PopArt
Artistul exploreaza dimensiuni si posibilitati noi. Astfel, descopera noi metode si mijloace de a transpune pasiunea sufletului in imagini.

Fine Pop Art - Store

Buy Prints - Canvas Print, Framed Print, Art Print, Acrylic Print, Greeting Card!

Framed Print

Build Your Prints

Fine Art America

Buy Now

Buy Prints Here

Framed Print

Galerie - Fine Pop Art

Marilyn

Audrey

Fine PopArt

A stfel, ceea ce se numeste Pop Art devine o prezenta in realitatea noastra, intr-un mod propriu. Avem deja cateva picturi realizate pe panza sau pe hartie speciala, asa cum puteti vedea in galeria Fine Pop Art. Alegand simplitatea, putem crea picturi dupa fotografii, fara a reda toate detaliile.

Folosim doar cateva trasaturi care sa redea aspectul fizic sau starea interioara a celui din fotografie, printr-una sau doua culori. Albul si negrul, pe langa faptul ca sunt expresia simplitatii si a elegantei, iti permit sa le schimbi intre ele si astfel, fie ai fundalul negru pe care pictezi, fie alb. Eleganta si distinctie! Magia simplitatii!

Galerie FineArt

In acest spatiu veti descoperi lucrari create prin explorare si experimentare, accesand taramurile creative, utilizand diverse materiale si tehnici. Deschizandu-va inima veti descoperi multe alte lucruri: energii, potentiale, constiinta noua.

Galerie Pictura