Articole
O mare parte din experienta noastra este impartasita aici si acum. Ceea ce traim si nu numai, reda momentul acum al vietii ....
Deschide-te Spre a Privi

Articole 2011 - CostinGet

 • Ianuarie
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • Decembrie

 

Depresia, anxietatea, tulburari de somn.… “Simt ca imi pierd mintile!”

23 Ianuarie

Am dori sa aruncam o privire intr-un domeniu care aparent apartine medicinei. Totusi, exista o categorie de oameni care pot prezenta simptome diverse care s-ar putea incadra in unele afectiuni psihice, insa acestea fac parte dintr-o experienta spirituala si anume: trezirea spirituala.

Pentru a trece la noul nivel al constiintei care se expansioneaza in prezent este necesara destructurarea vechii minti. Acest proces implica aparitia unor tulburari mentale, care uneori depasesc abilitatea acelei personae de a ramane pe linia de plutire. Anxietatea, ameteala, dezorientarea, uitarea, etc. sunt cateva din aceste simptome care pot deveni suparatoare si se pot accentua, daca cel care le manifesta nu intelege prin ce trece.

Cei care veti citi acest articol va veti regasi aici: fie ati depasit situatia, fie chiar acum o traiti. Este important sa va amintiti ca treceti prin procesul trezirii spirituale si ca totul se va echilibra in timp. Uneori va fi necesar sa apelati la medicatie pentru o scurta perioada de timp pentru a va reaminti cum este sa fiti in echilibru si sa-l luati ca standard. Veti folosi acel standard in momentele in care va veti dedica timp pentru echilibrare, respirand, alegand spatiul sigur, relaxandu-va cateva minute pe zi sau de mai multe ori in timpul zilei, dupa cum veti alege.

E de preferat sa nu recurgeti la medicatie, constientizand despre ce este vorba, eventual sa folositi remedii homeopatice.
Pot fi foarte utile:

 1. respiratia constienta,
 2. lichidele in cantitate mare (de preferat apa),
 3. exercitii usoare,
 4. masaj,
 5. alimente usor de digerat,
 6. putina ciocolata,
 7. putin vin (nu cand sunteti in tratament) si mai ales
 8. mult “nu conteaza”;

Oricum va trece si apoi voi ati ales sa va treziti, iar acesta este un motiv de bucurie.

Daca simtiti ca aveti nevoie de ajutor, apelati la cineva care a trecut prin aceasta etapa, este pregatit si va poate facilita procesul.

Va stam la dispozitie prin sesiuni individuale, repetate la nevoie, pentru a depasi situatiile critice.

Daca aveti intrebari ne puteti scrie si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

De asemenea, puteti indruma persoane care trec prin situatii asemanatoare sa se informeze despre acest lucru si sa faca singure alegerea de a fi ajutate.

Va dorim trezire spirituala echilibrata, gratioasa!

 

2011 anul provocarilor legate de increderea in sine si de frica

17 Ianuarie

Cand e vorba de teorie toti suntem foarte “tari”. Cand vine experienta, automat intra tiparul de a reactiona la acea situatie, indiferent despre ce este vorba. Important este sa revenim cat mai repede la observator, la cel care isi priveste viata cu detasare. Este foarte important sa ne centram si astfel sa nu mai reactionam emotional in aceste situatii provocatoare.

Ne-am oferit prin intermediul lui Tobias, Adamus, Kuthumi si altii, informatii care sa ne ajute de-a lungul caii trezirii noastre. Acestea sunt de un imens folos daca le punem in practica. Este necesara o incredere, am zice noi oarba, insa de fapt, este increderea din spatele lui “nu conteaza” sau “este doar o alta experienta”.

A avea curajul de a pasi in necunoscut, de a pasi pe un teren nesigur (din punctul de vedere al aspectului uman, al mintii) este adevarata incredere. Aceasta provine din cunoasterea pura: nu exista greseala. Avand in vedere multitudinea experientelor prin care am trecut, avem toate motivele sa nu ne mai “prindem” in jocurile dualitatii. Totusi, exista niveluri/straturi in procesul eliberarii energiilor care nu ne mai servesc, asa ca ne surprinde faptul ca revin unele lucruri pe care credeam ca le-am eliberat. Eliberarile fac parte din procesul ascensiunii, iar provocarile ne arata ca inca mai exista ceva de eliberat.

Ati observant cat de seductiva este energia banilor? Pare ca tot ceea ce facem se invarte in jurul banilor, ceea ce ne face sa spunem ca banii ne cam conduc viata, ca banii conduc societatea. De la rolul lor initial de a inlesni schimburile, datorita puterii pe care i-am acordat-o, banii sunt o sursa de conflicte si nu o energie care sa ne serveasca. In jurul banilor exista o multitudine de sisteme de credinta care se intaresc unele pe altele, incat pare ca nu exista nici o iesire din aceasta capcana.

Daca suntem atenti, lipsa banilor la nivel individual (la cei care s-au trezit sau care se trezesc) ne aminteste ca inca mai exista lucruri de eliberat. Exista sisteme de credinta legate de “spiritual si sarac”, de “doar suficient…” nu merit”, etc. care intra in conflict cu alegerea de a ne bucura de viata, de a crea, de a fi suverani. Suntem creatori. Noi am creat lipsurile, noi putem crea abundenta. Atentie nu abundenta lipsurilor! Este si asta o abundenta, insa este una distorsionata.

Asadar, contientizare, eliberare! Ce mai am de eliberat? Ce se afla in spatele unei provocari sau unei frici legate de bani, de relatii, etc? Cand inca mai arat cu degetul spre cineva sau ceva, inca mai am de eliberat!

Este necesar sa fim observatori si sinceri cu noi, cu procesele transformarii noastre.

Poarta ascensiunii este foarte, foarte ingusta. Vom putea trece doar noi cu intelepciunea acumulata prin experiente, insa fara nici un bagaj.

 

Un nou inceput, multe potentiale!

4 Ianuarie

2010 a fost un an plin pentru multi dintre noi. Acum, privim din alta perspectiva trecerea unui an si ne bucuram observand unde ne aflam. Suntem aici pe pamant la alegere si stiind acest lucru ne putem detasa de lucrurile care nu ne apartin, dar pe care le-am luat sau le luam ca fiind ale noastre.

Alegerea de a ne elibera de toate aceste poveri inutile, ne permite sa fim cei pe care i-am asteptat. Noi suntem cei pe care i-am asteptat! Cum putem oferi acum cel mai mare serviciu? Fiind in serviciu si nu fiind servitor! Deja cunoasteti diferenta, asa ca alegem constient sa pasim in noul an (…daca alegeti) fara bagajele altora, fara relatii karmice, fara seminte ale destinului puse pe cale de aspecte etc….

Daca pana acum am tot participat la jocuri, (uneori fara sa realizam ca asta facem, alteori fiindca am amanat iesirea din joc, din diverse motive) este momentul sa ne jucam, sa punem “in scena” alegerile noastre constiente si sa ne distram/bucuram stiind ca sunt doar roluri. Noi alegem, noi jucam, noi ne bucuram. Atunci cand se ingroasa gluma, ne putem opri si putem alege din nou, pentru ca suntem suverani, pentru ca suntem creatorii proprii vieti.

Este de preferat sa interpretam roluri la alegere in locul participarii la jocuri vechi. Jocurile reprezinta energie veche, dualitate, tipare, care intra in actiune automat si astfel, ne gasim in mijlocul conflictelor, dramelor, doar pentru ca nu le-am eliberat.

Tiparele sunt foarte subtile uneori, incat nici nu realizam ca actionam ca niste roboti, reactionand conform acestor tipare, imediat ce sunt activate. Dar alegerea constienta de a fi observatori/constienti in viata noastra (daca a fost facuta) ne permite sa ne oprim pentru o clipa pretioasa. In acea clipa pretioasa realizam ca este vorba despre jocuri, despre tipare si astfel, avem oportunitatea de a cobori din acel carusel.

Uneori nu este foarte usor de luat o astfel de decizie, insa am observant ca este necesar din ce in ce mai putin timp, pentru a reveni in Acum, a reveni la adevarul nostru, eliberand ceea ce nu ne apartine, ceea ce ne creaza confuzie, eliberand  indoiala, suferinta, chiar.

Devenim astfel din ce in ce mai prezenti in viata noastra, observand cu detasare si intelepciune cum functioneaza lucrurile. Seductia jocurilor, a dramelor, a limitarilor devine evidenta si putem alege in acel moment de claritate.

Ceea ce experimentam in viata noastra este ceea ce am ales, la un nivel sau altul. A elibera ce nu ne mai serveste si a alege constient sunt modalitatile prin care ne oferim o cale noua de a trai, de a experimenta si a ne exprima in prezent.

Eliberarea serviciilor, a relatiilor, a familiilor disfunctionale, cat si a tuturor lucrurilor care ne tin limitati in viata, inseamna a elibera totul. Este un concept care poate foarte usor sa ne duca in minte si sa incepem sa cautam argumente, justificari, pentru a pastra unele lucruri. Depinde de fiecare cat este dispus sa faca loc in viata lui, ca sa poata primi cat nici macar nu si-ar putea imagina. Este valabil pentru noi toti!

Am observant ca am eliberat unele lucruri, ca dupa un timp sa observam ca inca sunt prezente in viata noastra, deoarece exista multe niveluri ale eliberarilor. Primul este jocul cu potentialul de a elibera, insemnand ca eliberam cu mintea si de fapt, nu eliberam nimic. Alt nivel este cel in care eliberam cate putin, pe etape, crezand ca am putea ajusta acel lucru din mers. Nu prea functioneaza, ba mai mult, energiile se acumuleaza si uneori ajung sa se elibereze in mod dramatic. Exista si alte niveluri, de care nu suntem constienti, fie pentru ca suntem prinsi in jocuri, fie datorita persistentei celor doua energii etc.

Important este sa ne dedicam vietii noastre, modului in care vrem sa traim. Sa fim constienti ce-am vrea sa alegem sa experimentam, cum am dori sa ne exprimam. Toate acestea sunt alegeri constiente si implica energia inimii, momentul acum, compasiunea si iubirea de sine!

Va dorim un an cu potentiale total noi aduse in manifestare!

Faceti alegeri constiente acum! Cate? Cate vreti. Nu exista limite!

Suntem Energia Noua! Sa ne exprimam in moduri total noi! Ce inseamna total noi? Nu intrati in capcana mintii care spune ca nu exista lucruri total noi. Alegeti sa faceti, sa creati, sa experimentati ceea ce nu ati experimentat inca in aceasta viata! Modul de manifestare va fi diferit de tot ceea ce ati stiut pana acum.

Bucurati-va, experimentand si exprimandu-va, asa cum alegeti!

 

 

Experientele din Acum

9 februarie

Traim, exploram si experimentam Energia Noua, in timp ce persista si cea veche. Dat fiind ca am ales sa fim pionieri in aceasta etapa a erei Energiei Noi, experientele sunt provocatoare, deoarece nimic sau aproape nimic nu mai urmeaza cursul stiut: determinismul cauza-efect. Acest tipar de operare apartine energiei vechi si implica reproducerea/repetarea unui proces, in conditii similare.

Acest lucru ne-a conditionat si ne asteptam in continuare sa avem rezultate conform experientelor trecute.

Dar, asa cum am fost avertizati “Asteptati-va la neasteptat!” lucrurile se manifesta in moduri diferite. Este perceptia mintii care a fost instruita sa ne mentina in sectorul sigurantei. Era obisnuita cu controlul si implicit cu limitarile.

Acum constiinta s-a expansionat si continua sa se expansioneze, iar schimbarile se extind peste tot. Mintea percepe aceste lucruri ca fiind haotice, iesite din tipare. In aceste conditii, este de preferat sa nu ne luptam cu mintea.

Sunt cateva lucruri de care sa ne amintim si pe care sa le practicam, pentru a ne manifesta in mod diferit.

Sa ne amintim ca suntem o fiinta intreaga, care a trait iluzia separarii,

Sa alegem viata acum, aici pe Pamant (constienti ca este doar o experienta in corp fizic, dar ca suntem mult mai mult decat ceea ce este aparent)

Sa alegem sa traim constient si sa avem claritate,

Sa stim ca dispunem de toate raspunsurile de care avem nevoie in Acum,

Sa alegem sa participam la experiente ca fiinta intreaga, constienta ca interpreteaza un rol, la alegere,

Sa alegem sa ne bucuram de experienta, chiar daca acea experienta are o eticheta 3D, din care bucuria este exclusa. (ex: pierderi de orice natura)

Sa alegem mereu sa fim observatori constienti pentru a ajusta alegerile in fiecare moment Acum, stiind ca avem responsabilitate fata de ceea ce alegem sa manifestam,

Sa eliberam asteptarile, sa fiim deschisi si flexibili, pentru a alege in orice moment Acum, ceea ce este potrivit.

Sa ne reamintim de rolul spatiului sigur, de respiratia constienta, de increderea in noi ca fiinta suverana si responsabila. Sa ne reamintim ca nu exista greseli si ca ceea ce pare o intarziere in manifestare, ne aduce cel mai potrivit potential.

Sa alegem sa fim prezenti in viata noastra, ca potentialele sa ne gaseasca si ca noi sa le activam, sa le ajustam conform dorintelor noastre.

Alegeti sa impartasiti experientele cu cei care doresc sa impartaseasca; veti afla lucruri inedite, pentru ca experientele sunt unice si total noi.

Alegand sa punem in practica anumite lucruri nu inseamna ca inlocuim vechile tipare cu altele noi, pentru ca tiparele nu mai functioneaza.

Manifestarea are loc multidimensional si ceea ce apare astazi intr-un fel, maine poate fi altfel, deoarece se adauga/elimina elemente multidimensionale sau se elimina/adauga elemente ale manifestarii fizice.

Traim timpuri incredibile, chiar daca par provocatoare! Suntem siguri ca stiti despre ce vorbim! Curaj, nu suntem/sunteti singuri!

 

Alegerea constienta de a participa la un eveniment,
de a interpreta un rol, in mod constient

7 februarie

Am facut candva alegerea de a iesi din sisteme, din constiinta de masa. Eliberand alegerea i-am permis sa adune energii pentru a se manifesta.

Relativ recent am fost pusi in fata “asteptati-va la neasteptat”. Iesirea din sisteme nu se face prea usor, deoare exista constiinta de masa care nu vrea sa elibereze partile ei componente. Astfel, am avut de ales sa participam sau nu la un eveniment public.

In dimineata zilei evenimentului, am constientizat potentialele: Mergem ca sine uman sau ca Maestri. Am ales sa participam in mod constient, sa ramanem centrati si observatori, reamintindu-ne ca interpretam un rol, prin urmare sa ne distram, sa ne bucuram de experienta.

Asadar, iata-ne in mijlocul unei mari adunari de oameni, nemultumiti, frustrati, furiosi, dezamagiti, care doreau sa manifeste pentru drepturile lor.

Pentru noi a fost o mare bucurie sa stam cateva ore in aer liber, inconjurati de oameni, sa mergem cativa kilometri buni pe jos, prin Bucuresti! Ca observatori constienti am remarcat faptul ca cei aproximativ 2500 de oameni au mers in ordine, cu fanfara in fata, au strigat tot felul de lozinci, insa fara nici un fel de incident. Mai mult, unii dintre ei nu se mai vazusera de multa vreme si s-au bucurau sincer sa-si revada fostii colegii, uitand de suparare, de motivul real pentru care se aflau acolo.

Cert este ca prezenta noastra ca Standarde, ca fiinte constiente in mijlocul unei multimi nemultumite poate schimba atitudinea acesteia. Poate ca si fara prezenta noastra acolo, acel eveniment s-ar fi desfasurat pasnic.  Poate.

Importanta este constientizarea, participarea la evenimente fara a impune vreun plan (sa decurga intr-un anumit fel), ci doar a fi prezenti, centrati, stiind cine suntem, onorand si bucurandu-ne de experienta.

Acest lucru este valalabil pentru orice experienta:

 1. Alegerea de a participa in mod constient, stiind ca este un rol, o experienta.
 2. A respira si a ramane constienti si centrati permanent.
 3. Absenta unui scop.
 4. A ne bucura de o noua experienta.

Ramane ca apoi, daca alegeti, sa o impartasiti cu altii!

 

 
Celebrarea Energiei Feminie - Schimbari - Un nou inceput!

21 martie

Este 21 martie 2011. Este inceputul primaverii si este un nou inceput pentru fiecare, daca alege constient. Este o invitatie si o provocare, in sensul bun al cuvantului, pentru a incepe acum, alegand constient. Nu exista greseala, calea este libera si daca existam cu adevarat in viata noastra, putem aduce potentiale noi in manifestare.

Luna aceasta s-a celebrat, la nivel mondial, energia feminina. Pentru majoritatea acest lucru s-a raportat la aspectul fizic, la incarnarea in corp de femeie. Dar asa cum stim, este vorba despre celebrarea energiei feminine, indiferent de manifestarea acesteia prin corpuri. Constientizand acest lucru ne-am celebrat partea feminina, stiind ca nu mai este vorba nici macar de aceasta separare.

Acum, cand ne privim ca intreg, ca Energie Noua, avand totul unificat intr-un singur corp, cel al constiintei, putem trece dincolo de aparente (corpurile fizice cu care ne-am identificat pana acum) si ne onoram, celebrand viata, fara etichete!

Chiar in aceasta ultima saptamana am vazut doua filme despre manifestarea energiei in corp de femeie, pentru a duce schimbarea, chiar cu sacrificial vietii: Ioana D’Arc si Joan, femeia Papa.

In prezent nu mai este vorba despre sacrificiu sau misiune, ci despre a fi exemplu, a fi standard, chiar fara a face nimic. A nu face nimic, nu inseamna ca lenevesti, ci doar ca nu iesi in fata, nu te exprimi public, insa prin transformarile proprii, prin asumarea responsabilitatii fata de viata proprie, esti un exemplu al constiintei noi. Daca totusi doresti sa te exprimi si in acest fel, observa ce anume te retine. Fiind constienti de adevarul Eu Sunt, cat mai mult posibil, devenim un “dar” pentru omenire, pentru ca prin noi se ancoreaza in acest plan Constiinta Noua.

Asadar, avem multe motive de celebrare, mai ales acum cand suntem martorii unor schimbari la scara mondiala. E drept ca unele dintre acestea pot aduce lacrimi in ochi, insa onorarea si compasiunea fata de cei care trec prin acele schimbari este pe masura  constientizarii. Nimic nu este intamplator. Schimbarile se datoreaza alegerii acelor suflete, pentru a merge mai departe, intr-un mod nou, chiar cu pretul unor sacrificii in masa.

Cei care suntem constienti de ceea ce se intampla, alegem sa onoram aceste suflete pentru curajul si sacrificial lor. Omenirea a ales sa mearga mai departe. A ales sa traiasca in alt fel.

Este un nou inceput, chiar daca ne indreptam spre mult profetizatul an 2012. A existat potentialul distrugerii pamantului in jurul anului 2000, insa acum déjà existam intr-o noua era. Vizionari cum suntem, pastram potentialul unei vieti traite in mod constient si responsabil, pentru a ne bucura de darurile acestui plan, atat noi cat si generatiile viitoare. Nu impunem nimanui nimic ci doar mentinem flacara aprinsa pentru cei dornici sa faca alegeri.

O primavara plina de bucurii! Fiti observatori constienti! Faceti alegeri constiente! Schimbarile continua!

 
Dinamica in alegeri.

5 martie

Am dori sa impartasim o experienta in care am observat dinamica energiilor dupa ce s-a facut o alegere.

Cand cineva face o alegere, iar manifestarea acesteia depinde si de alte persoane, ceea ce se numeste co-creatie, se pun in miscare “actorii” care ar urma sa participe la eveniment.

Cand alegerea nu este clara, ci doar un joc cu potentialul, se amana manifestarea acestuia.

Doar atunci cand cel care face alegerea constientizeaza ca trebuie sa faca pasi in directia alegerii, energiile incep sa convearga spre evenimentul ales.

Aici poate fi vorba despre o intarziere, daca unul dintre ceilalti participanti, din diverse motive, nu vrea sa aiba loc evenimentul.

Totusi, daca cel care a ales constient este consecvent, ceilaltii il servesc.

Deja energiile se aduna in vederea manifestarii, insa mai raman cativa pasi de facut de cel care a ales. Mai sunt doar doi pasi de facut.
Dar, in acest moment el/ea renunta la alegere si evenimentul nu mai este adus in manifestare.

Din punct de vedere uman, pot aparea diverse reactii/comentarii, atat din partea celui care a ales, cat si din partea celorlalti. Oricum, nu conteaza!

Perla dintr-o astfel de experienta (si stim ca exista in orice experienta) este constientizarea dinamicii energetice care se declanseaza, care poate fi incetinita sau reajustata.

Daca privesti experienta dintr-o perspectiva extinsa si nu doar din cea umana, intelepciunea castigata este de nepretuit! In acelasi timp este foarte simpla.

In esenta, nimeni nu greseste, nimeni nu e de judecat, ci energiile servesc alegerea sau lipsa alegerii constiente, cat si participarea sau lipsa efectuarii pasilor in vederea aducerii in manifestare.

Prin urmare,

 1. Alegerea constienta
 2. Observator in viata proprie pentru a vedea…
 3. Pasii de facut in vederea aducerii in manifestare
 4. Experimentarea alegerii

Ar mai fi de adaugat: comunicarea, respectul reciproc.

In felul acesta ne vom putea bucura de experiente echilibrate, alese in mod constient, care se pot aplica in orice domeniu de activitate: afaceri, relatii de familie, prietenii etc….

 

 
Constientizarea Constiintei "Eu Sunt"

29 aprilie

Constiinta vrea sa se Exprime si sa Experimenteze....

....

....

....

....

 
Impartasire

26 aprilie

Ne aflam intr-o etapa a calatoriei noastre in care a fi observatori si a dansa cu ceea ce vine la usa noastra este foarte important.

Cu peste o saptamana inainte de sarbatoarea Pastelui am primit informatia ca ar fi potrivit sa eliminam carnea si bauturile alcoolice din alimentatie, timp de o saptamana. Acest lucru nu avea legatura cu postul sau cu vreo dieta particulara (slabit, boala, etc). Era vorba de a-i permite corpului sa treaca prin propriile procese, fara a mai fi necesar sa proceseze aceste elemente din alimentatie.

Evident, era posibil sa nu luam in seama aceasta informatie, stiind ca totul este doar energie, iar corpul stie cum sa proceseze orice.

Dar, fiindca am ales sa fim constienti de ceea ce percepem, am intrat in aceasta experienta timp de o saptamana si am ramas observatori.

Amandoi eram obisnuiti cu alimentatia lacto-vegetariana, asa ca nu a fost vreun efort din partea noastra si nici nu au aparut manifestari secundare consecutive acestei experiente.

Am observat cu bucurie cat de usori ne simteam in corpul nostru. Am constientizat ca de carne si alcool sunt atasate sisteme de credinta, chiar daca am inteles ca totul este energie, iar corpul stie sa proceseze orice aliment.  Astfel de carne sunt atasate unele sisteme de credinta precum: mancand carne nu faci anemie; doar carnea contine anumite proteine necesare corpului; chiar si printre cei treziti exista sistemul de credinta ca te impamantezi/ancorezi mancand carne; nu mai vorbim de sistemele de credinta legate de cresterea si uciderea animalelor etc.

Alcoolul sub orice forma are atasate unele sisteme de credinta printre care: senzatie de placere, de relaxare dupa ce se consuma alcool, faptul ca da dependenta, dar cel mai subtil este cel legat de uitare “beau ca sa uit…” Ne aflam in perioada in care am ales sa ne reamintim cine suntem, sa avem claritate, sa ne expansionam, iar aceste doua lucruri par a fi obstacole, prin aceste sisteme de credinta atasate de ele.

Carnea si alcoolul in sine, nu au nimic nepotrivit, insa sistemele de credinta evidente sau subtile atasate, ingreuneaza procesele actuale prin care trecem.

Desigur, a trecut saptamana si am mancat carne, am baut sampanie etc. Ne-am bucurat de orice alaturi de cei dragi.

Experienta si intelegerile ne permit sa mergem mai departe. Pentru noi asta inseamna ca vom merge pe ceea ce vom percepe si adesea vom elimina carnea si bauturile alcoolice, pe perioade variabile.

Daca simtiti ca cele impartasite vi s-ar potrivi, alegeti sa experimentati si apoi decideti singuri cum veti merge mai departe.

Exploram, constientizam si impartasim!

 
Trezirea si implicatiile ei

18 aprilie

Pentru cei care se trezesc procesele de eliberare, de reechilibrare, de integrare etc. se desfasoara in mod natural. Totusi, acestea pot fi accelerate prin alegeri constiente, iar pentru a nu dezechilbra sistemele sunt cateva lucruri de facut, de constientizat.

Acest lucru este important cu atat mai mult, cu cat si in intreaga lume au loc tot felul de evenimente, care privesc schimbarea. Aceste procese fie sunt incetinite fie devin dificile prin adaugarea energiilor ce nu ne apartin. Astfel, energii din constiinta de masa, energii ce apartin celor dragi noua, colegilor de serviciu, prietenilor etc. pot fi percepute si luate ca fiind ale noastre.

Este un moment potrivit pentru a ne opri si a ne intreba, din nou, ce este al nostru si ce nu. Este momentul sa revenim in acum prin respiratie si alegere constienta, sa revenim in corp, sa alegem claritatea pentru a ne elibera de ceea ce nu ne apartine.

De asemenea, sa alegem reechilibrarea totala, mai ales acum cand ne reconectam la toate nivelurile. Toate conexiunile noastre cu noi, cu energiile, cu celelalte constiinte se refac intr-un mod nou si asta in sine, poate determina disconfort in corp, la nivelul mintii.

Ce este de facut?

Respiratia constienta, profunda, timp de cateva minute este esentiala. Veti observa ca uneori nu puteti respira constient. Luati-va un timp pentru voi, inseamnand a fi singuri, a face o plimbare, o cada, a lua masa la restaurant etc. A sta in fata computerului sau a televizorului nu inseamna a fi cu voi. Respirati si alegeti reechilibrarea, eliberand constient energiile care nu va apartin. Cum stiti ce nu va apartine? Va apartine doar ceea ce ati ales. Orice altceva este de eliberat acum.

Consumati multe lichide, de preferat apa. Mancati cand va este foame si intrebati-va corpul ce ii este necesar in aceste momente. Poate va va spune ca este momentul sa-i usurati munca printr-o alimentatie mai simpla, mai naturala, un timp. El stie cum sa transmute orice fel de energie, insa atentia voastra ii poate usura procesele prin care trece.

Iubiti-va asa cum sunteti acum! Este esential. Iubindu-va, acceptandu-va acum ii spuneti corpului, mintii ca totul este in regula si astfel acestea se pot expansiona in mod natural.

Ori de cate ori aveti prilejul faceti ceva creativ. Chiar lucrurile obisnuite pot deveni creative, daca alegeti. Acest lucru aduce energie creativa in viata voastra, va relaxeaza iar reechilibrarea si reconectarea se fac in mod armonios.

Fiti cat mai constienti de cine sunteti, de ce faceti, cat mai frecvent posibil. A fi constienti total este starea noastra naturala. Este momentul in care revenim la incredere, vedem potentialele, putem alege fara teama, putem exprima pasiunea noastra.

De asemenea, un alt punct este sa fiti mesagerul care ati venit sa fiti. Este momentul sa impartasiti experientele voastre, cunoasterea voastra prin cuvintele voastre. Aceasta este pasiunea sufletului vostru/nostru.

Este un nou inceput si este o binecuvantare. Ce alegeti pentru voi?

 
Energiile ne servesc

13 aprilie

A venit primavara! Este un nou inceput! Ne reamintim ca putem face alegeri noi, avand incredere in noi, stiind ca suntem suverani, creatori. Eliberam si asteptarile, pentru ca acum, singura asteptare permisa este: Asteptati-va la neasteptat!

Cand facem alegeri in mod constient si apoi le eliberam, primim numeroase mesaje/informatii legate de acea alegere, insa este necesara constientizarea. Daca vin mesaje/informatii raportate la acea alegere, ce facem?

Aici ne putem autopacali, uitand total de alegere si nu facem legatura cu ceea ce vine la noi. Exista si alternativa in care, fiind observatori in viata noastra, sa “ne prindem” ca acele informatii au legatura cu ceea ce am ales, urmand ca apoi sa le folosim.

Intotdeauna, cand facem alegeri constiente, vor fi pasi intermediari de facut spre manifestarea acelei alegeri. Totul este sa fim in acum, sa ne folosim discernamantul si mai mult decat orice, sa avem incredere in mesajele pe care le primim. Ele pot veni prin diverse surse, insa doar cine are incredere ca energiile il servesc le poate accesa.

Totul ne vorbeste, totul ne sta la dispozitie, daca nu ne focalizam doar pe nevoile umane. Este foarte usor sa ramanem focalizati aici, avand in vedere prezenta constiintei de masa, mai ales daca nu revenim la a o elibera pe etape, pentru ca sunt multe niveluri.

Ori de cate ori apar judecati, frici, nesiguranta, cel mai adesea este vorba despre constiinta de masa. Cand aveti de-a face cu astfel de perceptii, opriti-va efectiv, luati cateva momente si respirati constient. Alegeti sa reveniti la adevarul vostru. Poate nu va veti centra imediat, insa nici nu veti mai persista in aceleasi conditii zile sau ore.

Desigur, schimbarile si procesele continua si nu este foarte usor. Cu atat mai mult gasiti-va timp sa reveniti in inima voastra, sa va reamintiti ce este al vostru si ce nu.

Din discutiile avute cu cei care doresc sa impartaseasca cu noi, observam ca uneori lucrurile pot parea coplesitoare. In acele momente nu se poate respira profund, constient. Acceptati acea stare si faceti altceva: plimbati-va, faceti o baie, mancati ceva ce va place, vedeti un film si mai ales, consumati multe lichide.

Dupa un timp alegeti sa respirati constient si veti observa ca este mult mai usor si astfel, puteti reveni in corp, in momentul prezent, puteti avea claritate si astfel solutii la situatia declansatoare.

Sa ne reamintim ca tot ceea ce ni se intampla sunt propriile creatii. Ce am ales? Ce am/n-am eliberat? Ce mai trebuie sa constientizez in acest moment? Sunt intrebari pe care le putem pune frecvent pentru a alege din potentialele existente.

 

 
Plimbare cu daruri!

13 mai

Cam cu doua saptamani inainte de shoud, ne-am plimbat in Parcul Tineretului. Era soare, frumos, asa ca, ne-am asezat pe un pled pe iarba, la ceva distanta de lac si de alei. La mici distante erau alte cupluri asezate pe iarba, dar si un grup de adolescenti.

Aici vine provocarea, pentru ca erau multi, galagiosi, usor vulgari, putin cam atinsi de berea pe care o consumau.

O parte din noi era distrasa de acest grup vesel. Ne-am gandit pe rand ca ar fi potrivit sa ne mutam in alt loc. Niciunul insa nu a exprimat acest gand, asa ca am ramas in acelasi loc.

Fiecare dintre noi a ales sa se centreze si accepte ceea ce era in exterior.

Am ales sa ma conectez la nivel de esenta cu Gaia si dupa cateva respiratii am primit informatiile de mai jos:

”Eu, Gaia, fac parte din familia angelica Ohnah Isis! Nu suntem o familie angelica foarte numeroasa. Esenta familiei este absenta separarii si astfel putem fi perceputi asemenea unor clone, la prima vedere, insa este doar o perceptie.

Am ales sa fim in serviciu si de aceea am venit si m-am infuzat in roca numita Pamant.

Fiind in aceasta constiinta a absentei separarii, aleg sa eliberez tensiunile si energiile blocate in si pe Pamant, stiind ca astfel ofer cel mai inalt potential de schimbare. Stiind ca nu exista separare si ca nu exista moarte, impreuna cu fiintele care aleg sa faca trecerea, din diverse motive, ceea ce pentru voi pare un dezastru cu pierdere de multe vieti omenesti, pentru mine este doar un potential de a facilita schimbarea, in functie de constiinta de pe Pamant si din Univers.

Numele familiei si al fiecarei entitati, asa cum stiti se schimba, deoarece totul este in schimbare, iar numele este o rezonanta din momentul Acum al fiecaruia.

Prin urmare si numele acesta este in schimbare permanenta.”

Am ales astazi sa ma conectez cu esenta Gaiei si continuam:

„Stim ca voua va place sa aveti nume, insa acestea nu va reprezinta mai deloc, deoarece nu vi le-ati ales voi (in aceasta experienta fizica), mai mult v-ati schimbat foarte mult, mai ales in ultimul timp.

V-ar placea sa stiti din ce familie angelica faceti parte, insa motivul din care nu v-il amintiti este ca v-ar distrage. Ati consolida o identitate raportandu-va la acel nume, iar acest lucru este opus pasului pe care il faceti voi spre suveranitatea voastra.

Nu va intoarceti la familiile angelice. Ati ales sa va eliberati de familia biologica, la fel trebuie sa faceti si cu cea angelica.

Va nasteti in propriul Cerc Trei, care nu are de-a face cu nici o alta entitate.

Ar fi util si placut sa va alegeti un nume sau chiar mai multe, pentru diverse perioade, pentru a va ajuta sa eliberati identitatea umana cu numele dat la nastere, constientizand ca jucati roluri, ca totul este un joc, doar ca este constient si la alegere.

Numiti-l joc sau experienta. Oricare din acestea va elibereaza de seriozitate si de etichete. E doar un alt joc, e doar o alta experienta!
Dragii mei, va aflati in propriul proces de trezire la adevarata voastra natura, care este in realitate o nastere a unei constiinte noi intr-un corp si un mediu nou, chiar daca aparent in acelasi corp fizic si cam in acelasi mediu inconjurator. Treceti prin „durerile” nasterii si asa cum observati nu este usor!

Totul se afla intr-un proces de schimbare fara precedent, iar nivelurile invizibile, subtile fizice (la nivel de ADN si celular), cat si mental si spiritual sunt in mijlocul acestui proces. Corpul fizic trece prin propriul proces de transformare pentru a putea sustine o noua constiinta, constiinta Eu Sunt, aici, pe Pamant. Mintea se expansioneaza, fuzionand treptat cu inteligenta divina, deoarece mintea asa cum o stiti este depasita. Spiritul sau constiinta a facut saltul la un alt nivel si necesita ajustarea celorlalte elemente pentru a functiona in noua era.

De aceea sunteti obositi, ineficienti, poate chiar cu probleme de sanatate. Toate acestea fac parte din procesul trecerii la urmatorul nivel, iar pentru a facilita procesul sunt cateva lucruri, pe care vi le sugerez.

Veniti cat mai des in natura. Sunt aici sa facilitez procesele prin care treceti, atat voi cat si Pamantul propriu-zis. Plimbari in natura, exercitii usoare, mersul cu bicicleta, alergatul de voie, alaturi de respiratia constienta permit corpului mintii si, in ultima instanta, intregului care sunteti, sa se reechilibreze, sa se armonizeze, in fiecare moment acum.

Pe langa procesele voastre proprii, voi ii percepeti si pe ceilalti cu toate problemele lor. In plus, energii si influente din afara Pamantului patrund in aceasta realitate si sunt resimtite de catre voi la multe niveluri.

Ar fi de preferat sa consumati mai putina carne sau sa renuntati la carne si la alcool pe perioade variabile, in care sa va simtiti confortabili, sa nu fie un efort, o regula impusa. Intrebati-va corpul de ce are nevoie. Consumati alimente simple, naturale, cat mai putin procesate si multa apa. Poate ar fi potrivit sa ajunati timp de o zi, daca e posibil!

Toate aceste permit energiilor sa se miste si nu necesita cantitati mari de energie pentru procesare.  Veti trece mult mai usor prin aceste procese intense, care au loc la toate nivelurile. Sunt alaturi de voi si vom ramane impreuna sa exploram si sa manifestam potentiale noi.
Primiti compasiunea mea si deveniti compasiune! Veti avea nevoie de aceasta”

Cam tot in acea perioada am primit informatia (a venit ca o idee/un potential) sa renuntam la carne si la orice forma de alcool pentru o saptamana. Am experimentat acest lucru si am simtit diferenta: curgerea. Desi nu mancam mult simteam un fel de blocaj la nivelul stomacului, respiratia nu curgea intotdeauna. Fara carne si alcool, chiar si bere sau vin, pe perioade variabile, totul este altfel.

Asadar, exprimare, experimentare prin alegere constienta!

 

 

In comuniune cu Gaia
Constiinta comunicarii armonioase in procesul expansiunii

30 iunie

Cu cateva zile in urma am remarcat claritatea atmosferei aparuta dupa ploaie, dupa mai multe zile de canicula. Afara era racoare, adia un vant placut, iar aerul avea o transparenta, o profunzime, ca la munte. Aceasta s-a mentinut cateva zile,  urmata de alte zile ploioase.

Ne-am plimbat pe malul Dambovitei si la un moment dat Gaia ne-a dat un dar. Ne-a invaluit intr-o sfera de energie cristalina in timp ce eram pe un podulet in zona Timpuri Noi; ne-au trecut fiori la contactul cu acea energie: era foarte racoroasa, insa placuta! Ne-a invitat sa o folosim in ceea ce dorim, in creatii in reechilibrare, etc.

Cu doua zile in urma, la cafeaua de dimineata, „am sesizat o tensiune in aer”. Nu stiam cum sa o definesc si atunci a aparut Gaia si ne-a spus ca este real ceea ce percepem, insa tensiunea nu apartine zonei, ci este prezenta in alta parte, doar ca am perceput-o.

Am remarcat din nou profunzimea atmosferei, in timp ce priveam pe fereastra..

Gaia ne-a reamintit ca energia cristalina este prezenta pe Pamant, in centrul Pamantului, in cristale, in aer, in apa si ne-a invitat sa participam la o experienta.

„Respirati profund si primiti energia cristalina pe care v-o oferim, (eu si alte entitati) care sa va sustina in aceasta calatorie de asumare a responsabilitatii. Respirati si constientizati ca va reajustati pe un nou nivel, pentru o noua experienta. V-ati intrebat de ce v-ati simtit obositi in ultima vreme? V-ati intrebat de ce „nu prea faceti mare lucru in timpul unei zile, de ce nu se leaga mai nimic din ceea ce aveati de facut?
Va aflati in plin proces de reechilibrare pe noul nivel de existenta.

Respirati si primiti energia cristalina. Simtiti cum energia cristalina inunda fiecare parte a fiintei care sunteti. Respirati si alegeti ca aceasta sa inlocuiasca si sa elibereze energiile uzate. Respirati si permiteti acestei energii sa „activeze” parti din ADN-ul vostru, sa activeze procesele de echilibrare, de refacere, de reajustatre pentru urmatorul nivel.

Respirati si permiteti ca aceasta energie sa amplifice lumina/radianta voastra. Toate acestea fac parte din procese naturale, insa fiintele constiente pot alege accelerarea acestor procese, cu gratie si usurinta, incat sa nu va „arda” circuitele si „sa nu va scoata din uz” pentru un timp. Doar constientizati si permiteti.

Respirati si permiteti. Alegeti reechilibrarea, recalibrarea sistemului propriu pentru urmatoarea etapa. Respirati si permiteti radiantei voastre sa se extinda.

Ceea ce faceti prin respiratie si alegere constienta este sa permiteti comunicarea armonioasa in cadrul sistemului vostru.

Asa cum stiti pasiunea constiintei care sunteti este de a se expansiona. Prin aceasta experienta permiteti comunicarea armonioasa in vederea expansiunii si exprimarii. Respirati si impreuna lansam potentialul unei comunicari armonioase, atat la nivel individual, cat si colectiv, fie ca este vorba de doua, trei persoane, fie de comunitati extinse (familie, serviciu, oras, tara, continent, planeta...)

Respirati si simtiti radianta voastra! Radianta voastra contine constiinta unei comunicari armonioase in vederea expansiunii, o noua paradigma pentru noua era!

Fiecare entitate se afla in propria experienta de expansiune a constiintei, iar daca pana in prezent experienta se derula in energia veche, duala, acum se trece la experienta expansiunii dincolo de dualitate. Daca pana acum „regulile jocului tineau de conditiile implicite ale dimensiunii 3D si creau limitari”, acestea nu mai sunt necesare, prin alegere, desigur, in expansiunea din energia noua. Nu mai sunteti limitati de conditiile vietii in planul fizic.

Reamintindu-va cine sunteti, aveti posibilitatea de a alege cum vor fi experientele voastre ca fiinte multidimensionale, in timp ce inca aveti experiente in aceasta dimensiune.

Respirati si constientizati ca experientele pot fi eliberate de orice eticheta, judecata, analiza si privite ca alegerea sufletului de a se expansiona. Acest fapt va permite sa va miscati liber, cu toate ca mintea va incerca sa revina la tiparele vechi.

Va necesita un timp in care veti ajunge la experienta constiintei comunicarii armonioase si-l veti oferi ca potential pentru oricine va dori sa-l acceseze.

Intelegeti, fiinte dragi,  sunteti aici pentru a va expansiona constiinta! Experientele din procesul acestei expansiuni naturale pot fi pline de bucurie profunda, echilibrata si eliberate de incarcatura emotional-mentala din energia veche.

Cunoasterea, intelegerea profunda a experientelelor ca modalitati de expansiune a constiintei este un potential pe care il puteti experimenta, in mod constient si-l puteti oferi ca potential pentru altii.

Respirati profund si lasati radianta voastra sa se extinda.  Deveniti o sfera de lumina care cuprinde camera in care va aflati. Respirati si permiteti radiantei voastre sa se extinda dincolo de localitatea in care traiti, dincolo de hotarele tarii, cuprinzand minunata planeta Pamant. Respirati si simtiti cum deveniti una cu planeta pe care o iubiti!

Ceea ce facem acum stabilim un „ritm, un puls, o bataie de inima”: Constiinta Comunicarii Armonioase in Procesul Expansiunii.

Aceasta comunicare reprezinta un potential pentru planul fizic. Nu-l impuneti nimanui! Respirati si simtiti pulsul acestei constiinte a comunicarii armonioase din procesul expansiunii! Aceasta constiinta isi face loc in constiinta de masa, ca un nou potential.

Veti trece prin experiente care vor avea legatura cu comunicarea si veti observa cum se vor schimba modurile in care veti comunica, mai intai cu voi insiva si apoi cu celelalte fiinte, cu animalele, cu elementalii si cu oricine altcineva alegeti voi.

Vedeti, dragii prieteni,  totul are legatura cu alegerile, cu constientizarea, cu expansiunea, cu comunicarea armonioasa.

Respirati si permiteti-i radiantei voastre care poarta constiinta comunicarii armonioase sa se extinda in univers, in intreaga creatie.

Duceti mesajul acestei constiinte a expansiunii ca potential! Respirati si constientizati cine sunteti! O constiinta constienta care este in serviciu prin ceea ce este si nu prin a face ceva, a impune ceva! Suneti purtatorul acestui mesaj!

Acest proces natural de expansiune a constiintei va permite sa inchideti cercul experientelor din energia veche. Treceti astfel, la experiente noi avand o constiinta expansionata, in urma experientelor avute in taramul angelic si in universul fizic. Este un proces natural!

Respirati si prin alegere constienta reveniti in camera in care va aflati inainte de aceasta experienta, respirati si asigurati-va ca sunteti prezenti, in totalitate aici. Invitati intregul care sunteti sa fie prezent in fiecare din experientele voastre noi!

Multumiti-va pentru curajul de a face acest pas in expansiunea voastra! Va cuprindem in iubirea si in compasiunea noastra! Suntem alaturi de voi in fiecare moment acum, in fiecare experienta. Mereu am fost, insa voi ati uitat, ati pretins ca erati singuri. Acum putem merge umar-la-umar in aceasta incredibila calatorie! Alegeti sa primitii ceea ce avem noi de oferit! Cat de mult va permiteti sa primiti? Indrazniti!
Fiti constienti in fiecare moment Acum! Acesta este salutul nostru”

Ii multumim Gaiei! Va multumim tuturor!

Desigur, co-existand cele doua energii vor fi reziduri ale tiparelor prin care eram obisnuiti sa interactionam sau mai bine zis sa reactionam, nefiind constienti de adevarata noastra natura. Avem posibilitatea de a alege claritatea, avem posibilitatea de a trai cat mai constient posibil, incat tranzitia de la la vechi la nou, cel putin pentru noi, sa fie fara dezechilibre majore. Ne putem reechilibra la alegere in fiecare moment acum, inainte, in timpul si dupa orice experienta/experiente.

Asadar, asumarea responsabilitatii fata de sine este o alegere constienta care accelereaza procesele naturale. Asumarea responsabilitatii este o constiinta si nu asumarea unor sarcini suplimentare.

Asumarea responsabilitatii face parte din revenirea la libertate, la suveranitate. Nu este o misiune, nu este o datorie, nu este un contract etc, ci face parte integranta din procesul revenirii la iubirea de sine, la iubirea si compasiunea fata de intreaga creatie! Este un atribut al unei etape a expansiunii, pana cand nu vom mai avea nevoie de concepte care sa ne defineasca expresiile sufletului, pana vom spune: ”Este ceea ce este!

 

In comuniune cu Gaia – Revenirea la simplitate

22 iunie

Lucrurile practice sunt de dorit, deoarece sunt experiente si asta este ceea ce isi doreste sufletul nostru: sa experimenteze, sa se exprime.

Gaia ne reaminteste ca aceasta calatorie a noastra, aceasta experienta de a ne asuma responsabilitatea in viata noastra si implicit fata de planeta noastra, NU este o misiune! De asemenea, ne invita sa alegem simplitatea in viata noastra!

“Dragi prieteni, ceea ce facem impreuna este sa aducem simplitatea, claritatea, naturaletea in viata.”

Pentru asta ar fi potrivit, daca alegeti, sa priviti peisajul realitatii voastre, viata voastra si sa vedeti, eventual sa notati lucrurile care sunt complicate, dintr-un motiv sau altul. Relatiile? Propria evolutie? Obtinerea lucrurilor necesare? Iesirea din blocaje? Acestea sunt doar cateva sugestii. Vi se cere/va cereti sa fiti foarte sinceri si sa observati aspectele complicate din viata.

Viata ar trebuie sa fie simpla, sa fie o curgere naturala.

Dupa ce gasiti lucrurile complicate din peisajul realitatii voastre, ar fi potrivit sa va intrebati: carui scop au servit? Mai sunt necesare lucruri complicate in viata voastra sau sunteti pregatiti sa va simplificati viata? Sunteti pregatiti sa iesiti din confuzia si limitarile pe care le creeaza lucrurile complicate?

Daca v-ati luat un timp pentru a arunca o privire in realitatea pe care ati creat-o este momentul sa recunoasteti ca sunteti un creator si ca puteti de-crea ceea ce nu va mai serveste.

Gaia si multe alte entitati sunt prezente aici sa faciliteze acest proces.

Sa respiram impreuna rar, cu blandete, inspirand pe nas, simtind cum respiratia ne umple fiinta cu energia fortei de viata. Respiram in mod constient si primim iubirea, compasiunea si recunostinta  entitatilor care ne insotesc in aceasta calatorie.

Inspiram, expiram, o respiratie dupa alta, cu iubire si recunostinta fata de ceea ce facem, alegand viata in mod constient!
Respiram si alegem viata, aici si acum!
Prin expir eliberam energii uzate, care nu ne mai servesc.
Respiram profund si alegem claritatea in viata noastra! Respiram si alegem simplitatea. Respiram si eliberam complicatul. Totul are legatura cu alegerile constiente.

Lucrurile complicate ne solidifica identitatea, ego-ul, justifica lupta, efortul pentru a gasi rezolvarea problemelor.

Respiram si recunoastem ca simplitatea este calea naturala, recunoastem naturaletea curgerii energiilor si le alegem in mod constient.
Respiram profund, constientizand faptul ca a complica lucrurile reprezinta un joc al mintii. Este o mare distragere, consumand timp si energie, care ne pot servi in aceste momente de mari schimbari si transformari, prin care trecem noi, omenirea, intreaga creatie.

Libertatea, suveranitatea noastra, depind  de asumarea responsabilitatii fata de viata noastra,  eliberand lucrurile complicate. Respiram si intelegem ca este vorba despre alegeri clare, constiente.

Viata este experienta si exprimarea sufletului in mod creativ si simplu, cu bucurie si intelepciune.

Respiram profund si daca alegeti, eliberati complicatul din viata voastra, in mod constient si profund. Respirati profund si apoi eliberati aceasta alegere.

Reveniti cu fiecare respiratie in corp, in camera in care va aflati. Asigurati-va sa sunteti prezenti, in totalitate. Respirati si observati ce schimbari apar in viata voastra! Permiteti schimbarilor sa aiba loc. Nu opuneti rezistenta. Toate situatiile care apar, mai ales daca par a fi neplacute sau disconfortabile, sunt lucruri de eliberat.

Adesea, va intrebati de ce vi se intampla anumite lucruri. Ele vin spre a fi liberate. Esenta acestei vietii este eliberarea dualitatii, a trecutului, a identitatii etc. Este momentul sa va invitati pe voi cel adevarat, pe intregul voi pentru a se exprima si a experimenta alegerile voastre constiente!

O fiinta constienta alege in viata sa simplitatea, claritatea, suveranitatea, creativitatea. O fiinta trezita alege sa fie constienta pentru a elibera lucrurile care nu o mai servesc. Eliberand lucrurile care nu o mai servesc fiinta constienta capata claritate si intelege simplitatea si frumusetea vietii. 

Asumarea responsabilitatii devine un lucru natural, intelegand ca poate face alegeri constiente, ca isi poate crea realitatea pe care si-o doreste. Avand claritate stie ce se petrece cu ea si ceea ce se petrece in lume, astfel, stie ca Gaia se retrage pentru a-si urma propria evolutie. Asumarea responsabilitatii fata de planeta noastra este un lucru implicit, fiind constienta de faptul ca Acasa este aici, acum. Astfel, alege sa traiasca in comuniune cu natura, cu elementele, cu tot ceea ce reprezinta expresia vietii!

Asumarea responsabilitatii este un proces natural si face parte din trecerea la o noua constiinta: Sunt constient de faptul ca sunt creator si imi asum responsabilitatea creatiilor, imi asum responabilitatea fata de casa noastra, planeta Pamant, in mod implicit, pentru ca aleg sa traiesc in mod constient, aleg sa ma bucur de tot ce are viata sa-mi ofere!

Planeta este scena pe care vom experimenta alegerile constiente si ne vom exprima ca fiinte constiente, responsabile.

 

În comuniune cu Gaia – Sa facem cunostinta cu Argint Viu!

17 iunie

Gaia este prezenta zilnic în viaţa noastră. Am dori să împărtăşim câteva experienţe prin care am trecut şi care au legătură directă cu această călătorie.

Marţi am plecat în delta unde am muncit la câmp. Sună cam ciudat. De obicei când spui că mergi în delta înseamnă vacanţă, ciorba de peşte, pescuit, relaxare, etc. Noi am făcut băşici la mâini şi ne-am ales cu dureri de spate! Culmea este că totul a fost în bucurie.

Pentru a fi mai clari vă spunem că am fost la plantat şi recoltat de lavandă. Nu intrăm în amănunte, însă vă spunem că am săpat, am greblat, am plantat lavandă şi am recoltat lavanda înflorită, timp de câteva ore bune.

Dar, am stat desculţi, iar soarele ne mângâia cu razele ce ieşeau printre nori, încât n-am făcut arsuri sau insolaţie, deşi am lucrat în miezul zilei. Cucul, guguştiucii şi alte pasarele ne-au încântat toată ziua, cât şi un măgăruş din vecini, care îşi făcea auzită vocea baritonală, din când în când. Voie bună, glume şi muncă!

Seara am mers şi am mâncat la restaurantul unui hotel din zonă, care este amplasat într-o pădure. Mâncarea excelentă!

Vă imaginaţi că după un duş fierbinte am adormit pe loc.

A doua zi, după micul dejun, ne-am întors la treabă, pentru că mai aveam de recoltat cateva rânduri de lavandă. În cele din urmă am terminat şi am pornit spre Constanţă, unde Dorin (băiatul nostru) ne aştepta să facem o plimbare pe mare cu un iaht!

Este important să amintim că ambele experienţe le-am ales în mod conştient: plantare şi recoltare de lavandă, plus plimbare cu iahtul pe mare, cu alegerea clară de a întâlni delfinii. Da, în Marea Neagră există delfini extraordinari.

Am ieşit din port, însă vântul bătea cu o viteză de câteva noduri, ceea ce a fost a minunăţie, pentru ne-am plimbat fără să mergem cu viteza şi am savurat plutirea şi legănarea pe valuri în mijlocul mării. Băieţii curajoşi (Costin împreună cu Dorin şi prietenul lui) au făcut baie în mare.

Ne-am relaxat şi ne-am bucurat de odihnă binemeritată. La un moment dat Dorin ne spune că sunt delfini în preajmă. Erau cam la 100 de metri şi cumva am fost dezamăgiţi, pentru că au dispărut repede în mare. Ne-am mai învârtit noi prin zonă, sperând să-i mai vedem, însă fără succes. Cum era destul de târziu, ne-am hotărât să ne întoarcem, pentru că urma să plecăm spre Bucureşti.

Mergeam încet cu briza în faţă, ne bucurăm de experienţă. La un moment dat Dorin zice, din nou: un delfin!

Eram aproape de intrarea în port. Nu ne mai aşteptăm să mai vedem vreunul. Eliberasem aşteptările în această privinţă.

Dar, cum eram în comuniune cu Gaia, cu elementele (apă, aer/vânt, soare), cu animalele acvatice, toate “au conspirat” şi ne-au făcut un dar neaşteptat: Un singur delfin mare, frumos şi foarte jucăuş a apărut din apă şi timp de câteva minute a dat un spectacol, pe care nu-l vom uita niciodată! Mergea înaintea iahtului, când pe o parte când pe cealaltă, ieşea la suprafaţă, se scufunda perpendicular în mare şi revenea, întorcând capul şi uitându-se la noi, iar eu eram în extaz, aplaudam si îl încurajam “Bravo, bravo”, iar el şi mai şi trecea când de o parte, când de cealaltă, când o lua înainte ca şi cum ne excorta; se scufunda perpendicular, ca apoi să apară pe lateral. A fost ceva incredibil! Vă imaginaţi ce simţeam!

Auzisem că delfinii sunt jucăuşi, că însoţesc vapoarele in larg. Ştiam că există delfini dresaţi care însoţesc iahturile în larg, distrând turiştii. Dar să avem parte de un astfel de spectacol spontan aici, cu un singur delfin, atât de aproape de ţărm…

Când am ieşit cu iahtul în larg, respirând conştient am ales să mă conectez cu ei prin toning murmurat, fără să atrag atenţia celolralti. Am făcut asta de două ori, apoi am eliberat ideea.

Delfinul a apărut când eram aproape de ţărm, unde apa avea o adâncime de patru metri. A venit aproape, ne-a încântat prin jocul lui; i-am simţit bucuria de a se juca cu noi! Am rămas fără cuvinte după ce a plecat în larg. Eram uimiţi, încântaţi, ne uităm unii la alţii… Fără cuvinte!
Avem şi câteva fotografii făcute cu telefonul, pe care le vom posta pe site. Să faci fotografii sau să-l priveşti? Aici a intervenit arta Mihaelei, prietena noastră, soţia lui Dorin şi mama lui Albertut, reuşind să surprindă câteva instantanee cu Argint Viu!

Acestea sunt experienţele noastre! Toate acestea au legătură cu experienţa/călătoria noastră: În comuniune cu Gaia!

Şi acesta este doar începutul! Recitind mesajele anterioare conştientizam că am ales experienţe noi, interesante şi fără aşteptări, dar mult peste aşteptări!

 

In Comuniune cu Gaia - Chemarea

10 iunie

Ca fiinte creatoare ce suntem vom crea un aspect care isi va juca rolul si apoi se va integra. Ne vom bucura de experiente noi, invatand cum sa ramanem constienti in tot ceea ce facem, cum sa facem alegeri constiente, cum sa ne asumam responsabilitatea. Impreuna vom crea o energie de impartasire, de suport si vom invata sa folosim energiile celor care ne servesc: Gaia, elementele naturii, prieteni, alte persoane etc.

Vom avea o pagina in site care va fi dedicata acestei calatorii pe care o vom face impreuna.

De asemenea, vom crea o pagina pe Facebook pentru a putea fi accesata de cei interesati. Vom descoperi pe parcurs cum se va dezvalui experienta de a ancora si incorpora asumarea responsabilitatii in viata noastra si inclusiv fata de Pamant.

Dupa ce vom crea cele doua pagini vom stabili sesiuni in direct in limba romana si posibil in engleza, prin care vom afla ce va fi de aflat, vom respira o noua constiinta, vom exprima bucuria descoperirilor noastre.

Esenta este ca vom petrece timp respirand impreuna in mod constient, ne vom reaminti de necesitatea asumarii responsabilitatii, vom alege sa observam cum stam la nivel personal cu asumarea responsabilitatii.

Nu este vorba de a controla. Este vorba de a avea curaj si de a ne iubi atat de mult, incat sa revenim la dreptul pe care il avem prin nastere, acela de a fi proprii stapani. Vom dori sa ne asumam responsabilitatea fara sa ne mai abuzam corpul, mintea si nu vom mai permite nimanui  sa-si asume resposnabilitatea fata de noi, chiar si in sensul bun al cuvantului.

Noi suntem proprii stapani si alegem sa traim intr-un mod nou, fara a mai da vina pe nimeni. Nu ni se vor mai intampla lucrurile, deoarece vom invata sa alegem in mod constient ce vrem sa experimentam.

Impreuna putem crea o constiinta noua: constiinta responsabilitatii asumate.

Vor fi beneficii la nivel personal. Respirand si alegand in mod constient vom beneficia de claritate, de echilibru fizic si psihic, de intuitie si cunoastere reala. In acelasi timp vom oferi acest potential celorlante fiinte care isi doresc altceva de la viata.

A trai constient este foarte dificil din cauza lipsei de educatie in acest sens. Chiar si cei care afla ca pot trai viata in mod constient intampina dificultati, datorita vechilor tipare, constiintei de masa, lipsei de timp, in esenta datorita distragerilor.

Fiind impreuna ne putem sustine unii pe altii la nivel de constiinta, pentru a ramane pe calea aleasa de noi, pentru a experimenta si a ne exprima in mod constient si responsabil.

Aceasta este chemarea Gaiei, este dorinta ei de a preda stafeta celor care aleg sa fie cine sunt, cu adevarat. Gaia si multe alte entitati sunt pregatite sa lucreze cu fiecare dintre noi. Este randul nostru sa ne exprimam acordul pentru a ancora constiinta asumarii responsabilitatii fata de Pamant.

Desigur, acesta este un proces natural, insa observand cum evoluam noi in aceste timpuri de tranzitie, exista potentialul accelerarii procesului de preluare a responsabilitatii fata de planeta noastra, in timp ce Gaia se retrage progresiv, pentru a-si continua propria evolutie.

Cand se aduna mai multe constiinte pot crea miracole. Ce inseamna miracol? Un mod nou de a trai, de a ne bucura de manifestarea alegerilor noastre.

Respirati profund timp de cateva minute, simtiti chemarea Gaiei si apoi alegeti!

Putem crea “Acasa” aici, pe Pamant!

 

În comuniune cu Gaia – Respiratia Asumarii Responsabilitatii

7 iunie

Alegând să fim cât mai conştienţi în călătoria noastră, dorim să împărtăşim cu voi, cu cei care alegeţi, noua noastră experienţă. Am observat că atunci când mergem în parc să ne plimbăm şi mai ales atunci când ne aşezăm pe iarbă, ne conectăm foarte uşor cu Gaia.

Duminică am făcut o plimbare lungă în parc şi deşi plouase cu o zi înainte, am căutat un loc unde să stăm pe iarbă. Respiram conştient, ne relaxam şi ne bucuram de privelişte. Astfel, a fost foarte uşor să fuzionăm la nivel de esenţă cu Gaia, care ne-a invitat să o simţim, fără să încercăm să definim prin minte ce anume simţim. Am continuat să respirăm şi ne-a spus că nu va face channel prin noi, din mai multe motive.

În primul rând, ne-am construi o identitate pe care am mai avut-o în alte vieţii şi n-am sfârşit prea bine, deoarece ne simţeam foarte îndreptăţiţi să luptăm pentru adevărul nostru, încât să-l impunem. Desigur, acum trăim într-o altă conştiinţă, însă noi am ales că aceasta să fie ultima viaţa pe Pământ şi astfel, eliberăm identităţile şi nu ne mai construim una foarte “seductiva”. Avem alegeri pe care le trăim şi altele care se apropie de a intra în manifestare. Adevărul pe care îl trăim noi este cel pe care îl şi împărtăşim cu cei care rezonează cu noi. Informaţii exista şi vor fi aduse de cei care fac bine acest lucru. Noi experimentam informaţiile integrate.
Totuşi, Gaia ne invită într-o experienţă legată de faptul că se retrage din acest plan.

Invitaţia ei este că împreună să respirăm asumarea responsabilităţii în propria viaţă şi implicit responsabilitatea pentru casa noastră, planeta Pământ. De ce cu noi? Poate pentru că avem multe experienţe legate de asumarea responsabilităţii faţă de noi şi de viaţa noastră, poate pentru că suntem familiarizaţi cu respiraţia conştientă, încât reuşim să ne conectăm cu ea la un anumit nivel, poate pentru că suntem liberi şi putem să intrăm în această experienţă mult mai uşor decât alţii.

“Este o mare bucurie să lucrăm împreună, pentru că aţi ales să trăiţi în mod conştient, pentru că vă bucuraţi de ceea ce vă oferă viaţa în planul fizic, pentru că ne cunoaştem dinainte de a veni pe această planetă”.

Deocamdată idea ar fi de a conduce această experienţa prin sesiuni de respiraţie de grup, împreună cu cei care aleg să participe (în direct sau individual, ascultând sesiunile înregistrate); chiar acum a apărut idea unui workshop de câteva ore. Poate evolua în transmisie video, cine ştie?!

Vom reveni cu detalii.

Şi cum este de preferat ca nu doar să vorbim, este momentul să trecem la fapte!

Vă invităm să respiraţi profund şi să vă aşezaţi confortabil în fotoliu, pe scaun sau pe canapea. Respiraţi profund, conştient, rar.

Respiraţi şi mai profund coborând cu fiecare respiraţie în centrul fiinţei voastre, relaxându-vă. Alegeţi să simţiţi iubirea, liniştea, pacea care există în esenţa voastră.

Respiraţi şi alegeţi să vă extindeţi energiile şi conştiinţa, alegeţi să vă conectaţi la nivel de esenţă cu noi şi cu Gaia!

Respiraţi şi simţiţi! Simţiţi fuziunea esenţelor şi permiteţi! Permiteţi să primiţi iubirea, compasiunea şi recunostiinta noastră şi a Gaiei pentru ceea ce faceţi. Respiraţi profund şi simţiţi echilibrul şi bucuria conectării la acest nivel, dincolo de cuvinte.

Împreună cu Gaia vă invităm în această călătorie prin care vom deveni exemple vii de asumare a responsabilităţii şi vom oferi acest potenţial pentru toţi cei care vor dori să-l acceseze.

Respiraţi profund şi conştientizaţi că această experienţă este o alegere pentru voi. Nu impunem nimănui asumarea responsabilităţii, fie că este vorba despre cei dragi sau despre oricine altcineva.

Respiraţi profund şi dacă alegeţi să mergeţi alături de noi în această experienţă, alegeţi în mod conştient. Este o experienţă în care ne dorim să trecem dincolo de tiparul/obişnuinţa de a cataloga totul ca fiind bun/rău, pozitiv/negativ etc. Este doar o altă experienţă, deosebirea fiind că alegem în mod conştient să intrăm în ea şi încă de la început nu avem aşteptări, nu punem etichete.

Suntem liberi în această experienţă/călătorie pentru a descoperi un alt mod de a trăi şi a oferi acest potenţial celorlalţi.

Respirăm profund şi simţim bucuria şi libertatea unei experienţe noi! Respirăm şi simţim! Avem încredere în ceea ce simţim!

Respirăm profund şi conştientizam că prin această experienţă ne propunem să ancorăm asumarea responsabilităţii în viaţa noastră, să devenim manifestarea asumării responsabilităţii. Aducem acest potenţial în această realitate, pentru a putea fi accesat şi de alţii, deoarece prin plecarea Gaiei, ne vom asuma responsabilitatea faţă de casa noastră: minunata Planetă Albastră!

Respiraţi profund şi simţiţi recunostinta Gaiei şi a nenumăratelor entităţi care sunt prezente aici şi care vor participa alături de noi în acest joc/experienţă! Respiraţi şi primiţi iubirea şi recunostinta lor!

Respiraţi profund şi cu blândeţe reveniţi în corp, simţindu-l, mişcaţi-vă mâinile şi picioarele, asigurându-vă că sunteţi prezenţi în această realitate, în camera voastră.

Alegeţi să trăiţi conştient şi responsabil!

Pe curând!


 

 
In comuniune cu Gaia – Calatorie in dimensiunile sunetelor

8 iulie

Dragi mei prieteni curajosi va invit sa calatorim impreuna in dimensiunile sunetelor. In acest scop am ales o melodie speciala pentru a va expansiona si a explora teritorii noi.

Asa cum stiti viata pe Pamant tinde sa fie destul de limitata, cand nu sunteti constienti de voi si de existenta altor realitati.

In momentul in care aflati ca exista si altceva, sufletul vostru canta de bucurie, deoarece va treziti la adevarul a cine sunteti si poate participa impreuna cu voi la viata din aceasta dimensiune, daca il invitati.

Experienta din aceasta dimensiune depinde de liberul arbitru al fiecaruia. Multi oameni, de-a lungul calatoriei in acest plan, au renuntat la liberul arbitru, din multe motive. Pentru a explora multiplele potentiale din realitatea 3D, uneori, v-ati considerat mici, neinsemnati, fara nici o putere – prea mici intr-o lume atat de mare si ostila – renuntand la liberul arbitru.

Asadar, primul lucru pe care il constientizam inainte de a ne avanta in experienta noastra este sa reveniti la alegeri. Astfel, alegeti in mod constient, chiar in acest moment, sa faceti aceasta calatorie. Acesta este un prilej potrivit de a va exersa abilitatea de a face alegeri constiente.

Voi sunteti constiinta care se exprima in aceasta realitate. In acest moment constiinta voastra se expansioneaza in timp ce sunteti in acest plan. Voi deveniti mult mai constienti cu fiecare respiratie, cu fiecare experienta.

Alegerea de a fi constienti in fiecare moment acum este cheia eliberarii voastre din orice fel de limitari.

Dragii mei, alegeti in mod constient sa reveniti la adevarul vostru: voi sunteti constiinta care se exprima si experimenteaza.

Alegeti acum sa participati constient la experienta expansiunii in dimensiunile sunetelor.

Incepem ca de obicei prin a respira profund, rar, alegand sa simtiti cum respiratia va umple cu energia fortei de viata. Inspirati, expirati, rar, profund, egal. Respirati porfund si relaxati-va. Simtiti cum fiecare parte a corpului se relaxeaza, cum mintea isi incetineste activitatea. Doar respirati constient, inspir, expir, in propriul vostru ritm, profund constient! Inspirati si fiti constienti de energiile pe care le inspirati. Nu este doar aerul, ci sunt energii subtile, energii noi, care sunt la dispozitia voastra sa va sustina alegerile voastre.

Inspirati si alegeti reechilibrarea, alegeti refacerea si reajustarea intregului care sunteti. Respirati si patrundeti intr-un nivel si mai adanc de relaxare. Cand ritmurile incetinesc corpul se simte in siguranta si isi poate realiza munca sa de refacere, regenerare, reechilibrare. Comunicarea dintre partile intregului vostru se restabileste, devine armonioasa si treceti la un alt nivel de eficienta printr-un nou mod de comunicare.

Doar de asta are nevoie, de cateva respiratii constiente, profunde si de permisiunea voastra de a face ceea ce stie sa faca. Gasiti-va timp pe durata zilei, la trezire sau la culcare, pentru a-i permite corpului sa se reechilibreze, pentru a se integra in reechilibrarea intregului voi.
Dar acum, revenim in momentul nostru acum si continuam sa respiram, respiram in timp ce alegem sa incepem calatoria noastra.

Vedeti, folosim mult cuvintele alegeri constiente pentru a va obisnui sa fiti constienti de acest dar. Alegerile constiente pot proveni din multe niveluri.

Alegeti acum sa va expansionati din acest moment acum, din locul in care va aflati fiecare. Cu fiecare respiratie constienta, eliberand mintea, imaginati-va calatorind pe undele sunetelor, leganati de aceasta melodie. Respirati profund si extindeti-va energiile, extindeti-va constiinta in dimensiunile sunetelor acestei melodii….

Respirati profund si pentru cateva clipe ascultati in liniste cu intreaga voastra fiinta. Respirati si extindeti-va constienta ascultand cu inima, cu pielea, cu organelle interne, dincolo de urechile fizice. Respirati si extindeti-va energiile calatorind in exterior si in interior, in acelasi timp. Respirati profund.

Respirati si constientizati ca puteti alege sa ascultati cantecul cu casti, apoi fara casti. Veti simti lucruri diferite. Deschideti-va sa percepeti energiile melodiei care sunt multidimensionale, nu doar ceea ce percepe urechea. Deschideti-va simturile divine si primiti darurile acestui cantec.

Respirati profund si ascultati constient fara a analiza, fiti constienti, nu puneti etichete. Doar simtiti.

Simtiti cum energiile acestui cantec va inunda la toate nivelurile. Alegeti sa folositi aceste energii in activitatile voastre zilnice, in refacerea corpului, in reechilibrarea intregului voi, in creatiile voastre.

Respirati profund si din nou, doar respirand, ascultati. Miscati-va in ritmul muzicii, daca simtiti si va face placere.

Respirati si ascultati. Lasati-va patrunsi de vibratii, de energii. Sunt aici sa va serveasca.

Celulele voastre danseaza, bucurandu- se de ragazul pe care vi l-ati acordat. Sufletul vostru celebreaza alegerile voastre de a trai in mod constient, de a-l invita in viata voastra.

Respirati profund si fiti constienti de radianta voastra. Lumina voastra s-a extins multidimensional si astfel puteti aduce cu voi energii noi, pentru a le folosi in manifestarea alegerilor voastre.

Respirati profund si alegeti sa aduceti in realitatea voastra aceste energii pure! Inspir, expir. Respirati si reveniti la adevarul vostru de fiinta creatoare. Energiile vor sa va serveasca in modul in care alegeti voi, atunci sunteti constienti de abilitatea voastra de creator constient si suveran.

Respirati profund. Respirati si constientizati ca aceasta experienta face parte din asumarea responsabilitatii fata de voi. Va sumati responsabilitatea experimentarii alegerilor voastre constiente, eliberandu-va de tiparul de a trai inconstient, prin care functioneaza majoritatea oamenilor. Voi va asumati responsabilitatea de a va exprima in aceasta realitatea ca intreg, divin-uman integrat, invitandu-va sufletul in toate experientele voastre.

Majoritatea oamenilor nu sunt constienti de faptul ca au responsabilitate fata de ei insisi.

Constiinta de pe Pamant s-a schimbat. Este momentul asumarii responsabilitatii prin constientizarea faptului ca tot ceea ce experimenteaza fiinta umana sunt creatiile sale.

Vreti sa experimentati lipsuri, boli, tristete, deprimare, frica?

V-ati cam saturat de a trai in paradigma supravietuirii. Este timpul sa experimentati altceva.

Vreti sa va bucurati de viata? Atunci asumarea responsabilitatii este cheia. Nimeni nu poate face asta pentru voi.

Respirati profund, respirati si simtiti energiile acestui cantec! Alegeti ca energiile sa va serveasca in procesul asumarii responsabilitatii. Inspir, expir. Respirati si asculati in liniste, facand alegerea constienta de a va asuma responsabilitatea fata de un aspect din viata voastra.
Ar fi de preferat sa faceti alegerea de a va asuma responsabilitatea fata de viata voastra si atat. Ar fi o alegere clara, constienta, simpla.

Dar, dar uneori, este nevoie sa incepeti de undeva. Ce parte a vietii voastre necesita o privire atenta si o decizie clara? Respirati si simtiti. Este vorba despre relatie? Relatiile, in general? Este vorba despre sanatate, despre  libertate? Bucuria vietii?

Respirati si ascultati!

Respirati si faceti alegeri pentru voi. Nu amanati. Este vorba despre pretioasa voastra viata. Meritati sa va exprimati ca fiinte creatoare suverane constiente!

Este momentul sa ne retragem acum, admirandu-va pentru curajul de a reveni la voi! Va iubim, va onoram si va asiguram ca suntem alaturi de voi in fiecare moment acum! Primiti iubirea noastra si fiti constienti in fiecare moment Acum!

 

 

Dramele sau experienta Eu Sunt?

31 august

Bine v-am regasit! Chiar de la inceput am dori sa incepem cu o mica sesiune de respiratie, deoarece este momentul sa va relaxati putin, sa va reechilibrati si sa va centrati, pentru a va pregati pentru perioada ce urmeaza. Lucrurile se intensifica, insa nu este un motiv de a intra in panica.

E drept, ultima perioada a fost cam incarcata de evenimente destul de dramatice si vizibile, insa dragi mei, multe altele se petrec la alte niveluri. Desigur, voi le percepeti, insa mintea incearca sa le ignore sau le da o conotatie emotionala, personala. Va intrebati adesea, de ce va simtiti atat de obositi, de ce simtiti tristete sau frustrare? Nu existau motive evidente care sa fi declansat astfel de perceptii, care au fost si inca mai sunt, pentru unii dintre voi disconfortabile, iritante, sufocante, uneori.

Ce este de facut?

Sa incepem, cum spuneam, cu o mica respiratie. Respirati profund si alegeti sa va relaxati fizic, mental, emotional, simtind respiratia care va inunda, aducand energia fortei de viata. Respirati si permiteti energiilor care se afla aici sa va iubeasca. Sunt energii pure, energii dinamice, sunt energii cristaline. Deschideti-va sa le simtiti. Permiteti sa primiti iubire, compasiune! Exista aici energii si constiinte dornice sa va ajute in acest proces de integrare in care va aflati. Respirati si permiteti-va sa patrundeti intr-un nivel nou de relaxare, de constientizare si de incredere in voi insiva. Respirati si alegeti toate aceste lucruri, deoarece veti avea nevoie de ele de acum inainte.

Pana acum lucrurile au mers osciland inainte si inapoi, in functie de individ. Acum, schimbarea a atins un procent care permite mersul inainte intr-un ritm accelerat si intens. Este nevoie de oameni centrati, de oameni constienti de adevarul lor, de valoarea experientelor, indiferent de etichetele pe care le pun pe acestea majoritatea oamenilor. Voi Maestrilor, sunteti chemati sa fiti cei pe care ii asteptati: fiinte constiente in fiecare moment, avand incredere in voi insiva, avand alegerea clara de a fi Acum, pe Pamant, permitand vietii sa curga in ritmul sau natural, actual, dat de schimbarile incredibile prin care treceti si trecem impreuna.

Ar trebui sa va bucurati, pentru ca voi ati ales schimbarea! De fapt, sufletul vostru canta de bucurie, iar voi simtiti aceasta bucurie, insa o inabusiti, datorita unui sistem vechi de credinta: cum sa va bucurati cand in jur este atat de multa drama si suferinta?

Bucurati-va si celebrati-va, preaiubitilor! Sufletele tuturor celebreaza, la alte niveluri, bineinteles! De aceea va indemnam sa va deschideti si sa primiti iubirea si recunostiinta intregii creatii! Cat de mult puteti primi? Cat de mult permiteti sa va primiti pe voi, in aceasta realitate? Ce mai aveti de eliberat pentru a face loc partii voastre divine? Cat timp mai ramaneti in iluzia separarii, in ultima instanta?

Respirati si primiti! Simtiti intregul care sunteti! Respirati si alegeti sa simtiti, cu adevarat! Alegeti experienta Eu Sunt, in acest moment! Respirati si deschideti-va sa o simtiti, acum!

Aceasta integrare este fara precedent. Nu s-a mai realizat niciodata inainte, iar conditiile in care are loc sunt contradictorii. Procesul de trecere de la Energia Veche la Energia Noua se intensifica, in timp ce vechiul se opune, iar noul este foarte dinamic.

Potentialul crearii Energiei Noi odata activat este imprevizibil, deoarece nu a mai fost experimentat. Acest lucru se petrece aici, in aceasta dimensiune a densitatii, iar integrarea divinului in realitatea umana, “subtilizeaza” aceasta realitate 3D. Altfel spus, are loc o destructurare si o modelare noua a oricarei fiinte si a oricarui lucru din acest plan, pana la nivel de esenta. Implicit, ceea ce se petrece pe Pamant determina schimbari in intreaga creatie. Cine ar fi crezut, ca mica planeta albastra, de la marginea universului, ar putea fi bagheta magica in evolutia creatiei?

Asadar, respirati si chemati-va pe voi, aici in aceasta experienta, pentru a simti cum este sa fii centrat, in compasiune, radiind lumina proprie ca niciodata inainte. Lumina voastra sporeste cu fiecare respiratie constienta, profunda! Se intensifica iar in aceasta radianta nimic nu poate ramane neschimbat. Cei din jurul vostru simt acest lucru foarte clar. De aceea, adesea va agreseaza energetic, psihic sau fizic, deoarece la un anumit nivel stiu ca toate schimbarile se petrec din cauza voastra. Voi sunteti schimbarea care atrage schimbarea! De fapt, ar dori sa va multumeasca, insa nu stiu cum sa o faca, deoarece traiesc in mare confuzie.

Dar, asa cum se spune in lumea voastra, singura constanta a universului este schimbarea!

Binecuvantati schimbarile si nu va opuneti lor! Mergeti/curgeti cu fluxul lor natural. Evolutia este naturala. Integrarea este naturala.

Sa facem un pas inainte si sa va reamintim cateva lucruri care pot usura acest proces. Primul lucru este alegerea constienta. Daca am vrea sa simplificam lucrurile am spune alegeti sa fiti constienti in fiecare moment! Acest salut de final reprezinta cheia in acest process final al Ascensiunii voastre.

Stim insa ca va plac instrumentele, metodele si trebuie sa recunoastem ca au un anumit rol, in a va tine mintea ocupata, decat sa ramana agatata de drame si emotii, care adancesc confuzia.

Revenind: Alegerea constienta. Dragi prieteni, alegeti Viata acum! Voi spuneti, dar daca sunt aici si citesc/ascult acest mesaj, sigur am ales viata. Da, poate ca ati ales-o candva, insa voi nu mai sunteti acelasi. Fiecare noua alegere este o nastere a noului voi pe un alt nivel. Va recomandam ca pe noul nivel de intelegere si cunoastere pe care va aflati sa faceti alegeri constiente, din nou. Ar putea fi alegeri pe care le-ati mai facut inainte, ar putea fi alegeri total noi.

Alegeti sa treceti prin experiente cat mai constient posibil, stiind ca sunt doar experiente, stiind ca voi le-ati ales, insa in unele cazuri ati permis altora sa aleaga pentru voi.

Un alt instrument foarte util este respiratia constienta, ca modalitate de centrare de reechilibrare si reajustatre la toate nivelurile fiintei voastre.

Imprieteniti-va cu corpul si cu mintea voastra si alegeti sa comunicati armonios cu acestea. Ele sunt lucrurile tangibile din aceasta realitate. V-ati identificat cu acestea, insa este momentul sa fiti constienti de ceea ce se petrece in interior. Gasiti-va timp pentru a va reface. Chemati-ne sa miscam energiile pentru voi. Vom fi incantati si onorati sa lucram cu fiinte constiente si responsabile! Sunteti responsabili de starea voastra de sanatate fizica, mentala, psihica. Chemati-ne! Legiuni de ingeri si multe alte energii sunt prezente acum, pentru a fi in serviciul vostru.

Opriti-va pentru cateva momente si doar intrebati-va: Unde sunt gandurile mele? Care este atitudinea mea mentala pe parcursul unei zile? Ce se petrece acum in corpul meu? De ce ai nevoie, dragul meu corp? Veti fi surprinsi ca veti primi raspunsuri, intr-un fel sau altul. Ce imi apartine din ceea ce percep acum? Care este partea mea?

Este foarte important sa traiti constient! Intrebandu-va si constientizand ce aveti de facut, de eliberat, veti avea claritate. Veti putea face alegeri constiente chiar in mijlocul evenimentelor, in care majoritatea sunt foarte confuzi, infricosati. Constientizarea este starea naturala a fiintei integrate. Doar recunoasteti ca ati trait iluzia separarii si alegeti sa traiti experienta Eu Sunt.

Gasiti-va timp si veniti in natura, intr-un parc, intr-o padure, pe malul unui lac sau al marii, oriunde va place. Acolo alegeti constient sa va conectati cu mine, Gaia, cu elementele naturii, cu fiintele care sunt in jur. Nu va fie teama sa va extindeti energiile si constiinta. Intrepatrunderea constienta a energiilor si constiintelor individuale sau de grup creeaza Energie Noua, atunci cand nu exista agende, frici.

Veti fi surprinsi de bogatia si frumusetea experientei de reechilibrare prin care veti trece, daca ne veti permite sa miscam energiile voastre.

Sunt si alte lucruri, despre care s-a mai vorbit, insa am dori sa subliniem necesitatea folosirii imaginatiei si a creativitatii, in mod constient, desigur.

Sunteti creatori, insa adesea ati creat si recreat experiente care v-au dezechilibrat, v-au epuizat, v-au plictisit. Acum, cand dispuneti de Energia Noua, alegeti sa va folositi imaginatia. In orice moment puteti alege sa faceti o calatorie in dimensiunile creatiei, in taramurile cristaline, folosindu-va imaginatia. Jucati-va cu potentiale noi si alegeti sa le aduceti in aceasta realitate. Creati ceva. Creati orice. Imaginatia si creativitatea va scot din constiinta de masa, in timp ce traiti in aceasta realitate. Voi alegeti ce anume experimentati.

Va iubim si va onoram pentru ca va aflati aici in aceste timpuri incredibile de mari schimbari in constiinta! Vom fi alaturi de voi in toate experientele.

Fiti constienti in fiecare moment!

 

Expansiune în centrul Pamântului – Palatul de Cristal

23 august

Bun găsit , dragi prieteni! Ne bucurăm să vă reîntâlnim după o lungă perioadă de timp!

Asta nu înseamnă că în acest timp aţi fost singuri. Nici vorbă! V-am permis să aveţi experienţe, ca la momentul potrivit să le împărtăşiţi. Aşa cum ştiţi vara e pe terminate, cel puţin în această emisferă, iar sezonul a fost plin cu evenimene, atât la nivel personal, cât şi global.
Se petrec multe, multe lucruri în nevăzut, care sunt reflectarea celor de aici şi manifestări de opoziţie direcţionate împotriva celor care au ales schimbarea şi o continuă.

Vă spunem asta nu ca să vă speriem, ci ca să fiţi conştienţi de cele ce au loc. Toate sunt potrivite. Cât timp liberul arbitru rămâne trăsătura acestei dimensiuni este permis totul. Nu există un alt loc, în care să se pună în scena toate posibilităţile, luând în calcul şi tărâmurile apropiate Pământului.

Este important să fiţi conştienţi că sunt entităţi şi energii care vi se opun vouă, celor care cu atâta dedicare v-aţi permis să vă deschideţi inima, să vă deschideţi simţirea, încât permiteţi orice. Şi aici este secretul. Odată ce v-aţi deschis, eliberând frica de a fi atacaţi sau distruşi, fizic sau energetic, energiile opuse doar trec prin voi. E drept că uneori apar unele efecte secundare, mai ales dacă nu petreceţi puţin timp, pentru a vă curăţa casa spirituală, casa voastră divină.

Astfel, deveniţi irascibili, neliniştiţi, obosiţi, uneori “din senin”, ziceţi voi, însă voi doar preluaţi energii care nu vă aparţin.

În această sesiune vom face împreună o călătorie în centrul Pământului, unde am pregătit pentru voi un loc special, în care să vă refaceţi, să vă relaxaţi pentru câteva momente, deoarece trebuie să recunoaştem că este greu în această perioadă de tranziţie. Ar putea fi mai uşor, dacă aţi trăi mai conştient, însă adesea, evenimentele vă prind în capcana lor şi le luaţi personal. Este un tipar pe care încă nu l-aţi eliberat: acela de a prelua energii şi de a le procesa, în numele celor dragi, în numele omenirii. Sunteţi fiinţe atât de iubitoare, încât nu aţi eliberat total acest mod vechi de a fi în serivciu.

Dar, dragii mei, aşa cum ştiţi există o altă cale de a fi în seriviciu, mult mai eficientă şi mai plăcută: aceea de a avea grijă de voi, în primul rând. Pare un mod egoist de a fi, mai ales pentru o fiinţă spirituală, însă toate entităţile sunt fiinţe spirituale, singura diferenţa este că voi doar v-aţi trezit la alt adevăr, la iubirea de sine. Iubirea de sine este cea care va permite să iubiţi, cu adevărat pe oricine altcineva, să iubiţi viaţa, în toate expresiile ei. Cum aţi putea iubi pe altcineva sau altceva, dacă nu v-aţi iubi pe voi? Iubirea pământeană de până acum pornea din conştiinţa separării. V-aţi simţit singuri de-a lungul călătoriei şi aţi căutat în exterior pe cineva sau ceva, care să vă umple acel gol, acea lipsă. Astfel, v-aţi proiectat într-o relaţie, cu speranţa că veţi găsi împlinirea prin celălalt. Uneori a funcţionat, de cele mai multe ori nu a funcţionat. Aşa a fost jocul până acum.

Acum este cea mai importantă viaţa, este unică, deoarece acum vă aduceţi pe voi, cel adevărat, întreg, în experienţele de pe Pământ. Doar aici puteţi realiza integrarea cu partea voastră divină, care v-a lipsit, deşi în tot acest timp ea a fost peste tot în jurul vostru. Doar că voi aţi pretins că nu este acolo, ca să nu o aduceţi în acest loc, pe care l-aţi considerat impur. Pe de altă parte a făcut parte din experienţa de pe Pământ, până în acest moment. Acum este viaţa integrării divin-umane, este viaţa finalizării călătoriei, aşa cum a fost cunoscută până acum. Este momentul alegerii unui joc nou.

Viaţa aceasta este ultima viaţa din planul fizic, dacă alegeţi să ieşiţi din ciclul reincarnărilor. Vom mai discuta pe această temă.

Revenim dragi prieteni şi vă invităm să facem această călătorie de refacere, de conştientizare, de integrare cu voi înşivă. Vom face o călătorie împreună, începând din momentul vostru acum, în care vă rugăm să alegeţi să fiţi conştienţi de cameră în care vă aflaţi, de obiectele din jur, care vă sunt familiare. Doar vă expansionati energiile şi conştiinţa, fiind ancoraţi în momentul vostru acum. Chiar dacă veţi citi/ ascultă acest mesaj mai târziu, el va fi în momentul vostru acum, dacă înţelegeţi că nu există timpul, aşa cum l-aţi perceput până acum.

Vă invităm să vă aşezaţi confortabil şi să vă relaxaţi. Invitaţi-vă mintea să vă însoţească în această călătorie, ca observator. Este momentul să ia o mică pauză. Respiraţi profund şi relaxaţi-vă, simţind cum respiraţia va umple cu energie, simţind cum corpul se poate reface, simţindu-se în siguranţă. Respiraţi profund, rar, egal, în propriul vostru ritm. Nu există reguli privind respiraţia conştientă, doar respiraţi rar, cu iubire, cu blândeţe, fără a forţa nimic, aducând în interior iubirea şi compasiunea care sunt prezente aici pentru voi.

Respiraţi profund şi permiteţi-vă să primiţi. Mereu aţi fost obişnuiţi să daţi, acum este momentul să primiţi. Cât de mult puteţi primi? Primiţi pentru a vă umple cu iubire necondiţionată, cu recunoştinţă faţă de ceea ce faceţi. Primiţi şi fiţi atât de plini de iubire, încât aceasta să se reverse înafară, că ceilalţi să vadă că se poate. Voi alegeţi acest potenţial al iubirii necondiţionate, al îngrijirii proprii, al reechilibrării pentru a fi acel Standard, pe care omenirea aşteaptă să-l vadă şi să-l urmeze.

Nu este treaba voastră dacă îl va vedea şi-l va urma. Voi doar incorporaţi acel standard, deveniţi acel exemplu viu. Aceasta este bucuria voastră, acesta este darul vostru pentru tot ceea ce este, inclusiv pentru omenire. Este cel mai real şi preţios mod de a fi în serviciu.
Aşadar, respirăm împreună şi vă rugăm să vă extindeţi energiile şi conştiinţa până în centrul Pământului. V-am pregătit această casă încă de la începuturi. Voi, dragi mei aţi ajutat la crearea acestei nestemate, numită Pământul fizic. Uneori l-aţi urât, alteori l-aţi agresat în diverse moduri, însă acum, ajungeţi să-l iubiţi, cu adevărat. Este locul împlinirii călătoriei îngerilor, al integrării divinului cu umanul, acum, prin alegere conştientă.

Respiraţi profund şi lăsaţi-vă îndrumaţi de noi în centrul acestei nestemate: Planetă albastră. Toţi ochii universului sunt îndreptaţi spre acest loc miraculous, în care oamenii au ales să-şi continue călătoria, împotriva tuturor potenţialelor de a fi distrus. Voi, preaiubiţii mei, aţi purtat în inima voastră potenţialul împlinirii, chiar şi în cele mai negre momente din viaţa voastră, chiar şi atunci când pericolul distrugerii plana asupra omenirii. Voi, preţioase fiinţe, aţi ales să fiţi prezenţi în aceste timpuri de schimbări incredibile, în această perioadă de tranziţie, ştiind că nu va fi uşor, ştiind că va fi chiar dificil.

Respiraţi şi primiţi recunoştinţa entităţilor din toate tărâmurile creaţiei, chiar şi a celor care se opun evoluţiei care are loc acum pe Pământ. Conştientizaţi că doar o parte din ei se opun, fiind în propria lor experienţă de descoperire. Datorită iubirii voastre nemărginite, puteţi să-i onoraţi, atât pe cei de pe Pământ care au ales să rămână în conştiinţa veche, cât şi pe cei din alte tărâmuri, ştiind că există o evoluţie naturală, că fiecare va păşi pe urmele voastre, în momentul cel mai potrivit pentru ei.

Respiraţi şi onoraţi-i, respiraţi şi onoraţi-vă pentru cine sunteţi voi. Aţi ajuns atât de departe în călătoria voastră şi pentru că uneori simţit că aţi obosit, că vă copleşesc energiile din jur, vă invităm acum să lăsaţi totul de-o parte şi să pătrundeţi împreună cu noi în nucleul central al Pământului. Aici există un cristal pur, imens, cât şi energii cristaline subtile. Ele există aici de la începuturi, pentru a susţine viaţa pe Pământ, pentru a fi disponibilă celor care se trezesc.

Respiraţi profund şi prin imaginaţie, permiteţi-vă să ne însoţiţi în acest Palat de Cristal, pe care l-am pregătit pentru voi. Are o infinitate de holuri, de camere, de săli de întâlnire, de spaţii destinate refacerii, reechilibrării, reinoirii pe toate planurile. Aici puteţi reveni ori de câte ori alegeţi, folosind oricare dintre aceste spaţii.

Acum, vă invităm să intrăm împreună în sala tronurilor. Da, nu a tronului, ci a tronurilor. Am pregătit pentru fiecare dintre voi un tron cristalin, sculptat în cristal, dar care nu este aşa cum ştiţi voi că cristalele. Este foarte maleabil, confortabil, cu atingere de catifea.  V-am invitat aici pentru a va arata recunostiinta noastra, onorarea noastra. Toţi sunteţi demni de a sta pe un tron. Este moştenirea voastră. Sunteţi Regii regatului vostru!

Vă rugăm să vă aşezaţi pe unul dintre aceste tronuri. Toate se pot modela după dorinţa voastră, încât să vă servească în cel mai potrivit mod. Fiecare vă poate purta ca un covor fermecat prin Palatul de Cristal, dacă vreţi să îl vizitaţi.

Acum însă, vă rugăm să vă relaxaţi, alegând ca tronul să fie ca un fotoliu, ca o canapea, ca un scaun extensibil, sa fie ceea ce simţiţi că este potrivit pentru o relaxare profundă. Respiraţi profund şi doar eliberaţi mintea, relaxându-vă muschii şi organele interne, relaxând muşchii feţei. Aţi observant cât de încordaţi sunteţi? Este momentul reechilibrării.

În acest moment vin legiuni de îngeri cu vase de cristal pline cu energii cristaline, pe care le revarsă peste voi, inundându-vă, purificându-vă, în timp ce voi permiteţi să eliberaţi energiile vechi, uzate, energiile care nu va mai sunt de folos, energiile pe care le-aţi preluat pentru a le procesa. Energiile cristaline înlocuiesc aceste energii eliberate. Respiraţi şi simtiti duşul cu energii cristaline, care vă înconjoară că o mantie subtilă, care pătrund în interior, umplându-vă cu energie pură, gata de a fi utilizate de corp. de minte, de spirit. Respiraţi şi scăldaţi-vă în aceste energii subtile. Sunt energii de reinoire, pentru a vă revigora, pentru a vă reechilibra.

Respiraţi şi bucuraţi-vă precum nişte copii de acest dans al energiilor care vă înconjoară, vă pătrund şi va încânta, prin sunete, culori, atingere, dincolo de orice poate percepe ochiul uman. Delectaţi-vă preaiubiţilor! Meritaţi! Mai mult decât orice, vă va fi necesar să reveniţi în realitatea voastră, refăcut, reechilibrat, în aceste timpuri în care totul se mişcă, se schimbă şi pare că este haos. Respiraţi şi primiţi energii noi, primiţi iubirea şi compasiunea noastră. Primiţi-le şi radiaţi-le în viaţa voastră. Fiţi atât de plini de iubire, de lumina voastră proprie, încât să fiţi acel far, care să-i poate dirija spre mal, pe cei care s-au rătăcit, s-au pierdut în propriile jocuri.

Respiraţi şi deschideţi-vă spre  a vă primi pe voi, adevăratul voi, divinitatea voastră! Respiraţi şi invitaţi-vă în viaţa voastră. Aceasta aştepta aceasta invitaţie! Acum este momentul! Depinde de voi cât sunteti dispuşi să primiţi din Voi! Respiraţi şi invitaţi-vă în experienţele de zi cu zi. Totul este sacru. Nu există experienţe bune, cum nu există nici experienţe rele. Pentru sufletul vostru ele sunt doar experienţe care îl îmbogăţesc, care expansioneaza conştiinţa!

Respiraţi şi permiteţi energiilor să vă învăluie, să vă umple şi să vă purifice, aşa cum n-aţi mai fost niciodată. Este momentul potrivit ca voi să fiţi în cea mai bună formă, pentru că lucrurile se intensifică. Este momentul să fiţi foarte conştienţi, fără a fi distraşi de oboseală, de tulburări fizice, de energii exterioare vouă. Voi sunteţi cei care alegeţi ce să experimentaţi, ce energii să vă serveasca, cum să trăiţi! Vreţi voi să fiţi atât de conştienţi în viaţa, încât experienţele voastre să capete acea calitate în care curgerea sau calea naturala să fie prezenta in viata voastra? Vreţi voi să îndepărtaţi toate obstacolele din calea curgerii vieţii? Nu va mai opuneţi experienţelor!

Deschideţi-vă şi doar fiţi conştienţi în experienţele voastre şi veţi descopri multe niveluri ale acestora. Viaţa nu mai este liniara. Experienţele sunt multinivelate, multidimensionale. Este momentul să trăiţi ca cine sunteţi, cu adevărat! Cât de mult va permiteit să primiţi din cel ce sunteţi? Cât de mult pemiteti Divinităţii să fie prezentă în viaţa voastră? Este momentul alegerii conştiente. Este momentul să vă alegeţi pe voi! Sunteţi voi dornici să fiţi prezenţi aici, integraţi, echilibraţi, plini de viaţă şi de bucurie?

Respiraţi profund şi dacă alegeţi, puteţi vizita Palatul de Cristal, care vă aparţine. Este darul nostru şi al vostru pentru curajul de a fi şi a trăi în mod conştient, în aceste timpuri incredibile.

Vă lăsăm acum, trimiţându-vă unde de iubire şi compasiune, de recunoştinţă infinită! Primiţi-le preaiubiţilor! Reveniţi aici ori de câte ori simţiţi că este potrivit. Este creaţia voastră, este dreptul vostru de a-l folosi! Are multe daruri să vă ofere. Puteţi merge în sala Creaţiei, unde va puteţi juca cu alegerile voastre. Atenţie, fără a intra în minte! Folosiţi-vă adevărata imaginaţie şi descoperiţi niveluri noi ale vieţuirii în acest plan, într-o conştiinţa expansionata!

Vă iubim şi salutul nostru, până la următoarea întâlnire este: fiţi conştienţi în fiecare moment Acum!

 

 

Un weekend in Pipera

16 august

Va puteti imagina o mini-vacanta in afara Bucurestiului, respectiv in Pipera? Ei bine, am petrecut trei zile impreuna cu cineva foarte drag noua (care locuieste in Pipera, intr-un complex rezidential), oferindu-ne deplasari la iarba verde la Cernica si la Palatul Mogosoaia, impletite cu impartasiri din experiente trecute sau mai recente (la cafea, la masa, pe terasa apartamentului...). De asemenea, am fost la o piscina privata la un alt complex rezidential, unde am petrecut cateva ore de relaxare in compania unor prieteni dragi.

Acestea au fost evenimentele din perspectiva 3D. Din perspectiva noastra in toate am descoperit fatete multiple ale experientelor. La Cernica am perceput energii vechi blocate care au rasunet asupra vegetatiei si a curateniei din zona. Practic, n-am gasit un loc unde sa ne asezam, sa stam pe iarba. In astfel de locuri e de preferat sa mergem si sa ne reamintim sa respiram constient, sa fim in corp si sa lasam lumina noastra sa radieze, fara nici o agenda. Respiratia constienta Eu Sunt furnizeaza un potential pentru cei care vor dori sa-l acceseze. Asta este tot: a fi si a respira constient, fiind in compasiune, constienti de cine suntem, cu adevarat.

La Mogosoaia am perceput o energie de respingere, desi la prima vedere era curat, era lume civilizata care statea pe iarba. Am constientizat prezenta unor energii vechi care nu doresc schimbarea. Si aici, ca oriunde altundeva, unde am putea percepe energii blocate, doar respirand constient, doar fiind cine suntem cu adevarat, centrati si in compasiune, putem lasa potentialul deblocarii energiilor, al schimbarii, dar fara agenda. Doar suntem constienti de acele energii. Este important sa nu le preluam ca fiind ale noastre. Chiar daca se agata de noi, constientizam, respiram si alegem sa eliberam ceea ce nu ne apartine.

Fiind foarte deschisi percepem energiile din jur, de la cele mai grosiere, pana la cele subtile, insa ca Maestri care traiesc in mod constient, detinem toate uneltele pentru a facilita eliberarea energiilor care cauta rezolutii, pentru a ne misca gratios, fara sa preluam energii care ne-ar putea crea disconfort sau dezechilibre.

A trai in mod constient, mai ales acum cand pare ca este mare haos in jur, este un mare dar pe care ni l-am dat, pentru a ne servi si a-i servi si pe altii, cu adevarat. Suntem in serviciu, insa serviciul nostru nu implica sacrificii, ci este un serviciu al Energiei Noi, in care bucuria vietii este alegerea de baza. Aceasta este VIATA, fara misiuni. Sau, am putea  spune ca misiunea in Energia Noua are legatura cu a te bucura de viata, de experiente, indiferent cum par acestea si implicit, cu a facilita procese de trezire, de eliberare, de constientizare etc.

Traim vremuri incredibile si este momentul sa ne celebram pentru ceea ce am ales sa traim! A fi constienti, a trai alegerile facute in mod constient este un dar de nepretuit. Prin bucuria noastra permitem luminii interioare sa radieze, atingand si transformand totul. Transformarea se produce in ritmul fiecaruia si aici este frumusetea. Sa ne onoram si sa-i onoram si pe ceilalti pentru experiente lor!

Si ca de obicei a aparut Gaia cu un mesaj scurt plin de iubire si compasiune, incurajandu-ne sa alegem sa traim cat mai constient posibil si astfel sa lasam in urma noastra potentiale ale Energiei Noi de trezire, de facilitare a eliberarii energiilor vechi, de reechilibrare si refacere, atat pentru persoane, cat si pentru pamant, ape, aer si energii mai subtile. Doar fiind in astfel de locuri cu energii blocate, fie in pamant, fie in cladiri, ziduri, in ape, putem oferi potentiale noi prin respiratie constienta. Nu impunem schimbarea, nu facem meditatii, rugaciuni, ceremonii, ci suntem constienti de Maestrul care suntem si astfel suntem in serviciu real si eficient, oferind potentialele Energiei Noi.

Gaia ne spune ca exista multe locuri cu astfel de energii blocate. Daca alegem putem oferi potentialele schimbarii cuprinzand planeta in iubirea inimii noastre prin imaginatie, inundand-o cu compasiune, fiind in acceptare. Respiratia constienta, radianta noastra si alegerea constienta ne ofera posibilitatea de a facilita aceste procese, care ar avea loc oricum, insa acestea pot fi accelerate prin prezenta noastra centrata, plina de iubire si compasiune. Depinde de fiecare dintre noi. Gaia ne onoreaza pentru alegerile noastre, pentru munca pe care o infaptuim, fiind aici in aceste timpuri de mari schimbari! Este alaturi de noi la fiecare pas al caii si daca ii permitem ne ajuta in procesul de reechilibrare si refacere, ori de cate ori avem nevoie. 

 

 
Conferinta Eoii Energii - Santa Fe

11 Septembrie

ADAMUS - channel de final:
Fiecare dintre voi este un invatator cu vechime. Cand va ascundeti, ceva ascuns va iesi la iveala pentru a va atrage atentia sau a se hrani. Cand iesiti din ascunzatoare, nu mai este necesar sa treceti prin toate aceste miscari giratorii umane.

Au loc schimbari pe Pamant. Sunt schimbari monumentale, incredibile. La finalul acestor schimbari pamantul nu va mai fi in lumina sau intuneric, ci in unitate si integrare.

Echilibrul si integrarea sunt doua cuvine care raman. Unul dintre motivele pentru care va aflati aici este pentru cautarea Colaboratorilor Creativi si Constienti. Este nevoie de cei care sunt in corp uman sa fie faruri de lumina, standard, pe pamant. Sa fie aici pentru fiinte angelice, arhangheli care astepata sa vina. Sunt mai numerosi acestia decat sunt oameni pe pamant. Ei astepta ca voi sa respirati profund sa opriti gandirea veche si sa spuneti, “La naiba, am ajuns atat de departe.” Opriti indoiala.

Ei cauta finite constiente care pot fi in corpul, in mintea si in spiritual lor, in acelasi timp, care au adus totul in Corpul Constiintei. Cauta fiinte care nu privesc istoria liniar, carandu-si bagajele, dornici sa participe pe pamant si cosmic, ancorati pe pamant si dornici sa participle ca si colaboratori multidimensionali. Ei vor sa se bucure. Nu sunt seriosi. Cum poti fi serios cand esti inger? Ei vor sa experimenteze cu voi. Nu vor sa slaveze nimic.

Pentru acest grup, cei care sunteti aici sau asculta, acesta este singurul lucru. Sa alegeti sa fiti colaborator cosmic constient. Daca alegeti nu va veti mai ingrijora despre nevoile umane. Cand treceti la acest nivel, la aceasta stare de a fi, cand permiteti acest lucru totul isi poarta de grija. Nu mai trebuie sa va mai faceti grji despre abundenta, sanatate, de cine va fi in viata voastra. Acestea isi poarta singure de grija.

Daca mintea umana veche sare, vom juca jocuri cu voi  si va vom arata de ce nu trebuie sa va mai faceti griji niciodata. Faceti un salt mare, o saritura mare, permiteti-va 3 zile fara sa va faceti griji despre ceea ce urmeaza. Priviti ce se petrece cand pasiti cu bucurie in aceasta experienta: lucrurile curente, pamantesti se dizolva. Ele doar se petrec, doar curg, doar sunt acolo.

Totul este bine in toata creatia. A fost o explozie sa impartasim aceasta pagina si aceasta conferinta cu voi, ingerii.

Va dorim distractie adevarata, colaborare si bucurie!

Va iubesc pe toti!

ADAMUS:
La cei care sunteti aici, care ascultati sau care vor citi mai tarziu trasatura comuna este realizarea spirituala, ascensiunea, finalizarea – nu este un joc ca la majoritatea oamenilor. Realizarea voastra spirituala, ascensiunea, finalizarea este doar o optiune. Ati facut alegerea. Ceea ce conteaza este realizarea.

Ati facut alegerea pentru realizare. Ea actioneaza in voi. Trebuie sa va pregatiti pentru urmatorul moment, pentru urmatoarea experienta.
Singurul lucru care conteaza este unica optiune. Asadar respirati profund si multumiti-va, deoarece uneori voi va intrebati ce este cu  alegerile voastre.

Acestea reprezinta combustibil pentru calatoria voastra. Acestea creeaza potentialul real pentru ceea ce urmeaza sa se intample. Nimic nu este intamplator. Este experienta divina.

Suferinta (fizica, financiara, emotionala) nu face parte din procesul ascensiunii.

Cati maestri ascensionati au ajuns acolo prin metode de vindecare? Nici unul.

Cati maestri ascensionati au ajuns acolo prin activari facute de altii? Nici unul.

Cati maestri ascensionati au ajuns acolo prin studiu? Nici unul.

Nici unul din aceste lucruri nu vor conduce la realizarea voastra. Ce o determina? Alegerea. Alegerea realizarii. Dorinta de a o experimenta si a participa la aceasta.

Este vorba despre o dorinta foarte profunda pentru realizarea voastra. Exista o ingrijorare, o frica o reticenta deliberata fata de aceasta.

Cand ii simtim pe cei care au ascensionat, majoritatea au trebuit sa paraseasca planeta, sa incheie existenta umana, bucuria de a fi om. Exista un conflict cu realizarea, ca unica optiune. Intram in dilema.

Realizarea consta doar din invitatia de a ramane, de a ne bucura de viata, de a fi un far pentru celelalte fiinte umane.

Zapharia prin Lee Haris:
Fiti curajosi. Rostiti adevarul vostru. Este timpul sa va jucati. Repetitia s-a terminat. Iesiti in lume cu darurile voastre, in orice mod simtiti ca este potrivit pentru voi. Iesiti in lume cu prezenta voastra.

Kuthumi:
De fiecare data cand radeti are loc cea mai mare purificare, dintre toate.

Aspectele ne aud cand radem. Stiu astfel ca lumina este in casa si sunt fericiti sa fie cu un grup care nu le ia in serios si care nu se prinde in dedesubturile lor spirituale.

Mintea functioneaza intr-o constanta stare de dualitate.

Noua gandire – este fara dualitate, fara atractie, fara frictiune. In cea mai mare parte nu este consumatoare de energie. In mare parte este ca o holograma. Nu da nastere unui produs. Da nastere unei amprente a alegerii, intentiei, dorintei voastre. Nu stocheaza informatii. Noua gandire cheama potentialul pe care il alegeti voi. Daca alegeti potentiale prin minte, folosind gandirea veche, folosind vechile procese, atunci procesul de manifestrare este laborios.

Gandirea noua creeaza, manifesta, atrage din interior, din inima. Incetati sa mai ganditi. Faceti alegerea. Simtiti radianta, bucuria, lumina.

Simtiti Noua Gandire. Nu puteti ajunge la Noua Gandire prin Vechea Gandire. Cum ajungeti acolo? Respirati profund si faceti o alegere. Iesiti din lucrurile vechi si patrundeti in nou.

Permiteti experienta Gandirii Noi.

 
Ancorarea energiilor de Acasa

6 Septembrie

Dragii mei, revenim cu mesaje noi, deoarece se precipita evenimente multidimensionale, care necesita participarea voastra.

Deschideti-va si simtiti bucuria noastra! Ah, ne bucuram de fiecare data cand putem sta atat de aproape de voi, cand ne invitati in realitatea voastra, cand pentru un timp iesiti din ciclul evenimentelor cotidiene pentru a primi spiritul, pentru a va deschide inima si constiinta, pentru a va primi pe voi. Sunteti atat de prinsi, uneori chiar coplesiti de evenimentele exterioare, incat uitati de voi, de adevarata prezenta Eu Sunt.

Noi continuam sa va atragem atentia in speranta deschiderii voastre spre evenimente ca acesta, in care Spiritul, Sinele vostru Divin poate veni mai aproape, radiind iubire, compasiune si dorinta de a fi cu voi. Se pare ca l-ati simtit, ca i-ati auzit chemarea, daca sunteti aici, in momentul vostru acum. Nu este intamplator ca cititi acest mesaj. Ati simtit chemarea sufletului vostru de a fi impreuna, dupa eoni de timp de separare. El a fost prezent intotdeauna, insa v-a permis sa experimentati iluzia separarii.

Stim ca percepeti energii intense, provocatoare si va intrebati ce se intampla. Asa cum v-am spus si vi s-a spus si inainte, nu este vorba despre voi, ca parte umana. N-ati gresit cu nimic, ci dimpotriva sunteti pe calea aleasa: definitivarea ascensiunii proprii si trecerea la era Energiei Noi.

Acest lucru inseamna ca la nivel personal treceti prin eliberarile finale, iar ca grup care a ales ca aceasta sa fie ultima viata de pe Pamant, sunteti implicati implicit, in ancorarea energiilor de Acasa!

Divinitatea voastra vrea sa vina aici, in aceasta dimensiune sa experimenteze cu voi. Inainte ascensiunea se definitiva la iesirea din acest plan. Dat fiind ca s-a schimbat constiinta, dat fiind ca s-a ales la nivel global sa continue experientele in aceasta dimensiune, divinitatea voastra poate experimenta alaturi de voi, daca o invitati.

De voi depinde daca vreti sa va aduceti partea divina in experientele actuale, indiferent cum sunt acestea. Alegerea voastra de a aduce partea din voi care lipseste, sinele vostru divin, activeaza coridoare energetice prin care aceste energii de Acasa pot fi ancorate aici.
Alegerii voastre i se opune constiinta de masa si materia insasi, la care se adauga cei care nu vor schimbarea, avand interese personale sau de grup. Toate sunt conforme planului initial, pentru ca asa au fost proiectate, incat sa permita experiente profunde in dimensiunea materialitatii, pentru a castiga intelepciune din acestea.

Dar, in momentul in care exista suficiente fiinte umane constiente de cine sunt, care fac alegeri constiente de inalt nivel, oricat s-ar opune alte forte, energiile de Acasa isi croiesc coridoare prin univers cu destinatia Pamantul. Odata cu Saltul Cuantic din constiinta s-au schimbat coordonatele dimensiunilor la toate nivelurile, incat ceea ce exista inainte incepe sa se schimbe.

Multe din schimbarile din univers se datoreaza schimbarilor din acest plan. Toti ochii universului sunt indreptati spre aceasta planeta micuta. Ceea ce se petrece acum pe Pamant necesita colaborarea dintre taramuri.

Dupa cum stiti, se incarneaza ingeri care n-au mai fost niciodata pe Pamant. Voi ii numiti Copiii de Cristal. Sunt constiinte pure, flexibile, fara incarcatura determinata de incarnari repetate. Ele vin aici atat pentru a avea experiente proprii, dar mai mult, pentru a adauga constiinta lor pura constiintelor care doresc sa-si aduca Sinele Divin aici, pentru a trai in mod constient, ca intreg. Cata compasiune pot avea acesti ingeri, venind aici cu inocenta, cu iubire, cu deschidere spre comunicare, cooperare si adesea, primesc neincredere, sfidare, ura? Dar pentru ei nu conteaza!

Pe de alta parte, tot in aceasta perioada si-au facut aparitia Maestrii Ascensionati din Energia Veche. Ei au venit pentru a participa la schimbarile si transformarile care au loc, din punctul de vedere al unui Maestru ascensionat: fiecare se afla acolo unde este potrivit pentru evolutia sa, spre incantarea sufletului sau. Nu au venit sa va spuna ce si cum sa faceti. Au ales sa traiasca fara a iesi in fata, deocamdata.
De ce va spunem toate acestea? Ei bine, fiindca, impreuna, putem crea o constiinta a permiterii prin alegerea experientei Eu Sunt.

In timp ce altii se opun schimbarilor, noi putem crea constiinta unei vietii traite in mod constient, in care fluxul vietii curge in mod natural. Accesam astfel modul natural de a fi, care a fost disponibil, dar care nu a fost constientizat, deoarece exista constiinta fortelor opuse pe planeta: bine/rau, pozitiv/negativ, lumina/intuneric, masculin/feminin.

Cei care au ales finalizarea ascensiunii incep experienta fiintei integrate, indiferent daca este in corp de barbat sau de femeie.
Dragi prieteni, ceea ce va propunem tine tot de alegeri constiente. Voi aveti liberul arbitru in aceasta dimensiune. Ati renuntat sa-l folositi, fiindca ati uitat cine sunteti. V-ati scufundat atat de adanc in experienta umana, incat ati uitat ca mai exista si altceva.

Ei da, cu toate acestea v-ati reamintit ca sunteti scantei de Dumnezeu, ca sunteti Dumnezeu, de asemenea. Pana acum ati experimentat cum este sa fii inger, in dimensiunile angelice, cum este sa fii fiinta umana prin incarnari repetate pe Pamant, iar acum alegeti sa experimentati cum este sa fiti tot ceea ce sunteti, fiinte suverane, creatori de drept, in timp ce traiti in aceasta dimensiune.

Astfel Maestrii Ascensionati, Copiii de Cristal prezenti pe Pamant si cei care urmeaza sa intre in acest plan in perioada urmatoare, energiile arhetipale sau ceea ce numiti arhangheli, eu Gaia, va invitam sa creem impreuna constiinta experientei Eu Sunt. Va rugam sa participati constient la acest eveniment.

Vom ruga gazdele noastre sa va informeze prin toate mijloacele posibile, ca la o data stabilita sa respiram impreuna pentru a ancora energiile de Acasa, pentru a aduce cat mai mult din cine sunteti aici, pavand astfel calea pentru cei care vor alege finalizarea propriei Ascensiuni, in alt mod decat s-a facut pana in prezent. Oferim astfel un potential al unei constiinte deschise, in care acceptarea, cooperarea, comunicarea deschisa, sustinerea si increderea sa primeze, inlocuind constiinta veche.

Voi veti deveni exemplele vii ale acestei constiinte deschise, prin ancorarea luminii voastre, a intregului voi, oferind acest potential celor dornici sa iasa din constiinta de masa, dornici sa traisca fara limitarile acesteia. Acest proces va avea loc in mod gradat, deoarece sunt necesare ajustari la nivelul sistemului vostru, pentru a putea permite fuziunea cu energii atat de inalte, cu lumina voastra.

Asadar, ce ziceti de 10:10:11? Are dinamica energiei cunatice! Ar fi un inceput al ancorarii mult-doritelor energii de Acasa! Nu voi mergeti Acasa, ci energiile de Acasa vin aici, daca le invitati si le ancorati in aceasta dimensiune!

Acestea sunt vestile bune.

Vestea “rea” este ca daca alegeti sa participati constient la acest prim eveniment, vor urma schimbari in viata voastra, ca intr-adevar sa faceti loc intregului voi. Stim ca ati trecut deja prin multe schimbari la nivel personal, insa acum alegeti sa va nasteti pe un nivel nou, ca fiinte constiente de adevarata voastra natura, insa ca grup, ca o constiinta comuna, care va cuprinde intreaga planeta. Voi constiinte individuale ajutati la crearea unei noi constiinte prin colaborarea armonioasa  a entitatilor din taramul fizic si taramurile angelice.

Mereu v-ati intrebat care este pasiunea mea? Ce urmeaza? Ce as putea sa fac? Acesta este un potential prin care va puteti exprima pasiunea sufletului, alegand sa participati, in cel mai constient mod posibil.

Tot ceea ce este necesar este sa participati facand aceasta alegere de inalt nivel, in mod constient, ca apoi sa comunicati intentia voastra si sa va conectati in acel moment. Este posibil sa va conectati cand veti citi acel mesaj, in Acum-ul vostru.

Dar, este mult mai usor, cand se aduna constiintele constiente, fie fizic, fie energetic, la un moment stabilit de comun acord.
Imaginati-va pentru un moment grandoarea acestei experiente: fiinte constiente din planul fizic lucrand cu entitati din alte taramuri, pentru a sadi o constiinta a colaborarii, a sustinerii, a compasiunii, a exprimarii adevaratei pasiunii a sufletului lor! Magnific!

Vedeti voi, frumusetea acestui lucru este ca il faceti pentru voi si implicit, oferiti acest potential celorlalti. Nu este treaba voastra daca il vor alege sau nu. Ramand in adevarul vostru, centrati si in compasiune, ii onorati pe ceilalti, indiferent de alegerile lor.

Va multumim, stiind ca la alt nivel deja ati ales, ramand sa constientizati si sa faceti aceasta alegere in Acum-ul vostru. Va iubim si va onoram pentru ca  ati ales sa fiti prezenti pe Pamant, in aceste timpuri de mari schimbari in constiinta.

Doar o fiinta cu un curaj demn de un Maestru poate trai constient, in timp ce se face tranzitia de la Vechi la Nou, in timp ce se destructureaza sistemele vechi creand haos. Dar haosul este tocmai schimbarea accelerata in derulare. Este momentul sa va celebrati! Iubiti-va si sustineti-va unii pe altii! Noi va cuprindem in iubirea si recunostinta noastra. Deschideti-va si primiti onorarea pentru munca pe care o faceti!

Noi stam la picioarele voastre, asteptand ca voi sa fiti constienti de noi, pentru a manifesta impreuna potentiale noi. Si nu uitati:

Fiti constienti in fiecare moment, Acum

 
Calatorie in dimensiunile lavandei

5 Septembrie

Gaia: Bine v-am regasit!

Preaiubitilor sunteti pregatiti pentru o noua calatorie in taramuri multidimensionale? Stim ca evenimentele recente v-au atras in capcana constiintei de masa, avand efecte inconfortabile asupra voastra, la multe niveluri.

Va  invitam acum sa facem impreuna o calatorie in taramurile mirosului de lavanda ca punct de pornire. Aceasta calatorie va avea loc in dimensiunea lavandei ca energie multidimensionala. Noi propunem lavanda, insa voi puteti alege orice parfum/miros va place. Vedeti chiar si aici aveti posibilitatea exersarii liberului arbitru de a face alegeri constiente. Nimeni si nimic nu trebuie sa va ingradeasca libertatea de a alege.

Asadar, sa respiram impreuna pentru cateva momente, ca doar sa va relaxati si sa alegeti sa calatoriti alaturi de noi, in mod constient. Respirati profund si chemati-va pe voi in totalitate sa participati la aceasta experienta. Respirati si aduceti intregul voi, aici acum, patrunzand in acel nivel profund de incredere in voi, in care orice indoiala dispare, orice alegeti se poate manifesta.

Inspirati profund aducand energii pure in casa voastra spirituala, in intreaga voastra fiinta, eliberand prin expir tot ceea ce este vechi, blocat, nefolositor. Exista multe energii acumulate in corpul, in mintea si in campul vostru subtil, care pot fie liberate acum, daca alegeti. Respirati constientizand ca voi sunteti cel care permite intrarea si iesirea energiilor din casa voastra spirituala, din intregul voi.

Inspirati, expirati, cu blandete, egal, constient, in propriul ritm, incat sisemul vostru sa se simta in siguranta. Inspirati, expirati, aducand energii noi care pot fi folosite de sistemul vostru, daca permiteti.

Inspirati, expirati si lasati gandurile ca doar sa fie, pana se dizolva in linistea si pacea esentei voastre. Nu va luptati cu mintea, doar permiteti-i sa se relaxeze.

Respirati profund si patrundeti in cel mai profund nivel al increderii in voi insiva, in abilitatea de creatori si suverani. Respirati si fiti constienti de maretia voastra, de toate potentialele care va sunt disponibile acum, dincolo de tot ce v-ati imaginat. Inspirati, expirati si simtiti cum este sa aveti incredere in voi, in totalitate.

Va rugam ca acum sa va imaginati plimbandu-va intr-un camp de lavanda sau daca alegeti sa va scufundati intr-o piscina plina cu energiilele multidimensionale ale lavandei, ca  miros, culoare, sunet, vibratie, constiinta. Daca preferati imaginati-va sub un dus din care se revarsa asupra voastra energiile subtile, multidimensionale ale lavandei.

Respirati si deschideti-va spre a simti, a percepe niveluri noi ale energiilor. Depinde doar de voi cat de mult va permiteti sa simtiti si sa primiti. Orice energie este aici ca sa va serevasca, intelegeti? De ce sa nu le puneti la treaba? Alegeti si ele va vor servi, fiind onorate sa serveasca o fiinta constienta.

Respirati si prin chakra voastra unica alegeti sa aduceti aceste energii in intregul voi. Permiteti apoi sistemului sa le foloseasca spre refacere, reechilibrare, centrare. Acestea pot fi folosite in orice alegere facuta de voi, pentru a misca energiile in favoarea voastra. Aceste energii pot inlocui energiile vechi, pot transmuta energiile blocate, pot activa alte energii disponibile, aflate in stare latenta.

Respirati si aduceti energiile multidimensionale ale lavandei in alegerile voastre. Acestea, ca orice alte energii, se pot modela pentru a manifesta alegerile voastre. Pot atrage alte energii necesare manifestarii.

Respirati si permiteti, mirosind delicatetea parfumului de lavanda, ascultand cum sufla vantul printr-un camp de lavanda, atingand  florile de lavanda, in timp ce va imaginati plimbandu-va sau plutind deasupra unui camp imens de lavanda. Inspirati intreaga scala a energiilor lavandei: fizice, subtile, cat si constiinta ei.

Respirati si lasati-va patrunsi de aceasta esenta. Simtiti culoarea, parfumul, atingerea, sunetul acestei dimensiuni; gustati energiile lavandei. Respirati si umpleti-va rezervorul propriu cu aceasta energie spre a o folosi atunci cand veti avea nevoie. Piscina voastra, dusul vostru, campul vostru de lavanda, va pot fi disponibile in orice moment alegeti. Atunci cand vreti sa creati, atunci cand vreti sa va relaxati, atunci cand va simtiti obositi, epuizati, amintiti-va de energiile multidimensionale ale lavandei si alegeti sa le folositi.

Respirati profund si alegeti sa simtiti nivelul vostru actual de relaxare, de centrare, de incredere. Daca simtiti ca vreti sa patrundeti intr-un nivel mai profund, va sugeram sa va continuati calatoria in aceasta dimensiune a lavandei, fie acum, fie la un alt moment ales de voi. Vom ruga gazdele noastre sa puna la dispozitie aceasta experienta in format audio si video, in care vom fi prezenti la multe alte niveluri, care vor imbogati experienta voastra prin cantec, prin imagini.

Acum, va lasam in alegerile voastre, amintindu-va ca sunteti iubiti dincolo de imaginatia voastra actuala! Va invaluim in iubirea si recunostiinta noastra pentru ca ati ales sa fiti acum pe Pamant, ca ne-ati permis sa calatorim alaturi de voi, oferind astfel celor care vor alege, potentiale noi si actuale de trezire, reechilibrare, centrare, reamintire a cine sunt, cu adevarat.

Impreuna putem transforma asumarea responsabilitatii fata de sine si implicit fata de aceasta planeta, in modul natural de a fi al unei fiinte integrate, constiente, suverane.

Asumarea responsabilitatii nu va mai fi un tel de atins sau o obligatie de asumat, ci un mod natural de a trai in armonie cu totul.

Aduceti-va aminte sa veniti in mijlocul naturii oricand simtiti ca este necesar sau va face placere. Va vom alinta cu energii cristaline, vom misca energii pentru voi. Vom fi onorati sa va sustinem in aceste vremuri dificile de intense transformari si schimbari, atat la nivel individual, cat si global.

Fiti constienti in fiecare moment acum!

 

 

Cum se creeaza realitatea!

18 Octombrie

 1. Frica  2. Nevoia  3. Alegerile altora  4. Alegerea constienta

O abordare a modului in care ne manifestam realitatea ne aduce in prim plan unele lucruri care ar fi potrivit sa fie intelese.

Pentru a ne exprima si a crea in mod constient avem nevoie de claritate. Este necesar sa ne reamintim ca suntem creatori constienti, responsabili.

De asemenea, este necesar sa revenim in momentul acum in care punem bazele urmatorului moment acum.

Sa aruncam o privire asupra modului in care a fost creata realitatea in trecut.

Cel mai adesea, realitatea noastra a fost creata din frica. Frica de moarte, frica de a nu avea un camin, o relatie, o familie... ne-a determinat sa actionam. Astfel ne-am pregatit pentru o slujba, o cariera, pentru a avea un acoperis, a avea ce manca, ce imbraca. Ne-am angajat in relatii, doar pentru a fi in randul lumii, pentru a nu fi singuri.

Nevoia de a fi iubiti ne-a determinat sa cautam in exterior. Nevoia de a fi cineva ne-a indreptat spre studiu, invatand sa devenim cineva, sa demonstram ca suntem cineva.

Alteori, altii au ales pentru noi, deoarece ni s-a parut ca e mai usor sa dam vina pe altii, in caz de nereusita. Ne-am regasit in manifestarea alegerilor prietenilor, familiiei, acceptand jocul pentru a ne gasi un loc in societate. Ne-am prins in jocul „baiat dragut/fata draguta” pentru a fi acceptati.

Acestea sunt doar cateva exemple. Daca doriti veti descoperi si alte aspecte legate de frica, nevoie, alegerile celorlalti.

Acum, aceasta analiza nu face decat sa arate cum a functionat trecutul. Nu e nimic de judecat, ci de constientizat. Ne imbratisam experientele din trecut si incepem sa traim in mod constient. Constientizand aceste lucruri putem trece la urmatorul nivel.

Avem abilitatea de a face alegeri constiente pentru a ne crea propria viata. Avem liberul arbitru de a iesi din constiinta de masa si a reveni la adevarata noastra natura: fiinte creatoare, dornice sa se exprime si sa-si expansioneze constiinta.

Pentru a face alegeri constiente mai este necesar sa revenim la increderea in noi insine. De asemenea, sa ne reamintim ca in Energia Noua nu putem face alegeri gresite. Energiile care sunt atrase pentru a manifesta alegerea noastra constienta se reajusteaza ca manifestarea sa fie potrivita. Energiile servesc creatorul constient.

Acum este momentul sa ne asumam responsabilitatea fata de noi si de viata noastra.

 

UN MARE PRILEJ DE CELEBRARE!

16 Octombrie

Cand un Shaumbra alege sa paraseasca aceasta dimensiune.... UN MARE PRILEJ DE CELEBRARE!  VLAD DUMITRESCU

Draga Vlad esti un inger maret care ne-ai incantat prin prezenta ta plina de gingasie! Iti multumim ca am avut ocazia si onoarea sa impartasim impreuna momente divine. Stim ca nu este un sfarsit, ci o continuare a colaborarii si comunicarii cu tine. Partea noastra umana varsa lacrimi si simte o durere, insa dincolo de asta, te celebram pentru cine esti si onoram alegerea ta, cu multa recunostinta si iubire!

Vlad are un mesaj pentru cei care l-au cunoscut:

Ma bucur sa vad ca Shaumbra nu se desminte si celebreaza si evenimentele care aduc suferinta pentru partea umana. Sunt onorat ca am facut parte din aceasta familie si n-am sa plec foarte departe pentru un timp, sa observ si sa ajut la ceea ce se va dezvalui in perioada urmatoare. Va imbratisez cu aripi angelice si va asigur ca totul este potrivit asa cum este! Primiti iubirea si recunostinta mea pentru calatoria pe care am facut-o impreuna, pe Pamant! Tinem legatura! Va iubesc mult si stiu ca ramanem impreuna, daca si voi alegeti! Cel care a fost Vlad, invatator al Energiei Noi, prieten, sot iubitor....

 

Energiile servesc fiinta constienta

5 Octombrie

Intalnirea noastra urmeaza sa aiba loc in curand, insa nu am rezistat tentatiei de a veni mai devreme, sa impartasim unele lucruri.
Voi, dragii mei, sunteti foarte pretiosi, dincolo de tot ce v-ati putea imagina. Voi ganditi ca sunteti doar niste oameni limitati, ca nu aveti multe optiuni, mai ales atunci cand sunteti confruntati cu probleme sacaitoare sau cand apar evenimente coplesitoare in lume.  Toate problemele va atrag in constiinta de masa si va treziti prinsi in tiparele energiei vechi, a programarilor mentale.

Dar, dragilor, noi vrem sa va reamintim ca sunteti creatori, voi stiti asta, doar ca este necesar sa va revendicati acest titlu, aceasta stare de a fi. Sunteti creatori de drept si aveti abilitatea de a crea ceea ce va doriti. Este adevarat ca acest lucru necesita revenirea la increderea in sine iar voi ati renuntat la aceasta cu mult timp in urma. Mai bine spus, ati preferat sa aveti incredere in ceilalti din afara, renuntand la a va asuma responsabilitati. A fost mai comod asa, insa este momentul sa reveniti la voi si sa va asumati responsabilitatea fata de viata voastra. Sunteti fiinte marete, sunteti intelepti si iubitori. Doar fiintele foarte intelepte, foarte iubitoare pot face o astfel de alegere: aceea de a fi pe Pamant intr-o perioada de mari schimbari si transformari, la nivel individual si general.

Stam la picioarele voastre si va onoram pentru curajul de a fi aici cand nu trebuia sa mai fiti. Adesea v-ati intrebat ce inseamna “am venit aici, desi nu trebuia sa mai vin”. Da, dragi prieteni nu trebuia sa mai veniti, deoarece la nivel de sulfet ati avut foarte multe experiente, in urma carora ati inteles acest plan, v-ati integrat, ati ascensionat, insa in modul vechi.

Sufletul vostru a vrut sa experimenteze prin voi, cum se poate trece prin procesul ascensiunii cat timp sunteti in planul fizic, a dorit sa aiba experienta integrarii in acest plan. Astfel ati fost desemnat sa veniti si sa aveti o viata umana la fel ca toti ceilalti oameni, iar la un moment dat, sa iesiti din constiinta de masa prin alegere proprie si sa va reamintiti de ce ati venit. Ati venit pentru integrarea divinului cu umanul, (divinul, voi si toate aspectele), ati venit sa aveti experiente ca intreg in acest plan material, insa cu o constiinta extinsa si in expansiune. Ati venit in aceasta perioada de tranzitie pentru a fi un far, un standard, ca ceilalti sa poata vedea potentialele noi. Apoi, depinde de fiecare daca le alege sau nu.

Dragi fiinte pretioase, va onoram si apreciem daruirea voastra si vrem sa va reamintim ca ceea ce faceti are un impact in intreaga creatie. Adesea v-am auzit exprimandu-va dorinta de a face ceva maret pentru Spirit, pentru omenire, pentru Gaia….

Deja ati facut si continuati sa furnizati exemplul viu al uman-divinului integrat, care umbla pe Pamant, radiind acest potential incredibil. Voi nu credeti ceea ce va spunem, insa noi vedem amprenta voastra energetica, semnatura radiantei voastre: maestri intelepti, deschizatori de drumuri, facilitatori ai tranzitiei de la vechi la nou, invatatori, in timp ce duceti o viata asemanatoare celorlalti oameni. Dar, prezenta voastra prin constiinta pe care o aveti inspira cercetatorii, inspira oamenii de stiinta, liderii lumii, inspira oamenii care isi doresc mai mult de la viata. Procesele prin care ati trecut in viata voastra sunt procese prin care vor trece si altii. Acestea au legatura cu eliberarea vechiului sub orice forma.

Dar sa revenim la voi. Stim ca va este greu, ca treceti prin alte procese de restructurare si am dori sa va reamintim ca suntem alaturi de voi si ca puteti oricand sa ne chemati, pentru a facilita aceste procese, pentru a va reface si a va reechilibra ca intreg. Reamintiti-va, nu sunteti singuri in aceasta calatorie unica in care va aflati. Nimeni nu a mai trecut prin ceea ce treceti voi, iar noi suntem aici pentru a va sustine. Reamintiti-va, nu este vorba despre voi. Voi doar va intoarceti in timp sa vedeti, sa experimentati cum ati ascensionat. Stiind aceste lucruri puteti alege cum vreti sa experimentati anii ce vin.

Cand simtiti ca nu mai aveti energie, remintiti-va ca totul este energie. Asadar, va puteti reface prin respiratie constienta; puteti extrage energia necesara dintr-un pahar de apa sau de vin (doar dintr-un pahar!); puteti extrage energia din orice mancare, daca sunteti constienti. Va invitam sa va extindeti energia si sa fuzionati cu energia mea, cu cea a elementalilor, cu a tuturor fiintelor angelice care sunt in serviciul vostru. Noi suntem incantati sa va oferim iubirea noastra si sa va reamintim ca prin fuziune se creeaza energie noua, pe care o puteti folosi pentru refrisare, reechilibrare, refacere. De voi depinde sa alegeti sa traiti constienti, sa cereti energiilor din jur sa va sustina.

Energiile servesc maestrul, iar maestrul este in serviciul celorlalti implicit, prin intelepciunea lui si radianata constiintei constiente pe care o emana.

Preaiubitilor, va inundam cu iubirea si recunostiinta noastra, iar pana cand ne vom reauzi, sa nu uitati:

Fiti constienti in fiecare moment Acum!

 

 

Potentiale Noi

19 Noiembrie

Shimbarile care au loc acum sunt fara precedent. Valuri de energii celeste se revarsa spre Pamant. Sunt energii care vin ca raspuns la alegerea omenirii sa treaca la alt nivel al evolutiei proprii.

Energia Veche si Energia Noua co-exista si datorita amplificarii dualitatii, multe frici bantuie constiinta de masa si implicit individul: frica de moarte, frica de abandon, frica de a disparea in neant, in nefiinta. Ca urmare, au loc schimbari la nivel individual si colectiv. Schimbarile pot fi dificile. Totusi ele pot fi facilitate de noi, Fiintele Luminii.

La nivel individual au loc schimbari la nivelul ADN-ului si astfel, corpul, mintea… intreg sistemul resimte aceasta transformare profunda. Disconfortul fizic, psihic, dureri si stari emotionale oscilante fac parte din cortegiul de simptome prezente in aceasta etapa.

Este prioritar sa ne focalizam pe propria fiinta, acordandu-ne timp pentru a ne relaxa, a crea, a avea compasiune si recunostinta fata de propria persoana, constientizand maretia calatoriei noastre. Astfel vom iesi din constiinta de masa, unde predomina frica, ura, frustrarea, neincederea, lupta pentru supravietuire.

Este necesar sa constientizam unde ne aflam, sa permitem acestor procese sa aiba loc, sa facem alegerea de a ne centra si re-echilibra, de a fi in corp, de a fi constienti in Acum.

Pe de alta parte, este momentul sa pastram viziunea unei noi realitati pentru noi, unui nou mod a trai, a comunica si a colabora.
Ne surprind in mod placut potentialele de a impartasi si de a colabora cu cei cu care rezonam.

Va sugeram sa faceti alegeri constiente, sa le permiteti sa adune energiile necesare manifestarii lor. Aveti incredere, deoarece nu puteti gresi. Alegerile se ajusteaza, insa fiti fara asteptari, deoarece acestea apartin mintii.

Luna decembrie este o luna in care energia inimii actioneaza. Oamenii se deschid spre a se intalni, a petrece, a oferi daruri.

Noi, vizionarii, constientizam aceasta oportunitate si tinem viziunea unei noi realitati pentru Pamant, pentru intreaga creatie. Sa lasam radianta inimii noastre plina de compasiune si recunostinta fata de toate fatetele vietii sa traverseze creatia. Sa ne celebram si sa celebram aceste schimbari care au loc, stiind ca noi le-am ales, le-am dorit si acum le manifestam. Noi oferim potentiale noi!

 

 

Bucuria manifestarii alegerii

21 Decembrie

La evenimentul din 18-12-2011 temele principale au fost: celebrarea noastra si arta de a face alegeri constiente. Manifestarea acestui eveniment este urmarea unei alegeri clare de a ne exprima si a impartasi cu cei care sunt deschisi spre un mod nou de a trai. A fost o co-creatie intre noi (Costin, Gratia, Mirela, Georgiana si Carmen) si cei care au paticipat.

Din punctul nostru de vedere a fost o experienta de neuitat, care va fi urmata de altele in expansiune, ca mod de prezentare si interactivitate. Intelegerile la care am ajuns fiecare se extind, in conditiile in care ne fuzionam energiile si constiinta, pentru a ne permite sa trecem la alte niveluri.

Am ales ca aceste intalniri sa fie prilej de bucurie, de revenirea la increderea in sine, la exprimare prin vocea proprie. Fiind un spatiu sigur prin alegere constienta, acesta permite eliberari si re-echilibrari la toate nivelurile, daca permitem.

Ce am observat si ne-a bucurat a fost faptul ca au iesit la suprafata energii blocate, subtile. Fiind in compasiune si in spatiul sigur au fost facilitate procesele de constientizare si de eliberare.

Gaia si invitatii ei (Quan Yin si Arhanghelul Mihail) ne-au incantat cu darurile oferite, cu iubirea si suportul lor constant.

Cumva, a fost provocator faptul ca Gaia a cerut celor care au pus intrebari sa simta intrebarea si sa-si raspunda, insa aceasta este un exercitiu practic de intoarcere la sine: cand punem intrebarea avem si raspunsul, daca ne permitem sa-l simtim si sa-l primim.

A ales sa lucreze cu Maestri, asa ca uneori va fi provocator sau …. incitant! A oferit apoi si o alta perspectiva, care adesea a coincis cu a celui care a pus intrebarea.

Pentru noi este o mare bucurie sa putem impartasi acest mod de a fi in Comuniune cu Gaia.

A urmat celebrarea noastra cu muzica, dans, glume, champagne!

Vom reveni cu noutati!

 

Sarbatori si sarbatoriti!

8 Decembrie

Ne apropiem de sfarsitul anului si au inceput pregatirile de sarbatori, la multe niveluri. Pentru cei care s-au trezit toate zilele sunt la fel de pretioase si sacre. Ne-am reamintit ca celebrarea vietii in fiecare moment acum este un mod natural de a fi. A astepta anumite date din calendar pentru a celebra ceva inseamna a pierde sacralitatea momentului.

Doar acum exista, insa mintea a fost instruita sa se proiecteze inainte sau inapoi, evitand prezentul. A fost instruita sa ne apere si astfel scaneaza pentru a decela declansatoarele fricii, pe baza experientelor trecutului. Experientele trecutului influenteaza viitorul.

Fricile din trecut patrund brutal sau subtil in experientele viitoare, limitand abilitatea naturala de a avea claritate si a alege. 

Acum stim ca revenirea in acum, printr-o simpla respiratie, la alegere, ne permite sa ne descoperim adevarul si sa traim conform lui.

Acum stim ca este momentul nostru. Mereu am existat pentru ceilalti. Vieti la rand am creat aspecte in serviciul tuturor. Ca urmare avem experiente destule pentru a putea spune clar si raspicat: Destul! Vreau sa traiesc intr-un alt mod!

Am trecut de acel moment si iata-ne acum la mai putin de 10 zile de un eveniment unic, in care am ales sa ne celebram. Impreuna vom trai o experienta unica.

Alaturi de noi vor celebra prieteni nevazuti, care ne vor incanta cu prezenta lor!

Felicitari anticipate tuturor, pentru ca am ales sa aducem in manifestare acest eveniment demn de Maestri!