Prezenta Eu Sunt
Fiti constienti ca adevarul este in schimbare continua. Ceea ce ieri era adevarul vostru, azi nu mai e valabil, iar maine veti fi uitat de el, lasand loc altui/altor adevaruri mai cuprinzatoare.

FineArt Prints & Original Paintings!

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Lipsurile, ca oportunitati de schimbare si
conectare cu Iubirea Creatorului

Vaaflati deja in Era Iubirii, fie ca sunteti constienti de asta sau nu, si in pofida tuturor evenimentelor din lume care "dovedesc" contrariul. Acestea sunt timpuri extraordinare de a explora realitatea fizica in conexiune cu celelate realitati pentru a aduce in manifestare conexiunea cu intregul, cu Creatorul, cu tot ceea ce este.

V-ati identificat atat de mult cu corpul fizic si cu mintea, ati permis experientelor trecute sa puna amprenta pe cele prezente si viitoare, incat modul de supravietuire, frica, lipsurile, bolile, suferinta par sa confirme zicerea "asta este natura umana".

Inca va lasati manipulati de media si de constiinta umana, in general, incat in realitatea zilnica experimentati lucrurile pe care va focalizati.

Dupa cum stiti, trezirea, ascensiunea, iluminarea, in esenta a trai constient de sine si de abilitatile inerente scanteilor divine care sunteti, toate acestea fac parte dintr-un proces individual. Nimeni nu poate face nimic pentru nimeni in aceasta privinta, iar responsabilitatea este a fiecaruia dintre voi, privitor la ceea ce exista acum in realitatea prezenta.

Sa incepem prin a observa cate restrictii, limitari v-ati impus, cat de mult va judecati, lasand la o parte cat ii judecati pe ceilalti. Totul in viata de fiecare zi are de-a face cu lipsa, intr-o masura mai mare sau mai mica, fie ca e vorba de imbracaminte, hrana, iubire, energie, atingerea telurilor, manifestarea dorintelor. Intotdeauna exista ceva lipsa fie ca este vorba despre aspectul emotional, fizic, material, chiar spiritual.

In esenta este vorba despre constiinta lipsei care este foarte bine intiparita in constiinta de masa.

Ce crezi tu ca iti lipseste? In care parte a vietii experimentezi lipsa? Doar credinta in lipsa este ceea ce influenteaza ceea ce exista in prezent, in viata ta.

Lipsa este o constiinta si orice experienta reprezinta o oportunitate de a observa, a deveni constienti de sistemele de credinta legate de lipsa, inca prezente in fiinta proprie. Lipsurile vorbesc despre deconectarea de Creator, deconectarea de iubirea ce a creat totul, deconectarea de abilitatile proprii de a trai fara limite, in bucurie si abundenta.

Insasi termenul de abundenta are conotatii care privesc banii, acumularea lucrurilor materiale. Ati auzit vreodata vorbindu-se despre abundenta de bucurie, iubire, recunostiinta, sustinere reciproca? Abundeta inseamna doar bani multi si posesiuni materiale! Trist!

Energie, materie exista cat cuprinde. In aceeasi masura exista iubirea, conexiunea si uniunea cu Creatorul, cu planurile interioare. Depinde unde se afla focalizarea fiecaruia, in fiecare moment al vietii sale, lucru care, mai devreme sau mai tarziu, va aduce acea focalizare in manifestare.

Conectarea, schimbul de energie si comunicarea au loc permanent in Creatie, prin urmare si in realitatea fizica. Doar ca datorita sistemelor de credinta perpetuate de milenii, omenirea experimenteaza separarea, lipsa de energie si distorsionarea comunicarii prin manipulare.

Este "datoria" fiecaruia sa devina constient de prezenta conectarii, schimbului de energie si comunicarii. In esenta este vorba despre perspectiva proprie asupra vietii, cat si fricilor care impiedica o fiinta sa experimenteze abundenta sub orice forma, ceea ce reprezinta conexiunea cu Creatorul, iubirea si multumirea interioara, ca manifestare a Creatorului.

In mod simplu este vorba despre a deveni constienti si a fi pregatiti sa experimentati conexiunea cu Creatorul, care a fost, este si va fi prezenta intotdeauna. Cand nu sunteti constienti de conectarea cu Creatorul, experimentarea lipsei este o constanta, este evidenta deconectarii. Va credeti mici si neajutorati, credeti ca viata este grea, credeti ca altii sunt vinovati de ceea ce experimentati, ca altii ar trebui sa va ofere ceea ce va lipseste...

Trezirea la constientizarea conexiunii permanente cu Creatorul va deschide spre oportunitati incredibile, va schimba perspectiva care trece dincolo de realitatea 3D, cuprinzand celelalte dimensiuni, va permite expaniunea constiintei, incat viata nu va mai fi niciodata ceea ce a fost.

Este momentul sa deveniti constienti de faptul ca prezenta Creatorului este constanta in oricine si orice exista si astfel, oricine si orice reprezinta o oportunitate de a va conecta cu Creatorul, de a experimenta abundenta Creatorului.

Constientizati faptul ca energia Creatotului este prezenta in orice. In felul acesta treziti in voi o noua perspectiva care trece dincolo de realitatea fizica, voi focalizandu-va si energizand-o doar pe aceasta.

Observand fara judecata emotiile, gandurile, sentimentele proprii puteti deveni constienti de conexiunea cu Creatorul, oferindu-va o transformare interioara urmata de vindecare si experiente noi.

Orice sentiment de ura, nefericire, neimplinire, suferinta, deprimare sunt manifestari ale separarii/deconectarii in care credeti. Dar, toate acestea sunt oportunitati de schimbare, sunt manifestari evidente ale deconectarii, pe care le puteti transforma.

Toate experientele exterioare sunt proiectii ale sistemelor de credinta, ale perspectivelor asupra vietii, semenilor, lucrurilor, altor realitati.

Deveniti constienti de conexiunea cu Divinitatea, Creatorul, Tatal Ceresc, Inteligenta Divina, oricum vreti voi sa o denumiti. Amintiti-va, atunci cand experimentati deconectarea sub orice forma, mica sau mare, sa reveniti in interior conectandu-va cu divinitatea proprie, cu Creatorul prezent in voi. Fiecare experienta poate fi o practica constienta, transformandu-va viata pas cu pas, indepartand confuzia, suferinta, neincrederea.

Cand deveniti constienti si alegeti schimbarea in fiecare experienta din viata voastra, amplificati conexiunea cu constiinta si iubirea Creatorului. Abilitati dorite de fiecare dintre voi, pentru a experimenta creativitatea, increderea, siguranta, libertatea, iubirea si puterea iubirii vor fi disponibile pentru a fi explorate si experimentate.

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesagerul Erei Noi - Prezenta Eu Sunt

Mesaje pentru o Noua Constiinta - Start Anul 1 Era Noua - august 2013

Prezenta Eu Sunt - 1 Octombrie 2014
Mesaj 12 - Nasterea Fiintei Erei Iubirii

Prezenta Eu Sunt - 15 August 2014
Mesaj 11 - Iubirea neconditionata versus judecata

Prezenta Eu Sunt - 29 Iunie 2014
Mesaj 10 - Dizolvarea vechiului in iubirea sufletului

Prezenta Eu Sunt - 22 Aprilie 2014
Mesaj 9 - Energiile Libertatii versus Energiile Fricii, Judecatii

Prezenta Eu Sunt - 24 Martie 2014
Mesaj 8 - Iubirea de sine

Prezenta Eu Sunt - 4 Martie 2014
Mesaj 7 - Schimbarea perspectivei

Prezenta Eu Sunt - 27 Ianuarie 2014
Mesaj 6 - 2014 - Anul conectarii cu divinitatea proprie

Prezenta Eu Sunt - 13 Ianuarie 2014
Mesaj 5 - Primiti

Prezenta Eu Sunt - 22 Decembrie 2013
Mesaj 4 - A Fi, A Trai, A Crea

Prezenta Eu Sunt - 24 noiembrie 2013
Mesaj 3 - Despre comunicarea unor mesaje sau channeling

Prezenta Eu Sunt - 3 octombrie 2013
Mesaj 2 - Eliberarea atasamentelor

Prezenta Eu Sunt - 31 august 2013
Mesaj 1 - Dansand impreuna

Accesati titlurile de mai sus:
"Dansand impreuna", "Eliberarea atasamentelor", "Despre comunicarea unor mesaje sau channeling", "A Fi, A Trai, A Crea", "Primiti", "2014 - Anul conectarii cu divinitatea proprie", "Schimbarea perspectivei", "Iubirea de Sine", "Energiile Libertatii versus Energiile Fricii, Judecatii", "Dizolvarea vechiului in iubirea sufletului", "Iubirea neconditionata versus judecata", "Nasterea Fiintei Erei Iubirii", pentru ca informatia fiecaruia sa se dezvaluie.