Recente
Artistul exploreaza dimensiuni si posibilitati noi. Astfel, descopera alte metode si mijloace de a transpune pasiunea sufletului in imagini.

Fine Art Recente - Store

Buy Prints - Canvas Print, Framed Print, Art Print, Acrylic Print, Greeting Card!

Framed Print

Build Your Prints

Fine Art America

Buy Now

Buy Prints Here

Framed Print

Galerie - Fine Art Recente

Jazz Music

Buy Prints Here

Maci

Iarna Vesela

Hibiscus

Nebuloasa 4

Buy Prints Here

CoffeeArt

1Fine Coffee Art este ultima descoperire! Suntem consumatori de cafea fina, iar acum o folosim pentru a picta! Da, ati inteles bine! Pentru noi cafeaua a devenit un mijloc de exprimare noua. A reda cu o singura culoare implica imaginatie si multiple experimentari pentru a nuanta. Este provocator sa lucrezi cu cafeaua si aici este bucuria: se poate!

Fine CoffeeArt

PopArt

2Astfel, ceea ce se numeste Pop Art devine o prezenta in realitatea noastra, intr-un mod propriu. Alegand simplitatea, putem crea picturi dupa fotografii, fara a reda toate detaliile.
Albul si negrul, pe langa faptul ca sunt expresia simplitatii si a elegantei, iti permit sa le schimbi intre ele. Eleganta si distinctie! Magia simplitatii!

Fine PopArt

TextureArt

3TextureArt reprezinta un alt mod personal de a picta, folosind cutite pentru pictat, pe langa pensule si culori. Se creaza o textura in relief, care este moderna si de efect.

Am folosit pentru texturare culori metalice combinate cu cele obsinuite. Toate aceste creatii exprima bucuria noastra de a descoperi si a experimenta.

Fine TextureArt

Galerie FineArt

4In acest spatiu veti descoperi lucrari create prin explorare si experimentare, accesand taramurile creative, utilizand diverse materiale si tehnici. Deschizandu-va inima veti descoperi multe alte lucruri: energii, potentiale, constiinta noua.

Pictura ne permite sa exprimam pasiunea sufletului nostru.

Galerie Pictura