Christmas
Artistul exploreaza dimensiuni si posibilitati noi. Astfel, descopera alte metode si mijloace de a transpune pasiunea sufletului in imagini.

Fine Christmas Art - Store

Buy Prints - Canvas Print, Framed Print, Art Print, Acrylic Print, Greeting Card!

Framed Print

Build Your Prints

Fine Art America

Buy Now

Buy Prints Here

Framed Print

Galerie - Fine Christmas Art

Lista Mos Craciun

Buy Prints Here

Dupa o noapte lunga

Buy Prints Here

Te Astept

Buy Prints Here

Omul de zapada

Buy Prints Here

Gata de distractie

Buy Prints Here

Vine Mos Craciun

Buy Prints Here

Omul de zapada 2

Mos Craciun

Buy Prints Here

Simt sarbatorile ce vin

Buy Prints Here

La Plimbare

Buy Prints Here

Te Iubesc

Buy Prints Here

Sacul lui Mos Craciun

Buy Prints Here

CoffeeArt

1Fine Coffee Art este ultima descoperire! Suntem consumatori de cafea fina, iar acum o folosim pentru a picta! Da, ati inteles bine! Pentru noi cafeaua a devenit un mijloc de exprimare noua. A reda cu o singura culoare implica imaginatie si multiple experimentari pentru a nuanta. Este provocator sa lucrezi cu cafeaua si aici este bucuria: se poate!

Fine CoffeeArt

PopArt

2Astfel, ceea ce se numeste Pop Art devine o prezenta in realitatea noastra, intr-un mod propriu. Alegand simplitatea, putem crea picturi dupa fotografii, fara a reda toate detaliile.
Albul si negrul, pe langa faptul ca sunt expresia simplitatii si a elegantei, iti permit sa le schimbi intre ele. Eleganta si distinctie! Magia simplitatii!

Fine PopArt

TextureArt

3TextureArt reprezinta un alt mod personal de a picta, folosind cutite pentru pictat, pe langa pensule si culori. Se creaza o textura in relief, care este moderna si de efect.

Am folosit pentru texturare culori metalice combinate cu cele obsinuite. Toate aceste creatii exprima bucuria noastra de a descoperi si a experimenta.

Fine TextureArt

Galerie FineArt

4In acest spatiu veti descoperi lucrari create prin explorare si experimentare, accesand taramurile creative, utilizand diverse materiale si tehnici. Deschizandu-va inima veti descoperi multe alte lucruri: energii, potentiale, constiinta noua.

Pictura ne permite sa exprimam pasiunea sufletului nostru.

Galerie Pictura