parte. Daca privim in urma, chiar si in aceasta viata am avut multe experiente de genul “trecere la alt nivel”. Chiar daca unele au fost foarte provocatoare, ne-au adus in acest moment Acum, incat avem oportunitatea de a experimenta lucruri noi. Mai mult, avem oportunitatea de a trai experienta “Eu Sunt” aici, pe Pamant.

Toate acestea sunt bucurii reale pentru suflet, care intelege doar exprimarea si experimentarea. 
Ingerii si oamenii au pornit in calatoria descoperirii de sine, stiind ca niciodata nu se vor mai intoarce Acasa. Pe parcursul calatoriei ne-am tras valul, incat sa nu ne reamintim cine suntem de ce suntem aici, ca sa ne focalizam pe experientele de aici si in final, pe evolutia spre propria unime, propria suveranitate, intelegand ca suntem creatori.

Asadar, iata-ne trecand la un alt nivel, dar unul total diferit. El nu se bazeaza pe alegerile din trecut. Nu a facut parte din Energia Veche. Este eliberat de destin, de karma, de constiinta de masa. Singura “problema” este sa alegem sa exploram acest component nou: Energia Noua.

Este o problema doar in aparenta, deoarece asa cum bine stiti, fiind obisnuiti cu actvitatea de pionierat, deja am ridicat mana, oferindu-ne sa exploram. Ce anume? Nu se stie. Se poate simti. Sunt cateva teorii, insa ne deschidem si avem incredere ca este ceea ce ne incanta sufletul, oricat de provocator ar fi sa patrundem intr-un alt gen de vid, de fapt in marele necunoscut. Experientele trecute, intelepciunea castigata ne permit sa pasim in marele necunoscut, stiind ca niciodata nu suntem singuri, ca suntem Dumnezeu, de asemenea, ca nu mai exista elementele dualitatii. Pare dificil uneori, pentru ca cele doua energii co-exista, iar tranzitia nu dispune de elemente de ancorare.

Pe ce ne putem baza? Pe energia lui 4:

 1. Elibereaza totul!
 2. Ai incredere in tine!
 3. Alege sa te bucuri de viata!
 4. Asteaptat-te la neastaptat!

Fiecare mai are cate ceva de eliberat; unii chiar mai multe. In aceste conditii, apar situatii provocatoare, care tin doar de eliberari. Cu cat eliberam mai mult, cu atat ne vom misca mai liberi in necunoscut. Eliberand, ne gasim pe nivelul in care pare ca nu mai avem ce face, chiar daca pe masa de lucru sunt cateva proiecte in derulare. Pare ca nimic nu mai este important pentru noul nivel, pe care il accesam acum. Putem percepe  multe lucruri, gen tristete, anxietate, plictiseala, insa in spatele lor exista “ceva” si mintea nu poate afla ce anume.

Este momentul sa ne relaxam, fara sa fortam nimic. Aceasta relaxare ne pregateste pentru adevarata experienta, pentru care ne-am pregatit timp de vieti, timp de ani de zile in viata aceasta.

Sa respiram profund, alegand sa primim compasiunea si iubirea pe care divinitatea noastra le nutreste fata de noi! Sa ne deschidem sa primim si asa cum stim, exista intrebarea “Cat de mult permitem sa primim, cat din noi putem sa primim in viata noastra, in experientele ce urmeaza?” Este vorba despre a invita esenta noastra, divinitatea noastra in fiecare experienta, indiferent cum este, cu fiecare respiratie si chiar si in pauza dintre respiratii!

Este o intrebare la care raspunde fiecare pentru el. Fiecare dintre noi este unic, isi are propriile perceptii, propriile alegeri la nivel de suflet, incat onorarea si iubirea neconditionata, autentica fata de toti ne elibereaza si ii elibereaza si pe ei, astfel adevarata cooperare poate incepe, pornind de la iubirea de sine.

Suntem fiinte suflet aflate intr-o experienta pretioasa. Sa privim unii la altii prin ochii sufletului, acceptandu-ne, onorandu-ne reciproc! Uneori poate fi vorba despre acceptare si onorare doar dintr-o singura directie – aceea a Maestrului, a Inteleptului. Mai conteaza acest lucru? Dar, in esenta, fiecare este pretios in ochii existentei, a constiintei divine!

Sa bem un pahar de sampanie in cinstea noastra, pentru ca am ajuns pe acest nou nivel, pe care abia incepem sa-l exploram in Acum-ul extins!

 

 

Pregatire pentru experientele din Poiana Brasov

27 aprilie

Cu totii ne pregatim, la multe niveluri, pentru experientele din mai, din Poiana Brasov, fie ca participam fizic sau nu. Suntem fiinte multidimensionale si astfel putem alege sa fim prezenti, chiar daca nu si in planul fizic. Vor fi multe experiente, multe constientizari, asa ca merita sa facem alegerea de a ne conecta in mod constient cu aceste evenimente, mai ales daca exista persoane pe care le cunoasteti si care participa. Conectati-va constient la acestea si implicit la eveniment, in acel moment.

Va vorbim din experienta pe care a avut-o Costin, in timp ce  eu eram in America in septembrie 2009, la Scoala Misterelor. Asadar, oferiti-va acest dar.

Ca pregatire constienta, alegeti sa participati acolo nu ca la o scoala, ci ca la o celebrare a fiintei totale care stiti ca sunteti. Alegand constient sa va bucurati de acea experienta, veti constientiza multe lucruri, veti “absorbi” multe informatii si experienta va fi una inegalabila.

De cate ori ati ales sa mergeti pentru a va bucura de un astfel de eveniment? Sunteti acolo datorita propriei alegeri constiente. Respirati si constientizati! Vor fi prezenti acolo Shaumbra, Maestri din Consiliul Crimson si incredibil de multe alte entitati. Asadar, merita sa alegem sa ne bucuram sa fim cat mai constienti posibil si sa beneficiem la maxim de acest dar pretios pe care ni l-am dat?

Pentru majoritatea, prezenta in Poiana a necesitat un mare efort financiar, organizatoric... (in aparenta) In esenta, alegerea de a participa a adus si resursele, cat si posibilitatea de a fi prezenti acolo (invoirea de la serviciu, etc.)

Respiram si constientizam ca alegerile se manifesta!

Sa ne bucuram impreuna de manifestarea acestei alegeri, iar pana ne vedem in Poiana, sa ne reamintim ca suntem Maestri, ca energiile ne servesc.

Noi am ales sa impartasim unele dintre experientele noastre, iar in Poiana vom veni cu unele noutati.

Pana atunci, respirati si multumiti-va pentru cine sunteti, pentru experientele divine care v-au adus aici. Este momentul experimentarii, punerii in practica a Maestriei proprii.

Ce-ar mai fi de adaugat? Priviti-va experientele din perspectiva fiintei intregi care sunteti, si nu din cea a sinelui uman, limitat. Va spunem ca nu este intotdeauna usor, dar ca este posibil!

 

O Noua Experienta

16 aprilie

Acum este momentul de a alege constientizarea in orice facem, eliberand astfel lucruri precum integrarea aspectelor si invitarea divinitatii. In acest fel nu mai proiectam in viitor experienta Eu Sunt sau a Corpului Constiintei, acea de a fi si a actiona ca fiinta intreaga, eliberati de iluzia separarii.

Recent am avut o experienta din care am inteles necesitatea eliberarii conceptelor vechi, pentru a avea experiente total noi, fiind fiinta intreaga multidimensionala care am fost, care suntem si care vom fi.

Iluzia separarii ne mentine in jocuri nesfarsite, chiar daca actuale: integrarea aspectelor, invitarea divinitatii. Este ca si cum asteptam ca acestea sa continue, iar experienta Eu Sunt va fi intr-un viitor nedefinit.

Ori, Acum suntem suverani, intregi si alegem experiente total noi, indiferent ce ar fi acestea.

Mintea programata sa ne protejeze sare si ne spune ca mai sunt multe de invatat, de integrat, de invitat. Necunoscutul este cel mai mare dusman al mintii, pe care incearca sa-l evite in orice mod posibil.

Asa a fost programata si isi face treaba. Nu este nimic in neregula cu mintea. Dar, ca fiinte constiente, intelegand ca mintea este doar o mica parte din cine suntem, cu adevarat, putem trimite mintea in vacanta. Ii putem cere sa ramana deoparte, deoarece asa ii comandam noi, Maestrii.

Iesind din minte, putem avea acces la cunoasterea divina, la intuitie, oricum dorim sa numim acea parte din noi, care intra acum in realitatea noastra. Mintea va fuziona si va conlucra cu inteligenta divina, astfel incat nu va mai fi nevoie sa fie separate, nicicand.

In felul acesta permitem experienta Eu Sunt. Alegem sa fim constienti de intregul care suntem in orice activitate pe care o desfasuram. Alegem constientizarea pe timpul activitatilor zilnice, cat si pe durata viselor, somnul asa cum stiti, a devenit doar o mica parte. Nu rareori am avut sentimentul ca nu dormim, ca suntem constienti de ceea ce visam si de abilitatea de a schimba sau intrerupe visul. Parea vis, insa era prezenta acea constienta ca nu era vorba despre vis.

Alegand constientizarea permanenta, vom ajunge sa eliberam iluzia separarii, sa eliberam conceptul „nu conteaza”,(care si asa a creat multe intrebari si confuzie) care era valabil in dualitate, pentru a ne ajuta sa o eliberam. Ori, eliberand iluzia separarii, putem avea experienta Maestrului, in care ne putem crea realitatea dorita. Nu mai suntem uman, nu mai suntem divin, nu mai suntem divin-uman, ci Eu Sunt care isi alege ceea ce vrea sa experimenteze, cum vrea sa se exprime si sa se expansioneze.

 

Nevoia de Liber Arbitru sau a trai din perspectiva Corpului Constiintei

9 aprilie

Dupa o lunga calatorie ne aflam in punctul in care divinul si umanul ajung impreuna, in care devin una. Asa cum stim, ele n-au fost separate niciodata, doar ca am ales la un alt nivel, sa traim iluzia separarii. …. si ce de experiente magnifice am avut!

Ultimul Shoud ne pune in fata unei realizari, care apasa unele butoane, care scoate la suprafata unele sisteme vechi de credinta, care nu ne mai servesc.

Daca raspundem sincer la intrebarea “Cine trage sforile in viata mea?” si ne gasim in fata adevarului “Umanul nu are liber arbitru”, apar alte lucruri care ne duc la intelegeri profunde, de indata ce eliberam tot ce am gandit/crezut/acceptat, pana in acest moment.

Experienta in care divinul si umanul ajung impreuna, ne permite sa facem alegeri constiente, in care indoiala nu mai exista. De asemenea, nu mai exista asteptari, legate de modul in care s-ar derula experienta, exprimarea, stiind ca alegerile sunt pentru expansiune, pentru exprimare si de dragul experientei.

Sigur, a te mentine in acest adevar, in aceasta intelegere, pare greu de realizat, cat timp oscilam intre iluzia separarii si adevarul propriei unimi. Cand iesim din constiinta intregului care suntem, intra umanul, aspectele si agendele lor: confort, supravietuire, recunoastere, putere, etc.

Cand intram in iluzia separarii, cand constiinta de masa ne aduce in fata hipnozele ei, cand simtim ca suntem mici si ca dorim sa “fim cineva” de care eventual sa tina seama ceilalti, lucrurile devin “dificile, coplesitoare chiar”, realizand in acest punct, ca sunt prea putine pe care le putem face. Dar, aceasta perceptie apare doar din perspectiva umanului.

Insa, iesind de pe aceasta ruta, alegand sa experimentam din perspectiva Corpului Constiintei, alte potentiale sunt disponibile. Nu numai ca sunt disponibile, insa pot fi simtite, alese si aduse in manifestare. Va spunem din experienta proprie. Este adevarat insa, ca nu au legatura cu supravietuirea, ci cu exprimarea celui care esti in Acum-ul tau.

Revenind, ar putea parea, din perspectiva umana ca avem foarte putin de “spus” in viata noastra. Dar, dar… Atentie, noi nu suntem doar umanul! De asemenea, stim ca viata nu consta doar din experienta umana si ca, in acelasi timp, exprimarea noastra ca si Corpul Constiintei, ca Eu Sunt, oricum vreti sa-i spuneti, are loc multidimensional. Experienta din planul fizic reprezinta doar o foarte mica parte din experienta, exprimarea si expansiunea intregului care suntem.

Este adevarat si faptul ca aceasta mica parte din exprimarea intregului este importanta in ce priveste ascensiunea in corpul fizic. Doar aici se poate realiza ascensiunea. O alta intrebare pe care ne-o putem pune: am ales ascensiunea?

Dar, oare am constientizat noi totul? Ar mai putea exista si alte expresii, care sa fie la fel de importante pentru suflet? Intrebarea in sine are un raspuns pe care il vom constientiza la un moment dat. In ochii sufletului nu exista unele lucruri importante si altele de mica importanta; sunt doar etichete umane. Clar este faptul ca exista infinite expresii ale intregului care suntem, care se manifesta in alte taramuri.

Eliberand conditionarile umane, lucru care nu este usor de facut, insa nici imposibil, odata ce le constientizam, perspectiva se schimba total. Nevoia de a avea liber arbitru dispare si ea, pentru ca orice alegere constienta este doar o oportunitate de a experimenta, a te exprima si a expansiona constiinta proprie si constiinta a Tot Ce Este.

Identificarea cu corpul si cu mintea, iluzia identitatii umane, sunt cele care ne mentin intr-un camp limitat de potentiale. In prezent, exista potentiale total noi, din care putem oricand alege.

Ce facem? Ne lasam coplesiti de adevarul ca umanul nu are liber arbitru? Sau, ne deschidem spre potentialul iesirii din iluzia separarii, fata de potentialul Eu Sunt, care doar doreste sa se exprime, sa experimenteze si sa se expansioneze?

 

 

Exprima-te si traieste ce alegi!

18 mai

Traim intr-un timp in care, ceea ce vine la noi la un moment dat, reprezinta urmatorul pas pe care putem sa-l alegem sa-l facem sau nu. Acesta vine in avans, este un eveniment clar pe care daca il alegem, este important ca apoi sa lasam lucrurile sa curga, in timp ce experimentam ceea ce deja exista in viata noastra.

Fiind observator in viata ta, adica traind constient, la un moment dat acea alegere incepe sa se manifeste, incepi sa o traiesti, devenind viata ta, aici si acum.

Asta inseamna ca pot sa traiesc ceea ce aleg sau altfel spus, asa cum vreau eu sa traiesc, aici si acum! Asadar, imi traiesc alegerile!

Uneori schimbarile sunt incredibile, insemnand ca patrunzi intr-un mod de a  te exprima total nou, diferit total de ce traiai cu cateva zile inainte: nu mai faci aceleasi lucruri, nu mai locuiesti in casa in care locuiai, in aceeasi localitate, nu mai esti cu cei cu care erai inainte. Intri in experiente total noi: o alta localitate, ai alt mod de a te exprima, esti in prezenta altor oameni.

Aceasta este curgerea si aceasta se desfasoara cu gratie si usurinta, in bucurie, trecand de la o experienta la alta, prin alegeri constiente, eliberand vechile experiente, obiceiuri, sisteme de credinta, pentru a permite noul in viata ta, in totalitate.

Ar fi de subliniat un lucru. Te poti inspira din exterior, alegand scoli, cursuri, creatiile altora, poti face asta toata viata si poti constata ca inca mai sunt multe de invatat. Dar, unde este experienta, creatia ta, unde este acel ceva al tau, prin care sa te exprimi? Este vorba despre originalitatea, pasiunea, intuitia ta, prin care poti sa ai experiente divine, cand indraznesti sa-ti asumi responsabilitatea, sa alegi si sa experimentezi noul.

Este momentul aducerii aici si acum a creatiilor tale, fie ca este vorba sa scrii, sa pictezi, sa creezi programe noi, orase noi – este momentul aducerii aici si acum a viziunilor tale, care sunt pretioase pentru sufletul tau.

Lasa-te purtat de intuitia si pasiunea ta, alege sa aduci in manifestare, alegand sa pui in practica acele idei, viziuni, sa aduci concepte noi. In asta consta originalul, noul, autenticul care iti apartin. Aceasta este viata ta si are legatura doar cu modul in care vrei sa te exprimi, cu modul in care vrei sa traiesti, acum.

Alege si energiile te vor servi.

 

Cine sunt eu? Eu Sunt….

16 mai

Adesea, in aceasta viata si cu siguranta in multe din vietile trecute, am trait cu capul plecat, incercand sa trecem neobservati, ramanad intr-un fel de ascunzatoare, fie din cauza temerilor, fie pentru ca nu era momentul, nu ne simteam pregatiti, constiinta nu era potrivita.

Dar, intotdeauna, a existat acel impuls, acea chemare la exprimare, care provenea din profunzimile noastre. Intotdeauna am stiut ca vom trece de un prag, dupa care va urma exprimarea adevarului a cine suntem.

Vieti la rand am fost servitor, chiar daca numeam asta a fi angajati, a lucra in servicii de caritate, in slujba lui Dumnezeu etc. Aproape orice fel de serviciu pe care-l facem in energia veche, avea legatura cu a nu iesi in fata, a nu ne asuma responsabilitatea.

Evident au fost vietii in care am avut responsabilitatea multor suflete, fiind conducatori, fiind lideri religiosi, fiind politicieni, fiind invatatori etc. Totusi, mereu plana acea neincredere, teama de a nu reusi, de a fi exclusi. Erau doar momente in care ne bucuram, cu adevarat, de ceea ce faceam, in rest domina frica, incertitudinea.

Toate acestea au fost experiente divine, pentru ca ne-au adus in acum. Acum avem intelegerea a cine suntem, cu adevarat, a modului in care functioneaza energia, a abilitatii de a face alegeri constiente.

Acum stim ca suntem creatori responsabili, fiinte suverane, stim ca viata consta din experientele pe care le-am ales si care vin la manifestare, ca urmare a alegerilor facute.

Constientizand toate aceste lucruri pot spune ca sunt diamantul pretios, slefuit in nenumarate fatete, care reflecta rezonanta mea, ca urmare a experientelor divine avute.

Sunt darul sufletului care a creat aspecte si experiente pentru a se cunoaste, alegandu-ma sa fiu cel ce realizeaza integrarea, experienta Corpului Constiintei, aici, pe Pamant. Sunt darul care stie sa daruiasca, avand compasiune, radiind iubire fara agenda, exprimand pasiunea fiintei intregi care sunt.

Fiind la inceputul experientei “Eu Sunt” si co-existand cele doua energii, cea veche si Energia Noua, unele experiente pot fi provocatoare, insa toate au legatura cu a elibera totul, a ne deschide spre experiente total noi, pentru a aduce o constiinta noua in acest plan si implicit in intreaga creatie.

Este momentul celebrarii experientei, a vietii de aici, de pe Pamant, este momentul in care era Energiei Noi, isi face simtita prezenta.

Este momentul celebrarii mele ca fiinta trezita, ca cel care a ales sa se bucure de frumusetea vietii, in toate exprimarile ei, celebrand si onorand pe oricine altcineva, pentru ceea ce experimenteaza, stiind ca sunt doar experiente potrivite pentru evolutia sa.

Viata este un mod de exprimare si experimentare propriu fiecarei fiinte, iar in era Energiei Noi este vorba despre bucuria in exprimare si experimentare, in onorare, orice altceva nu-si va mai gasi locul aici, fiind nevoit sa-si gaseasca un alt loc pentru a-si experimenta dezechilibrele, agenda, frustrarile etc.

Pamantul a ajuns in punctul in care cei care aleg sa ramana pot experimenta multidimensionalitatea, expansiunea, eliberati de contrarii, de elemente duale, conflictuale, dificile.

Viata este pretioasa, merita traita la cote inalte si in acest plan, ca in orice alte stari de constiinta, in timp ce ne reamintim, re-devenim constienti de maretia experientei “Eu Sunt”, a constiintei care se exprima prin Corpul Constiintei care sunt eu, unic si pretios!

 

A trai viata la cote inalte

15 mai

Odata cu alegerea omenirii de a merge mai departe, mai ales dupa Saltul Cuantic, lucrurile au inceput sa se accelereze. Se trece astfel de la energia veche, vibrationala la Energia Noua expansionala. Constiinta s-a aschimbat foarte mult, prin alegerea de a elibera iluzia separari, de a aduce divinitatea aici, de a ne manifesta ca si Corpul Constiintei.

In aceste conditii percepem o intensificare a lucrurilor. Ne putem intreba daca vom putea manui evenimentele cate vin la usa noastra.
Este important sa facem alegeri, ca macar sa vina la usa noastra ceea ce am ales. Altfel, vor veni tot felul de lucruri care nu fac decat sa ne oboseasca, sa ne creeze confuzie. In aceste conditii se poate observa cum se repeta anumite tipare, cum reapar aceleasi “probleme” cu nuante usor diferite.

Alegand sa impartasim la Brasov creatiile noastre, ne confruntam cu o serie de lucruri, care au legatura cu expozitia, cu lansarea cartii. Cu acest prilej am intrat in contact cu 3D, cautand unele si altele, am iesit din dimensiunea noastra si, desigur, este putin intens.

Asadar, pot aparea tot felul de experiente la serviciu, in familie, in activitatea spirituala, in modul in care va exprimati, impartasiti.

Este de preferat sa gasim timp, retragandu-ne pentru a ne reintegra, a reveni in centru. Sa fim atenti si sa percepem momentul potrivit pentru a ne retrage, petrecand timp respirand, relaxandu-ne, facand ce ne place, ca apoi sa fim pregatiti pentru cele ce urmeaza. Este necesar ca totul sa ne ajunga din urma: aspecte, visuri, transformari, transmutari etc.

Subliniem rolul important al respiratiei lente, constiente si al revenirii la vocea noastra prin intonatii/toning, care ne permit sa ne conectam cu divinitatea proprie, aducand-o in realitatea noastra, care cheama Energia Noua, pentru a o folosi in creatiile noastre.

Avem tot ce ne trebuie pentru a putea face fata intensitatii, ca urmare a unui grad inalt de constienta.

Doua lucruri sunt de amintit:
1. Daca apare ceva in viata noastra sa ne amintim ca noi am creat acel lucru.
2. Avem deja raspunsul la acea situatie, dupa logica divina, asa ca ne putem relaxa si lasa lucrurile sa se manifeste, participand constient si responsabil la ceea ce vine la usa noastra.

Fiind din ce in ce mai constienti de noi si de cele din jurul nostru, putem sa ne bucuram de viata, indraznind, alegand, creand!

 

 

Constientizarea bucuriei de a trai in acest plan

30 iunie

A trecut ceva vreme de la evenimentele Cercului Crimson din mai si inca trecem prin experiente legate de scoala si de alegerile constiente facute cu acea ocazie. Unii dintre noi am avut “placerea” unor eliberari masive, exprimate prin raceli, febra, disconfort digestiv si alte manifestari psihice, mentale. Poate ca altii au trecut prin acestea inaintea scolii.

In aceste situatii e de preferat sa constientizam ca sunt eliberari inerente unor procese declansate inaintea scolii si in timpul acesteia. Dar, cand eliberarile ne pun la pat sau ne creaza un grad mare de discomfort, nici respiratia nu mai functioneaza, lucrurile o iau razna, incat este foarte greu sa treci printr-o astfel de etapa.

Dar, oricat de greu pare, daca avem rabdare (oricum nu este loc pentru altceva), totul revine la normal si apar alte experiente legate de expansiune, de calatoria interdimensionala spontana sau la alegere, apare acea cunoastere interioara mult-asteptata.

Asadar, acum ca lucrurile s-au linistit putem face alegeri cu mai multa claritate, pentru ca potentialele sunt mai aproape decat oricand inainte, pentru ca in urma eliberarilor, a scolii urmate, suntem altii si avem perceptii noi. E drept ca aspectele neintegrate dau tarcoale si uneori ne dau de furca, mai ales cand suntem prinsi in constiinta de masa, in jocuri, cu alte cuvinte, cand suntem distrasi.

Asa cum stim oamenii nu sunt educati in spiritul bucuriei vietii. A te bucura de viata si de tot ce iti ofera este cel mai mare dar pe care ni-l putem oferi, acum ca ne-am trezit. Sa ne oferim acest dar, dragilor, pentru ca viata sa aiba o noua dimensiune! Sa ne bucuram de ea, intelegand ca a fi Maestru inseamna a experimenta.

Este important sa ne reamintim ca experientele care apar in viata noastra sunt urmarea alegerilor facute de noi (constient, inconstient si la nivel de suflet) sau de altii (atunci cand nu ne asumam responsabilitatea si ne temem sa nu gresim facand o alegere sau alta).

Asadar, facand alegeri constiente, devenim observatori in propria viata si astfel, experientele care apar in viata noastra le apreciem altfel, stiind ca sunt doar experiente. Eliberand etichetele (bine/rau, negative/pozitive, placuta/neplacuta) ajungem sa percepem frumusetea si bucuria vietii.

A ne bucura de lucruri simple: o masa, o plimbare, o impartasire, un lucru nou cumparat etc. ne poate duce la obisnuinta de a ne bucura si de alte lucruri, care sunt mai dificile, datorita schimbarilor la nivel global, fie in constiinta fie fizice. Suntem foarte deschisi si astfel, percepem multe lucruri pe care tindem sa le luam personal, dar nu ne apartin. Intrebarea “Imi apartine sau nu-mi apartine?” ne ajuta sa ne clarificam si eventual sa ne relaxam, avand la indemana si perspectiva de a privi lucrurile ca fiind déjà realizate. (a se revedea ultimul Shoud)

Neavand educatia de a ne bucura de viata, trecem repede peste experientele, evenimentele pe care le-am dorit, ce sa mai vorbim despre cele care vin pe neasteptate si sunt dificile.

Viata din acest plan merita traita cu bucurie, chiar daca uneori trecem prin momente de criza spirituala sau de alta natura. Sunt doar experiente, dragi Maestri!

Alegeti sa va bucurati de viata si eventual sa impartasiti aceasta bucurie cu altii!

 

Evenimente Poiana Brasov
constientizari, claritate, alegeri constiente, eliberari

4 iunie

Fie ca ati participat doar la un eveniment sau la ambele, urmarea este aceeasi: eliberari de energii foarte vechi, blocate in corpul fizic.

Pentru multi acest lucru se manifesta prin probleme respiratorii, digestive, neurologice (ameteli, dezorientare, tulburari de memorie), uneori brutale, ceea ce creaza discomfort important.

In ce priveste ceea ce ati obtinut de la participarea la aceste evenimente, depinde de fiecare, de alegerile clare, constiente pe care le-ati facut sau le veti face, de increderea in acele alegeri.

Daca deja ati facut alegeri pe durata Scolii, in functie de cat de mult va doriti sa puneti acel propiect in aplicare, va fi necesar sa faceti pasi in acea directie.

Fiti atenti la omenii care apar in viata voastra, doar fiti observatori, alegeti claritatea si nu vor fi dubii.
Important de mentionat este ca poate fi o etapa de nimic, de vid, in care nu mai este nimic in jur care sa va faca placere, sa va starneasca interesul. O prietena a descris asta foarte frumos: parca am nimerit in viata altcuiva.

Acceptati starea de vid, de nimic. Este un nivel nou pe care ati trecut si este momentul sa va ajustati cu acest nivel. Nu e nimic de facut, decat sa respirati, sa aveti grija de voi, sa nu faceti nimic. Va trece.

La Scoala Misterelor se petrec lucruri dincolo de informatiile furnizate prin cuvinte. Am trecut impreuna prin exercitii, toning etc. Toate acestea sapa profund in noi.

Asa ca, sa nu fiti surprinsi daca vor aparea eliberari ceva mai tarziu. Nu uitati sa adaugati sa fie cu gratie si usurinta.
Este un prilej minunat de a integra unele aspect foarte ranite, intunecate chiar, care intr-un fel sau altul au legatura cu Scolile Misterelor din trecut.

Va dorim procese de eliberare, de integrare echilibrate!

Aveti compasiune totala fata de voi! Oferiti-va timp, spatiu!

Iubiti-va total, ca niciodata inainte!

Meritati!

 

 

Channel Kuthumi - Conferinta de Vara 2010 - Munchen, Germania

3 iulie

"Kuthumi revine cu “filosofia” sa simpla de a trai, de a ne bucura de viata"

Unde a fost Kuthumi? In buzunarul vostru, la picioarele voastre, in varful capului. Trebuie sa-l implor pe Adamus sa-mi acorde cateva momente.

Sunt timpurile cele mai provocatoare, mai incitante si mai frustrante pentru voi. E timpul sa iesiti din minte, din acea cutie, in care se afla foarte multi oameni; sa fiti exploratorii Energiei Noi. Sunt cu voi, sunt in inimile voastre la fiecare pas al caii.

Sa aducem constiinta in spatiul sigur si sacru, in care putem face tranzitii.

Sunt momente cand va explic fara cuvinte, va reamintesc ca nu este vorba despre voi. Va place sa preluati problemele, durerile si dezechilibrele altora, deoarece voi sunteti cei cara transmuta energia (transmutatori) pentru omenire, pentru ingeri. Ingerii au problemele, dezechilibrele lor, dar nu au dificultatea si profunzimea celor umane. Au problemele lor: cum sa miste energia, cum sa expansioneze constiinta a tot ce era. In fruntea acestor lucrari sunteti voi.

Astazi as vrea sa va conduc prin experiente. As putea sa va spun multe cuvinte. Cuvintele déjà au fost rostite. E timpul sa experimentati.
Dar inainte trebuie sa va spun ca sunt la concurenta cu niste picioare si o minge (se refera la transmisia meciului dintre Germania si Argentina – a castigat Germania cu 4:0)

Simt cum multi imi spuneti, “Kuthumi termina mai repede! Dar fac o predictie legata de acest meci, ca sa va puteti simti usurati. Va rog sa va alaturati mie si sa simtiti energia meciului, care face ca energia sa fie mult mai vie. Va rog sa-mi permiteti sa simtiti raspunsul. Raspunsul este: va castiga cine va avea cele mai multe puncte.

Azi vom explora cum functioneaza energia. Este foarte simplu.

Exista constiinta, care sunteti voi. Nu sunteti nasul, mintea, sunteti constiinta. Constiinta cheama energia pentru a-i sustine dorintele, a experimenta si a crea. Unii dintre voi va luptati sa va creati realitatea. Sunteti frustrati si nu intelegeti cum functioneaza, va vad cum cadeti in fluxul destinului. Dar e foarte simplu.

Exista constiinta, energia si apoi le aduceti la un loc. Chem grupul Yoham sa vina si sa ma acompanieze in rapp-ul lui Kuthumi. Nu e un plan. Se petrece in acum. (Yoham incepe sa-l acompanieze pe Kuthumi.)

Energia nu raspunde prea bine planurilor mentale. Cand sunteti in acum, va aduce cele mai mari impliniri.

Va invit acum sa luati toate planurile si sa le aruncati. N-aveti nevoie de ele si nici nu le mai vreti. Planurile au fost de fapt, foarte limitate, ele provin din minte. Mintea nu stie cine sunteti voi. Cand faceti un plan pentru viata voastra, in general, acesta provine din minte, cu foarte putina inspiratie si este foarte plat si superficial. Voi nu cunoasteti decat mintea si planurile voastre. Dar acum respirati profund si eliberati planurile.

Incepeti acum cu Constiinta. Frumos ritm! Toate acestea fara nici un plan, curgand in acum, fara nici un plan.

Incepeti cu constiinta. Cu voi. Respirati profund. Constiinta nu e materie, nu e energie, nu e solida. Nu este lumina, nu este intuneric. Este constienta si asta sunteti voi.

Voi sunteti constiinta. Asa ca, in acest moment divin fiti constienti de constienta voastra, constienti de Eu sunt. Cauldre e plecat foarte departe el priveste, se uita la fotbal.

Respirati si fiti constienti. Nu exista nimic in afara de constienta. Respirati-o. Traiti-o. Fara planuri. Respirati profund. Sunteti constienta. Prin acea constienta puteti chema energia; puteti chema energia ce se afla in stare neutra, pregatita sa va serveasca. Exista o piscina de energie, aproape fara limite. Respirati in constiinta voastra si simtiti acea energie care iese din starea de latenta, din starea neutra si e activata, ca sa va serveasca. Respirati profund, respirati. Lasati acea energie sa vina curgand in voi, fara definitie, fara cuvinte.

Este doar energie, e bruta/neprelucrata, e vie, e pregatita. O, da!

E sexy! Este aici. Se aude inspiratia, constiinta, vrea sa danseze. Nu-i pasa de problemele voastre imputite. Vrea sa danseze cu voi. Nu-i pasa de trecutul vostru, vrea doar sa fie cu voi acum. Respirati. Energia va inconjoara, gata sa va serveasca. Acum, ce vreti voi sa faceti, ce alegeti? Ce este in inima voastra? Care este dorinta sufletului vostru?

Nimic nu va sta in cale, nimic nu va opreste. Nici macar aspectele. Nu le vine sa creada ce vad. Erau atat de fericite sa va vada fara directie. Acum vor sa revina la voi, pentru ca in cele din urma ati eliberat.

Sa cantam impreuna “Eu sunt cel ce sunt”. (Kuthumi si audienta canta impreuna)

Sunteti confuzi si ati uitat cine sunteti, cu adevarat, dar in acest moment frumos sa curgem cu muzica, doar cu muzica. Pe masura ce faceti asta, simtiti acea constiinta. Intrati in ritm, Shaumbra! E un flux, simtiti-l experimentati-l!
Simtiti-va sufletul. Iesiti din minte!

Asa ca, draga Shaumbra, asa functioneaza energia. Voi sunteti constiinta, nu sunteti corpul, trecutul. Sunteti o foarte frumoasa constiinta si cand reveniti in contact cu constiinta voastra, atunci viata devine un dar. Atrageti energii noi. Daramati ziduri. Atunci va umpleti de bucurie, de exprimare, iar problemele dispar. Problemele nu mai sunt acolo, iar voi atrageti ce vreti in viata voastra.

Calatoria spirituala tinde sa fie foarte mentala. Atatea cuvinte, atatea idei si atatea ganduri. Ele sunt si mai mult Makyo, mai mult rahat, cum spune Adamus.

Cand va intoarceti in centrul vostru, care este constiinta, ceea ce numim a patra energie, vine curgand si aduce Energia Noua. Este constiinta si energie in aceeasi particula; nu mai sunt separate. Cand permiteti, asa cum ati facut acum, in timp ce celelate entitati dansau cu voi, fiind impreuna cu Shaumbra care dansau razand  acasa la ei, acesta este miracolul. Despre asta este vorba.

Una dintre entitatile care a venit sa ni se alature astazi este Sam. Poate ca maine Sam va avea oprtunitatea sa spuna cateva cuvinte, daca programul permite, doar cateva cuvinte.

Asa ca Shaumbra, sa respiram profund impreuna. Aceasta este viata!

Namaste!

 

Channel Adamus - Conferinta de Vara 2010 - Munchen, Germania

4 iulie

"Nu faceti nimic pentru a forta iluminarea…. Dar, faceti ceva!"

V-am cerut sa va simtiti la inceputul Conferintei, sa faceti un instantaneu. Luati un moment si simtiti-va acum. Respirati si simtiti unde va aflati acum. Asta este tot Shaumbra! Daca as spune mai mult ar fi mult Makyo de-al meu. Asta este!

Ce ati facut in aceste zile consta din expansiunea constiintei. V-ati deschis. Poate corpul se simte putin dezechilibrat, poate va doare putin capul, poate sunteti putin dezorientati, ca si cum n-ati fi voi. Dar este in regula, pentru ca v-ati schimbat in cele doua zile, mai mult decat in luni sau ani.

V-ati distrat. Chiar si cand unii dintre prezentatori, cand unii channeleri au intrat pe o cale mentala pentru a explica, atunci constiinta voastra i-a eliberat sa mearga pe calea lor. Chiar si ei s-au blocat. A fost necesar sa ia o pauza ca sa revina in energia inimii.

V-ati distrat in cele doua zile in care nu v-ati mai gandit la munca sau la alte activitati. Despre asta este vorba.
Voi spuneti: “Ce urmeaza, Adamus?” “Am sa ma imbogatesc?” “Voi deveni mai tanar?” “Imi voi gasi si eu un partener?”

Nu conteaza! Chiar nu conteaza!

Energia urmeaza focalizarea constiintei. Daca va concentrati pe varsta, pe abundenta sau pe partener, energia se duce acolo si tinde sa sustina pasiunea gandului vostru, iar pasiunea voastra este focalizata pe lucruri negative, pe lipsa. Cand va faceti griji pentru abundenta, cand va concentrati pe abundenta, energia se repede si va sustine lipsa abundentei.

Urmeaza “rapp-ul lui Adamus” in care Amir batea la tobe, avand in fundal “Primavara” de Vivaldi, iar audienta sustinea ritmul batand din palme.

Stati o clipa, simtiti energia, rasul, energia, prosteala.

Am vorbit despre a fi in dualitatea. Acum nu mai este nevoie de dualitate. Mereu a existat ceva acolo. Ati avut iluzia de a trai in dualitate. Totul s-a bazat pe asta. In tot acest timp a existat un element neutru. Este constiinta si energie la un loc. Intotdeauna  a fost acolo. Nu l-ati putut vedea si deci nu l-ati putut utiliza intr-o lume dualista.

Treptat ati devenit constienti ca exista acea particular neutra, asteptandu-va, ca sa intre in experienta voastra. Acest element nu mai ramane neutru, invizibil, atunci cand sunteti constienti de el. Brusc patrunde in experienta voastra. Se poate alinia cu vechile elemente dualistice, daca alegeti.

Este simplu. Energia va intensifica experienta in dualitate. Sau, puteti alege sa spuneti “Nu mai trebuie sa fiu in dualitate. Pot sa ma extind dincolo de dualitate.” Intrebarea este: ce exista dincolo de dualitate? Asta depinde de voi sa experimentati.

Tobias a vorbit despre asta cand a pomenit despre cele patru bile: alba, neagra, gri si cea neutra.

Voi sunteti constienti de asta, pentru ca va intrebati de ce viata voastra s-a dat peste cap si nimic nu mai are sens.

In acest proces, mintea incepe sa se dizolve cumva, deoarece mintea este alcatuita din energie. Ea nu se dizolva in nimic, ci se integreaza in Corpul Constiintei.

Doua lucruri sunt de facut:

 1. La nivel spiritual: nimic. Cu alte cuvinte nu mai incercati sa va fabricati iluminarea, s-o manipulati. Va aduc aminte sa nu va mai jucati cu procesul, ci sa va bucurati de el. Il puteti numi dezvaluire spirituala, dar nu este decat integrarea voastra cu fiecare parte din voi. Integrarea inseamna ca spiritul, totul vine aici sa va intalneasca, in aceasta experienta umana. Cel mai bun lucru? Sa va  bucurati. Nu mai fortati lucrurile. Toate se petrec daca voi permiteti curgerea naturala, gratia voastra. Daca jucati jocul “griji-indoiala” atunci acesta va schimba experienta. Faceti ce-am facut aici: jucati-va, bucurati-va, experimentati! Din punct de vedere al iluminarii voastre, nu faceti nimic! Va provoc: o saptamana nu va mai manipulati partea spirituala. Veti descoperi ca nu aveti nici o parte spirituala. Incetati sa mai fortati iluminarea si veti constata ca mereu a fost acolo. Nu va puteti studia calea spre iluminare, spre Dumnezeu. Dumnezeu este experienta. Voi sunteti experienta. Experienta voastra se va schimba. Lucruri neobisnuite vor incepe sa se petreaca. Veti reveni la cartea Maestrii Energiei Noi, veti reveni la increderea nelimitata. Asta este tot. Permiteti experientei sa aiba loc, orice ar fi ea si aveti incredere ca voi ati ales-o si ca va veni in mod adecvat. Voi infloriti intr-un mod pe care nu vi l-ati fi imaginat niciodata. Daca va ganditi la a fi superman, foarte bogati si foarte tineri, daca aveti dorinta de a avea puteri magice, probabil ca veti trece prin niste provocari interesante. Nu e vorba despre a perfectiona starea umana. Voi ati proiectat starea umana sa nu devina perfecta, pentru ca ar fi o iluzie si ca v-ati bloca aici. Nu faceti nimic in aceasta calatorie spirituala: totul este aici.
 2. Faceti ceva! Faceti ceva cu energia. Aplicati energia in ceva! Creati o carte, creati muzica, un workshop. Prin aplicarea constienta a energiei va veti accentua experientele si energia veche va lucra cu energia care a fost neutra, dar acum se afla in miscare. Asta va va oferi o experienta noua, o intelegere a modului in care functioneaza. Faceti ceva cu energia care vine, care astepata sa fie aplicata. Nu conteaza ce faceti, doar faceti ceva. Veti descoperi ca va fi usor pentru corpul fizic si ca veti intra intr-un mod non-mental de a trai, dincolo de minte. Va fi o explozie de cunoastere, care nu vine din minte, ci din fiecare parte din voi.

Ce urmeaza pe aceasta planeta? Totul este potential. Daca sunteti observatori ai potentialelor veti vedea directia in care merg potentialele. In urmatorii ani vor fi schimbari, ajustari ale structurilor fizice: biserici, guverne etc. Dupa urmatorii doi ani se vor trezi multi, multi oameni. Este o oportunitate pentru voi, cei care vreti sa fiti ghizi, invatatori, facilitatori.

In urmatorii cativa ani veti observa progrese importante in medicina. Se vor face descoperiri mari in corpul uman. Pentru ca prin constiinta voastra extinsa permiteti accesarea potentialelor.

Vor aparea surse noi de energie. Cineva a intrebat despre revarsarea petrolului in Golf: ce inseamna asta? In ultimii ani are loc o concetrare permanenta pe energie: criza energetica, razboaiele, care se leaga mult de energie acum; se leaga si de religie.

Va exista si intelegerea teleportarii si aplicarea ei practica.

Lumea se va schimba rapid si in moduri foarte frumoase. Vor fi necesari oameni care sa inteleaga schimbarea. Vechiul si Noul Pamant vin la un loc.

Voi va puneti intrebari din perspectiva sinelui uman. Respirati: sunteti exact unde trebuie sa fiti. Asta schimba modul in care functioneaza Energia lumii vechi dualistice si activeaza elementul neutru.

Respirati si iesiti din minte!

As vrea sa aduc energiile lui Sam. El nu e pregatit sa faca un channel direct, asa ca eu am sa traduc pentru Sam.
Tobias l-a creat pe Sam ca mod de a se intoarce pe Pamant. El a inceput sa observe lucrurile din jur. As vrea sa impartasesc unele observatii pe care le-a facut in ultimul timp.

Oamenii traiesc in cutii care le limiteaza vietile, potentialele.

Este uimit ca oamenii spun un lucru si fac alt lucru. Daca nu esti sincer iti creezi o realitate falsa, din care este greu de iesit.

Este uimit de modul in care mananca oamenii. Incearca sa-si aduca energie prin mancare, cand le lipseste iubirea, constienta si se hranesc din ceilalti oamenii, furand energie sexuala, psihica. El stie ca totul exista in interior.

Este uimit ca oamenii au ochi, dar nu vad ca energia pluteste si danseaza in jur: sunt aspecte, fiinte indepartate. Ei vad problemele si nu vad potentialele.

Sam vede ca oamenii se simt pierduti, nu au incredere in ei si isi pun credinta in lideri, invatatori sau guru. Apoi sunt dezamagiti pentru ca acestia nu au raspunsuri pentru ei. Este o mare distragere si un mod de a continua sa caute.

El vede ca oamenii in centrul lor sunt fiinte iubitoare, dar multi au ales vieti de suferinta, de durere si de lipsa.

Sam stie ca pe langa el mai sunt si alti Maestri Ascensionati care au venit sa lucreze cu cei care sunt constienti, care au trecut dincolo de cautarea spirituala si care si-au acceptat Eu sunt-ul in acum.

Maestri Ascensionati au venit pe pamant pentru ca voi ati inteles simplitatea respiratiei, claritatea apei si profunzimea lui Eu sunt cel ce sunt.

Sam va transmite fiecaruia un mesaj si va cere sa va amintiti ca la un moment dat a fost Tobias si ca acum este Sam, ca este To-Be-Wah si un inger ca si voi.

Sam si Maestrii lucreaza cu voi in starea de vis si sunt tot mai aproape de constiinta voastra trezita. S-ar putea sa lucreze fizic cu voi.
Sam va roaga sa respirati cand impartasim aceasta comuniune de ingeri pe Pamant. Si asa este el.

Incheiem adunarea noastra. Este o energie foarte frumoasa pe care ati creat-o.

Inainte de a pleca de pe scena, va reamintesc ca totul este bine in intreaga creatie, astfel Eu sunt cel ce sunt.

Si asa este.

 

 

Relatiile de tip nou: relatii armonioase, relatii de impartasire pe toate planurile!
Relatia cu tine, in primul rand!

29 august

A avea relatii de tip nou, inseamna a impartasi pe toate planurile, inseamna, in primul rand, a avea o relatie cu tine. A impartasi pe toate planurile porneste de la relatia cu tine. Cat de mult esti dispus sa primesti pentru tine, in viata ta? Aici sunt incluse iubirea, compasiunea, acceptarea, abundenta de orice fel. Cat esti dispus sa impartasesti cu o alta persoana? Ai eliberat relatii din trecut, care au fost disfunctionale, relatii in care nu mai esti, insa de care inca te mai agati, prin critica, invinuiri, sperante?

A elibera totul legat de o relatie, face loc unei noi relatii, altfel nu are cum sa vina o alta relatie. Fie esti in trecut judecand criticand, invinuind, fie in viitor, sperand sa revina acea persoana in viata ta, fie o relatie ideala (care e doar un joc cu un potential).

Suna simplu, insa cei mai multi oamenii (am trecut si noi pe aici) nu au o relatie cu ei insisi.

Este un tipar foarte bine inradacinat de a fi critic cu tine, de a fi nemultumit de ceea ce faci, de cum arati, cum te simti, cu ce te identifici, cum te vezi prin ochii celorlalti (de fapt ei te vad asa, pentru ca tu te vezi asa, pentru ca ai de lucrat cu tine, ai de integrat aspecte proprii, disociate).

Cel mai inversunat critic esti tu, punct! Vrei nu vrei este o realitate pe care ar trebui sa o ai in vedere.

Este foarte important sa pleci de la acceptarea ta totala, neconditionata, din acest moment Acum – singurul care exista – ca sa poti incepe procesul eliberarilor si alegerilor legate de relatii.

In majoritatea timpului, o persoana este inafara, fie la serviciu, fie in relatie cu familia, fie daca este libera, este distrasa de ocupatii care nu sunt alegeri constiente, ci sunt activitati pentru a nu fi in Acum, pentru a nu sta cu sine.

A sta cu tine inseamna a-ti privi in fata proprii demoni, propriile frici, propriile critici, invinuiri, nemultumiri, fara a le mai proiecta asupra altora, asumand ca tu le-ai creat.

Cat timp continui sa arati cu degetul spre altcineva – cat timp dai vina pe altineva - nu iti asumi calitatea de creator, e drept inconstient in mare, pentru a face  loc creatorului constient. Uneori ai mers luat de val, nefiind prezent in viata ta.

Dar, atentie, chiar acum, daca citesti acest articol, esti in masura de a te opri si a accepta ca nu ai gresit cu nimic, deoarece toate experientele avute te-au adus aici, in acest pretios moment din viata ta.

Acum ai oportunitatea de a opri modul de a trai inafara, de a trai inconstient, de a fi distras, alegand sa fii prezent in viata ta.
Da, alege sa fii prezent in viata ta! Pare simplu si de fapt este simplu, insa avand multe bagaje de dus in spate, fiind obosit, epuizat chiar, confuzia ta ar putea sa faca sa para dificil.

Trebuie sa incepi de undeva. Acum este momentul potrivit, nu mai tarziu, nu maine.

Alege viata! Un alt punct foarte important: alegerea de a fi aici, acum, a fi in corp fizic, de a avea experiente in Energia Noua! Oamenii nu aleg viata in mod constient, ci doar spun ca aleg viata, fiindca, de fapt, le este frica de moarte. Asa ca, traiesc oricum, numai sa nu ajunga in pragul mortii, nestiind ce se intampla dupa. Astfel, inconstient aleg drame, conflicte, situatii care le aduc o infuzie de energie, ii fac sa se simta vii.

Este acesta un mod de a trai pe care il doriti?

Suntem siguri ca nu. Stim ca unii dintre voi déjà ati depasit aceste lucruri si stiti despre ce vorbim, iar acest fapt ne bucura nespus!
Este provocator sa fii prezent in corpul fizic, sa te dedici alegerilor constiente, deoarece incepi sa percepi o multime de lucruri (pe care le poti lua ca fiind ale tale, daca nu alegi claritatea, daca nu esti observator in viata ta), care iti pot crea discomfort. De asemenea, nu mai poti da vina pe nimeni (si nici nu mai trebuie, deoarece nu exista esec, greseli, ci acestea sunt doar alte experiente).

Esti creator, esti suveran: oricand poti face alte alegeri, iar asta nu inseamna inconsecventa, ci doar alegerea de a avea experiente noi, fara a te bloca datorita asa-ziselor esecuri.

Avand o relatie cu tine, o relatie de iubire, de apreciere a cine esti, cu adevarat, poti alege sa ai o relatie cu o alta persoana. A avea o/un partener este posibil si poate fi o relatie de impartasire pe toate planurile, daca faci aceasta alegere in mod constient, dupa ce ai facut curatenie generala, fiind eliberat de relatiile din trecut.

Acum, aici, fiind constient de adevaratul Tu, poti avea relatii armonioase, chiar daca poate necesita un timp pentru a se dezvalui. Conteaza timpul? Conteaza alegerea si eliberarea ei, pentru a aduna energii spre a se manifesta. Apoi, fii observator si constientizeaza: ce experiente, persoane vin in viata ta, care sunt de eliberat, cum te ajuta in procesul declansat de alegerea ta?

Retine, toate energiile il servesc pe cel ce face alegeri constiente!

Alege claritatea! Alege constientizarea!

Alege-te pe tine!

 

Intre ESS, Ghidul Alegerilor…. si NE Synchrotize
.…sfarsit de vara sau un nou inceput!

26 august

Din articolele scrise de noi reiese clar faptul ca suntem fanii alegerilor. Din practicarea constanta a alegerilor (folosind prima aparitie Eleuthera Synchrotize System) a aparut cartea Ghidul Alegerilor. Acum, dupa prima scoala New Energy Synchrotize, realizam ca alegerile constiente reprezinta “motorul” in Energia Noua, asa cum virusul energiei sexuale a fost “motorul” in vechea energie.

A fost o experienta interesanta: alegerea de a participa la aceasta scoala si manifestarea ei a necesitat doar cateva zile. In plus, a avut loc intr-un cadru divin: o casa noua, dedicata, Angel Land, langa o padure de stejari, in care umanul si divinul au dansat impreuna (expansionand si alchimizand constiinta, bucurandu-ne la final de gratar si …sampanie)!

A face alegeri constiente, oricat de dificil ar parea, reprezinta un proces foarte simplu, insa acesta necesita curatenie generala in peisajul realitatii proprii. Curatenia generala implica eliberarea vechilor sisteme de credinta, precedata de recunoasterea ca noi am creat realitatea in care ne aflam in prezent. Ne asumam astfel faptul ca noi am creat in mod inconstient, in cea mai mare parte, ceea ce exista in peisajul realitatii prezente. Urmeaza pasul eliberarii sistemelor de credinta, care oricum nu ne mai servesc, ba mai mult, ne impiedica sa avem claritate.

Apoi, ne reamintim de creatorul care suntem si de abilitatea de a face alegeri constiente. Eliberati de poverile proprii si ale celorlalti, ne permitem sa trecem dincolo de minte, ne expansionam energiile si constiinta pentru a simti potentiale noi din care sa alegem.

Ceea ce vrem sa subliniem este faptul ca nu este doar teorie, ci un adevar pe care il puteti integra, atunci cand incepeti sa faceti alegeri constiente.

A face alegeri constiente reprezinta starea noastra naturala: suntem constiinta care se exprima si se expansioneaza, experimentand multidimensional. Incepem prin a fi constienti aici, in aceasta dimensiune, apoi alegem sa fim constienti de exprimarea in alte dimensiuni.

A fi constienti de cine suntem (constiinta in exprimare si nu doar identificarea cu corpul si cu mintea) cat mai des posibil, ne permite sa fim in corp, sa fim in Acum, sa respiram constient, astfel incat mintea sa nu mai trancaneasca, proiectandu-ne intr-un trecut plin de drame si vinovatie sau intr-un viitor invaluit in frici si necunoscut. Suntem Eu Sunt Prezenta, suntem Creatori, suntem Suverani, asadar, revenim la increderea in noi insine si alegand in mod constient ne cladim realitatea pe care ne-o dorim.

In acest proces sunt necesare:

 1. Eliberarea identitatii umane, a constiintei de masa a familiei angelice, a celei biologice, etc….
 2. Revenirea la starea de creator constient, la increderea in sine,
 3. Practicarea alegerilor constiente si eliberarea asteptarilor. Asteptarile apartin mintii si mintea este limitata la ceea ce a experimentat.
 4. Eliberarea alegerilor, in timp ce reveniti la activitatile zilnice, permitand alegerilor sa adune energiile multidimensionale necesare manifestarii.
 5. A fi observator in propria viata, pentru a simti ceea ce vine la usa noastra, pentru a dansa cu aceste potentiale sau pentru a alege din nou, daca asta vrem. Avem posibilitatea de a alege din nou. Este viata noastra, asadar, nimic nu ne poate dicta in ce directie sa ne indreptam.  A alege din nou, inseamna a fi flexibili, deoarece in fiecare moment Acum suntem altii si putem alege sa experimentam altceva. Nu este vorba despre instabilitate sau lipsa de claritate, ci pur si simplu, nu este ceea ce vrem sa experimentam acum.
 6. A fi jucausi, a fi jucatorii eliberati de seriozitate, de misiuni, de destin, de karma, de legaminte, etc. Nu conteaza, asa cum a subliniat Tobias, prin urmare ne putem relaxa, ne putem bucura si putem “gresi”, fara a ne mai acuza de esecuri, greseli, incompetenta, deoarece esecul este doar o alta experienta!

Viata poate fi traita in alt mod. Va invitam sa faceti parte din cei care deschid acest drum de acces prin jungla constiintei de masa 3D, care in esenta, este constiinta celui de-Al Doilea Cerc.

Puteti alege:

 1. O sesiune individuala de Synchrotize,
 2. Scoala NE Synchrotize,
 3. Studiul individual NE Synchrotize.

 

Vacanta, vacanta…. cu o altfel de semnificatie!

2 august

E vara si in general, constiinta de masa subliniaza din plin acest lucru. Acest lucru poate sa ne “prinda” daca nu suntem observatori si astfel putem lenevi, fara ca aceasta sa fie alegerea noastra de a ne reface/ajusta dupa schimbarile/eliberarile prin care am trecut in ultima perioada. Sigur, nu e vreo greseala, insa ar fi potrivit sa alegem sa traim cat mai constient posibil, pentru a nu mai intra in tiparele de a actiona sau de a reactiona, care apartin aspectelor proprii sau actiunii hipnotice a constiintei de masa.

Sa constientizam ca acestea sunt foarte structurate, iar pentru a le destructura doar constientizarea este cheia. Facand asta pentru voi, apare un potential care poate fi accesat si de altii, care isi incep propriul proces de trezire.

Din proprie experienta va spunem ca tiparele intra in actiune instantaneu, iar iesirea din acestea, nu este la fel de instantanee, desi constientizam ca am intrat din nou in ele. Nefacand parte din ceea ce am ales, simtim un discomfort si se poate reflecta in relatii, prin conflicte. Putem alege sa respiram, respiratia poate curge, insa iesirea din tipar este inca dificila. Este implicat emotionalul si sunt declansate amintiri din trecut, vin aspecte neintegrate si astfel iesirea din acea stare se prelungeste.

Este important daca reusiti sa fiti constienti (pentru asta faceti alegerea de a fi observatori si de a avea claritate). Apoi, respiratia si acceptarea starii (si nu negarea ei), va poate permite sa reveniti treptat in centru, recunoscand ca este doar energie si ca poate fi transmutata de voi.

Poate fi mult mai usor daca este cineva trezit in preajma voastra sa va atentioneze si sa va ofere spatiul sigur pentru eliberare. Dar, nu este o conditie obligatorie.

Facand alegeri constiente de a fi in Acum, de a avea claritate, de a elibera tot ce nu va mai serveste, va fi din ce in ce mai usor sa observati intrarea vechilor tipare in actiune. Toate acestea fac parte din procesul eliberarii, pentru a avea libertatea de miscare, fara poverile proprii sau preluate, pentru a reveni la suveranitate, la creativitate.

Sa manifestam compasiune fata de noi si fata de ceilaltii, stiind ca procesele pot fi dificile uneori, insa asa cum desigur ati observat, suntem mult mai prezenti in vietile noastre, avem mai multe “aha-uri” si intuitii.

Sinelui uman, cat timp persista iluzia separarii, nu-i plac schimbarile si iesirea din zona de comfort, insa ce inseamna cateva zile de eliberarii ale unor energii toxice, fata de claritatea si eficienta care urmeaza?

Asadar, reamintiti-va ca orice discomfort poate fi o eliminare, o atentionare din partea corpului sau a mintii, ca a aparut ceva ce necesita atentia voastra. Doar respirati si puneti-va intrebarea sincera ce anume reprezinta si apoi ascultati. Invatati sa va intrebati (corpul, mintea, divinul), sa ascultati si sa aveti incredere in ceea ce primiti. E posibil sa nu primiti raspuns imediat si nu va fi neaparat o voce, ci o cunoastere, un gand aparent fara vreo legatura cu ceea ce faceti la un moment dat, o replica dintr-un film, reportaj, etc.

Merita sa traim in Acum, sa fim in corp si astfel, vom avea acces la intreaga cunoastere de care dispunem. Este adevarat ca doar declansam procesul, insa acum stim cum si nu mai conteaza cat va dura, cum se va desfasura.

Vom percepe o bucurie reala in astfel de momente si vom crea o noua realitate pentru noi, vom trai o viata cu o mai mare profunzime si o mai mare simplitate, in acelasi timp.

 

 

De ce experienta de a integra aspectele este dificila, uneori?

27 Septembrie

Uneori, experienta de a integra aspectele devine dificila, daca nu chiar dramatica. N-ar trebui sa fie asa, daca am alege constient sa ne integram aspectele, gasind timpul necesar pentru a crea spatiu sigur, atunci cand acestea ne atrag atentia.

Acestea vin in diferite moduri, in functie de gradul de disociere. Daca sunt foarte ranite si neincrezatoare sau daca doresc sa preia controlul, vor cauta sa isi pastreze identitatea, incercand sa preia conducerea vietii noastre.

Este un moment-cheie in care este necesar sa devenim constienti, atunci cand lucrurile par ca scapa de sub control. Cum veti sti daca este un aspect neintergrat? Simplu, ati ales sa aveti probleme sau dificultati in viata voastra? Daca ati ales sa va bucurati de viata, iar acum aveti parte de experiente dificile, poate fi vorba despre aspectele voastre sau ale celorlalti, care fie vor sa vina la integrarea, sa fie recunoscute, fie vor sa ne provoace.

Cand ati ales integrarea si cand aspectele incep sa va atraga atentia, nu le alungati, doar pentru ca va creaza discomfort. Gasiti-va timp si spuneti-le bun venit acasa, deoarece aduc si intelepciunea experientelor lor, iar voi veti deveni mai intregi, mai echilibrati.

Atunci cand vreun aspect devine insistent, iar voi aveti ceva important de facut, ii puteti spune sa vina mai tarziu, cand veti crea un spatiu sigur in care va fi bine venit.

Daca in trecut in momentul Ascensiunii avea loc trecerea in revista a tuturor vietilor,  a experientelor avute, realizandu-se integrarea, in prezent integrarea se face in aceasta viata, in valuri succesive, in functie de disponibilitatea fiecaruia.

Este imperios necesar, daca alegem desigur, sa ne gasim timp pentru noi, pentru a ne invita divinitatea in viata de zi cu zi si astfel, implicit, vor veni la integrare si cele mai reticente aspecte.

Este vorba despre noi. Ce ne-ar putea retine de la a ne alege pe noi si prioritatile noastre, eliberand ceea ce nu ne apartine, pentru a avea claritate in privinta integrarii? Daca ati ales ascensiunea aceasta are loc intr-un ritm accelerat.

Desigur, prioritatile sunt fie ale voastre, fie ale celor din jur, carora le convine ca voi sa le rezolvati problemele. A fost un acord vechi si inca face parte din constiinta de masa – a-i ajuta pe ceilalti, a fi in serviciul celorlalti – dar este momentul sa-l eliberati, o data pentru totdeauna. Doar asa un Maestru poate oferi adevaratul serviciu celorlalti, fiind exemplu, oferind potentialul intelepciunii si eficientei.

 

Stralucesc pe calea mea!

18 Septembrie

Experientele din vechea energie s-au desfasurat prin alegerea de a cauta inafara, de a ne descoperi prin ceilalti. Am cautat inafara avand incredere in oricine din exterior, prin sistemul de credinta ca oricine altcineva este mai inteligent, mai bun, mai intuitiv, mai avansat, decat noi.

Ne-am privit prin ochii criticii interioare, in timp ce ceilalti reflectau aceasta critica, facandu-ne sa ne simtim si mai mici si mai neinsemnati. Jocul a continuat timp de eoni, pana in momentul in care am obosit, stiind la un anumit nivel, ca adevarul era altul.

Suntem fiinte marete, suntem scantei de Dumnezeu, insa doar am pretins ca suntem mici si neajutorati. Acesta a fost jocul cu regulile lui, pentru a descoperi cum este sa nu fii suveran, independent, iar din acel moment sa alegem suveranitatea si maiestria, in mod constient.

Daca pana acum cineva – iubitul/iubita, un parinte, un frate, un invatator, un lider politic/religios, un coleg, oricine altcineva – stralucea pe calea noastra, acum insa, este momentul ca noi sa stralucim.

Stralucirea este radianta noastra, care se extinde pe masura ce ne acceptam la adevarata valoare: fiinte multidimensionale, care avem experiente si in planul fizic. Este o onoare sa fii pe Pamant, mai ales acum, in aceste vremuri de schimbari incredibile, care n-au mai avut loc. Daca in alte taramuri suntem onorati pentru ca am avut si avem experiente in planul fizic, in acest plan inca mai pretindem ca suntem mici si neinsemnati.

Suntem grandiosi, iar radianta noastra merge inaintea noastra, facandu-i pe ceilalti sa ne caute prietenia sau, uneori, sa ne critice, fara motiv. Ei fac asta doar pentru ca suntem diferiti de ei si nu prea stiu cum sa comunice cu noi. Dar, la un moment dat acestia, vor veni la noi intrebandu-ne: “Ce este cu tine? De ce esti diferit de toti ceiallti? Vreau sa fiu ca tine.”

Atunci si numai atunci il puteti “lua de mana” si il puteti indruma cu iubire, permitandu-i spatiu pentru alegerile si experientele ce vor urma. Mana este prelungirea inimii si el va simti sinceritatea si compasiunea voastra, va avea incredere in voi si mai mult decat orice, va reveni la increderea in el insusi, datorita voua.

“Stralucesc pe calea mea” este una din paradigmele Energiei Noi. Astfel, sunteti un far, radiind potentialul vostru, care poate fi accesat de altii. Depinde de ei daca il vor alege sau nu.

Noi stralucim si permitem ca radianta sa mearga inaintea noastra, luminand calea noastra. Suntem constienti de ceea ce suntem si ne bucuram, exprimandu-ne si in acest mod.

 

Relatiile – importanta alegerilor constiente si capcanele de pe cale

12 Septembrie

Se pot scrie carti despre relatii, in general, iar despre evolutia relatiilor in aceasta perioada de tranzitie, de la vechi la nou, care este foarte interesanta, se fac inregistrari pe Noul Pamant, datorita impactului pe care il are evolutia relatiilor. In fond, totul se reduce la relatii.

In relatii exista cel putin doi jucatori, daca nu este vorba despre o comunitate mai mica sau mai mare: o familie, o afacere mai mica sau mai mare, prietenii numeroase, corporatii etc.

Dar, sa pornim de la relatia la care ar trebui sa ajungi, daca alegi: relatia cu tine insuti.

Pana cand apare constientizarea faptului ca nu ai o relatie cu tine si ca esti in cautarea unei relatii in exterior, care sa-ti implineasca asteptarile, experientele fie sunt nenumarate cu acelasi sfarsit – nefericirea – fie se desfasoara in acelasi mod, cu mici schimbari de décor.

Cand apare constientizarea faptului ca, mai intai, trebuie sa ai o relatie de iubire cu tine, incepe procesul de eliberare. Nu este un proces usor si adesea se revine la acel tip de relatie cunoscut, deoarece chiar daca este mizerabil sau doar dificil, poate fi manuit. Energiile se acumuleaza pana cand explodeaza, fie sub forma unei afectiuni fizice, fie relatia capata aspect dramatic (certuri, relatii secundare, ascunse, violente etc).

Ar fi de dorit ca in momentul constientizarii sa se aleaga eliberarea relatiei sau a relatiilor disfunctionale (cu partenerul/partenera, cu prietenii, eliberarea serviciului care este detestat, etc.) Eliberarea poate lua ceva timp sau poate fi imediata si usoara, fiind de comun acord. In acest caz, jucatorii incep sa revina la ei sau cel putin unul dintre ei, iar mai tarziu se pot reintalni si pot avea un alt fel de relatie, bazat pe comunicare, pe impartasire, pe sustinere si nu pe hranire.

Cel mai adesea insa, dupa iesirea dintr-o relatie (eliberarea serviciului sau a unei relatii, de exemplu), daca nu se fac alegeri constiente, jucatorul se trezeste prins in celalalt tip de relatie, in totalitate.

Astfel, cand cineva paraseste serviciul si nu a facut alegerea clara de a reveni la sine, de a fi creativ, este prin in mrejele relatiei de familie, cu boli, drame de tot felul, incat nu a realizat mare lucru, ci doar a iesit din serviciu si a intrat, in mare parte sau in totalitate, in problemele familiei.

Eliberarea familiei biologice este pe cat de importanta pe calea evolutiei unei fiinte, pe atat de dificila, daca nu se constientizeaza faptul ca trebuie eliberat TOTUL. Doar eliberand totul se poate experimenta suveranitatea si ceilalti pot vedea exemplul pe care il cauta, doar astfel Maestrul poate oferi serviciul real, altfel este vorba doar de a fi servitor si nu a fi in serviciu adevarat.

Familia, avand atasate sisteme de credinte nenumarate si betonate de eoni de timp, iti “ofera” drame sau macar probleme care sa te prinda, deoarece este: - mama tata sora, unchiul, varul, bunica etc. “Cum poti sa fii atat de nepasator si egoist, cand toata lumea sufera?” Iar atunci cand te implici, avand totusi dorinta de a te desprinde, insa nu ai facut alegerea, ei simt acest lucru si te “vor agresa” in orice mod si in orice moment prielnic. Dar, nu este nimeni vinovat, deoarece ei nu fac altceva decat sa serveasca dorinta de desprindere, aratandu-ti ca este momentul sa faci acea alegere constienta de a reveni la tine.

Exista si celalalt scenariu, in care cineva elibereaza o relatie disfunctionala, fie alegand constient, fie cand aceasta a devenit dramatica si nu mai poate continua astfel. Fiind liber, daca nu face alegerea de a reveni la el/ea, in primul rand si de a face ceea ce ii place, se arunca sau este prins de serviciu, in totalitate. Toti il incarca cu tot felul de probleme, deoarece el permite (cu toate ca se plange intr-una de asta), si atunci cand revine acasa, revine cu problemele nerezolvate de la serviciu, incat timpul pe care l-ar putea petrece cu sine, este umplut cu “grijile si gandurile legate de serviciu”. N-ai cum sa revii la tine daca te-ai bagat pana in gat in serviciu.

Din nou, cei de acolo te servesc, determinandu-te sa faci alte alegeri pentru tine, doar pentru tine (te servesc indirect, bineinteles).

Rezumand, eliberarea unui tip de relatii, poate fi un pas pe calea eliberarii tuturor relatiilor, pentru a avea o relatie cu tine, dar poate deveni si “absorbirea” ta in celelalte relatii, in totalitate, incat nici macar sa nu mai ai timp sa constientizezi ce se intampla, de fapt.

Alegand sa ai o relatie cu tine, sa te ingrijesti, sa te iubesti, sa te apreciezi, sa-ti asumi si sa  fii mandru de tot ce ai facut si de cine esti, cu adevarat, poti intra in orice alte relatii, in mod constient, mereu centrat, astfel incat, relatiile se vor manifesta implicit, in mod armonios.

Intrebari de final:

 1. Am ales sa am o relatie armonioasa cu mine, in fiecare moment acum, pornind din Acum, fara nici un fel de amanari?
 2. Am inceput procesul eliberarii relatiilor disfunctionale?
 3. Am facut alegeri, incat dupa eliberarea unei relatii sa fac ceea ce vreau, ce-mi place?
 4. Am eliberat relatia de seviciu, dar cat din timpul meu il folosesc fiind servitorul altora?
 5. Am eliberat relatia cu partenerul/partenera, insa in ce proportie serviciul imi ocupa timpul, pe care mi l-as putea dedica mie?
 6. Cat timp din 7/7 sau 24/24 imi dedic mie? Cata atentie imi acord mie, stiind ca acest lucru este prioritar?
 7. Cine ma poate ajuta, daca nu ma ajut singur? Toti ceilaltii, sau in cea mai mare parte, sunt inconstienti si actioneaza prin tiparul lipsei, tiparul supravietuirii.

Nimeni nu ma poate ajuta, doar EU! Altcineva trezit poate fi doar exemplul demn de urmat, oferind potentialul “se poate”, ma poate inspira. Doar EU ma pot alege pe mine!

Doar avand o relatie de iubire cu mine si fiind constient de cine sunt, cu adevarat, pot intra in alte relatii, care ma pot bucura, in care putem crea, comunica, impartasi impreuna (fie in doi, fie in grup extins).

Alegeti claritatea si alegeti-va pe voi!

 

 

Controlul la “superlativ” – “controlor de trafic”

12 Octombrie

Asa cum stiti ne aflam in era Energiei Noi. O caracteristica a acestei ere este suveranitatea individului. Pentru a ajunge aici, cei care s-au trezit primii, au trecut prin mare parte din procesul eliberarilor. Eliberarile constituie cheia in aceasta etapa, deoarece este necesar sa se elibereze totul, pentru a face loc la nou: noul eu/tu, noul joc, noile sisteme de credinta etc….

Alegerea de a elibera permite indepartarea poverilor pe care le purtam in numele lui Dumnezeu, in numele familiei angelice, a familiei biologice, a prietenilor, a constiintei de masa etc….

Prin poarta ascensiunii se trece “gol-golut”! Este ultima halta unde lucrurile la care am “tinut” cel mai mult trebuiesc desartate. Aparenta pacaleala consta in faptul ca spre finalul etapei eliberarilor, lucrurile de eliberat iau un aspect foarte subtil. Doar un fin observator, doar o fiinta care s-a dedicat sie insasi poate sesiza subtilitatile. Vigilenta/starea de observator detasat iti permite sa detectezi “micile capcane” de pe cale.

Printre subtilitati se afla si controlul exercitat de “controlorul de traffic”, cel care stie cel mai bine “ce si cum….” Desi a eliberat aproape totul, serviciul, familia biologica, multe sisteme de credinta, jocul hranirii etc, cel care a ales claritatea este pus (s-a pus) in situatii care au legatura cu subtilul. Astfel observa, sau este atentionat de ceilalti, ca inca mai are de eliberat niveluri subtile ale controlului. Acestea sunt tipare care intra automat in actiune, fiind declansate de unele lucruri, care nefiind dramatice, nu atrag atentia imediat. Alaturi de acest control subtil, este furnizata “la pachet” argumentatia logica mentala, justificand atitudinea.

Dar, frumusetea este ca energiile te servesc: pur si simplu, poate apare o eliberare din senin, ca tuse seaca iritanta, diaree, voma, febra etc. Observatorul vine cu intrebarea: despre ce este vorba? Surpriza! Apoi, iti furnizeaza si raspunsul: Eliberezi “controlorul de trafic”!

Asadar, de fiecare data cand apare ceva ce este deranjant, stiind ca am eliberat multe lucruri, este de pus intrebarea: Care este perla din acest proces/situatie conflictuala?

“Dar, eu am eliberat controlul!” Da, pe cel foarte evident, insa exista multe niveluri.

Ce este de facut? Alegerea claritatii! Apoi, vin situatiile, care sunt urmate de eliberari.

Ar mai fi un potential si anume, a te intreba: ce mai am de eliberat? Apoi, asculti/te asculti cu atentie! Eliberarea se poate face astfel, cu gratie si usurinta. Oricum, oricare ar fi modalitatile de eliberare a controlului, ceea ce conteaza este calatoria, frumusetea lui uau!

Sunteti dedicati voua insiva, asa ca, fiti pe post de observator si lucrurile vor deveni din ce in ce mai simple.

Mai mult, daca ati ales sa creati ceva, “nu mai aveti timp” sa-i controlati pe ceilalti, la scara mare. Nu mai este un joc interesant. Fiind in energia creatiei, nu mai rezonati cu controlul. Raman doar aspectele subtile ale controlului, care, fiti siguri, vor iesi la suprafata, intr-un fel sau altul.

 

Alegerea Claritatii este urmata de constientizarea experientelor

5 Octombrie

Am facut alegerea de a ascensiona cu aproximativ 2000 de ani in urma. Apoi, au urmat unele vietii in care am trecut prin etape absolut necesare finalizarii ascensiunii.

In aceasta viata am repetat, la scara mica, aceste etape iar in ultimii ani lucrurile s-au accelerat.

Experientele prin care trecem acum au legatura cu alegerea de a a vea claritate, de a iesi din confuzie, lucru care ne-a obosit peste masura. Experientele se intind pe o perioada mai mica sau mai mare, in functie de constientizarea necesitatii eliberarii sistemelor de credinta, din spatele experientelor.

Sistemele de credinta vechi nu mai functioneaza in Energia Noua si trebuiesc eliberate, la alegere, desigur. Cei din jur ne vor servi, oglindind ceea ce nu am eliberat, tiparele vechi prin care continuam sa actionam sau sa reactionam. Asadar, este momentul sa fim sinceri, sa ne asumam responsabilitatea si sa nu mai aratam cu degetul pe X sau pe Y, ei nefacand altceva, decat prin marea lor iubire, sa ne serveasca, desi pot sa nu fie constienti de acest lucru.

Dar, cine se afla in procesul propriei treziri, nu mai poate ignora nimic din ceea ce apare in viata sa. A fi observatori constienti si a avea compasiune fata de toti si de toate, ne permite sa avem discernamantul necesar, pentru a elibera imediat ceea ce nu ne mai serveste. Din acest moment, eliberarile pot fi usoare si gratioase. Acestea pot deveni dificile, doar cand amanam eliberarea lucrurilor evidente care nu ne mai servesc, insa din diverse motive inca ne agatam de acestea.

De ce sa se ajunga la experiente dificile sau chiar dramatice, pentru a intelege ca trebuiesc eliberate, cand ar putea fie eliberate pe rand, fara a permite energiilor sa se blocheze? 

Cand lucrurile par sa devina coplesitoare, cand se intra in experiente dramatice sau cel putin dificile, care se tot repeta, este momentul constientizarii. Opriti-va si respirati de cateva ori profund, constient si intrebati-va: ce se intampla? Care este sistemul de credinta pe care ar trebuie sa-l eliberez?

Cand intrebati sincer si cand va permiteti sa ascultati, cu adevarat, atunci veti sti, veti primi raspunsul potrivit de la sufletul vostru.

Este timpul sa fim foarte constienti in viata noastra, mai ales acum cand lucrurile au loc in Acum. Acum apar experientele, acum facem alegerea de a intra sau nu in acestea, acum se manifesta. Desigur, vor fi lucruri care se vor derula in timp, dat fiind amploarea alegerii, datorita co-existentei celor doua energii, cat si in functie de cat de mult am eliberat din bagajele inutile, pe care le ducem cu noi. Prin poarta ascensiunii nu putem lua nimic cu noi; vom fi doar constiinta expansionata si imbogatita, in urma experientelor incredibile, avute in toate planurile.

Nu luam cu noi decat esentele intelegerii modului in care actioneaza constiinta, cum foloseste aceasta energia, pentru a crea si a se exprima.

Ajungand acum la intelegerea ca avem tot ce ne este necesar in interior, este momentul schimbarii regulilor jocului sau sa creem un joc bazat pe iubire si acceptare, permitand celorlalti sa exprime Creatorul care exista in fiecare. Jocul fiind total nou, necesita claritatea, constientizarea, increderea si responsabilitatea unor fiinte integrate, intelepte. Acestea sunteti voi, cei care cititi aceste randuri! Deja ati ascensionat! Acum doar alegeti cum veti experimenta drumul pana acolo. Cum vreti sa fie experientele de pe acest drum?

Este momentul sa va celebrati! Va invitam la celebrarea ce va urma dupa workshopul “Relatiile in Energia Noua” din 30 octombrie. Veti avea posibilitatea sa-i intalniti pe cei care s-au ales pe ei ca prioritatea nr.1 in viata lor si care vor sa experimenteze viata in alt mod, sa impartaseasca cu altii. Impreuna vom crea un nou sistem de credinta, al acceptarii, al compasiunii, al comunicarii si cooperarii, care va putea servi ca standard, pentru cei care vor dori sa-l aleaga.

 

 

Ce inseamna “nu conteaza” in situatii practice
“Una spui si alta faci” – proverb romanesc

17 Noiembrie

Informatiile primite de-a lungul anilor au adus concepte noi care, fie au fost integrate, devenind astfel adevarul din acum, fie inca sunt de integrat.

Fiecare are disponibilitatea proprie in a pune in practica aceste concepte sau doar se joaca cu potentialele lor. Nu emitem nici o judecata in aceasta privinta, doar va invitam sa observati ce se intampla cu conceptul “nu conteaza”.

In 2009, cand Tobias a revelat acest concept in Time Travels, in Marea Piramida din Egipt, acesta a rasturnat multe dintre sistemele noastre de credinta: a avea o misiune, a cauta iluminarea, a integra aspectele, a ascensiona, a raspandi acest mesaj despre Energia Noua, etc.
 
Eram atat de programati in a avea un scop, a avea o misiune etc, adica a avea ceva care conta, incat ne facea sa continuam sa traim pentru acel lucru “spiritual”.

Asadar, aflam ca nimic “nu conteaza”. Este ceea ce este. Totul este perfect in intreaga creatie – cum spune Adamus.

Unii dintre noi s-au gasit in fata unei mari dileme: Daca nu conteaza, eu ce mai fac? De ce sa mai raman in aceasta dimensiune? Dar familia, Gaia, animalele, mediul…?

Adevaratul dar, dupa integrarea conceptului “nu conteaza”, este eliberarea de poveri inutile, constientizand ca avem de-a face cu procese naturale, care se petrec oricum. Un alt nivel al acestei integrari este ca acum ne putem orienta catre realitatea proprie, sa observam ce nu ne mai serveste si ce-am vrea sa cream, cum am vrea sa ne exprimam in aceasta viata.

Cu alte cuvinte este vorba despre a fi mereu constienti, despre a alege sa fim in centrul nostru, indiferent de ceea ce se petrece in exterior.

Asta nu inseamna ca nu vom interactiona cu oamenii din jur, cu cei dragi. Desigur, vor aparea situatii care ne vor testa centrarea (situatii pe care noi ni le-am dat si pe care le-am declansat impreuna cu ceilalti participanti).

Ce facem in situatii in care suntem “pacaliti pe fata”, in care sunteti “acuzati” de cei apropiati, de un lucru sau de altul? “Ce fel de prieten esti? Ce fel de mama/tata esti daca nu imi faci….?”  Intrebarile si acuzatiile pot fi diverse si cu incarcatura emotionala sau de abuz. Ce inseamna “nu conteaza” in aceste situatii?

Din experienta noastra va putem spune ca poate intra in actiune tiparul de a ne apara sau de a da vina pe ceilalti. Exista si celalalt potential in care, putem privi situatia si participantii  din centrul nostru, putem astfel exprima adevarul a cine suntem, in mod  clar, ferm, fara sa mai intram in latura emotionala, (in care fie ne simtim vinovati, ne justificam, fie acuzam, judecam, intrand in vechiul joc).

Fiind centrati in inima, suntem in compasiune si privim situatia din alta perspectiva. Nu mai intram in jocul furtului de energie. Nu mai incercam sa demonstram ca avem dreptate, ci doar exprimam ferm ce avem de spus, fara a lasa loc la continuarea “luptei”.  Ceilalti isi pot continua lupta, mental sau discutand cu prietenii lor. Noi nu mai suntem angajati in acea experienta.

Asadar, exista mai multe niveluri in a elibera “problemele” legate de familie, sub orice forma s-ar prezenta acestea. Un nivel este cel direct: deconectarea de ei, fara a mai mentine legatura, decat ocazional. Alt nivel este eliberarea reala, in care nici perceptia gandurilor lor (nu tocmai”dragute”) - atentie! - nu ne mai scoate din centru. Doar stim ce gandesc, dar pentru noi nu mai conteaza!

Cand experienta este in direct sau prin telefon, prin email, prin SMS etc, asadar cand suntem pusi in direct cu participantul la experienta, este momentul constientizarii a ceea ce se intampla, de fapt. Respiram constient si alegem sa revenim in centru si abia apoi exprimam adevarul, clar, ferm, fara celelalte “incarcaturi emotionale”.

Fara constientizare, fara centrare, tiparul vechi de a reactiona va intra in actiune automat si jocul va continua, creand confuzie, pana la a uita cine suntem, cu adevarat.

Dar, stim ca suntem Maestri si ca alegem sa exprimam adevarul nostru, acum.

Asadar, NU CONTEAZA!

 

Increderea in expansiunea constiintei, in accesarea cunoasterii adevarate

10 Noiembrie

Increderea in propriile percepetii poate fi greu incercata in prezent, daca nu eliberam tiparele mentale, programele, care intra automat in actiune, atunci cand lucrurile nu sunt materiale, tangibile.

A depasi aceasta bariera necesita o incredere profunda, fara dar sau daca, in propriile percepetii, necesita folosirea adevaratei imaginatii si iesirea din tiparele mintii.

Este acea inocenta in fata lucrurilor, mai ales a celor subtile, incat mintea sa ramana pe post de observator, fara sa intre in alerta. Doar asa, permitandu-ne sa fim „vulnerabili”, sa ne lasam purtati in taramuri noi, fara a incerca sa avem controlul prin mecanismele mentale, putem accesa din nou cunoasterea de dincolo de minte, adevarata cunoastere.

Am putea primi unele semnale ca vizualizari, senzatii in corp (caldura, energizare locala sau generala, sentimentul de expansiune, stari bruste de bine sau de usor disconfort, sunete in urechi etc) Cel mai adesea insa, este vorba despre acel a sti, fara cuvinte, fara imagini, fara perceptii prin corpul fizic sau energetic. Aici este probata increderea absoluta in noi insine, daca nu intervine mintea sa ne spuna ca ne inselam ca am perceput ceva, ca ne autopacalim admitand ca am perceput ceva greu de definit sau ca inventam unele lucruri, ca apoi sa le dam crezare.

Din experienta noastra este necesar mult curaj si ceva perseverenta in punerea in aplicare a revenirii la cunoasterea de dincolo de minte, fara imagini, cuvinte, sunete, Bineinteles ca acest lucru nu exclude toate aceste posibilitati, insa lipsa acestora nu trebuie sa ne determine sa negam ceea ce este foarte pretios in interior: cunoasterea adevarata.

A avea incredere in ceea ce percepem ca ganduri subtile, imagini, care sunt dincolo de vizualizare sau pur si simplu, sa avem incredere in acel a sti, ne deschide spre un univers incredibil, iar viata capata mai multa profunzime, mai multa culoare. Revenind la acest potential ne putem exersa multidimensionalitatea, avantandu-ne in taramurile creatiei, in taramurile non-metale pentru a ne relaxa, a ne reechilibra, a explora alegerile facute si apoi a le respira in realitatea noastra.

Capcana este sa-ti doresti sa ai acea siguranta inca de la inceput, aceea ca nu te autopacalesti. Cunoasterea adevarata nefacand parte din experientele noastre recente, respectiv din aceasta viata, este foarte usor sa spunem ca nu percepem, ca nu suntem siguri, ca atare nu exista asa ceva sau si mai rau, ca toate informatiile de pana acum nu ne pot ajuta. Astfel se cuibareste indoiala, revine nevoia de a cauta mai departe si astfel mintea si-a preluat rolul.

Ceea ce va sugeram este sa porniti de la inceput cu incredere, alegand sa va deschideti total. Nu are ce sa vi se intample. Este ca si cu eliberarea lui Dumnezeu din exterior. „Daca il eliberez ma va lua in stapanire Satana. Voi arde in focurile iadului pentru eternitate.” Ei bine, nimeni nu putea sa ne ofere vreo garantie ca nu se vor intampla acele lucruri. Dar, ceva din interior ne-a indemnat sa-l eliberam, spunandu-ne: fie ce-o fi!

La fel se intampla si aici. Nimeni nu va poate garanta ca ceea ce percepeti este cunoasterea divina, insa prin practica, prin deschidere, prin imaginatie, prin permiterea de a fi observatori, putem sa revenim la noi, la increderea in noi si in ceea ce percepem, oricat de subtil ar fi. Este important sa pornim de la intelegerea ca suntem mult mai mult decat corpul, mintea, simturile fizice, de la faptul ca exista si alte taramuri non-fizice, pe care avem dreptul si capacitatea de a le explora, a le utiliza in existenta noastra.

Incet, incet, ne extindem gama de perceptii si ajungem sa stim lucruri noi, pur si simplu, fara nici un dubiu.

De fiecare depinde cat isi permite sa spuna „DA” unei experiente in necunoscut.

 

 

Intre Alegere si Manifestare: Viata in Punctul de Prezenta!

27 Decembrie

In urma cu aproape doi ani am creat un potential, un workshop propriu numit Viata in Punctul de Prezenta. Atunci am impartit acest workshop in 4 module a patru zile: o zi introductiva si o scoala de trei zile. Aceste module puteau fi separate de perioade de timp variabile, de saptamani sau luni de zile.

N-am structurat in nici un fel acest potential si l-am eliberat. Tocmai fiindca nu l-am structurat in nici un fel, am avut placuta surpriza sa se dezvaluie intr-un mod neasteptat, dincolo de ceea ce am fi “limitat” noi prin gandire.

Astfel, pe parcursul a mai putin de doua luni de zile acest potential s-a manifestat la alegerea unei Maestre, in acest sfarsit de an. Dupa o intalnire premergatoare, acest suflet drag a ales ordinea scolile pe care le-a urmat.

Am avut parte de un regal, trecand prin cinci scoli, alaturi de o Maestra pregatita sa revina la sine. A fost un adevarat maraton al constiintei!

Sunt cateva lucruri pe care am dori sa le subliniem:

 1. Sa facem alegeri constiente si sa le eliberam,
 2. Sa onoram alegerile celorlalti si sa ne bucuram impreuna de co-creatii,
 3. Sa constientizam ca exista fiinte pregatite sa treaca prin scoli, intr-un timp foarte scurt,
 4. Sa eliberam toate sistemele de credinta legate de “trebuie sa….”

Asadar, am ales acest potential si apoi l-am eliberat. Am onorat alegerea acestui suflet sa treaca prin scoli, dupa cum a simtit ca este potrivit, ca ordine, ca perioada de timp intre acestea (doar am incurajat-o sa simta si sa aleaga) Am onorat alegerile ei si astfel ne-am bucurat de tot ce am impartasit impreuna, in acesta perioada de timp incredibila.

Este o adevarata incantare sa observam ca exista oameni pregatiti, care au trecut deja prin mare parte din procese, care au eliberat multe lucruri. In prezenta noastra si a celor din Consiliul Crimson aceste fiinte dragi isi asuma responsabilitatea pentru viata lor, pentru creatiile lor, constientizand cine sunt, cu adevarat.

Simtim ca este potrivit sa amintim necesitatea eliberarii ideii ca ar trebui sa existe lungi perioade de timp intre scoli. Dupa aceasta experienta putem spune ca totul depinde de cel ce alege scolile si de cei care le faciliteaza.

Traim timpuri incredibile, cu adevarat! A fi acum aici pe pamant, a trai constient si a impartasi cu cei care aleg sa revina la ei, este o mare binecuvantare!

Este vorba despre alegeri constiente si manifestarea acestora in moduri neasteptate!

 

Ce simbolizeaza Craciunul pentru mine?

19 Decembrie

Ne mai despart cateva zile de celebrarea Craciunului. Din punct de vedere religios, stim cu totii ce semnifica. Din punct de vedere al Punctului nostru de Prezenta, al fiintei integrate care suntem in acum, este nasterea noului eu, integrat cu sufletul meu, experimentand un mod nou de a trai.

Am facut alegerea de a finaliza procesul Ascensiunii cu mii de ani in urma. Am repetat fazele Ascensiunii in aceasta viata. Acum constientizam ca ne aflam in ultima etapa a acestui extraordinar proces de transformare, care implica eliberarea conditiei umane si integrarea aspectelor. Este momentul in care invitam sufletul sa ia parte la  experientele noastre, indiferent despre ce anume este vorba.

Fiind in energia noua, prin alegere constienta, avem posibilitatea sa privim toate experientele din mai multe perspective. Adesea perspectiva sinelui uman si a aspectelor ranite, disociate este plina de frici si judecati. Daca suntem observatori in viata noastra, putem schimba in acele momente acea perspectiva cu cea a sufletului. Aceasta perspective este cea a acceptarii, a compasiunii si in ea se afla si solutiile.

In momentul in care se schimba perspectiva, prin revenirea la respiratie, prin centrare si conectare cu intregul care suntem, revenim la claritate, revenim la increderea in noi insine. Este momentul in care ne “auzim” raspunsurile, solutiile la problemele cu care ne confruntam.

De cate ori se iveste o situatie in care apare frica, indiferent cat de subtila ar fi, este momentul sa revenim la respiratia constienta. Asa cum stim frica ne lasa fara respiratie sau respiram foarte superficial, fara sa ne conectam cu centrul nostru. In aceste conditii nu se intrevede nici o solutie, iar mintea intra in alerta aducand amintiri legate de situatii asemanatoare. Doar in momentele de liniste, doar cand respiram constient si cand mintea se linisteste, putem simti conexiunea cu sufletul nostru.

Revenind la simbolul Craciunului in Energia Noua, ne putem opri si constientiza incredibila calatorie pe care am facut-o impreuna! Este momentul sa ne celebram nasterea noastra ca fiinta total noua, care se afla in procesul Ascensiunii in corp fizic, constienta de sine, constienta de potentialele de a se exprima si a trai conform alegerilor. Sa celebram creatorul care am fost intotdeauna si pe care il manifestam acum intr-un mod constient si responsabil.

Viata merita traita in mod constient, eliberand toate sistemele vechi de credinta care nu ne mai servesc, alegand sa fim exemple vii prin radiata noastra, prin modul nostru de a trai. Celebrarea noastra implica celebrarea vietii sub orice forma s-ar manifesta aceasta. Compasiunea adevarata ne arata maretia experientei din planul fizic.

Stim acum ca aceasta reprezinta doar o mica parte din viata insasi, insa experienta in aceasta dimensiune este unica si extrem de pretioasa.

Este momentul sa invitam la celebrarea noastra, la nivel de suflet, toate fiintele care vor sa “vada/sa simta” cum este in acest plan, in acest moment al anului.

Celebrare in bucurie, alaturi toate entitatile din toate dimensiunile!

Va onoram din tot sufletul si ciocnim cu voi un pahar de sampanie, doar de dragul de a fi impreuna acum, pe Pamant!

 

Potential – Viata in Punctul de Prezenta

5 Decembrie

Poate ati remarcat ca una dintre scolile noastre ofera un potential aparte, acela de a ne reaminti ce reprezinta si cum putem fi Punctul de Prezenta. Initial a fost structurat pe patru module, a cate patru zile, insa am realizat ca dincolo de acesta exista si altele.

In prezent traim un astfel de potential impreuna cu o Maestra.  Alegerea acesteia de a urma toate scolile CC, la interval de cateva zile intre ele, ne-a surprins in mod placut: Exista oameni pregatiti pentru potentialul Punctului de Prezenta.

Ceea ce pentru noi a necesitat ani de zile, se reduce pentru cei pregatiti la cateva saptamani. In prezenta unor facilitatori exersati acestia pot reveni la ei, la statutul de MAESTRU, de Creator responsabil, descoperind astfel bucuria de a trai, a alege, a simti, a crea in mod constient.

Asta inseamna schimbarea majora in constiinta de masa, care este foarte permisiva pentru cei care au curajul sa revina la ei. Potentialele exista, invatatorii exista, studentii sunt pregatiti.

De asemenea, inseamna ca este un prilej de a ne felicita pentru calatoria noastra, care a adus aceste potentiale pentru cei care vin din urma.

Adesea, ii felicitam pe “studentii” nostri pentru accesarea unui astfel de potential, pentru alegerea si experimentarea acestuia.

Este un prilej de bucurie si motiv de celebrare a fiecarui Shaumbra. Datorita proceselor prin care am trecut cu totii pe durata multor ani, s-a pavat calea pentru ceilalti, oferind acest potential incredibil. Nu este singurul si le vom impartasi pe celelalte atunci cand va fi momentul potrivit.

Asadar, sa folosim orice moment pentru a constientiza cine suntem, calea pe care am parcurs-o si daruirea de a fi prezenti pe Pamant, in aceste timpuri divine.

Sa nu uitam sa avem compasiune, atat pentru noi cat si pentru toti ceilalti, onorand pe fiecare, stiind ca se afla in locul potrivit, in momentul potrivit.

Este sfarsit de an si vin sarbatorile. Cum participam la aceste sarbatori? Dusi de val? De constiinta de masa? Sau alegem, mai mult ca oricand, sa fim Punctul de Prezenta si astfel sa incepem celebrarea noastra de astazi.

Va dorim sa fiti cat mai constienti, in fiecare moment acum! Acest lucru se poate manifesta daca este si alegerea voastra.

Va imbratisam, stiind ca suntem pretiosi cu totii, ca suntem pionieri in explorarea Energiei Noi si ca prin impartasire totul devine simplu, devine natural.

A fi Creator este starea noastra naturala, doar ca am uitat acest lucru. Fiti creativi si bucurati-va de viata, acum!