Potentiale
Va invitam sa descoperiti cateva potentiale pe care le-am adus in manifestare si care sunt in expansiune.

Portfolio CostinGet

WorkShops, Articole, Pictura, Carte, Channel Gaia, Audio-Video, Fotografie, Evenimente.
Fine Coffee, Pop, Digital, Christmas, Textured Art.

Fine Art Pictura

In acest spatiu veti descoperi lucrari create prin explorare si experimentare, accesand taramurile creative, utilizand diverse materiale si tehnici. Deschizandu-va inima veti descoperi multe alte lucruri: energii, potentiale, constiinta noua.

Fine Art CostinGet

I Am Gaia - Alchimia Inimii Sacre

Gaia, entitatea care a insuflat viata si a respirat viata in aceasta planeta, pe durata a eoni de timp, se retrage acum, pentru a-si continua propria evolutie. Cu multa iubire ne indruma si faciliteaza asumarea responsabilitatii fata de casa noastra: Planeta Albastra.

Gaia si-a exprimat dorinta de a ne insoti in aceasta calatorie de asumare a responsabilitatii. Mesaje Text & Audio. Download In Comuniune cu Gaia
Mesaje pentru o Noua Constiinta - PDF

I Am Gaia

Carte CostinGet

Intelegand importanta alegerilor si avand experienta manifestarii alegerilor facute in mod constient, am decis sa impartasim aceste lucruri.

A elibera totul nu este un lucru usor, insa, din proprie experienta, va spunem ca nu este nici imposibil. Constientizand lucrurile care va definesc din exterior, le puteti elibera prin alegere, pentru a se dezvalui fiinta totala care sunteti.

Ghidul Alegerilor

Articole CostinGet

O mare parte din experienta noastra este impartasita aici incepand cu anul 2009. Ceea ce traim si nu numai, reda momentul acum al vietii pe care o exprimam, experimentand-o.

Read More

Galerie 3D Pictura

Energiile creative ne permit sa ne exprimam individualitatea in moduri diferite. Totul are legatura cu alegerile constiente de a exprima bucuria de a trai in aceste timpuri incredibile.
Desi sunt timpuri provocatoare, datorita schimbarilor profunde care au loc, alegand sa fim constienti si prezenti in viata noastra, ne putem exprima in moduri noi, putem explora si experimenta lucruri noi. Pictura, desenul si arta digitala reprezinta unele dintre potentialele exprimate.

3D Fine Art