Painting with Coffee

Buy eBook Smashwords

FineArt CostinGet!

Va invitam in spatiul sacru al artei, unde veti descoperi picturi moderne, originale, arta fotografica si digitala.

Toate acestea sunt destinate design-ului interior conform preferintelor dumneavoastra.

Shoppe FineArt America

Audio Video

In acest loc impartasim alte creatii inspirate proprii. Acestea sunt sesiuni pe diverse teme, tutoriale, scoli, in format audio-video.

Pentru inceput aici veti gasi o sesiune audio prin care veti fi indrumati in a face alegeri constiente, trecand prin mai multe etape.

Read More

Galerie Pictura 3D

Galeria de Pictura va sta la dispozitie cu noile Creatii. Va invitam sa va deschideti inima si sa o vizitati.

Este o sursa de inspiratie.

Read More
Galeria de Pictura 3D va sta la dispozitie cu noile Creatii. Va invitam sa va deschideti inima si sa o vizitati. Este o sursa de inspiratie.

Incursiune in primele categorii de creatii CostinGet.

Expresii prin Culoare

1Alegand exprimarea prin pictura, avem posibilitatea unor creatii care ne incanta sufletul. Acestea sunt disponibile pentru impartasire sub diverse forme. Exprimand adevarul momentului acum, aceste creatii reprezinta Energie Noua si astfel ofera multiple potentiale celor care le privesc, celor care le cumpara pentru ei sau le ofera celor dragi, etc….

Arta Fotografiei

2Natura, mediul inconjurator este plin de expresii divine, care fac obiectul unor colectii de fotografii realizate de Costin.
Ramaneti alaturi de noi si vom impartasi lucruri obisnuite, inedite, distractive, pe masura ce se vor dezvalui. Arta fotografica este o alegere recenta, asa ca acesta este doar inceputul unei uimitoare experiente.

Adevarul nostru

3In urma experientelor prin care am trecut si a proceselor care au avut loc ca urmare a alegerilor constiente de a ne reaminti cine suntem, am ales sa exprimam adevarul nostru, prin poezie si carte.
Cartea este disponibila in format electronic, in format PDF. Puteti citi cateva fragmente. Veti intra astfel in atmosfera cartii si apoi veti alege.

Sunetul Sufletului

4Desi ultima ca expunere, aceasta este cea mai noua exprimare prin inregistrare audio, urmand sa oferim si formatul video.

In prezent avem o sesiune audio despre alegeri constiente.
In viitor vor fi inregistrari video
de la scolile noastre, tutoriale video despre pictura, arta fotografica ....