Articole
O mare parte din experienta noastra este impartasita aici si acum. Ceea ce traim si nu numai, reda momentul acum al vietii ....

FineArt Prints & Original Paintings!

Articole 2014 - CostinGet

  • Ianuarie
  • Martie
  • Aprilie
  • Iunie
  • August
  • Octombrie
  • Noiembrie
 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

2014 - Anul conectarii cu divinitatea proprie

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 27 Ianuarie 2014
www.iamthatiam.ro

Neaflam in anul 2014, ceea ce inseamna 7. Sapte este numarul divinitatii, al reconectarii cu aceasta. Pentru cei care se afla intr-o calatorie a constientizarii de sine, este de retinut faptul ca numarul sapte este o cifra mistica si magica, in acelasi timp. Acest numar este prezent in biblie, cat si in realitatea fizica. Nu vom intra in amanunte legate de aceasta cifra.

Ceea ce vrem sa subliniem este faptul ca anul acesta aduce un plus de potentiale pentru cei care sunteti dedicati propriei deveniri.

Anul acesta ar putea fi anul stabilirii conexiunii cu partea voastra divina, mai bine spus al constientizarii existentei acestei conexiuni. Voi nu sunteti doar corpul si mintea voastra. Cand deveniti constienti ca sunteti mult mai mult decat atat, puteti alege sa fiti una cu intregul vostru. Vi s-au mai spus aceste lucruri, insa pentru a va conecta cu sufletul vostru sunt pasi de facut, deoarece aveti credinta separarii si necesitatea de a va reconecta, de a va intoarce Acasa. Multi dintre voi deja ati facut multi pasi. Este vorba despre a elibera trecutul, a va elibera de karma, de acorduri, juraminte, blesteme, de tot felul de sisteme de credinta care v-au creat limitari. 

Toate acestea au fost utile pentru a va permite experiente valoroase in aceasta dimensiune, pentru a intelege cum functioneaza acest plan.

Este timpul sa reveniti la adevarata voastra natura de fiinte nelimitate, intelepte, creatoare, suverane.

Un pas important in aceasta etapa este alegerea de a va invita divinitatea in aceasta realitate. Alt pas important, dupa eliberarile si curatenia facuta, consta din a va gasi pacea interioara. Nu este vorba despre a incerca sa va linistiti mintea si corpul. Natura acestora este miscarea, asadar, aceasta este o tinta in miscare. Ceea ce aveti de facut este sa va conectati cu esenta voastra, prin imaginatie, intentie si practica.

Putem experimenta impreuna, daca alegeti, chiar acum.

Gasiti-va un loc confortabil si asigurati-va ca nu veti fi deranjati. Acest lucru este necesar pana cand veti avea experienta pacii interioare, dupa care o puteti accesa oriunde va aflati.

Asezati-va confortabil si daca sunteti obisnuiti cu respiratia rara, profunda, respirati de cateva ori, pentru a va relaxa cat mai mult posibil.

Respirati si imaginati-va ca in centrul vostru (acesta poate fi chakra inimii sau plexul solar) exista o scanteie, care radiaza o lumina alb-aurie. Respirati si permiteti-i acestei luminii sa se extinda pana va cuprinde intregul corp, depasind limitele lui, cat de mult doriti voi. Respirati si simtiti cum se extinde; simtiti caldura, blandetea acesteia. Simtiti iubirea si gratia pe care o emana. Lasati-va cuprinsi de aceste sentimente, respirand rar, cu blandete, in propriul ritm.

Respirati, simtiti si “memorati” acest sentiment al implinirii, al iubirii neconditionate.

Acesta este sentimentul pacii interioare, care va permite sa va conectati cu divinitatea voastra, care va permite sa auziti soaptele acesteia. Sufletul vostru tanjeste sa deveniti constienti de prezenta lui, doreste sa aiba experiente cu voi si sa va indrume.

De asemenea, puteti imbunatati aceasta experienta, imaginandu-va stand in centrul unui imens balon de iubire, lumina, pace, gratie – in maretia sufletului vostru.

Respirati si simtiti aceasta piscina infinita in care sunteti o mica particula, care se scalda in iubirea sufletului vostru.

Iar acum, simtiti iubirea si pacea care va inunda atat din interior, cat si din exterior. Aproape ca nu puteti primi atat de mult. Respirati rar, profund si permiteti. Vedeti, nu aveti nimic, de facut, doar permiteti. Veti ajunge, cu timpul, la acel sentiment de a fi “respirat” de o prezenta.

Aceasta este pacea interioara sau centrarea naturala. Veti avea nevoie de aceasta in acest an, in timpul experientelor ce vor urma, fie personale, fie de grup sau la nivel global.

Este un an provocator, insa daca veti alege sa fiti in centrul vostru, cu adevarat, veti fi capabili sa vedeti cu claritate necesitatea acelor experiente. Fiind in pace, fara a depune efort pentru a va linisti mintea si corpul, veti avea perspectiva sufletului, asa incat veti avea acces la multiple solutii pentru aceeasi problema. Suna interesant, nu-i asa?

Practicati pana veti putea accesa pacea interioara in situatii provocatoare, care fie va privesc personal sau apartin altora, insa va “prind” in jocul lor fara sa va dati seama. Reamintiti-va ce inseamna a fi in pace, si imediat va veti detasa de tumultul emotional al situatiei si o veti privi prin ochii sufletului. Veti simti o mare binecuvantare in acele momente unice, care vor deveni din ce in ce mai frecvente. Veti ajunge la acel nivel de incredere nexperimentat inca, la care ati visat adesea.

Aceasta este maestria in actiune. Anul acesta va puteti oferi darul maestriei proprii. Vor urma experiente pe care le-ati putea eticheta ca fiind magice, insa ele sunt doar naturale, sunt experientele Maestrului Erei Noi.

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Primiti

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 13 Ianuarie 2014
www.iamthatiam.ro

Ieri ne-am plimbat in parc si ne-am bucurat de o zi divina, mangaiati de razele unei zile de primava, chiar daca ne aflam in 12 ianuarie. Adia un vant caldut, asa  ca ne-am asezat pe o banca avand o perspectiva frumoasa ce cuprindea lacul inconjurat de pomi si dealuri.

Am fost invitati sa respiram si sa primim:

Respirati profund, relaxati-va si primiti energia noua! Inca nu stiti ce inseamna asta. Eliberati-va de nevoia de a descifra totul.

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti energie de echilibrare, reinoire, recalibrare si renastere a noului voi.

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti maestria de tip nou!

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti cunoasterea necesara pentru fiecare pas de facut in aceasta realitate si multidimensional!

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti creativitatea de tip nou!

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti abilitati necunoscute si neexperimentate in realitatea fizica, necesare exprimarii noului voi, aici si multidimensional!

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti darurile pe care vi le-ati dat cand ati pornit descoperirea de sine si pe care inca nu le-ati accesat, din teama de a nu avea mai mult decat ceilalti.

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti increderea totala in voi, ca fiinta eterna, dornica sa-si extinda constiinta.

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti conceptul ca sunteti constiinta constienta de sine, care se exprima multidimensional.

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti asigurarea ca sunteti iubiti, indiferent de ceea ce ati facut sau n-ati facut, indiferent de circumstantele in care va aflati acum. Integrati odata pentru totdeauna aspectul care va spune ca sunteti diferiti de ceilalti si ca de accea nu v-ati potrivit in societate, familie, grupuri. Unii dintre voi ati suferit prea mult din aceasta cauza.

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti asigurarea ca sunteti perfecti asa cum sunteti, ca sunteti demni de a va bucura de viata, ca sufletul vostru adora curajul vostru de a aduna atata intelepciune prin tot felul de experiente, pe care le-ati etichetat ca frumoase sau oribile.

Respirati profund si din adancurile fiintei voastre primiti iubirea pe care v-ati dorit-o intotdeauna: iubire neconditionata, fara sfarsit, care va confirma statutul vostru de scanteie divina.

Respirati profund si plutiti in oceanul de iubire si energie noua care va inconjoara! Fiti constienti de prezenta sa si indrazniti sa va delectati cu toate alegerile care va incanta inima. Viata este bucuria descoperirii expresiilor vietii insasi.

Respirati profund si eliberati conceptul preluat de la ceilalti ca mai aveti mult pana acolo... orice ar insemna acest lucru pentru fiecare dintre voi (ascensiune, iluminare, perfectiune, integritate...) Este momentul sa traiti in acum si sa va bucurati de simplitatea si frumusetea vietii, eliberati de standardele de frumusete, bogatie, inteligenta impuse de constiinta de masa, de cei care si-au gasit idoli exteriori de venerat: bani, proprietati, putere...

Voi ati venit aici pentru a va exprima ca fiinta creatoare, constienta de sine, eliberati de dorintele alimentate de mentalitatile din constiinta de masa. Voi sunteti voi, prin urmare, traiti dupa standardele voastre! Indrazniti, stiind ca puteti si ca acesta este dreptul vostru prin nastere!

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Fukushima

Un mesaj planetar de la Hathori prin Tom Kenyon

Hathori - 26 noiembrie 2013
Partea Audio Fukushima Sound Med

Traducerea - Gratia

Vom desparti mesajul nostru in doua parti. Prima parte priveste intensificarea Nodului Haotic actual iar partea a doua priveste instalatia nucleara de la Fukushima, Japonia.

Intensificarea Nodului vostru Haotic prezent

Acest Nod, comparativ cu Nodurile Haotice anterioare este foarte volatil.

Din perspectiva noastra, principalul motiv este legat de schimbarile din campul magnetic al Soarelui vostru. Cu siguranta, intensificarea acestui Nod Haotic are legatura directa cu schimbarea campului magnetic in care intra Soarele vostru.

Exista anomalii prezente in aceasta faza a schimbarii campului magnetic al Soarelui vostru, iar oamenii de stiinta sunt uimiti de acest comportament ciudat. In timp ce Soarele patrunde intr-o faza mult mai dinamica a schimbarii magnetice, incluzand perioada imediata de dupa schimbarea polilor magnetici ai Soarelui, noi anticipam ca vor fi intensificari ale Nodului Haotic actual. Orice aparatura tehnologica sau sistem biologic care foloseste campuri magnetice devine subiectul anomaliilor pe durata acestei faze a schimbarii polilor magnetici ai Soarelui.

Sa nu fiti surprinsi de faptul ca aparatele voastre de telecomunicatii, computerele se vor comporta in mod neobisnuit. Ca organisme biologice, sunteti afectati in mod continuu de acest Nod Haotic, iar in functie de nivelul sensibilitatii voastre ati putea experimenta tulburari de somn, iritabilitate emotionala, disonanta cognitiva, probleme legate de memorie si incapacitatea de ordonare mentala – asa cum erati obisnuiti.

Desi am mentionat aceste anomalii in mesajul nostru anterior, credem ca veti observa intensificarea acestor fenomene in timp ce Soarele va intra in schimbarea accentuata a campului sau magnetic – incluzand perioada ce urmeaza schimbarii polilor magnetici.

Va sugeram sa cititi mesajul nostru anterior Provocarile cognitive si emotionale din timpul Nodurilor de Haos, pentru a folosi o metoda simpla care ar putea sa va ajute in timp ce treceti prin intensificarea acestui Nod Haotic.

Fukushima

Instalatia nucleara de la Fukushima, din Japonia, se afla intr-o faza critica a dezafectarii sale. Aceasta implica indepartarea baghetelor radioactive dintr-un reactor stricat. Din nefericire acest lucru are loc in perioada de intensificare a Nodului vostru Haotic actual, dar aceasta este natura dualitatii.

Fukushima constituie o amenintare ecologica majora pentru intregul bazin Pacific iar daca radioactivitatea nu va fi controlata, in cele din urma, va ameninta ecosistemul intregii planete.

Aceasta este o situatie foarte complexa.

Trei reactoare au trecut prin incalzire excesiva a centrelor principale pe durata cutremurului din 2011. Nu exista tehnologie actuala disponibila pentru a administra acest nivel de radioactivitate. In plus, pe langa infiltratiile din instalatiile de depozitare de la Fukushima, unde este stocata apa radioactiva, apele subterane care se afla sub Fukushima si care se revarsa in Oceanul Pacific, sunt contaminate de cele trei explozii nucleare.

Din punctul nostru de vedere acest lucru are consecinte grave.

Va propunem sa folositi o meditatie speciala care utilizeaza sunetul, cu scopul de a ajuta spiritele naturii din aceasta zona, de a ajuta fiintele umane care sunt angajate in dezafectarea periculoasa si critica a acestei instalatii si pentru a inspira crearea unor tehnologii noi pentru a rezolva criza. Aceasat meditatie acustica, este destinata celor dintre voi care sunteti devotati serviciului planetar „de cursa lunga”, cum spuneti voi.

Situatia de la Fukushima va continua sub diferite forme cel putin timp de doua sau trei decade, cu exceptia cazului în care apar noi tehnologii necunoscute pana acum, pentru a face fata exploziilor nucleare si contaminarii apelor subterane care se revarsa in Oceanul Pacific.

Daca simtiti o aliniere cu acest scop si o rezonanta cu acustica ce alcatuieste aceasta meditatie, va invitam sa va alaturati acestei activitati planetare.

Pentru a participa la aceasta meditatie acustica si a avea un impact pozitiv asupra situatiei trebuie sa dispuneti de claritate, de curaj și perseverenta vibrationala. Aceasta este o chemare de inalt nivel a maiestriei spirituale în conditii dezastruoase.
Haideti sa abordam cele trei atribute necesare.

Claritate

Claritatea ceruta aici este recunoasterea voastra ca fiinte-creator ce aveti capacitatea si dreptul ca fiinte umane ce traiti pe aceasta planeta, in special la nivel colectiv, sa schimbati rezultatele finale. Acest lucru se realizeaza prin claritae scopului si a emotiei. Este vorba despre o uniune dintre gand si scop, alaturi de o emotie coerenta, care vor avea impactul pozitiv.

Curaj Vibrational

Metaforic vorbind, voi innotati in campul ramasitelor unui tsunami energetic global.

Sunteti martorii colapsului civilizatiei, asa cum o stiati voi si a nasterii unei noi civilizatii. Dar, una dintre consecintele unei schimbari atat de radicale, intr-o perioada atat de scurta, este aparitia fricii.

Pentru a lua parte la aceasta meditatie globala, la aceasta forma de serviciu planetar, trebuie sa transcendeti temporar reactiile induse de frica. Trebuie sa patrundeti intr-o stare coerenta de vibratie emotionala, pentru a fi eficienti.

Perseverenta

Datorita faptului ca situatia de la Fukushima va continua in forme variate timp de ani de zile, acest lucru nu este o aplicatie a maiestriei spirituale pe termen scurt. Se cere sa reexaminati situatia prin meditatie de multe, multe ori. Sarcina de a participa la situatia data, exemplu (transformarea situatiei de la Fukushima printr-o stare emotionala coerenta inalta si o claritate a scopului), necesita atentia voastra repetata. Cu alte cuvinte, de indata ce va obisnuiti cu meditatia, veti reintra in aceasta ori de cate ori veti percepe chemarea de a participa, pana cand situatia de la Fukushima va fi rezolvata complet.

Meditatia

Sunetele care alcatuiesc aceasta meditatie cuprinde energii de vindecare a spiritelor naturii din regiunea ce inconjoara Fukusima. De asemenea, sustine fiintele umane angajate în misiunea de dezafectare a instalatiei.

Cand ascultati aceasta meditatie, in mod ideal, veti intra intr-o stare de rezonanta vibrationala pe care ati putea-o descrie ca extaz, iubire impersonala, apreciere sau recunostinta. In timp ce ramaneti intr-una sau in toate aceste stari coerente, pe intreaga durata a meditatiei, va imaginati finaluri pozitive, in orice mod vor aparea acestea.

Daca nu stiti cum sa patrundeti in starea de extaz si doriti sa experimentati aceasta stare coerenta de a fi, va sugeram sa cititi un mesaj anterior numit Extazul si Inima, care ofera o metoda simpla pentru a genera aceasta stare de constiinta.

Nu este atat de important ce stare de constiinta folositi, ex., extazul, iubirea impersonala, aprecierea sau recunostinta. Dar, este de o importanta vitala sa atingeti starea coerenta ce transcende frica, cu scopul de a fi eficienti pe durata acestei meditatii.

Fara a sti cum se va realiza, veti mentine intentia clara ca situatia de la Fukushima va fi rezolvata in folosul vietii de pe aceasta planeta.

In mod colectiv, aceasta intentie va crea un efect de camp cuantic în mișcare. Scopul acestei energetici este sa inspire crearea de tehnologii noi si cai noi de a aborda situatia.

Meditatia dureza 3 minute si 28 secunde.

Download audio ....

Protectie Personala

Daca locuiti in zona sau in preajma Bazinului Pacific va sugeram sa consultati un mesaj anterior numit Remediile de Lumina. Acesta este un proces minte/corp/spirit care angajeaza aspectele voastre din dimensiunile inalte sa va protejeze expresia biologica, ex., corpul vostru fizic.

Concluzie

Acest mesaj este o chemare la o forma de actiune si serviciu planetar extrem de solicitante. Veti sti daca ati fost chemati sa participati in aceasta forma de Serviciu Planetar, deoarece veti simti un impuls in inima/mintea si o insufletire a fiintei voastre.

Am mentionat asta inainte si o vom spune din nou, „Calatoria unui Initiat este arta de a aplica constiinta in viata.” Prin aceasta aplicare castigati o mai mare maestrie.

Ne exprimam cea mai profunda apeciere fata de cei care se simt chemati sa se alature acestei forme de serviciu planetar.

Toate trimiterile din acest mesaj, in limba romana - www.tomkenyon.com

Mesaj Fucushima Hathori

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Iubirea de sine

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 24 Martie 2014
www.iamthatiam.ro

Ce este iubirea de sine, in ultima instanta? Este starea naturala de a fi.

Iubirea este cheia, insa in urma experientelor de dinainte de a veni pe Pamant si a experientelor in aceasta dimensiune, conceptul de iubire s-a distorsionat. Conceptul, nu iubirea insasi.

Iubirea este starea naturala a fiintei, la fel ca si libertatea, bucuria,  starea de armonie, de bine. De fapt toate acestea sunt alte cuvinte pentru a exprima iubirea.

De aceea va spunem ca doar experientele conteaza atunci cand va treziti, deoarece nu puteti gresi si prin urmare, va puteti elibera de indoiala, de asteptari, va puteti deschide spre a primi, a le imbratisa.

Sa revenim acum la practicarea iubirii de sine, pentru a va aminti de ce sunteti aici: sa actionati ca intregul Voi.

Si pentru ca totul se reduce la relatii, cu voi insiva, cu ceilalti, cu mediul inconjurator, cu planeta, cu taramul angelic, sa vorbim despre iubirea de sine ca fiind cel mai important lucru in abordarea relatiilor.

Iubirea de sine are multe fatete:

A avea grija de voi, din toate punctele de vedere: fizic, spiritual, emotional.

A va incuraja si aprecia, a va reaminti ca meritati, ca sunteti demni.

A va reaminti ca sunteti o fiinta pretioasa prin sine si a va trata in consecinta.

A avea grija de voi insiva din punct de vedere fizic inseamna a dormi suficient, a avea o alimentatie sanatoasa, a face miscare.

A avea grija de “hrana” intelectuala inseamna a va face timp pentru a va instrui in domeniile care va plac, a citi ceva ce va inspira, va stimuleaza interesul, a urmari documentare care va deschid orizontul, a urma unele cursuri.

Este important, de asemenea, ca visele si aspiratiile personale sa devina o prioritate (nu neglijati ceea ce este important pentru voi) Reamintiti-va meritati, asa ca actionati in aceasta directie.

Subliniem faptul ca este necesar sa eliberati conceptul ca trebuie sa sacrificati propria bucurie, stare de bine, pentru a fi un bun partener. Este chiar opusul a ceea ce este eficient si real. Cu cat mai mult practicati iubirea de sine cu atat mai mult veti avea de oferit. Nu veti mai astepta ca partenerul sa va satisfaca nevoile, sa va implineasca asteptarile. Practicand iubirea de sine veti fi impliniti si veti avea ceva de oferit, ceva foarte pretios: exemplu personal. Veti castiga si voi si partenerul.

Oricine doreste sa fie in preajma cuiva care emana echilibru fizic si psihic, optimism, entuziasm, care isi urmeaza aspiratiile si ii inspira si pe altii.

Nimanui nu-i place sa fie in preajma cuiva care este epuizat fizic si psihic, care se critica in mod continuu, care are grija de altii, neglijandu-se, care vorbeste mereu despre cat de nedreapta si grea este viata.

Pentru a fi fiinta iubitoare, cu adevarat, este necesar sa practicati iubirea de sine pana cand o incorporati, pana cand deveniti iubirea insasi.

Atunci veti avea multe de oferit, veti fi doriti in orice fel de realtie: cu un partener, in relatia de familie, la serviciu, etc.

Mai mult decat orice, toti vor sa vada un exemplu demn de urmat, iar acea persoana sunteti voi, deoarece ati venit in aceasta viata sa va amintiti de adevarata voastra natura, de fiinte iubitoare, creatoare, independente. Pentru voi viata nu are nici un secret, cand deveniti iubirea insasi. Atunci va manifestati ca cine sunteti, cu adevarat.

Pentru voi viata este simpla bucurie de a imbratisa experientele, pe care le alegeti in fiecare moment, deoarece traiti in prezent.

Viziunile/dorintele/alegerile celui ce practica iubirea de sine, sunt manifestate din si prin cunoastere. Stiind ca starea de bine este starea naturala de a fi si prin urmare este alegerea voastra principala – va alegeti pe voi insiva – veti atrage experientele care va aduc bucuria simpla de a fi prezenti in experiente, in pretioasa voastra viata, celebarand-o si celebrandu-va.

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Schimbarea perspectivei

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 4 Martie 2014
www.iamthatiam.ro

Viata pe Pamant ar trebui sa fie resimtita ca o bucurie, o binecuvantare. De fapt, asa si este. Este o binecuvantare, mai ales in aceste timpuri deosebite. Dar, sinele uman, in urma experienteleor avute in aceasta viata si in vietile trecute, a acceptat judecati privitor la cum ar trebui sau n-ar trebui sa fie viata. Viata, in mod simplu, doar este.

Ce-ar fi daca ai alege sa traiesti o viata mai bogata? Elibereaza tot ceea ce ai invatat sau ai acceptat. Deschide-te sa percepi viata cu inocenta unui copil, a unui nevazator, caruia i s-a efectuat o operatie miraculoasa, incat a inceput sa vada. Deschide-te fata de acest minunat loc si simte prin intreaga ta fiinta ce este viata pe Pamant!

Respira profund si pentru cateva clipe scufunda-te in experimentarea miracolului vietii, cu inocenta, avand curiozitatea celui care o descopera pentru prima oara! Respira si simte! De cand n-ai mai trait un astfel de moment? Cat timp a trecut de cand te-ai inchis si ai trait o viata limitata?

Nu a fost nimic in neregula cu acea inchidere. Ai putut sa te focalizezi pe anumite experiente, ai trait viata de aspect, insa acum ca fiinta-suflet, ai posibilitatea sa alegi cum sa traiesti. Cum si ce ai vrea sa traiesti, sa experimentezi?

Ne aflam intr-o era noua, in Energia Noua. Ce ti-ar crea cea mai mare bucurie, ce ti-ar face sufletul sa danseze? Indrazneste! In Energia Noua nu mai poti gresi. Elibereaza frica de a gresi, elibereaza teama de a fi judecat! Te-ai judecat destul tu insuti. Acum daca eliberezi judecata de sine, te poti misca liber, fara sa-ti pese de judecatile celorlalti. Ce stiu ei ce se petrece in sufletul tau? Si apoi, nici nu are importanta, deoarece nici nu ai cum sa le demonstrezi ceva, fiindca nu este treaba ta; este vorba de a trai ei insisi, daca aleg!

Alege sa te bucuri de viata in fiecare clipa! Nu privi prin ochii constiintei de masa, observand doar drame, lupte si tot felul de dificultatile. Lumii ii place sa se joace. Se pare ca tu te-ai saturat de jocuri – vrei sa traiesti, cu adevarat! Felicitari!

Aminteste-ti, in adancul tau exist eu. Te-am asteptat rabdator sa ma cauti. Tu ai ales sa raman acolo. Ai mers pe cont propriu si ai experimentat, ai trait multe vietii, ai castigat o intelepciune enorma. Acum, eu vreau sa vin in realitatea ta sa experimentam impreuna. N-ai vrea sa ma inviti? Nu pot da buzna in viata ta. Si eu doresc sa te invit in dimensiunile mele. Viata traita in acest fel ar deveni profunda, semnificativa.

Pentru asta nu trebuie sa-ti propui sa devii mai aratos, mai slab, mai bogat, mai spiritual. Eu te iubesc asa cum esti. Tu de ce nu te iubesti si nu te accepti? Afla ca nu mai este nimic de cercetat, de studiat, de cautat! Totul exista in tine. Nu ai nevoie de nimic dinafara. Ai propriile taramuri energetice de unde iti poti lua energia. Corpul fizic poate fi sustinut doar cu apa si aer. Exista si alte energii in apa si aer, suficiente pentru a-l sustine.

O mica reamintire: atunci cand alegi sa impartasesti cu cineva, pot aparea situatii in care este posibil ca in acel Acum sa aveti ideii diferite; nu total diferite, insa diferentele aduc potentiale noi; e de preferat sa accesati acceptarea, rabdarea si sa eliberati asteptarile legate de armonia perpetua. Armonia exista, insa este in evolutie, pentru ca voi sunteti in continua schimbare si transformare. Mai mult decat atat, orice pas pe care il faceti la un moment dat, in esenta, are legatura cu a elibera “stransoarea iluziei” a elibera structurarea energetica, in care va aflati. A fi in Energia Noua implica schimbare continua, fara a respecta nimic din ceea ce stiati, asa ca, aveti rabdare, fiti in Acum, acceptati etapele, stiind ca totul este potrivit!

Este de preferat sa-ti indrepti atentia pe a fi in Acum, pe a-ti gasi centrul si a te echilibra continuu, in loc de a te “lupta” cu ceilalti. Nu se mai pune problema luptei din energia veche, insa persista o frictiune, care este consecinta tiparelor pe care erai obisnuit sa le accesezi instantaneu, in situatii similare. In esenta, este vorba despre a-ti oferi spatiu si a oferi spatiu si celuilalt, fara a te implica in a aduce argumente.

Aceasta este frumusetea planului fizic: aveti liberul arbitru, asa ca puteti experimenta orice. La urma urmei, nimic nu exte gresit, ci sunt doar experiente care imbogatesc si expansioneaza constiinta.

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Energiile Libertatii versus Energiile Fricii, Judecatii

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 22 Aprilie 2014
www.iamthatiam.ro

Omenirea ca intreg a ales schimbarea, fie ca acest lucru a avut loc la nivel inconstient sau constient. Omenirea a ales sa traiasca intr-un mod nou, sa experimenteze o constiinta extinsa.

In acest moment energiile schimbarii si transformarii sunt foarte intense pe planeta. Este un moment potrivit sa reevaluati unele aspecte ale vietii voastre. Reevaluati-va timpul, constienti fiind de faptul ca timpul s-a accelerat. Reevaluati relatia pe care o aveti cu voi insiva si cu ceilalti, cu mediul. Reevaluati-va perceptiile la nivel fizic si emotional.

Este vorba despre stress, oboseala, confuzie, disconfort emotional, psihic? Intelegeti ca toate acestea sunt energii ale schimbarii si transformarii. Va invitam sa le priviti dintr-o perspectiva extinsa, din perspectiva Sufletului. La nivel uman cand reevaluati aceste lucruri, adesea, intra in actiune judecata sau unele sisteme de credinta: “Am gresit ceva, undeva” “Altcineva este vinovat de ceea ce experimentez ca probleme/provocari” “Viata este grea” “Suferinta purifica” “Sarac si spiritual”.

Este momentul sa observati toate aceste judecati si sa le recunoasteti ca fiind un vechi tipar, necesar pana intr-un punct. Dintr-o perspectiva mai cuprinzatoare, extinsa, intelegeti ca orice judecata adauga energiile limitarii, restrictiei.

Reamintiti-va, ati ales sa traiti liberi, fara limitari.

Recunoasteti ca acum toate aceste provocari/probleme revin in fata voastra si le experimentati in realitatea voastra pentru a lua energia judecatii de pe acestea si a le recunoaste ca fiind alegeri ale Sufletului vostru. Le-ati pus etichete desi v-au adus aici si inca duceti cu voi povara lor. Toate acestea sunt prezente in viata voastra pentru a va ajuta sa eliberati nevoia de a fi definiti prin ele. Judecand si povestind/repovestind experiente vechi si recente, stabiliti acelasi mod de a trai pentru viitor. Va re-definti prin vechi, cu toate ca ati ales noul.

Este momentul sa va eliberati de judecata, odata pentru totdeauna, recunoscand ca experientele au loc in perfectiunea lor, iar daca dupa ce faceti alegeri ceva nu va place, alegeti din nou. Apoi, permiteti ca acea alegere sa aiba loc in momentul ei potrivit.

Eliberati-va de obiceiul de a fi judecatorul vostru si al altora. In felul acesta eliberati multe din energiile voastre blocate in acele judecati, energii care va pot folosi in procesul propriu de evolutie. In acelasi timp ii eliberati si pe ceilalti de energiile restrictive ale judecatii: au gresit, nu sunt in stare de altceva, sunt rai prin natura lor… Amintiti-va, si ei sunt Scantei Divine ca si voi, aflate in propria calatorie, in propriul nivel de intelegere si evolutie.

In felul acesta stabiliti un spatiu al eliberarii, al libertatii de miscare si expansiune pentru toti cei aflati aici, in acest moment de tranzitie din expansiunea globala a constiintei.

In acelasi mod puteti privi evenimentele care au loc pe planeta, fie ca este vorba despre vreme, despre dezastre, despre actiunile/reactiile oamenilor aflati in pozitii de conducere/putere, despre iesirea la suprafata a lucrurilor de orice fel, care doar necesita sa fie eliberate. Lumina care patrunde acum pe planeta le scoate la iveala. Nimic nu mai poate fi ascuns, deoarece nu mai sunt de folos in noua paradigma a noii ere, in care patrundeti. Este alegerea omenirii!

Energiile libertatii nu sunt compatibile cu energiile fricii, judecatii, ingrijorarii. Este momentul sa va eliberati de judecata, frica, ingrijorare la nivel individual, cat si la nivel global, atunci cand observati evenimente ce au loc acum pe planeta.

In felul acesta patrundeti in abilitatea voastra de a trai Adevarul mai cuprinzator, mai expansiv, care este inevitabil, deoarece este urmatorul nivel al experientelor in Tot Ceea Ce Este.

Prin aceasta practica nu mai opuneti rezistenta, in mod implicit, deoarece adesea, nu constientizati ca va opuneti propriului proces de ascensiune/expansiune a constiintei, prin tiparul judecatii, frici, ingrijorarii.

Observati ce se petrece in viata voastra in timp ce practicati eliberarea acestor energii restrictive. Cand veti constientiza ca judecati din nou, fiti blanzi cu voi si opriti-va: Aha, iata acelasi tipar! Respirati! Centrati-va in inima voastra sacra si eliberati-va de tipar. Respirati si binecuvantati acel tipar care v-a fost necesar in energia veche pentru a fi acceptati, pentru a urma calea buna, pentru a observa contrastele si a face alegeri proprii. Respirati si constientizati ca datorita tuturor experientelor din trecut ati ajuns aici, acum. Eliberati trecutul si caile lui vechi.

Alegeti sa va avantati in necunoscut! Noul nu este definit! Nu-l puteti define prin vechi.

Aceasta este alegerea Sufletului vostru! Aceasta este alegerea voastra, deoarece Voi sunteti una cu Sufletul vostru. Energia separarii se dizolva acum pentru fiecare, intr-un timp mai lung sau mai scurt, lucru care este de onorat. Oricum este vorba doar de punctul din care se observa evenimentele, de perceptia lor!

Fiecare este acolo unde trebuie sa fie si fiecare are acelasi potential: expansiunea constiintei, doar ca fiecare este unic si explorarea necunoscutului este unica, relativ la timp, spatiu, modalitate!

Si aceasta este frumusetea Existentei in exprimare!

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Dizolvarea vechiului in iubirea sufletului

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 29 Iunie 2014
www.iamthatiam.ro

In procesul de Ascensiune nu aduceti aici ceva ce ati pierdut sau va lipseste, ci doar va amintiti de adevarata voastra fiinta si de abilitatile de a va expansiona multidimensional.

La un moment dat ati ales sa veniti in aceasta dimensiune pentru a avea experiente in densitate. Venind aici de foarte multe ori, ati uitat de libertatea fiintei voastre, care nu poate fi “cuprinsa” intr-o singura realitate. Acum doar va amintiti ca puteti exista si aici, stiiind cum sa functionati in 3D, dar ca puteti sa va extindeti constiinta pentru a avea experiente in multe alte dimensiuni.

Reamintiti-va, sunteti aici pentru o scurta perioada de timp! Amintiti-va de acest adevar, imbratisati experientele de aici, insa conectati-va in mod constient la adevarata voastra natura de fiinta multidimensionala, experimentand diferite stari de constiinte.

Schimbarile care au loc la nivel planetar sunt evidente si provocatoare. Fiind constienti de acestea, puteti fi de real folos, daca evitati sa mai etichetati evenimentele ca fiind “bune” sau “rele”, chiar daca unele sunt dificile, chiar foarte dificile. Priviti-le dintr-o perspectiva extinsa, intelegand ca acestea sunt necesare mersului inainte, in noua era. Paradigma s-a schimbat si astfel, vechiul, dualitatea se dizolva treptat, oricat de mult s-ar opune schimbariilor o parte a omenirii.

Rolul vostru este de a evita judecatile si de a mentine viziunea schimbarilor necesare care aduc experiente total noi, solutii total noi, in timp ce constiinta se va expansiona mult mai usor.

Intelegeti, sunt disponibile solutii noi, adevaruri noi pentru a asigura experiente noi in noua realitate creata!

Intelegeti ca schimbarile si transformarile actuale fac loc noului, chiar daca in acest moment nu vi-l puteti imagina. Acest lucru s-a intamplat adesea pe aceasta planeta, dar de aceasta data este total diferit, deoarece s-a trecut la alt nivel de vibratie/existenta.

Da, s-a trecut, insa traind in aceasta realitate densa, schimbarile necesita un timp pentru a putea face loc noului. El este aici, doar ca trebuie “descarcat”. Deschideti-va pentru nou, chiar daca nu stiti despre ce este vorba. Fiinta umana este o parte a sufletului, care este foarte aventuriera. Ii place sa exploreze teritorii noi, sa se deschida spre noi aventuri/experiente.

Faptul ca exista amintiri dureroase legate de experiente trecute, va impiedica sa pasiti in necunoscut. Desi ati eliberat si “vindecat” multe rani din experimentarea densitatii, inca persista urme profund ancorate in campul vostru energetic. Doar constientizati ca acestea exista. Aceste urme va impiedica sa va deschideti spre nou. Constientizandu-le, voi permiteti dizolvarea lor in iubirea sufletului vostru. Gasiti-va timp pentru a sta in liniste, permitand sufletului sa danseze cu voi in aceasta realitate, dizolvand vechiul, facand loc noului.

Alegeti si experimentati momente de liniste in care conexiunea cu sufletul vostru devine o constanta.

Doar propuneti-va sa opriti flecareala mintii, sa fiti singuri pentru un timp, departe de distragerile de orice fel, chiar si pentru cateva minute. Acestea sunt momente pretioase in care va conectati cu adevarata voastra fiinta, cu sufletul vostru. El a fost prezent cu voi permanent, insa pana acum ati experimentat grade diferite de separare. Acum va amintiti de adevarul a cine sunteti, o fiinta nelimitata, o constiinta in expansiune traind bucuria explorarii.

Fiind constienti de voi, ca cine sunteti cu advevarat, mentineti in campul vostru viziunea necesitatii schimbarilor, oricat de dificile ar fi, stiind ca noul este deja aici, asteptand locul si momentul pentru a se manifesta.

Mentinand viziunea unei vieti noi pentru omenire, privind schimbarile si transformarile care au loc ca pe un lucru absolut necesar in expansiunea constiintei, voi permiteti ca acestea sa se produca mai usor, fara prea multa suferinta.

Amintiti-va orice nastere este dureroasa. Amintiti-va de propria voastra “nastere” ca fiinta trezita, constienta de sine. Au fost momente dificile sau chiar dureroase atunci cand ati eliberat ceea ce nu va mai era necesar: relatii, servicii, sisteme de credinte…

V-ati nascut de mai multe ori in aceasta viata si nu toate experientele au fost usoare sau placute.

Asadar, permiteti omenirii sa treaca prin propria nastere, la nivel personal si global, stiind ca se poate, ca necesita un timp, si ca este inevitabila.

Mentineti acel spatiu lipsit de judecati, frici, griji legate de viitorul planetei si al locuitorilor ei: oameni, animale, plante si alte forme de viata subtile.

Conceptul de bine/rau nu face parte din noul nivel de existenta/experimentare in noua era. Va disparea treptat si veti privi in urma: “Ciudat, cum am putut judeca propria creatie sau co-creatiile!” Veti zambi, stiind ca a facut parte din calatoria sufletului vostru, cat si a altor suflete jucause!

Ati ales sa ramaneti in acesta dimensiune acum, cand au loc aceste schimbari profunde. Prin expansiunea constiintei voastre, v-ati permis intelegeri, experiente si adevaruri noi si ati putea pleca oricand, deoarece aveti cunoasterea functionarii acestui plan. Dar, ati ales sa ramaneti, ancorati ferm in aceasta realitate, pentru a aduce energii noi, frecvente noi ale luminii, informatii noi, realitati noi, experiente noi in dimensiunea in care va aflati.

Voi sunteti legatura dintre dimensiuni. Sunteti canale prin care frecvente noi ale luminii vin in aceasta realitate.

Ii ajutati in mod implicit pe multi altii sa se deschida spre nou, doar existand in adevarul vostru extins, nou. Fara prelegeri, fara cursuri si grade, evolutia/expansiunea constiintei este facilitata de voi, iar cei pregatiti vor pasi cu incredere sau usor sovaitori, pe calea ce se afla in fata lor. Asteapta doar un semn, un imbold venit de nicaieri…, venit de la voi, inaintasii!

Aveti rabdare cu voi si cu ceilalti! Ingrijiti-va, celebrati-va!

Viata este eterna si inseamna, in cateva cuvinte, bucurie, libertate, experienta, expansiune.

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Iubirea neconditionata versus judecata

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 15 August 2014
www.iamthatiam.ro

Energiile tranzitiei de la vechi la nou sunt intense in acest moment. Nimeni nu este imun fata de aceste energii, doar ca cei treziti fiind deschisi le pot simti si mai mult. Stiind despre ce este vorba este indicat sa incetiniti ritmul in acele aspecte din viata voastra care nu sunt “vitale” in acest moment.

Nu este un moment potrivit sa dati vina pe energii, ci sa gasiti timpul si spatiul necesar pentru a face o “scanare” a evenimentelor din viata voastra si a selecta ce este prioritar si ce poate fi amanat. Este important ca in acest moment sa va reajustati activitatile, cat si energia proprie (din punct de vedere fizic, emotional, psihic si spiritual). Totusi, reamintiti-va, totul este spiritual sau mai bine zis, totul este!

Sunteti obisnuiti cu acea intelepciune care va spune ca pentru a crea pacea in lume este necesar sa va iubiti in mod neconditionat si sa ii iubiti si pe ceilalti, in aceeasi masura.

Usor de zis, mai greu de pus in practica, deoarece sunteti atat de obisnuiti cu tiparul de a oferi iubire, uitand de voi. Doar ca acea iubire era o modalitate de a va simti acceptat, de a controla, de a cere iubirea la schimb…

Cel mai dificil lucru este sa va iubiti pe voi insiva. In momentul in care va iubiti pe voi a-i iubi pe ceilalti este foarte usor, deoarece realizati in mod profund faptul ca toti ati pornit din aceeasi Sursa, care in sine este iubire.

Cand reusiti sa va iubiti pe voi, cu adevarat, va aflati intr-o stare de constiinta in care s-au dizolvat separarea, judecata, iluzia puterii si necesitatea de a controla orice si pe oricine.

Ciudat este faptul ca iubirea si judecata se impletesc in aceasta realitate atat de bine, fara a fi constienti de acest fapt, incat primul lucru asupra caruia necesita sa “lucrati” este judecata. De fapt, este vorba despre a deveni constienti de prezenta acestui tipar de a judeca si a-l elibera, in mod constient.

De altfel, nu puteti elibera nimic, decat daca deveniti constienti de acele lucruri inutile si alegeti sa le eliberati in momentul acum, nu maine, nu cand voi fi sanatos, cand voi slabi…, cand el/ea se va schimba…

Meditand, linistindu-va mintea, folosind diverse practici spirituale ajungeti sa percepeti puterea esentei iubirii din interior. Descoperiti ca iubirea va transforma, va alimenteaza starea de bine, acceptarea, creativitatea, claritatea, cat si experienta libertatii.

Asadar, judecata de sine, cea mai inradacinata dintre judecati (nu sunt in stare de nimic… sunt prea gras… altii stiu mai bine decat mine… nu am nici un control asupra vietii mele… nimeni nu ma iubeste…) cat si judecata celorlalti, a vremii, a guvernelor… va impiedica sa ancorati experienta iubirii din interior, in viata voastra de zi cu zi.

Este bine de stiut ca judecata va “forteaza” sa va focalizati pe negativitate, umplandu-va campul subtil cu aceste energii negative, care, desigur vor atrage alte energii negative. Astfel, traiti intr-un cerc vicios, fara posibilitatea de a avea ragazul necesar, pentru a fi in momentul acum, constienti de voi si de acest tipar, care se auto-intretine.

Semnalul pe care il trimiteti in mod constant, in aceasta situatie, este ca sunteti nemultumiti cu realitatea pe care o traiti si ca nu meritati iubire, libertate, abundenta, ca lumea este imperfecta. Ati ajuns sa acceptati ca a judeca face parte din natura umana, lucru neadevarat, deoarece, cu siguranta, puteti trai fara ea.

Din ce este alcatuita judecata, de fapt? Din ganduri, opinii si perceptii ale mintii, pe care va straduiti din greu sa le impuneti prin diverse actiuni.

Perceptia ca traiti intr-o lume disfuntionala si ca este necesar ca voi sa interveniti, va hraneste ego-ul, punandu-va intr-o pozitie falsa de putere.

Este de preferat sa va acceptati pe voi asa cum sunteti in acest moment si sa opriti acest mecanism de a va judeca si a judeca pe oricine si orice din exterior.

Acceptarea va permite sa opriti proiectia de ganduri si sentimente negative care ar putea atrage energii asemenatoare. In acest fel faceti loc momentului acum, in care deveniti constient de voi, de tiparele care nu va mai servesc si pe care sa le eliberati.

Ceea ce proiectati, ca ganduri, sentimente, energii, vor fi atrase de voi si vor constitui experientele viitoare. Ce doriti sa experimentati?

Este dificil sa constientizati legatura dintre gandurile si sentimentele trecute si ceea ce experimentati acum, deoarece nu vi le mai amintiti. Adevarul este ca sunteti si experimentati gandurile si sentimentele proiectate, atat in interior cat si ca lucruri si evenimente din realitatea inconjuratoare.

Simplu fapt ca judecata (alcatuita din ganduri si sentimente) exprimata sau neexprimata, nu este vizibila, nu inseamna ca nu are efecte. Mai mult, judecata voastra se alatura judecatii altora, iar la o scara largita, aceste judecati fiind acceptate si energizate prin focalizare, pot declansa evenimente precum razboi, violenta, cat si tipare de vreme periculoase pentru viata.

Este momentul sa va “asezati” in acum si sa va asumati respnsabilitatea pentru gandurile, sentimentele judecatile voastre.

Exista o latura pozitiva a judecatii prin care va oferiti sustinere, la nivel personal si colectiv, focalizandu-va pe progresele facute, pe schimbarile pe care le realizati, pe dorinta de a va extinde constiinta, de a face loc iubirii in viata voastra.

Judecata pozitiva consta in observarea si sublinierea calitatilor inerente pe care le descoperiti si le cultivati, la voi si la ceilalti, pentru a experimenta bucuria, libertatea, creativitatea, implinirea in viata.

Mintea poate juca feste cuiva cand se crede ca este o autoritate (intr-un domeniu sau altul, si mai ales ca fiinta spirituala – capcana trezirii spirituale), ca detine cunoastere si ca opinia sa este singura care conteaza. De obicei, este implicat ego-ul, insa, chiar daca n-ar fi, ar fi necesar sa-si aminteasca faptul ca este vorba DOAR de adevarul lui, din acel moment. De asemenea, sa-si aminteasca faptul ca nu “trebuie” sa-l impuna cuiva.

De ce? Deoarce oricine altcineva este conectat la univerul cunoasterii, avand acces la toate raspunsurile, in momentul potrivit pentru acesta.

Mai mult chiar si judecatile pozitive vor disparea, deoarece veti realiza ca fiecare are acces la toate potentialele si are capacitatea, cat si dreptul de a alege ceea ce ar vrea sa experimenteze.

Cum poti recunoaste si elibera judecatile?

In primul rand este necesar sa va reamintiti ca scopul vietii de pe Pamant este de a experimenta iubirea, bucuria, fericirea, libertatea, creativitatea.

In al doilea rand, observati ce ganduri si sentimente nutriti fata de voi insiva. Va puteti accepta asa cum sunteti, stiind ca aveti calitati de Creator, ca meritati, fiind expresii ale Creatorului?

Daca da, acesta este mesajul pe care il trimiteti in Univers iar acesta va va furniza energii care sa sustina experientele pe care le doriti.

Daca da, veti deveni constienti de faptul ca fiecare alta fiinta este asemenea voua si astfel puteti dansa impreuna in aceasta realitate aflata in transformare profunda.

Fiecare fiinta ajunge intr-un moment, in ritmul propriu, in care se dedica procesului de observare si eliberare a judecatilor si a sistemelor de credinta, care ingradesc impartasirea iubirii si co-creatiei.

Locul judecatii il preia intuitia, claritatea, creativitatea, impartasirea cunoasterii, atunci cand vi se cere.
Mintea va incerca, de indata ce va angajati in procesul de a va asculta intuitia, sa analizeze intuitia! Va va duce in acel spatiu al indoielii, doar fiindca asa stie, judecand indrumarea fiintei divine, creatoare din interior. Va va readuce in spatiul in care simtiti nevoia de a avea control si a va simti o autoritate. Fals!

In acest moment reveniti la linistirea mintii, avand incredere in indrumarea intuitiva din interior. Increderea in adevarul vostru ca fiind fiinta constienta de sine, cu abilitati creatoare, cu acces deplin la indrumarea divina, va poate scoate din spatiul judecatilor provenite din minte. Doar mintea judeca. Inima este cea care asculta, accepta, exploreaza.

Acesta este un proces care odata demarat va va aduce experiente noi fara dureri si suferinte, ce vor fi inlocuite de recunoasterea fiecaruia ca fiinta creatoare, de respect, sustinere reciproca, apreciere si incredere. Veti experimenta iubirea neconditionata in viata de zi cu zi, nu doar in momentele de meditatie, retragere din tumultul vietii cotidiene.

Va asumati responsabilitatea de a trai adevaruri inalte, general valabile?

Fiti constienti ca adevarul este in schimbare continua. Ceea ce ieri era adevarul vostru, azi nu mai e valabil, iar maine veti fi uitat de el, lasand loc altui/altor adevaruri mai cuprinzatoare.

Acesta este Creatorul in actiune si asta sunteti voi toti!

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Nasterea Fiintei Erei Iubirii

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 1 Octombrie 2014
www.iamthatiam.ro

Este momentul sa va folositi puterea personala, cunoasterea si sa incepeti sa folositi energia noua, care desi nu este vizibila este la fel de reala ca orice altceva de pe Pamant.

Dragii fiinte ale Luminii si Constiintei este momentul sa traiti ceea ce ati invatat si ati studiat. De fapt, ceea ce v-ati reamintit. Este momentul sa traiti o noua realitate, iar aceasta nu va fi creata de schimbarile si sursele din exterior.

O noua realitate se naste cu fiecare gand, actiune si punere in practica a intelegerilor si cunoasterii la care ati ajuns pana in prezent. Este provocarea si bucuria celor ce pasesc primii, in mod constient, in Era Noua. Voi pavati calea pentru cei multi.

Revenind, voi sunteti arhitectii vietii voastre. Eliberatii vechile paradigme, vechile povesti despre voi din aceasta viata si din vietile trecute, eliberati-le acum! Nu va mai definiti prin trecut. Acesta nu mai exista si nu mai are putere asupra voastra decat in masura in care reintrati in tiparul de a povesti la nesfarsit, problemele prin care ati trecut avand energia de victima eterna.

Ne adresam acum celor care povestesc tuturor, uneori fara sa realizeze, experientele provocatoare prin care au trecut, actionand in virtutea unui vechi tipar.

Aveti in fata un viitor care este proiectat in acest moment si retineti, se va manifesta mult mai repede decat inainte.

Va sugeram un exercitiu pe care sa-l practicati ori de cate ori observati ca incepeti sa va povestiti experientele trecute. Opriti-va chiar in momentul in care deveniti constienti de acest lucru si alegeti sa nu mai continuati. Opriti-va, chiar daca cel/cea care va asculta insista sa povestiti. Este momentul sa va spuneti ca alegeti altceva, va alegeti pe voi cel din acum si pe cel care doriti sa deveniti si sa fiti.

Cu cat mai mult veti practica lucrurile reamintite in etapa de trezire, cu atat va veti misca mai liberi si mai rapid intr-o noua realitate, cea in care doriti sa fiti.

Am dori sa vorbim acum despre altceva.

Toti cei prezenti pe Pamant in aceasta perioada de tranzitie trec prin etapa de purificare, proces care poate necesita ani buni. Va veni un timp in care nu va mai fi necesar acest proces de purificare, deoarece va aparea in mod natural. Ne aflam in zorii Erei Iubirii si pe masura ce vechiul este eliberat, noul ii ia locul, ca modalitati noi de a experimenta iubirea Creatorului.

Schimbarile pe care le-ati cerut ca omenire, au loc si desi sunt subtile, ele au impact asupra tuturor.

Prin eliberarile pe care le-ati facut de-a lungul calatoriei in ultimii ani, ati creat spatiu pentru ca sufletul vostru sa aduca maretia sa, a universului si a creatorului.

Toate acestea sunt pastrate in inima voastra sacra, sunt pregatite ca la momentul potrivit sa fie exprimate in realitatea voastra. Sufletul vostru da nastere noii voastre fiinte, fiinta Erei Iubirii. Este un proces interior, de care puteti fi constienti sau nu. E de preferat ca cei care v-ati trezit sa va focalizati pe centrare, pe activitate interioara, pentru a va alinia cu sufletul vostru, a fi pe receptie si a raspunde necesitatilor acestuia in acest proces.

Desprinderea de activitatile care va distrag de la a va gasi timp pentru a fi singuri, a va odihni si relaxa, a va purifica mentalul, emotionalul si fizicul, este o necesitate in aceasta etapa a calatoriei voastre.

In pofida agitatiei din exterior, a manipularii prin media care va creeaza perceptia ca nicioada nu ati fost mai in nesiguranta ca in prezent, va sugeram sa va detasati, sa va centrati si sa alegeti activitati creative, recreative, de refacere in natura.

Fiti constienti ca procesul prin care treceti necesita multa energie si e de preferat sa va gestionati energia printr-o alimentatie cat mai aproape de natural, exercitii fizice usoare, conexiune cu natura prin plimbari in aer liber, in parcuri, paduri, langa lacuri.

Daca nu gasiti persoane care sa prefere linistea, alegeti sa fiti singuri. Este de dorit in acesta etapa. Este perioada de gestatie a fiintei Erei Iubirii. Merita intreaga voastra atentie.

Tot ceea ce se petrece in lume are legatura cu schimbarea. Adesea va intrebati cat va mai dura, mai ales acum, cand pare ca lumea e mai dezbinata ca oricand, cand tiparele de vreme par ca sunt foarte provocatoare, chiar periculoase.

Ei bine, cand Lumina care patrunde acum pe Pamant, cand o ancorati in voi si in realitatea fizica, intunericul iese la suprafata, fie ca este vorba despre partea intunecata indiviuala, fie de grup, si din constiinta de masa, ca intreg. Omenirea este pusa in fata unor alegeri importante in aceasta perioada si acestea au loc pe multe niveluri.

Cat va mai dura? Este o chesiune individuala in acest moment, iar in cativa ani se va generaliza din aproape in aproape, deoarece asa cum v-am spus este un proces natural. Acesta se declanseaza de la sine, cand s-a ajuns la un procent de indivizi constienti de sine, de noul mod de a fi, de a actiona, mult diferit de cel actual.

Cand veti privi in urma, veti fi uimiti de cat de mult v-ati schimbat. Veti privi cu compasiune la vechiul Voi si veti zambi, intrebandu-va de ce v-a luat atat de mult sa fiti cine sunteti, cu adevarat.

Cat va mai dura? Timpul incepe sa-si piarda din rigiditate. Va veti misca inafara timpului, observand ca puteti desfasura activitati care ar fi necesitat "timp" indelungat sau pur si simplu nu va veti mai intreba "cat e ceasul", stiind ca experientele vor decurge fara constrangerea timpului. E dificil de imaginat acum, insa daca veti alege sa fiti observatori veti simti o libertatea de miscare necunoscuta voua, inafara paradigmei timp/spatiu.

Propuneti-va sa aveti experiente in care sa permiteti curgerea naturala a energiei si veti experimenta noul in moduri demne de o fiinta curioasa, careia ii place sa exploreze, sa descopere, incantata de maretia vietii, asa cum sunteti fiecare dintre voi!

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Lipsurile, ca oportunitati de schimbare si
conectare cu Iubirea Creatorului

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 15 Octombrie 2014
www.iamthatiam.ro

Vaaflati deja in Era Iubirii, fie ca sunteti constienti de asta sau nu, si in pofida tuturor evenimentelor din lume care "dovedesc" contrariul. Acestea sunt timpuri extraordinare de a explora realitatea fizica in conexiune cu celelate realitati pentru a aduce in manifestare conexiunea cu intregul, cu Creatorul, cu tot ceea ce este.

V-ati identificat atat de mult cu corpul fizic si cu mintea, ati permis experientelor trecute sa puna amprenta pe cele prezente si viitoare, incat modul de supravietuire, frica, lipsurile, bolile, suferinta par sa confirme zicerea "asta este natura umana".

Inca va lasati manipulati de media si de constiinta umana, in general, incat in realitatea zilnica experimentati lucrurile pe care va focalizati.

Dupa cum stiti, trezirea, ascensiunea, iluminarea, in esenta a trai constient de sine si de abilitatile inerente scanteilor divine care sunteti, toate acestea fac parte dintr-un proces individual. Nimeni nu poate face nimic pentru nimeni in aceasta privinta, iar responsabilitatea este a fiecaruia dintre voi, privitor la ceea ce exista acum in realitatea prezenta.

Sa incepem prin a observa cate restrictii, limitari v-ati impus, cat de mult va judecati, lasand la o parte cat ii judecati pe ceilalti. Totul in viata de fiecare zi are de-a face cu lipsa, intr-o masura mai mare sau mai mica, fie ca e vorba de imbracaminte, hrana, iubire, energie, atingerea telurilor, manifestarea dorintelor. Intotdeauna exista ceva lipsa fie ca este vorba despre aspectul emotional, fizic, material, chiar spiritual.

In esenta este vorba despre constiinta lipsei care este foarte bine intiparita in constiinta de masa.

Ce crezi tu ca iti lipseste? In care parte a vietii experimentezi lipsa? Doar credinta in lipsa este ceea ce influenteaza ceea ce exista in prezent, in viata ta.

Lipsa este o constiinta si orice experienta reprezinta o oportunitate de a observa, a deveni constienti de sistemele de credinta legate de lipsa, inca prezente in fiinta proprie. Lipsurile vorbesc despre deconectarea de Creator, deconectarea de iubirea ce a creat totul, deconectarea de abilitatile proprii de a trai fara limite, in bucurie si abundenta.

Insasi termenul de abundenta are conotatii care privesc banii, acumularea lucrurilor materiale. Ati auzit vreodata vorbindu-se despre abundenta de bucurie, iubire, recunostiinta, sustinere reciproca? Abundeta inseamna doar bani multi si posesiuni materiale! Trist!

Energie, materie exista cat cuprinde. In aceeasi masura exista iubirea, conexiunea si uniunea cu Creatorul, cu planurile interioare. Depinde unde se afla focalizarea fiecaruia, in fiecare moment al vietii sale, lucru care, mai devreme sau mai tarziu, va aduce acea focalizare in manifestare.

Conectarea, schimbul de energie si comunicarea au loc permanent in Creatie, prin urmare si in realitatea fizica. Doar ca datorita sistemelor de credinta perpetuate de milenii, omenirea experimenteaza separarea, lipsa de energie si distorsionarea comunicarii prin manipulare.

Este "datoria" fiecaruia sa devina constient de prezenta conectarii, schimbului de energie si comunicarii. In esenta este vorba despre perspectiva proprie asupra vietii, cat si fricilor care impiedica o fiinta sa experimenteze abundenta sub orice forma, ceea ce reprezinta conexiunea cu Creatorul, iubirea si multumirea interioara, ca manifestare a Creatorului.

In mod simplu este vorba despre a deveni constienti si a fi pregatiti sa experimentati conexiunea cu Creatorul, care a fost, este si va fi prezenta intotdeauna. Cand nu sunteti constienti de conectarea cu Creatorul, experimentarea lipsei este o constanta, este evidenta deconectarii. Va credeti mici si neajutorati, credeti ca viata este grea, credeti ca altii sunt vinovati de ceea ce experimentati, ca altii ar trebui sa va ofere ceea ce va lipseste...

Trezirea la constientizarea conexiunii permanente cu Creatorul va deschide spre oportunitati incredibile, va schimba perspectiva care trece dincolo de realitatea 3D, cuprinzand celelalte dimensiuni, va permite expaniunea constiintei, incat viata nu va mai fi niciodata ceea ce a fost.

Este momentul sa deveniti constienti de faptul ca prezenta Creatorului este constanta in oricine si orice exista si astfel, oricine si orice reprezinta o oportunitate de a va conecta cu Creatorul, de a experimenta abundenta Creatorului.

Constientizati faptul ca energia Creatotului este prezenta in orice. In felul acesta treziti in voi o noua perspectiva care trece dincolo de realitatea fizica, voi focalizandu-va si energizand-o doar pe aceasta.

Observand fara judecata emotiile, gandurile, sentimentele proprii puteti deveni constienti de conexiunea cu Creatorul, oferindu-va o transformare interioara urmata de vindecare si experiente noi.

Orice sentiment de ura, nefericire, neimplinire, suferinta, deprimare sunt manifestari ale separarii/deconectarii in care credeti. Dar, toate acestea sunt oportunitati de schimbare, sunt manifestari evidente ale deconectarii, pe care le puteti transforma.

Toate experientele exterioare sunt proiectii ale sistemelor de credinta, ale perspectivelor asupra vietii, semenilor, lucrurilor, altor realitati.

Deveniti constienti de conexiunea cu Divinitatea, Creatorul, Tatal Ceresc, Inteligenta Divina, oricum vreti voi sa o denumiti. Amintiti-va, atunci cand experimentati deconectarea sub orice forma, mica sau mare, sa reveniti in interior conectandu-va cu divinitatea proprie, cu Creatorul prezent in voi. Fiecare experienta poate fi o practica constienta, transformandu-va viata pas cu pas, indepartand confuzia, suferinta, neincrederea.

Cand deveniti constienti si alegeti schimbarea in fiecare experienta din viata voastra, amplificati conexiunea cu constiinta si iubirea Creatorului. Abilitati dorite de fiecare dintre voi, pentru a experimenta creativitatea, increderea, siguranta, libertatea, iubirea si puterea iubirii vor fi disponibile pentru a fi explorate si experimentate.

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje - Prezenta Eu Sunt

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Eliberarea atasamentelor

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 3 Octombrie 2013
www.iamthatiam.ro

O

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Despre comunicarea unor mesaje sau channeling

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 24 Noiembrie 2013
www.iamthatiam.ro

A

 
Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

A Fi, A Trai, A Crea

Mesaj Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet
Bucuresti - 22 Decembrie 2013
www.iamthatiam.ro

S