Fresh
Artistul exploreaza dimensiuni si posibilitati noi. Astfel, descopera noi metode si mijloace de a transpune pasiunea sufletului in imagini.

Cele mai Recente Tablouri - Fine Art

Buy Prints - Canvas Print, Framed Print, Metal Print, Art Print, Acrylic Print, Greeting Card!

Framed Print

Fine Art America

Buy Now

Buy Prints Here

Build Your Prints

Framed Print

Fine Art America

Buy Now

Buy Prints Here
Fine CoffeeArt
Buy Prints Here

Fine CoffeeArt

F ine Coffee Art este ultima descoperire! Suntem consumatori de cafea fina, iar acum o folosim pentru a picta! Da, ati inteles bine! Pentru noi cafeaua a devenit un mijloc de exprimare noua. Astfel si-au facut aparitia tablouri monocromatice realizate pe hartie speciala sau pe panza. A reda cu o singura culoare implica imaginatie si multiple experimentari pentru a nuanta. Este provocator sa lucrezi cu cafeaua si aici este bucuria: se poate! Se pot realiza picturi realiste, semirealiste, abstracte si Pop Art cu cafea.

Fine CoffeeArt

Fine PopArt

A stfel, ceea ce se numeste Fine Pop Art devine o prezenta in realitatea noastra, intr-un mod propriu. Alegand simplitatea, putem crea picturi dupa fotografii, fara a reda toate detaliile. Folosim doar cateva trasaturi care sa redea aspectul fizic sau starea interioara a celui din fotografie, printr-una sau doua culori. Albul si negrul, pe langa faptul ca sunt expresia simplitatii si a elegantei, iti permit sa le schimbi intre ele si astfel, fie ai fundalul negru pe care pictezi, fie alb. Eleganta si distinctie! Magia simplitatii!

Fine PopArt

Fine TextureArt

T exturedArt reprezinta un alt mod personal de a picta, folosind cutite pentru pictat, pe langa pensule si culori. Am folosit pentru texturare culori metalice combinate cu cele obsinuite. Toate aceste creatii exprima bucuria noastra de a descoperi si a experimenta. Aceste picturi sunt ideale pentru o locuinta moderna, pentru a-i adauga un plus de stralucire si originalitate. De asemenea, sunt ideale in design-ul interior din biroul personal sau de la serviciu, pentru a crea o ambianta moderna si reconfortanta.

Fine TextureArt