Articole
O mare parte din experienta noastra este impartasita aici si acum. Ceea ce traim si nu numai, reda momentul acum al vietii ....
Deschide-te Spre a Privi

Articole 2012 - CostinGet

 • Ianuarie
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • Decembrie
 
Alegerea constienta si potentiale de manifestare!

16 Ianuarie

Evenimentul ales exista, urmand sa aiba loc manifestarea lui in aceasta realitate. Este vorba despre experimentarea alegerii. Acum, cand ne expansionam spre potentialul fiintei multidimensionale care suntem, putem percepe modul in care se va desfasura evenimentul. Exista multe moduri de a-l experimenta, unele dorite, altele pot fi de nedorit si pot fi evitate, daca alegem sa traim in mod constient.

Vom impartasi o experienta pe care am avut-o recent. Am ales sa mergem la ziua cuiva drag, din viata noastra. Cand am plecat de acasa, am primit informatia: Cand conduci agresiv, intalnesti parteneri de trafic agresivi, care iti pot iesi in fata de nicaieri. Nu i-am spus lui Costin, care urma sa conduca. Dupa ce am pornit, la primul semafor un sofer a semnalizat stanga, desi avea interdictie. Costin a inceput sa-l claxoneze, in mod repetat, deoarece ne bloca pe noi, care mergeam regulamentar si pe cei din spatele nostru, care au inceput si ei sa claxoneze. Fara rezultat, pentru ca domnul respectiv era hotarat sa mearga la stanga si pana nu s-a pus rosu, ca sa poata trece, n-am reusit sa avansam.

Imi amintesc de informatie si ii spun lui Costin. Am avut cateva comentarii “la rece”, insa deja era pe acea frecventa. Ne continuam drumul si la un moment dat zice, “daca aveam bulbar il impingeam inainte.” Dupa care, revine si spune ca nu e cazul. Eu ii zic: reajustezi afirmatia! Cand eram la Obor, era sa intram in cel dinaintea noastra; n-a fost atent ca se pusese rosu. Era sa-l impinga pe cel din fata, chiar si fara bulbar. In acel moment aud cum toate lucrurile de pe bancheta din spate cad si imi amintesc imaginea pe care am avut-o inainte de plecare, cand asezam bagajele in masina: toate lucrurile se rasturnau si ma gandeam la tiramisu. Cum avea sa arate?

Numai ca, tiramisu a alunecat sub scaun si n-a patit nimic. Au mai fost cateva mici “greseli de conducere”, care ne-au facut sa respiram si sa alegem spatiul sigur, sa revenim in corp.

Aceasta experienta, care avea multe moduri de manifestare, a decurs cu bine, insa am inteles multe lucruri din ea.

Alegerea facuta in mod constient, exista deja, urmand sa se manifeste in timp si spatiu. Stiti/stim ce se va petrece, chiar daca nu apar acele lucruri in constientizare, pana cand nu se vor manifesta efectiv.

Exista multe potentiale de a se manifesta, depinzand de cine participa in acea experienta, de starea sa. Cand a inceput sa claxoneze a intrat intr-o reactie; dar, asa cum a constientizat ulterior, putea ramane in asteptare fara sa claxoneze, pana pleca. Mintea a intrat in scenariile ei si astfel au avut loc celelalte etape ale experientei.

Cand primesti o informatie, impartasesti-o. Constientizeaza si alege manifestarea cu gratie si usurinta! Alege sa fii in corp, alege aspectul pregatit, integrat, pentru acea experienta.

In orice faci nu este vorba despre ceea ce faci, ci este vorba despre cum faci. Intri in energia mintii (ai dreptate, judeci, intri in reactie, actionezi prin tipare .…) sau te asezi in inima ta sacra si esti in compasiune, acceptare, alegand sa te bucuri de experienta, onorandu-i pe ceilalti pentru alegerile lor?

Va dorim experiente pe masura fiintei multidimensionale care sunteti, in bucurie si daca alegeti, o puteti impartasi cu noi.

 
In comuniune cu Gaia

2012 Anul Manifestarii Energiei Inimii

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 4 Ianuarie 2012
www.iamthatiam.ro

B un gasit dragi prieteni! Ne incanta energia inimii care radiaza in aceste momente pretioase, in care stam impreuna, ca acum. V-ati permis un moment de ragaz, v-ati permis sa va relaxati putin, iesind din tumultul sarbatorilor de iarna.

Sarbatorile ar trebui sa fie momente speciale, dedicate fiecarei fiinte, ca recunoastere a extraordinarelor experiente avute, a intelepciunii castigate. Cu aceste ocazii ar trebui sa priviti in urma cu compasiune, cu recunostinta, cu apreciere fata de tot ce ati experimentat, fata de toti cei cu care ati co-creat. Ar trebui sa fie momente de bilant, in care sa constietizati creatorul extraordinar care sunteti. Ar trebui sa fie momente de bucurie, de celebrare si momente de relaxare, pana la urmatoarele aventuri/experiente alese, care ar urma sa se dezvaluie.

Suntem bucurosi sa fim impreuna cu voi, in aceste timpuri extraordinare, in care traiti, in care incepeti sa fiti constienti, cu adevarat, de intregul voi, de maretia voastra.

Mult discutatul an 2012, profetizat de civilizatii anterioare, a intrat pe propriul fagas. Ce reprezinta acest an? Ce ne aduce acest an? Cum sa traim in acest an? ....

Citeste Tot Mesajul in I Am - Gaia

 
Experiente si daruri nebanuite!

11 Februarie

Acum, cand in intreaga lume se manifesta lucruri provocatoare, dramatice si cand toate sunt prezentate si reluate, intr-o nota dramatica, este potrivit sa ne amintim cine suntem. Sa ne amintim ca avem posibilitatea de a face alegeri pentru noi.

Nu ii implicati pe altii in alegerile voastre, decat daca impartasiti sincer aceleasi alegeri. Daca faceti alegeri comune fiti foarte clari si constienti, de abilitatea voastra de a avea compasiune, atat fata de voi cat si fata de ceilalti, mai ales atunci cand experientele comune nu sunt conforme asteptarilor.

Eliberati asteptarile, deoarece nimic nu mai este ca inainte; fiecare participant are propriile intelegeri si integrari (in derulare), propriile moduri de a se exprima. Fiti deschisi si sinceri. Acceptati experientele, indiferent cum s-au derulat, din punctul de vedere al mintii. In fiecare experienta exista unul sau mai multe daruri. Ceea ce poate parea un nivel neasteptat al experientei sau chiar un esec, este doar o experienta, din multitudinea de potentiale ale desfasurarii acelei experiente.

Intelegeti ca atat au permis participantii, in momentul X. Aceeasi experienta poate evolua cu totul altfel, peste cateva luni, ani.

Fiti blanzi cu voi si cu ceilalti, pentru ca este o perioada in care s-a intensificat constiinta de masa si puteti foarte, foarte usor prelua sisteme de credinta vechi si puteti reactiona, conform tiparelor “betonate” din aceasta. Cu siguranta, nu asta este ceea ce va doriti cu totii. Dar, se intampla!

Fiind atat de deschisi, daca nu ramaneti pe post de observatori constienti, puteti percepe si prelua ca fiind ale voastre tipare din constiinta de masa: frica, ura, anxietate, depresie, agresivitate, nesiguranta, indoiala, neincredere si lista poate continua.

Inainte de a deschide gura, inainte de a reactiona, cand simtiti ca asta este ceea ce vreti sa faceti, (sa va justificati sau sa va aparati atitudinea, sa judecati sau sa invinuiti pe altcineva) respirati profund cu intentia de a avea claritate, coborati in inima si conectati-va cu compasiunea, cu recunostinta care exista intotdeauna acolo. In felul acesta “schimbati macazul”, iesind din energia mintii si actionand prin energia inimii, fiind intelegatori cu voi si cu ceilalti, fiind deschisi spre a vedea darurile, cat si urmatoarele niveluri ale acelei experiente.

Daca simtiti ca este potrivit sa va retrageti, nu va acuzati de nimic, nici nu ii invinuiti pe ceilalti. Atat a fost potrivit sa experimentati impreuna. Despartiti-va cu recunostiinta pentru oportunitatea de a avea acea experienta, onorandu-va si onorandu-i pe toti ceilalti. In fond, de aceea va aflati aici, cei care sunteti in etapa trezirii avansate, sa explorati potentiale noi de a coopera si de a co-crea, de dragul exprimarii de sine.

Luati-va timp cu voi insiva si reflectati la cele experimentate prin intelepciunea Maestrului care sunteti, chiar daca in timpul experientei au fost manifestari “nedorite”.

Luati-va timp pentru a va reface pe noul nivel, dupa experientele avute, deoarece nu mai sunteti cei dinaintea acestora.

Dupa o perioada pe care o considerati potrivita puteti alege alte experiente, sa co-creati cu alcineva sau pe cont propriu. Alegeti mereu.

Alegeti-va pe voi. Alegeti viata. Alegeti claritatea si momentul Acum.

Oricum, alegeti cu inima si lasati-va ghidati de ea, indiferent care ar fi cursul experientei. Aveti atat de multa intelepciune, incat nu veti intra in experiente devastatoare, din punct de vedere fizic, energetic, spiritual.

Toate sunt doar experiente, totul este doar energie si constiinta stie ca isi poate imbratisa experientele si ca poate transmuta energiile, folosindu-le in alte experiente, expresii de sine, creatii.

Ce vreti sa experimentati? Cum vreti sa experimentati? Cat vreti sa experimentati?

Dar, nu ramaneti pasivi. Exprimati-va, experimentati, permiteti sufletului sa vina aici. Altfel, sufletul sta deoparte, asteptand sa va treziti la adevarul ca voi sunteti sufletul, iar de aici inainte totul se schimba total.

Este un an al actiunii, al creativitatii, al revenirii la adevarul propriu, la iubirea de sine.

 
Primavara si .... Energia Inimii prin alegere constienta!

31 Martie

Anul acesta se dezvaluie in multe moduri. Multi asteapta starsitul lumii, catastrofe, atragand drame de tot felul. Cat timp continua focalizarea pe aceste lucruri sunt atrase energii distorsionate. Dar, stim ca si aceste energii isi au rostul lor, deoarece omenirea a ales schimbarea. Jocul este jucat pana cand jucatorii se trezesc si aleg altceva.

Astfel schimbarile au loc in toate domeniile vietii. Acestea se accelereaza si determina ceea ce numim haos, deoarece lucrurile par de necontrolat. Cum in aceasta perioada co-exista cele doua energii, modul vechi de a controla, a manipula, nu mai functioneaza la fel de eficient. Este anul in care adevarul iese al suprafata in moduri neasteptate. Asta explica degringolada din politica, religii, invatamant, etc.

Este momentul sa ne reamintim de ce suntem aici, in aceasta perioada de tranzitie la noua era. Este momentul sa ne gasim timp pentru a ne centra si ancora ferm in corp si in aceasta realitate pentru a facilita procesul de trezire, de evolutie a constiintei.

Corpul este interfata dintre aceasta realitate si celelalte dimensiuni. Odata cu expansiunea constiintei noastre, corpul, mintea se recalibreaza pentru a putea sustine frecventele din ce in ce mai subtile ale Luminii. Poate ati observat ca apar perioade de oboseala nejustificata. Este momentul sa ne gasim timp pentru a permite corpului sa se refaca si sa se reajusteze. Odihna, respiratia constienta, plimbari in aer liber, conectarea cu Gaia, cu elementele, toate pot fi foarte utile in a ne ajuta corpul si mintea.

De asemenea, puteti resimti ameteli, tristete, anxietate nejustificate. Toate fac parte din recalibrarea mintii. Sa ne gasim timp in care sa stam in liniste, departe de distragerile de orice fel. Linistirea mintii este foarte importanta, desi este dificil de realizat. Cu putina practica veti descoperi ca puteti avea momente de liniste mentala totala, foarte reconfortante, in care veti putea auzi/simti sufletul/esenta.

Acum ca primavara se instaleaza in aceasta zona, este momentul sa ne reamintim de partea noastra creativa si sa demaram proiecte noi. Creativitatea, imaginatia, intuitia ne sunt de real folos in aceasta etapa, permitandu-ne sa iesim din frecventele fricii, disfunctiilor fizice si psihice.

Sa ne reamintim de alegerile de a ne bucura de viata, de a ne manifesta ca fiinte suverane, constiente. Sa ne amintim si sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem, ceea ce cunoastem despre noi si despre viata, fara a ne mai focaliza pe lipsuri.

Sa ne amintim ca suntem cea mai importanta fiinta din viata noastra si sa ne iubim, cu adevarat. Sa permitem energiilor sa ne serveasca.

Sa ne umplem inima de bucurie, iubire si recunostinta si sa le radiem in fiecare clipa. Energia inimii este cea care ne permite sa fim in compasiune, dand frau liber imaginatiei, creativitatii, expansiunii.

Curand vom reveni cu un mesaj de la Gaia care asa cum stiti ne sustine si ne va oferi informatii si instrumente noi, de real folos, pentru perioada care urmeaza.

 
Integrarea aspectelor - in direct!

5 Martie

Atunci cand alegem sa fim impreuna (doua sau mai multe persoane) cu diverse ocazii sau asa, pur si simplu, trecem prin diverse experiente pe care fie le uitam, fie nu le privim si din alte perspective.

Pentru cei care se afla in procesul constientizarii, al revenirii la sine, poate fi foarte dificil deoarece si-au permis sa se deschida, sa simta si astfel percep diferite lucruri. Adesea le iau ca fiind problemele lor si incep sa le proceseze, incep sa se intrebe ce fel de fiinte spirituale sunt daca li se intampla acele lucruri.

Este un proces prin care putem trece individual. Suntem siguri ca toti ati avut acest fel de experiente, pe care le-ati constientizat ulterior. Trecuse mult timp, incat  abia ati reusit sa faceti legatura cu procesul evolutiei proprii.

Cele mai multe provocari din viata fiintelor care revin la adevarata lor natura de fiinte constiente au legatura cu eliberarea sistemelor vechi de credinta, de fapt a tuturor sistemelor, prin constientizare. Unele nu ne mai servesc deloc, insa intram in ele foarte usor fiind tipare inradacinate. Altele ne servesc si inca foarte eficient, daca suntem constienti ca noi le-am creat si sunt prezente pentru a servi unui scop in viata noastra.

Asadar, experientele provocatoare care ne scot din zona de confort privesc eliberarea energiilor care nu ne mai servesc, cat si integrarea aspectelor proprii. Cu totii ne aflam in aceste procese ale eliberarilor si integrarii de multa vreme, chiar daca am ajuns in posesia informatiei abia acum. Ce mai avem de eliberat sunt lucruri subtile sau sunt de integrat aspecte foarte recalcitrante, ranite, si uneori cele pe care le numim intunecate.

Este de constientizat faptul ca daca intram in jocul integrarii aspectelor, poate fi foarte seducator, deoarece putem da vina pe acel aspect: “Ei, n-am fost eu, a fost un aspect al meu.” Multe dintre aspecte abia astepta sa intre in scena, sa atraga atentia si sa se hraneasca. Nu vor sa se integreze, fie ca sunt foarte neincrezatoare, fiind ranite, fie pentru ca isi doresc puterea cu orice pret, isi doresc ceea ce avem noi: sufletul.

Am trecut impreuna cu un suflet drag noua printr-o astfel de experienta. Respiram si impartaseam, apoi ne-am expansionat in bucurie. Am invitat prieteni dragi vazuti si nevazuti si am constientizat ca ne aflam pe Noul Pamant, in timp ce eram constienti pe Vechiul Pamant. Se crease o dimensiune a fuziunii celor doua. S-a declansat o experienta neasteptata. Am realizat ce se petrece si am revenit in centru respirand si permitand, pana la un moment dat cand am deconspirat prezenta acelui aspect, urmata de revenirea la constientizarea prezentei Eu Sunt.  Am constientizat ca a fost un fel de demonstratie “in direct” pentru cei de acolo: prin ce trec Maestrii de pe Pamant in procesul integrarii aspectelor.

Va puteti imagina ce bucurie am trait dupa acel proces intens, dur. Ne-am multumit si ne-am imbratisat pentru acea experienta unica.
Noi doi am experimentat de multe ori integrarea aspectelor, unul “permitea” exprimarea, iar altul ii permitea spatiul, facilitand procesul (si invers), pentru a reveni la cine este. Uneori a durat o zi, alte ori doar mai multe ore, iar in ultimul timp din ce in ce mai putin. Stim ca pot sa mai apara, insa ne reamintim adesea, ca tot ceea ce este necesar este sa ne invitam pe noi ca intreg in viata noastra in fiecare experienta, (aspectele, sufletul) ca viata noastra sa nu devina un “joc al integrarii” in loc de a fi un loc al exprimarii, expansiunii, al bucuriei de a trai intr-un mod nou.

Bucuria iesirii dintr-o astfel de experienta, constientizarea, sentimentul de integrare sunt dificil de exprimat in cuvinte. Apoi, urmeaza asezarea pe un nou nivel. Sub cupola unui astfel de aspect se integreaza cohorte de aspecte cu trasaturi asemanatoare. Pot urma eliberari fizice, oboseala si un fel de gol, o tristete chiar. Toate fac parte in acest minunat proces. E de preferat ca dupa un astfel de proces sa va acordati timpul necesar reechilibrarii totale pe noul nivel. Cand va simtiti invigorati faceti alegeri pentru voi, din nou. Alegerea de a trai aici, acum, respirand viata. Faceti alegeri de a va exprima si a experimenta ceea ce va place. 

Faceti alegeri pentru voi. Daca nu faceti voi, va face constiinta de masa, familia etc. si va veti trezi in mijlocul unor lucruri care nu va privesc, din simplul motiv ca nu ati ales ce vreti sa exprimati sau sa experimentati.

Oricat de greu poate parea, sa ne amintim ca deja am ascensionat. Stiind asta putem sa eliberam o multime de “trebuie sa” de frici, de indatoriri. Cum ajungem pana acolo! Depinde de fiecare!

 
La Multi Ani!

1 - 8 Martie

La Multi Ani!
Femeii din fiecare Femeie,
Femeii din fiecare Barbat.

La Multi Ani, Cine Esti cu Adevarat!? ....

 
In comuniune cu Gaia

22 Aprilie - Ziua Pamantului

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 22 Aprilie 2012
www.iamthatiam.ro

Este un moment deosebit de incantator pentru noi sa observam cat de mult s-a expansionat constiinta omenirii, incat a ales sa celebreze Pamantul! Este o incantare si ne bucura faptul ca un numar atat de mare de oameni din lumea intreaga privesc planeta ca pe o fiinta vie, pe care au ales sa o iubeasca, sa o ingrijeasca.

Intr-adevar, este casa voastra, scena unde ati ales sa experimentati si sa va exprimati in orice mod, pentru a ajunge la intelepciunea finalizarii vietilor repetate in aceasta realitate.

In aceste momente ne face placere sa va reamintim cat de mult va iubim, pentru ca sunteti aici in aceste timpuri de imense schimbari si transformari. Va iubim si va recunoastem ca fiind cei care ati venit sa fiti Prezente active in aceasta etapa de trecere la era unei constiinte extinse, cand totul se accelereaza pe zi ce trece.

Va reamintim ca suntem alaturi de voi si va oferim iubirea si sustinerea noastra, va oferim instrumente utile care sa va permita sa fiti in siguranta in aceasta perioada.

Vor avea loc multe evenimente provocatoare in intervalul ce urmeaza din acest an, deoarece oamenii au intrat in constiinta anului 2012, care implica frica, nesiguranta, catastrafe, tragedii. Unele dintre aceste evenimente au rolul de a elibera energii vechi, altele au ca scop schimbarea constiintei umane, atragand atentia, scotand la suprafata sentimente precum compasiunea, intrajutorarea, unitatea, la scala globala.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
In comuniune cu Gaia

Voi sunteti Aducatorii si Purtatorii de Lumina

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 13 Aprilie 2012
www.iamthatiam.ro

Eusunt Gaia si sunt incantata sa fiu alaturi de voi, in acest moment important din calendarul vostru. O mare parte a planetei a sarbatorit sau va sarbatori Pastele.

Tin sa mentionez ca alaturi de mine sunt prezenti “eroii principali” ai evenimentelor petrecute in urma cu 2000 de ani, energiile arhetipale arhanghelice, alte Fiinte ale Luminii din diverse realitati ale creatiei. Toate aceste fiinte sunt  aici pentru a va onora pentru calatoria voastra, pentru prezenta voastra in planul fizic in aceste vremuri de schimbari fara precedent. Va onoram si va multumim pentru ceea ce faceti, in timp ce voi inca va identificati cu partea umana limitata. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Priviti-va prin ochii nostri!

Revenind la marea voastra sarbatoare, nu dorim sa intram in detalii legate de evenimentele petrecute in vremea lui Iisus, nici nu dorim sa analizam distorsiunile care exista in cartile “sfinte”, si nici macar, faptele celor care fac parte din structurile religioase. Acele evenimente au fost menite sa redea oamenilor increderea, speranta si mai ales puterea.

Ceea ce dorim este sa va reamintim ca multi dintre voi ati fost prezenti in acea perioada, cu scopul de a aduce pe pamant samanta cristica, pentru ca omenirea sa faca un pas mare in propria evolutie.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
In comuniune cu Gaia

Mental-Emotional versus Prezenta Eu Sunt

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 14 Mai 2012
www.iamthatiam.ro

Va salutam cu iubire si onorare, dragii nostri prieteni!

A trecut ceva timp de la ultima noastra intalnire de acest gen, timp in care multe lucruri s-au intamplat. Anul acesta este unul foarte intens, atat prin energiile si constiinta de pe Pamant, cat si prin energiile si constiinta din alte taramuri care patrund in aceasta dimensiune.

Nimic nu se petrece in mod accidental. Atat lucrurile bune/positive, cat si cele rele/negative cu care au de-a face oamenii, cat si voi, preaiubitii mei, sunt acolo sa va serveasca si va servesc. Va atrag atentia spre a elibera vechiul, spre a reveni in momentul acum, spre a reveni la voi, la ceea ce este prioritar pentru evolutia voastra.

Este un proces foarte accelerat si l-am numi evolutia evolutiei prin salturile cuantice, repetate in constiinta, pe care le face omenirea ca intreg si mai ales, la nivel individual.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Programul Alchimia Inimii Sacre

Corpul de Lumina

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 13 Iunie 2012
www.iamthatiam.ro

Cade fiecare data, va imbratisam cu iubire si onorare!
Bine v-am regasit, pretiosii nostri prieteni!

Asa cum stiti, ne aflam intr-un moment foarte important din acest an. Este vorba despre un marcaj in timp creat prin evenimentele cosmice care au loc in aceasta perioada. Aceasta deschidere a inceput odata cu Eclipsa anulara de Soare din 20 mai. Urmeaza eclipsa totala de luna din 4 iunie, Tranzitul planetei Venus in 6-7 iunie si Solstitiul de Vara din 20 iunie.

Elipsa anulara de Soare din 20 mai a fost o aliniere intre Pamant, Luna, Soare si Steaua centrala din Pleiade. Aceasta aliniere permite furnizarea de energii, coduri, Lumina, care permit accesarea unor niveluri expansionate ale constiintei, cu recalibrarile inerente la nivel individual, colectiv si al Pamantului insusi.

Toate aceste evenimente astrologice sunt extrem de puternice in acest an, marcand iesirea din vechile cicluri cosmice ale dualitati.

Timpul se accelereaza, au loc recalibari, care pot determina dezechilibre temporare la nivel global. Aceste energii de frecvente inalte necesita ajustari fizice, emotionale, mentale. Dar, este un antrenament pentru ca omenirea sa poata functiona intr-o energie/constiinta cu o rezonanta superioara.

Vor fi multe urcusuri si coborasuri la toate nivelurile, toate permitand purificari si calibrari accentuate pana spre finalul anului, marcate fiind de portalul 12-12-12.

Puteti percepe la nivel fizic mental si emotional o serie de simptome – simptomele Ascensiunii – dureri articulare, musculare, ameteala, insomnia, capacitate de concentrare redusa, apatie, oboseala, iritare, anxietate, etc.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Vacanta!

Iulie

 

 
Programul Alchimia Inimii Sacre

Focalizarea si Recunostinta

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 9 August 2012
www.iamthatiam.ro

Bun gasit dragii nostri! E vara, e cald, e vacanta si se petrec multe, multe lucruri, atat la nivel vizibil, cat si la multe alte niveluri. A fost o etapa foarte intensa pentru unii dintre voi, iar pentru altii una de reajustare pe noul nivel atins. Astfel ati simtit, fie ca nu va ajunge timpul pentru ceea ce aveati de facut, fie nu aveati chef sa faceti ceva, astfel incat, nimic nu va iesea din tot ceea ce intreprindeati.

A fost un timp pentru a va opri, fie ca ati fost foarte ocupati, fie ca nimic nu mergea. Daca sunteti atenti la ceea ce se petrece in voi si in jurul vostru, puteti alege sa va miscati odata cu experientele si sa nu mai opuneti rezistenta.

Majoritatea oamenilor nu sunt constienti de ceea ce se petrece, insa simt ca ceva se intampla. V-ati straduit sa creati o viata mai buna, atat pentru voi, cat si pentru familia voastra: o casa mai mare, o masina mai buna, un serviciu bine platit. Cu toate ca oamenii au toate aceste lucruri constata ca au mai putin timp sa petreaca in acea casa, sa se bucure cu cei dragi, sa admire un rasarit de soare, sa se bucure de natura, sa se plimbe cu acea masina.

Simt ca ceva lipseste, desi nu stiu sa defineasca ce anume.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Programul Alchimia Inimii Sacre

Creativitate, Abundenta, Alegere

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 13 Septembrie 2012
www.iamthatiam.ro

Bine v-am regasit, prieteni dragi! Ne bucura mult reintalnirea cu voi si ca de fiecare data, va rugam sa ne permiteti sa va inundam cu iubire noastra, sa ne exprimam recunostinta pentru alegerea de a fi pe Pamant, in acest an foarte intens, in aceasta perioada de tranzitie.

Am dori sa vorbim astazi despre creativitate si manifestare. De asemenea, am dori sa reluam un subiect foarte sensibil la cei care se trezesc: abundenta.

Creativitatea este o stare naturala de a fi. Sunteti creatori prin nastere. Creativitatea reprezinta exprimarea energiei iubirii. Creatia este un act de iubire, a iubirii din interior, a iubirii fata de viata. Prin creativitate va doriti sa explorati si sa experimentati lucruri noi, in loc de a depune efort pentru a controla ceea ce deja exista in realitatea voastra.

A crea consta in a va focaliza pe ceea ce vreti, in loc de a va focaliza pe ceea ce nu vreti, pe ceea ce respingeti din viata voastra.

A va focaliza pe ceea ce doriti consta in a simti bucuria de a fi in realitatea voastra. Este vorba de a iubi ceea ce vreti, atragand acel lucru la voi. Adaugand sentimente unei alegeri constiente ii permiteti sa se manifeste. Simtiti bucuria, recunostinta fata de acel lucru, acea experienta.

Pe orice va focalizati, fie ca este vorba de iubire, fie ca este vorba de respingere, le aduceti in manifestare.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Programul Alchimia Inimii Sacre

Fiinta umana
Interfata dintre dimensiuni/stari de constiinta

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 20 Octombrie 2012
www.iamthatiam.ro

Ca de fiecare data, ne exprimam incantarea de a fi alaturi de voi, Fiinte ale Luminii, aflate intr-o experienta extraordinara pe planeta Pamant.

Inca va auzim intrebandu-va: care este misiunea mea, ce serviciu pot face pentru omenire? Noi zambim si va inundam cu iubirea noastra, in semn de recunoastere si apreciere.

Sunteti in serviciu doar fiind aici, fiind constienti de schimbarea care are loc.

Apreciem curajul de care dati dovada alegand experiente in aceasta realitate densa, intensa, in aceasta dimensiune a polaritatilor. Desi va aflati in aceasta realitate densa si de vibratie joasa, observam cu incantare bucuria voastra, in fata frumusetii acestei dimensiuni. Pe de alta parte, observam limitarile si suferintele pe care le experimentati, cand va identificati cu corpul si mintea umana, uitand de adevarata voastra natura.

Intelegem natura duala a experientei din aceasta dimensiune si va reamintim cat de mult va apreciem. Va multumim pentru ca sunteti aici, in timp ce are loc cea mai mare schimbare cunoscuta vreodata de omenire. Mai mult, aceasta schimbare pe care a ales-o omenirea are impact in intreaga creatie.

Va intrebati cum? Reamintiti-va ca totul este energie la dispozitia constiintei. Orice si oricine este conectat la tot. Totul este influentat de tot. Acestea sunt concepte pe care le intelegeti, asa incat, va rugam sa constientizati ca exista multe dimensiuni si realitati, doar ca au frecvente sau stari de constiinta diferite. Voi traiti intr-o dimensiune de vibratie joasa in care energia se manifesta in multe feluri: energii vizibile palpabile si energii invizibile, dar carora le percepeti efectele si astfel stiti ca exista.

Alte dimensiuni au alte niveluri ale constiintei, iar energia se „manifesta” acolo in alte moduri. Constiinta este in continua expansiune si de fiecare data cand intr-o dimensiune se produce acest lucru, la o scara extinsa, acest fapt este perceput in intreaga creatie; se creeaza un momentum.

Doar aici exista acest „val” si astfel voi nu percepeti ceea ce se intampla in alte dimensiuni. Dar acest lucru se schimba, in prezent, datorita voua.

Toti ochii universului sunt indreptati spre Pamant, urmarind cu interes trecerea la o alta experienta umana, in urma expansiunii constiintei.

Toti cei care cititi aceste mesaje sau altele asemanatoare, prin care va reamintiti cine sunteti, cu adevarat, ati ales sa fiti prezenti acum, pentru a participa la Marea Schimbare. Ati dorit sa o traiti „pe viu”. Ati ales sa luati un corp fizic, fara sa va „ganditi” prea mult, asa se face ca uneori, va confruntati cu dezechilibre fizice, mai mici sau mai mari, ca aveti familii „provocatoare”. Ati dorit  sa nu pierdeti aceasta ocazie unica.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Programul Alchimia Inimii Sacre

Constientizari de ultima ora

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 17 Noiembrie 2012
www.iamthatiam.ro

Ascensiunea = Dumnezeu isi aminteaste de Sine, in timp ce experimenteaza iluzia separarii.

Bine v-am regasit, preaiubitilor! Ne-am proprus sa fim cat mai practici in aceasta sesiune, in care noi ne bucuram pentru ca ne permiteti sa fim cu voi, iar voi va puteti relaxa putin, citind aceste randuri. Ne-am propus sa va oferim cateva potentiale din care sa alegeti, in aceasta perioada ce precede marele eveniment: 21:12:12.

Daca priviti aceasta insiruire de numere le putem privi si din aceasta perspectiva:

21 - 2 revine la 1 (femininul si masculinul se reunesc intr-un mod nou revenind la adevarul de a fi intreg, dizolvand iluzia separarii; dualitatea este inlocuita cu unimea proprie, lasand in urma 12:12.

12:12, 3:3 dualitatea in exprimare; desi sunt identice au avut expresii individuale.

3:3:3 = 9 finalitatea si liberatea de a alege si a experimenta o noua creatie, onorand si eliberand dualitatea.

Astfel ii dam de lucru mintii, ca noi sa putem patrunde in cele ce avem de impartasit.

Totul se desfasoara la o scara intensa, accelerata, atat la nivel individual, cat si colectiv. Pe de o parte sunt accelerate multe procese care au legatura cu eliberarea vechiului, fie ca sunt energii blocate in pamant, in apa, in aer, in taramuri non-fizice, insa limitrofe pamantului, fie sunt energii din constiinta individuala si de masa, care nu pot sa existe in noua era. Are loc o curatare de mare anvergura, iar aceasta se manifesta atat prin evenimente vizibile, cat si invizibile.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
2013 si dincolo de el

31 decembrie

F ie ca 2013 si dincolo de el sa aveti parte de cele mai interesante si creative experiente. Noul an sa fie un incredibil inceput, in care claritatea, sanatatea, bogatia, bucuria sa alcatuiasca fundatia vietii voastre si sa va bucurati de tot ce alegeti sa experimentati!

La Multi Ani!

Gaia: Alegeti si fiti Claritatea in Era Noua! Imbratisati-va experientele! Bucurati-va de viata! Va cuprindem in iubirea noastra si vom fi alaturi de voi in orice moment. Fiti constienti de adevarata voastra natura si impreuna vom impartasi Viata pe Noul Pamant, aici si acum!

Fiti constienti si creativi in fiecare moment Acum!

 
Craciunul - intre vechi si nou

27 decembrie

M omentul Craciunului – nasterea Christului launtric!

Eliberarea Craciunului ca experienta veche, eliberand modul vechi de a-l sarbatori. In momentul acum, in era noua - era creativitatii - in care fiecare este creator constient, sarbatoreste-te pe tine, si asta in momentul in care eliberezi modul vechi in care te-ai exprimat.

Orice experienta veche care nu te/ne mai serveste este de eliberat. Si ne putem bucura de momentul in care constientizam ca o anumita experienta este de eliberat, apoi o eliberam si ne bucuram de Craciunul momentului acum.

Astfel ne dam darul mantuirii/absolvirii. Alegem sa eliberam total acea experienta, multumindu-ne pentru intelepciunea ei, stiind ca ne putem exprima intrun mod nou.

Eliberarea modului vechi de a ne exprima ne permite cunoasterea unui mod nou de a ne exprima.

Cand vine Pastele si in orice moment in care constientizam o noua extindere a constiintei proprii, sa ne sarbatorim pentru ascensiunea/ridicarea pe noul nivel.

Astfel, Pastele, Craciunul inseamna pe de o parte eliberarea modului vechi de a trai, in timp ce alegem unul nou, pe de alta parte inseamna ca aceste lucruri nu mai au loc la date fixe, alese de altcineva, ci permanent, in orice moment acum al constientizarii experientelor vietii.

Craciunul sau Pastele au loc in momentul in care cineva elibereaza o relatie veche, alege si traieste o relatie noua - este momentul cand elibereaza un serviciu vechi, apoi alege/traieste (lucreaza) intr-un serviciu nou. Acest fapt se poate extrapola la orice, eliberarea unei casa vechi, locuind intr-o casa noua, inlocuirea unui oras vechi cu un oras nou, in care sa locuiasca, o tara in care s-a nascut cu o alta, in care sa locuiasca, si lista poate continua.

Astfel, fiecare sarbatoreste in momentul lui acum, indiferent de zi, luna sau an. Practic, in momentului lui acum, fiecare celebreaza “moartea” unui mod vechi de a trai si nasterea unui nou mod de a experimenta - O Noua Viata, si asta in timp ce este aici si acum, intr-un corp nou, avand o minte noua.

“Aleg sa experimentez Pastele si Craciunul intr-un nou mod - Viata Creatorului care da nastere, experimenteaza si elibereaza creatia, in fiecare moment acum.”

 
Programul Alchimia Inimii Sacre

Un Nou Inceput 12:12:12

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 11 Decembrie 2012
www.iamthatiam.ro

Va salutam dragi Fiinte Umane, dragi Fiinte Pretioase! Va intampinam cu aplauze si va invaluim in iubirea si aprecierea noastra! Eu sunt Gaia si ca intotdeauna sunt insotita de un intreg anturaj, cat si de foarte multi invitati.

Respirati si imaginati-va un amfiteatru care inconjoara Pamantul, care este multidimensional si neincapator. Toti participantii la aceasta intalnire au venit aici sa va celebreze si sa impartaseasca cu voi sentimente, cunoastere, perspective.

De fiecare data cand se aduna la un loc mai multe fiinte – aflate in diverse stari de exprimare - se creeaza o constiinta colectiva, o dimensiune in sine.

Asadar, iata-ne din nou impreuna, dar aceasta intalnire este foarte diferita de toate celelalte. De ce?

Ei bine, nu este greu de ghicit: ne-am adunat pentru memorabilul eveniment din 12:12:12! Am dorit sa fie transmis inainte de 12 Decembrie incat in data magica de 12:12:12 cat mai multi dintre voi sa-si aminteasca esenta acestui eveniment/portal/marker si sa-l celebreze.

V-am intampinat cu recunoasterea voastra ca fiind Fiinte Pretioase. V-am spus de-a lungul timpului acest lucru, dar poate ca ati crezut ca ne adresam altora, celor care considerati voi ca sunt mai evoluati decat voi. Tinem sa precizam ca ne-am adresat tuturor celor care cititi acum sau veti citi peste luni, ani de zile, de acum incolo. Fiecare dintre voi, cat si fiecare alta fiinta umana care este in viata in acest timp de schimbari marete este pretioasa, indiferent daca este constienta sau nu, indiferent de ceea ce face.

Va reamintim de maretia voastra, maretia de a fi in corp fizic - o fiinta umana care are de-a face cu provocari, schimbari, transformari in timp ce duce o viata sociala „obisnuita”. Este foarte provocator si este dificil, comparativ cu cineva care traieste intr-un ashram, intr-un loc retras. Energiile sunt foarte intense, constiinta de masa este uneori la apogeul dualitatii. Desigur si acolo exista provocari, uneori destul de complexe.

Dar sa revenim si sa ne adresam momentului prezent. Ce reprezinta 12:12:12?

Dragii prieteni, este sfarsitul unui ciclu galactic, in timp ce este un nou inceput, un grandios inceput. Este momentul sa celebrati acest final de ciclu si sa va imbarcati intr-o noua aventura.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia