Articole
O mare parte din experienta noastra este impartasita aici si acum. Ceea ce traim si nu numai, reda momentul acum al vietii ....

FineArt Prints & Original Paintings!

Articole 2013 - CostinGet

 • Ianuarie
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 10
 • 11
 • Decembrie
 
Seria Expansiunea in Multidimensionalitate

Tranzitia dintre Ere

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 18 Ianuarie 2013
www.iamthatiam.ro

Bun venit in Era Noua! Asa cum deja stiti, omenirea si pamantul au trecut prin portalul 21-12-2012 cu brio. A fost un moment de celebrare, chiar daca multi asteptau derularea unor scenarii bazate pe frica. Un procent important din populatia actuala a globului a trecut in mod constient prin aceasta fereastra cosmica si a ancorat frecvente inalte ale Luminii. Acest lucru va permite accesarea potentialului de manifestare ca Fiinte ale Luminii, fiinte constiente de adevarata voastra natura multidimensionala.

Anul 2013 este mai important decat 2012: este Anul Unu din Era Noua! Felicitari, preaiubitilor! Ati reusit!

Va salutam inundandu-va cu iubirea Spiritului si va reamintim ca sunteti Maestrii Energiei Noi.

Voi veniti din viitor, fie din viitorul acestei planete, fie din viitorul altor realitati. Va reamintim ca ati mai asistat la Ascensiunea altor planete si a civilizatiilor existente pe acestea. Voi stiti cum se desfasoara acest proces sacru. Ati venit aici pentru a ajuta, a facilita acest proces, facand ca tranzitia dintre ere sa fie gratioasa, fara distrugeri mari si fara pierderi de vietii omenesti.

Asadar, voi ati revenit pentru a asista procesul de tranzitie. Unii dintre voi ati revenit pe aceasta planeta pe care ati avut experiente multiple, pe care o iubiti foarte mult. Voi iubiti omenirea dincolo de cuvinte. Dar, ati venit ca oameni obisnuiti, v-ati permis sa ”uitati” de mareatia voastra, venind in familii cu dinamica diversa, adesea distorsionata, pentru a nu atrage atentia. Ati trecut si inca treceti prin provocari, participand la jocul dualitatii ca toti ceilalti. Si totusi, undeva in fundal, exista acel ceva, prin care „stiti/stiati” ca nu sunteti ca toti ceilalti.

V-ati pus pe cale diverse marcaje, care sa va reaminteasca de ce va aflati aici. Vi se parea cunoscut fie locul, fie scenariul, fie tiparul si astfel ati reusit sa faceti conexiunile. „Da, acum imi amintesc. Stiu cine sunt. Stiu de ce ma aflu aici.”

Ei bine, noi suntem aici sa va confirmam: Da, multi ati mai fost aici. Da, sunteti Maestri, Invatatori, Experti in Ascensiune! Si da, unii veniti din alte realitati. Va fascineaza ideea de a asista la trecerea dintre ere, cu atat mai mult, cu cat aceasta trecere este una fara precedent: eliberarea dualitatii, in timp ce dualitatea este baza acestei realitati fizice.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Era 7 "C"

4 Ianuarie

S untem deja in anul 1 din Era Noua sau asa cum este acceptat, in general, in anul 2013. Este o etapa in care fie nu ne gasim locul si pare ca nimic nu se leaga, fie avem perceptii inedite.

Totul este sa curgem cu ceea ce este, sa fim constienti de ceea ce ne traverseaza, ca ganduri, sentimente.

De asemenea, sa ne deschidem spre creativitate, care aduce potentiale noi de exprimare si explorare.

Legat de acestea, colaborarea este una din trasaturile erei noi. Intr-o era a comunicarii instantanee prin folosirea tehnologiei actuale, colaborarea este posibila, chiar fara a cunoaste personal pe cei care te servesc. Din experienta noastra va putem spune ca se poate colabora foarte eficient, spre exemplu, utilizand website-uri de arta sau servicii de plata online, precum Paypal si altele. Acest lucru se poate extrapola la orice experienta din realitatea fiecaruia.

Este vorba de a cultiva increderea reciproca.

Astfel, Era Noua este era celor 7 „C”:

 • Creativitate,
 • Claritate,
 • Colaborare,
 • Comunicare,
 • Comuniune,
 • Constiinta constienta de Sine,
 • Compasiunea.

Creativitatea iti umple sufletul de bucurie, iar daca alegi sa o impartasesti este necesara claritatea si comunicarea, pentru a colabora.

Constiinta constienta de sine stie ca alcatuim o mare familie planetara, care se extinde la nivel galactic, la nivel de Univers, etc. Suntem interconectati la nivel subtil si este momentul sa devenim constienti de acest lucru, deoarece gandurile, faptele noastre au impact asupra intregului care suntem fiecare si asupra intregului raportat la omenire, Univers, etc.

Compasiunea reprezinta acceptarea neconditionata, insa atunci cand fiecare este constient de sine, cand are claritate, compasiunea poate disparea, stiind ca totul este ceea ce este, fara nici o eticheta.

Ne-am oprit putin asupra acestor lucruri care fac parte din paradigma Erei Noi. Poate ca voi veti gasi alti „C”. Ne-am bucura daca ii veti impartasi cu noi.

Un an magic, adica natural, tuturor!

 
Seria Expansiunea in Multidimensionalitate

Creativitatea Iubirii si Co-Creatia in Armonie

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 18 Februarie 2013
www.iamthatiam.ro

Cumulta bucurie venim in intampinarea alegerii voastre de a comunica cu noi in acest mod. Va salutam cu zambete! Suntem deosebit de incantati si onorati!

La randul nostru va onoram pentru curajul de a alege sa fiti aici si a avea experiente in perioada de tranzitie dintre ere. Este foarte provocator pentru voi, mai ales acum cand sunteti constienti ca va puteti manifesta la intregul vostru potential. Acest lucru implica un proces de transformare profunda, la care puteti participa, in mod constient.

Sistemul vostru este supus unui stress suplimentar prin schimbarile foarte subtile care au loc acum, ca urmare a influxului constant de Lumina, care se revarsa pe Pamant.

Valuri de Lumina au patruns adesea in aceasta dimensiune si au determinat schimbari mari si notabile in istoria Pamantului, insa niciun eveniment de acest fel nu se poate compara cu ceea ce se petrece acum.

Undele de lumina care s-au revarsat in acest colt de univers, in urma alinierii din 21/12/12, au indus schimbari majore in biologia fiintelor, activand ADN-ul, iar acest proces continua. Astfel, corpul devine mai putin dens, chiar daca este aproape insesizabil prin simturile voastre umane.

Aceste influxuri de Lumina sunt relatate de oamenii de stiinta si denumite emisii plasmatice solare, furtuni solare, explozii solare etc. Ei au remarcat cresterea acestor fenomene in ultimele decade.

Odata cu acest influx de Lumina, intreaga planeta si toti locuitorii sai au intrat intr-o noua etapa a experientelor. A fost aleasa o noua paradigma.

Unele forme de viata vor parasi planeta. Alte forme noi de viata vor imbogati experienta din acest loc, deoarece frecventele armonice s-au schimbat. Armonicele din era noua au ca frecventa de baza iubirea, energia inimii, iar toate celelalte frecvente se armonizeaza sau nu, cu aceasta. Desigur, va trece un timp pentru armonizarea frecventelor.

Frecventele joase vor fi excluse din armonicele erei noi. Pur si simplu nu se regasesc in expresia multimensionalitatii vietii. In timp ce densitatea planetei si a celor care au ales sa se schimbe, cu adevarat, va diminua, forme de viata foarte subtile vor deveni vizibile, chiar daca sunt electrice, fotonice. Daca nu le veti putea vedea, le veti simti prezenta, veti putea comunica cu ele, daca va veti deschide.  

Aceasta deschidere are legatura, in primul rand, cu alegerea voastra constienta si apoi, cu schimbarile care au lor, datorita coeficientului de Lumina absorbit de voi si de planeta, cat si de tranformarile pe care le induce la nivelul materiei. Frumoasa planeta Pamant nu numai ca absoarbe frecvente inalte ale Luminii, ci isi schimba radianta, emitand propria Lumina! Nu este de mirare ca sunteti observati de intregul Univers!

Pana nu demult oamenii vostri de stiinta spuneau ca ADN-ul este supus mutatiilor datorita conditiilor de mediu. In prezent, schimbarea ADN-ului are loc in conformitate cu expansiunea constiintei, prin eliberarea dualitatii. Toate aceste lucruri vor fi confirmate de cercetarile sau de descoperirile „intamplatoare” din laboratoarele de cercetare.

Lumina de inalta frecventa, care este Lumina de Acasa, schimba frecventele prin care opereaza mintea umana. Astfel ea va avea acces la cunoasterea divina; se va contopi cu mintea divina, iar voi veti opera ca Intreg.

Dupa cum deja stiti, schimbarea este singura constanta din univers, iar toate aceste schimbari fac parte dintr-un proces natural. Voi doar trebuie sa permiteti ca acesta sa aiba loc.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Seria Expansiunea in Multidimensionalitate

Detasarea totala si Iubirea de Sine

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 20 Martie 2013
www.iamthatiam.ro

Vasalutam, inundandu-va cu iubire! Va imbratisam minunate inimi! Stim ca energiile divine ce se revarsa pe planeta acum, pot crea confuzie. Puteti percepe un fel de comprimare, fiind intre cele doua energii, in timp ce energia noua o preseaza pe cea veche, expunand-o. Tot ceea ce nu este in armonie este expus pentru a fi constientizat si eliberat.

Este un lucru minunat, insa acest fapt va poate sufoca sau entuziasma, depinzand de locul in care va aflati, fie sunteti rasturnati de valul energiei vechi, fie va aflati pe creasta valului Energiei Noi. Ceea ce percepeti este potrivit. Doar amintiti-va ca puteti face alegeri in fiecare moment.

Reamintiti-va, Lumina care danseaza aici, a fost inainte de orice Inceput si va continua sa existe si atunci cand scopul existentei timpului se va implini.

Ne aflam aici sa va reamintim ca este foarte util sa va observati gandurile, fricile. Permiteti ca  frica si negativitatea sa se dizolve in Lumina Iubirii care sunteti. Mai mult ca oricand eliberati gandirea negativa, binecuvantati amintirile si experiente vechi, acceptandu-le. Toate acestea v-au adus in acest moment de trezire si expansiune.

Curajul si iubirea sunt cele ce va permit sa treceti cu usurinta prin perioada de tranzitie.

Faceti parteneriat cu Sinele vostru Divin, pentru a trece impreuna cu gratie si usurinta prin provocarile si transformarile pe care le-ati imaginat. Ati ales sa fiti prezenti aici si alcatuiti forta care indruma si sustine procesul de ascensiune.

Pentru voi, dragii nostri, acesta este un an pretios, in care va eliberati de identificarea cu tiparele insusite in copilarie si cele acceptate pe parcurs. Eliberati controlul, conditionarile si judecatile. Astfel va este garantata liberatea. Patrundeti in fluxul schimbarilor fara a opune rezistenta, cu dorinta de a va expansiona si a explora noul.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Seria Expansiunea in Multidimensionalitate

Judecata, Dependentele si Reprogramarea

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 20 Aprilie 2013
www.iamthatiam.ro

Bine v-am gasit, preaiubitilor!
Este un an extraordinar, daca priviti tabloul de ansamblu, daca observati din perspectiva celui care vede lucrurile dincolo de aparente.

Va reamintim ca in aceasta perioada de schimbari, atat personale, cat si la nivel global, este foarte important sa nu mai judecati, asigurandu-va ca vorbele, gandurile si actiunile  voastre nu ameninta sau nu dauneaza expresiilor vietii.

De asemeni, va reamintim sa nu va mai judecati. Adesea, va judecati pentru ca aveti sisteme vechi de credinta referitoare la cum arata o Fiinta Iluminata, cum ar trebui sa se comporte, incat ajungeti sa va spuneti ca nu sunteti suficient de buni. Acest lucru este posibil deoarece pe Pamant exista o scala extinsa de vibratii, incat puteti accesa diverse energii. Astfel, uneori, va simtiti foarte centrati, conectati, iubitori, plini de claritate, ca in momentul urmator sa actionati cu furie, chiar. Aici intervine judecata … n-ar trebui sa actionez astfel … am crezut ca am trecut de asta … nu asa se comporta o fiinta iluminata …

Preaiubitilor, nu exista reguli, cu atat mai mult acum cand sunt de eliberat trecutul, dualitatea. Fiecare dintre voi are calea lui, alegerile lui si reamintiti-va, functionati si evoluati pe planeta separarii si contrastului.

Intelegeti ca va faceti rau atunci cand va comparati cu idealul de fiinta iluminata pe pamant. Acest sistem de credinta este foarte marginit si va impiedica sa mergeti in ritmul propriu, care este natural.

Acceptati faptul ca nu exista fiinta umana perfecta. Acceptarea imperfectiunii fiintei umane reprezinta adevarata perfectiune. Iubiti-va si acceptati-va partea umana pentru a va ridica deasupra fluctuatiilor vibrationale prezente.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Seria Expansiunea in Multidimensionalitate

Dezvaluirea prin practica pacii interioare

Mesaj Gaia transmis prin CostinGet
Bucuresti - 20 Mai 2013
www.iamthatiam.ro

Vasalutam cu bucuria regasirii!
Dragii nostrii, sufletul vostru a decis la un moment dat, cu foarte mult timp in urma, sa-si incorporeze Lumina pe Pamant. Acum este momentul potrivit. Sufletul vrea sa fuzioneze cu fiinta umana cu care v-ati identificat voi.

Pentru acest lucru este necesar mult curaj: este necesar sa va priviti si sa va acceptati natura umana. De-a lungul multor epoci ati fost invatati sa va negati natura sensibila, sa va ascundeti pasiunile, emotiile si dorintele.

Transformarea are loc doar atunci cand va observati fricile, indoielile si deveniti constienti de sursa lor.

Privindu-le, observandu-le si acceptandu-le ii permiteti sufletului sa se infuzeze in voi, luminand zonele intunecate, ascunse din cotloanele fiintei voastre.

Avand curajul sa va acceptati natura umana va permiteti sa traiti, cu adevarat si nu conform doctrinelor, teoriilor din exterior, chiar si a celor care se numesc spirituale. Faceti pace cu natura umana, observati si acceptati-va emotiile, ranile din copilarie, din tinerete sau din vietile trecute si permiteti-i sufletului sa vina cu “puterea” Luminii. Permiteti-i sa straluceasca din interior, sa deveniti Unul.

Gasiti-va timpul, spatiul si linistea necesare pentru a va intoarce in interior. Fiti sinceri si  eliberati exteriorul ca fiind sursa solutiilor la problemele proprii. Conectandu-va cu esenta voastra veti gasi raspunsuri, solutii la provocarile vietii. Conectarea cu taramul de Acasa are loc in interior. Acasa este in voi.

Aceasta perioada este intensa, dificila sub foarte multe aspecte. Evenimentele personale sau constiinta de masa va pot perturba in mare masura, incat sa nu va mai puteti recunoaste, sa aveti senzatia ca nu mai puteti atinge centrarea, atat de draga voua.

Citeste Tot Mesajul - I Am Gaia

 
Vacanta!

Iulie

 

 
Cartea “In Comuniune cu Gaia”

Bucuresti, Iulie 2013

Mesaje Gaia - eBook Au trecut doi ani de la conexiunea noastra cu Gaia. Aceasta aventura ne-a adus multe bucurii, multe informatii practice. Mesajul din luna mai a.c. ne-a relevat un alt potential si astfel am ales sa punem toate informatiile la un loc, intr-o carte format ebook.

Cartea se numeste “In Comuniune cu Gaia” si cuprinde trei serii. In procesul punerii in pagina am trecut prin toate mesajele si am fost placut surprinsi de perspectiva pe care o ofera.

Cartea poate fi descarcata gratuit de pe site-ul nostru www.iamthatiam.ro. Poate fi un dar deosebit pe care sa-l oferiti celor care se trezesc. Puteti imparatasi link-ul pe retelele de socializare sau in grupurile voastre.

Gaia ne-a oferit un mesaj special pentru aceasta carte:
“Eu, impreuna cu toti invitatii mei, tinem sa le multumim gazdelor noastre, Gratia si Costin, pentru ca ne-au invitat in realitatea lor si ne-au permis sa ne jucam impreuna. Ne exprimam incantarea fata de dorinta lor de a impartasi cunoasterea si experientele lor cu ceilalti frati si surori, din aceasta zona.

Acest loc de pe Pamant are un trecut framantat si nu este intamplator faptul ca v-ati deschis spre a primi mesaje directe, mesaje care sa va inspire, sa va sustina. Aceasta zona este un punct de referinta, din multe puncte de vedere. De mentionat este puritatea inimii si deschiderea spre a impartasi viata, cunoscuta sub numele de “ospitalitatea poporului roman”.

Aceste mesaje au fost oferite inainte si dupa 21.12.2012, data care reprezinta un marker in timp al trecerii la o noua era. In ele gasiti informatii si instrumente utile pentru a va reintoarce la voi, la adevarata voastra natura.

Ati venit aici, in acest timp, pentru a transforma scanteia divina din voi, samanata Cristica, intr-o flacara, devenind Fiinta de Lumina imputernicita prin sine. Ati ales iLUMINArea in aceasta viata si acum este momentul potrivit sa lasati Lumina interioara, divina sa straluceasca. Astfel Sufletul vostru, Divinul vine sa danseze impreuna cu Umanul, dansul implinirii, dansul bucuriei si onorarii vietii.

Fiti binecuvantati in aceasta reuniune a celebrarii si asteptati-va ca Sufletul vostru sa va surprinda cu multe daruri, cu multe lucruri total noi, in aceasta calatorie in care ati pornit impreuna! Este necesar sa aveti inima deschisa, pura, sa continuati aventura fiind eliberati de toate bagajele inutile, de sistemele de credinta din trecut.

Eu si anturajul meu ramanem alaturi de voi. Umar la umar celebram expansiunea naturala a constiintei. Fiti constienti de maretia voastra si a celorlalti! Toti provenim din aceeasi Sursa! Fiti constienti si creativi in propria Unime!”

Ii multumim Gaiei si invitatilor ei! Ne exprimam recunoastinta fata de cei de aici si cei de dincolo de val, pentru experientele avute si informatiile primite! Ne deschidem fata de noile potentiale si alegem sa le aducem in manifestare.

Binecuvantari tuturor!
Gratia si Costin

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Dansand impreuna

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 31 August 2013
www.iamthatiam.ro

Acum ca ma inviti in viata ta, este momentul perfect pentru a dansa impreuna. Pentru asta este imperios necesar sa eliberezi unele sisteme de credinta pe care ti le-ai creat sau pe care le-ai acceptat de la altii.

Ai impresia ca stii ce inseamna integrarea ta cu mine, ca stii ce inseamna iluminarea in corp fizic, cat si a trai ca Maestru iluminat in aceasta realitate…

Toate acestea trebuiesc eliberate, deoarece acestea genereaza asteptari, iar adevaratul proces consta din a permite, precum un copilas care descopera totul in jurul lui. Nu stie nimic, nu crede nimic, nu se asteapta la nimic. Doar dupa ce trece prin unele experiente invata cum functioneaza aceasta realitate.

La fel este si cu tine, dragul meu aspect uman. Ai ales iluminarea, in aceasta viata sau intr-una din vietile trecute. Te-ai pregatit pentru asta si iata-te acum, la trecerea dintre ere, traind eliberarea a ceea ce nu iti mai serveste si integrand ceea ce pare ca fiind separat de tine.

In aceasta viata ai acceptat sa fii ca toti ceilati, desi tu stiai ca esti total diferit. Ai acceptat sa te nasti in familii cu dinamica distorsionata sau ai ales un corp fizic cu dezechilibre, deoarece stiai ca toate acestea nu reprezinta nimic, in comparatie cu procesul descoperirii de sine, descoperirea lui Eu Sunt.

Ti-ai asumat sa treci prin aceleasi experiente prin care trec majoritatea oamenilor, doar pentru ca tu stiai ca poti transcende limitarile naturii umane si poti reveni la adevarata ta natura de fiinta multidimensionala, cetatean universal, creator suveran.

Pentru unii dintre cei care vor citi acest mesaj, ultimele cuvinte pot parea pompoase, rupte de realitate. Lor doar le recomandam: evitati sa criticati ceea ce cititi aici si, pur si simplu, mergeti mai departe, cautand ceea ce este potrivit pentru voi. Nu este mai bine sau mai rau, ci doar potrivit pentru nevoile cresterii voastre.

Este dreptul lor sa le perceapa ca atare, insa tu, cel dedicat descoperirii de sine, STII ca este adevarat.

Ca sa ne potrivim pasii de dans in aceasta etapa, alege ceea ce vrei sa experimentezi si apoi doar permite. Imbratiseaza-ti toate experientele prezente. In felul acesta iti schimbi incarcatura energetica si vei incepe sa atragi ceea ce ai ales. Se schimba dinamica din viata ta. Asa cum stii, pot aparea experiente de eliberare a ceea ce este distorsionat si pe care n-ai avut puterea, curajul sa le eliberezi. Poate fi o relatie, un serviciu, casa etc. Doar permite si dansul nostru va deveni armonios cu fiecare experienta.

Aminteste-ti, nu ai de ce te teme! Fricile apartin acestei dimensiuni si de cele mai multe ori apartin constiintei de masa. Simplist vorbind, te-ai nascut gol, vei parasi aceasta realitate in acelasi fel. De ce sa te agati de proprietati, de relatii care te tin pe loc, de tot felul de distrageri care te impiedica sa-ti vezi maretia?

Eu sunt aici si asa cum stii deja, mereu am fost aici. Invita-ma sa dansam impeuna iar in timpul dansului vom deveni Unu, cu adevarat. Tu ma tii in brate, eu te tin in brate si apoi devenim dansul, experienta fuziunii si bucuriei simple, de a fi EU Sunt, aici si acum!

In mesajele urmatoare vor fi furnizate perspective noi, in functie de alegerile voastre. Lucrurile pot fi foarte simple … cu siguranta, sunt foarte simple.

Umpleti-va de iubirea care exista pretutindeni, doar ca unii dintre voi pretindeti ca nu o vedeti! Deveniti iubirea de sine si cei care sunt pregatiti va vor observa si vor urma exemplul vostru. Aceasta este “misiunea” voastra.

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

 

Fecioara Maria

Importanta tranzitiei de la era veche, la era noua
Manifestarea energiei inimii

Mesaj - 15 August 2013

Suflete dragi, sunt incantata de alegerea/dorinta voastra de a celebra energia feminina in aceasta zi de 15 august 2013.

Vin la voi sa va reamintesc de potentialul de a radia energia inimii, care transcende dualitatea si nenumaratele sisteme de credinta care inca tin omenirea inlantuita.

A manifesta energia inimii in aceasta perioada este un fapt absolut necesar printre cei treziti, deoarece este foarte importanta aceasta etapa de tranzitie de la era veche, la era noua.

Permiteti-va sa va deschideti inima, chiar daca simtiti ca deveniti vulnerabili la agresiunile celor din jur. Reamintiti-va ca stiti sa stapaniti situatiile, deoarece ati trecut prin astfel de experiente, de nenumarate ori. Actionati din centrul fiintei voastre, cu discernamant, intelepciune si evitati modul vechi de a reactiona.

Fiti blanzi cu voi, iubiti-va si ingrijiti-va sa fiti in cea mai buna forma.

Iubiti-i, iertati-i si sustineti-i pe cei care au nevoie si va cer spriijinul. Veti sti cine are nevoie, cu adevarat.

Fiti vigilenti si in acceptare, insa evitati sa va pierdeti timpul pretios cu cei care nu vor sa se schimbe, ci doar vor sa se hraneasca. Cunoasteti toate “jocurile” prin care incearca, in mod constient sau inconstient, sa profite de voi. Nu intram in amanunte deoarece stiti despre ce vorbim.

Am vrut ca doar sa va reamintim cat de importanta este aceasta perioada de tranzitie, in care fiecare isi aduce contributia prin cine este, atunci cand este constient de sine, de ceilalti, de maretia acestui salt in constiinta prin care trece omenirea.

Ati dorit sa fiti prezenti la acest eveniment fara precedent - trecerea la un nou ciclu in expansiunea constiintei – si sa facilitati tranzitia, oferind exemplul personal, cunoasterea si intelepciunea voastra.

Un zambet, un cuvant de incurajare, impartasirea experientelor proprii sunt cai prin care puteti servi in cel mai eficient mod. Uneori este necesar ca doar sa ii ascultati. Intotdeauna intoarceti-i spre ei insisi. Sugerati-le sa-si caute raspunsurile in interior.

Separarea este iluzorie si este usor de inteles, daca va reamintiti ca toti, dar absolut toti provin din aceeasi Sursa.

Sunteti fiinte umane, sunteti ingeri care ati ales sa treceti prin experientele taramului fizic. Doar experientele, scena, actorii si nivelul de constientizare difera. Toate acestea indica frumusetea si profunzimea vietii din acest plan.

Celebrati-va si onorati expresiile vietii!

Suntem alaturi de voi si va onoram pentru alegerea de a fi prezenti pe Pamant in aceasta etapa esentiala din evolutia/expansiunea constiintei!  Maria.

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Eliberarea atasamentelor

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 3 Octombrie 2013
www.iamthatiam.ro

Obisnuiti cu dualitatea, vorbiti adesea despre realitatea fizica si realitatea spirituala ca fiind doua lucruri separate. Aveti multe sisteme de credinta despre ceea ce numiti realitatea fizica.

De ceva timp, ati ajuns sa aveti o multime de sisteme de credinta despre realitatea spirituala.

Viata in acest plan are limitarile ei iar acum cand ati ales ascensiunea, va focalizati pe mesajele despre spiritualitate si sperati sa traiti conform acelor mesaje.

Daca sunteti intrebati ce ati elibera pentru a trai ascensiunea in corp fizic, evitati sa raspundeti sau amintiti doar lucrurile care nu va plac.

Sunteti foarte atasati de planul fizic, iar acum va atasati de realitatea spirituala. Acest atasament va impiedica sa aveti o perspectiva corecta si anume ca cele doua sunt unu si acelasi lucru.

Deoarece in prima parte a vietii ati avut experienta realitatii fizice (plus amintiri si din vietii anterioare), aceasta va este foarte familiara. In ultimii cativa ani sau cativa zeci de ani v-ati focalizat pe experientele realitatii spirituale (multi dintre voi ati avut vieti anterioare dedicate vietii spirituale), orice ar reprezenta aceasta pentru fiecare dintre voi.

V-ati focalizat in mare masura pe viata spirituala si nu de putine ori v-ati confruntat cu dificultati in realitatea fizica.

Amintiti-va ca realitatea fizica este tot energie. Prin urmare cele doua realitati sunt una, doar ca nu puteti vedea cu ochii fizici miscarea energiei, dansul dintre particula si unda.

Tinem sa va reamintim ca ascensiunea reprezinta schimbarea/transformarea corpului fizic in corp de lumina sau de energie. Va puteti transforma corpul fizic incat sa deveniti propria sursa de energie, sa deveniti liberi, cu adevarat.

Doar atasamentele voastre va impiedica sa traiti realitatea experientei unimii proprii, a fiintei multidimensionale care sunteti, din care realitatea fizica reprezinta doar 1%.

Cum ar fi sa va eliberati de toate atasamentele, oricat de dragi v-ar fi, pentru a permite transformarea corpului aspectului uman in corp de lumina si sa ramaneti pe Pamant? Astfel, veti intelege ca este posibil sa lasati in urma toate atasamentele pentru a avea experienta multidimensionalitatii, experienta Prezentei Eu Sunt.

Ce-ar fi daca v-ati trezi in fiecare zi cu sentimentul de recunostiinta ca inca sunteti aici si ca aveti oportunitatea altor experiente, detasati de rezultate, de ceea ce credeti ca trebuie sa faceti, sau de ceea ce vor spune altii despre voi? Ce conteaza cel mai mult pentru voi? Cum ar fi daca ati trai cu inocenta descoperirii multiplelor fatete ale vietii, in timp ce ramaneti pe Pamant?

Veti descoperi simplitatea vietii, iar acceptarea vietii si alinierea cu curgerea ei va favoriza ridicarea valurilor iluzorii plasate peste aceasta realitate. Veti descoperi ca valorile umane nu cantareasc deloc in fata maretiei vietii ca intreg.

Pentru o mai mare claritate va sfatuim sa lasati emotiile deoparte. In trecut alegerile voastre s-au bazat pe mintea rationala. Dupa ce ati intrat in etapa spirituala ati inceput sa faceti alegeri pe baza sentimentelor, ziceti voi, care de fapt, sunt emotii. Si asa cum deja stiti nu de putine ori v-ati “pacalit” facand alegeri dupa ceea ce ati simtit in inima voastra sau in corpul vostru. S-a intamplat acest lucru, deoarece ati preluat ceea ce v-au spus altii ca find unica modalitate.

Adevarata cunoastere este pura, fara interventia mintii si fara validarea emotionala sau senzoriala. Doar stiti, fara “dar, daca…”

A avea incredere in cunoasterea pura nu este usor de atins atat timp cat sunteti atasati de experientele anterioare.
Atasamentele sunt de eliberat.

A trai detasati, prezenti in fiecare moment, cu recunostinta fata de viata, va ofera claritate si acces la cunoasterea pura, la transcenderea iluziei separarii.

Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Despre comunicarea unor mesaje sau channeling

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 24 Noiembrie 2013
www.iamthatiam.ro

Acest gen de comunicare nu este rezervat doar catorva fiinte umane. Am dori sa precizam unele lucruri pentru a va deschide spre noi potentiale, care ar putea sa va incante si sa va imbogateasca existenta in acest plan.

Respiratia este vitala. Respiratia, prin care voi aduceti in fiinta umana aer incarcat cu oxigen necesar functionarii in aceasta realitate, este mijlocul prin care voi aduceti si energia fortei de viata. Energia fortei de viata apartine tuturor taramurilor fizice si no-fizice. De mentionat ca nu respirati doar prin plamani, asa cum stiti voi, ci prin intregul corp.

La fel de necesara este comunicarea dintre diferite taramuri spirituale/angelice si cele fizice. Aceasta comunicare are loc in mod natural. Este cel mai natural lucru din univers.

Am dori sa subliniem faptul ca voi faceti channeling cand va folositi intuitia. Ori de cate ori intrati in profunzimea voastra sa simtiti cum sunt alegerile facute si ce ati dori sa schimbati, voi va conectati cu partile angelice, cu sufletul vostru, cu intelepciunea din taramuri cosmice. In acest mod puteti aduce aici prin channeling informatii pe care sa le puneti in practica. Atunci cand aveti acele momente de “Aha..” de fapt, este momentul in care ati adus aici ceea ce va este/va poate fi util, daca alegeti sa folositi acea informatie.

Primirea unor informatii – intuitii, acea cunoastere fara nici o indoiala - este un lucru foarte important, pe care adesea nu il luati in seama. A tine cont de aceste momente in care prin conexiunea cu sufletul vostru aveti acces la ceea ce va este necesar in proiectele voastre, inseamna a le pune in practica.

Ceea ce va impiedica sa va folositi cunoasterea pe care o primiti zilnic – este un mijloc de a va integra cu aspecte, cu constiinta inalta sau cu sufletul voastru – este frica de schimbare.

Accesul la taramurile spirituale face parte din trezirea la o existenta extinsa dincolo de taramurile fizice, la cunoastere. Acest proces priveste individul si nu organizatiile. Prin dorinta inimii voastre va deschideti spre nevazut si in acest fel deschideti portaluri prin care aveti acces la intelepciunea si cunoasterea universala. Vedeti, intai aduceti informatii pentru voi, pentru a trai viata cu bucurie si in acelasi timp, voi creati o cale intre dimensiuni, prin care patrunde mai multa lumina si intelepciune in aceasta realitate. Aceasta cale de acces functioneaza in doua moduri: dus si intors. Nu doar voi beneficiati de aceasta deschidere, ci si taramurile angelice primesc intelepciunea rezultata din experientele voastre in aceasta realitate. Nu doar ceea ce se intampla in taramurile angelice influenteaza viata de pe Pamant, ci si ceea ce se petrece pe aceasta mica si pretioasa planeta are influenta asupra expresiilor vietii din univers. Totul este interconectat.

Asadar, este esential sa alegeti sa va conectati cu inteligenta cosmica cu sufletul vostru, cu fiinte cu care rezonati, pentru ca acestea va pot sustine in transformarea prin care treceti la nivel individual. In acelasi timp, va simtiti impliniti aducandu-va contributia pentru realizarea binelui general - indeplinirea “misiunii” – fiindca stim ca aceasta este dorinta cee mai mare a inimii voastre. Desigur, acest lucru este implicit punerii in practica la nivel individual a informatiilor culese prin channeling.

Ca fiinta aventuroasa ce sunteti, mai devreme sau mai tarziu veti reveni la intelegerea ca a fi channel, a primi informatii este starea naturala a oricarei fiinte. Alegeti, deschideti-va, gasititi-va momente de liniste in care sa va primiti mesajele necesare etapei in care va aflati, cat si urmatoarelor experiente. Apoi, indrazniti sa le puneti in practica si viata va avea o alta profunzime.

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

A Fi, A Trai, A Crea

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 22 Decembrie 2013
www.iamthatiam.ro

Scopul in viata, in mod simplu, este experimentarea pasiunii de a fi, a trai, a crea.

Ce inseamna a fi? A deveni constient de adevarata natura de fiinta eterna, care are simultan diferite experiente in diverse stari de constiinta/realitati. Una dintre acestea o reprezinta experienta din realitatea 3D care se afla in schimbari majore, atat la nivel global, cat si individual. Toata creatia se expansioneaza. Constiinta se deschide spre noi potentiale, asa ca, nu e de mirare ca Pamantul si omenirea se afla in aceasta etapa de tranzitie.

Revenind, a trai inseamna a fi prezenti in propria viata, deschisi spre a simti si a experimenta alegerile voastre si a nu va lasa condusi de curentul vietii. Reamintiti-va va aflati pe o planeta pe care va este permis liberul arbitru. Aveti, astfel, oportunitati din care sa alegeti, sa le experimentati si sa va asumati responsabilitatea creatiilor din realitatea proprie si a implicatiilor asupra celorlalti.

A crea este esenta naturii voastre. Sunteti scantei divine provenite din Creator si evident, aveti abilitati creatoare inerente. Atat liberul arbitru cat si abilitatile voastre intrinseci de creator le-ati „pierdut” de-a lungul calatoriei in acest plan. Mai degraba, ati preferat sa uitati de ele, pentru a va imbogati prin experiente „interesante”. Doar ca aceste experiente au devenit ciclice, ceea ce v-a obosit, v-a plictisit si v-a facut sa va puneti unele intrebari.

Acest lucru a declansat trezirea voastra si astfel, de ceva timp – care este variabil pentru fiecare - ati inceput sa gasiti raspunsuri provenite din diverse surse.

Raspunsurile doar v-au deschis usa spre adevaratele raspunsuri care provin din interior. Tot din interior provine si pasiunea de a fi, a trai si a crea. Esenta se afla in interior, iar exteriorul reflecta o realitate pe care o puteti schimba doar voi.

Multe lucruri din viata voastra s-au schimbat si multe altele sunt pe cale de a se schimba, fie ca va place, fie ca nu.

Odata ce ati deschis usa trezirii, dupa ce ati trecut pragul, aceasta s-a inchis in urma voastra – metaforic vorbind.

Samanta Cristica incepe sa rodeasca in voi. Nimic nu o mai poate opri, deoarece „hrana” acesteia este Energia Noua, pe care voi nu stiti sa o masurati, sa o evitati, sa va protejati de ea. Nici nu aveti cum, deoarece a fost creata sub paradigma libertatii: este libera, necontrolabila, gratuita, imprevizibila. Acest lucru nu trebuie sa va sperie, ci dimpotriva, sa va invite la a o explora, a va juca cu ceea ce vine la „usa” momentului acum din viata voastra.

Samanata Cristica este jucausa, la fel ca si Energia Noua. Voi sunteti si una si alta. Permiteti-le sa fuzioneze intr-un dans cosmic, gratios si incitant. Aceasta este pasiunea pentru anul care vine.

Spiritul Craciunului, daca alegeti, ar putea fi cel al unui ragaz in care sa va evaluati, fara judecati si prejudecati, si sa va onorati pentru ca ati ajuns atat de departe.

Este momentul sa va relaxati si sa va deschideti spre noi oportunitati, alegand constient sa va descoperiti potentiale nebanuite. Constientizati ca dispuneti de acestea si imaginati-va explorand si experimentand bucuria creatiei, de dragul creatiei.

Spiritul Craciunului este cel al recunoasterii maretiei vietii in toate formele ei de exprimare si onorarea fiecarei alte fiinte, indiferent unde se afla pe calea propriei dezvaluiri de sine.

Viata este pretioasa si eterna. Eliberati-va de frica de moarte, de esec, de boala si singuratate.

Fie ca Esenta acestor sarbatori sa va reaminteasca de faptul ca evoutia/devenirea este o nastere si o renastere continua, o recalibrare pentru a ancora si experimenta frecvente noi de energie. Ca fiinte ale Constiintei va oferiti sa ancorati coduri noi de Lumina in aceasta realitate.

Fiind pionieri in aceasta aventura, aveti de-a face cu unele lucruri dificile. Stiati ca nu va fi confortabil, insa ati spus DA, atunci cand ati revenit in acest plan, in aceste timpuri de schimbari majore si rapide.

Si mai dificil este pentru noii veniti, cei care nu au mai avut experiente in planul fizic, care nu au sisteme de credinta legate de dualitate, insa sunt nevoite sa le faca fata.

Si ei, ca si voi, sunt hotarati in demersul schimbarii constiintei care are loc acum in intreaga creatie si in aceasta realitate.

Bucurati-va de voi, de viata si impartasiti cu cei cu care va intersectati pe cale! Nimic nu este intamplator.

Celebrati-va de sarbatori si in fiecare clipa! Fiti, traiti si creati bucuria vietii, simpla si eterna!

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt